Nyårhejd

Tjenix. Sitter på bussen mot Elin och vidare mot alla typ 191872 människor som vill. Har varit inne med patric, Carro, wictor osv och fixat lite i gurra. Sen åkte jag och Elin och träffade Kuba och hans vän och sa tjena. Nej men livet äger typ... We are young wild and free...fett flumm


hej biffen

Har suttit vid datorn i princip hela dagen... abow. Elin va och tränade vid fyra och jag satt kvar! hahah.. hennes farfar och hans tjej va här och de va trevlans. Och nu sitter jag... fortfarande med dotan. heeeh... skriver med en massa söta greker och jag kan fan inte vänta tills vi åker ner dit igen (sommar 2013 i agusti) Imorgon är planerna att åka och träffa Patric och Wictor i gurra. Saknat dom :') heheheh livet

Här är en bild ppå mig i grekland detta år! Ganska biffbrun. hellyää

Word.


Åååhfyfaaan

Ja ni "man mår ju som man förtjänar" <---(nej, så kan man inte hålla på.) Men igår åkte iaf jag och Elin till Nacka och jag fick med mig 2 tjocktröjor, en parfym och ett par skor! Kanske slänger upp bilder på de sen. Efter Nacka åkte vi till Henkis och umgicks lite med Adde, Emil, Fredrik, Jocke och Stenis och på slutet som Petra och då va Henkis inte ens hemma (?) skum kväll och jag har så jävla ont i huvudet! Men vi tog iaf 01:34 bussen hem. Kännes oxå konstigt att vandra runt i stavsnäs och veta att man är nära en idiotjävel. Oups.

Slänger upp 2 små bilder som Adde fotograferade från igår!


HEJ

Idag har jag och Elin ridit, hon på stjärna och jag på ville... Och igår tog vi hem min dator till henne.. Rensade ut en massa skitbilder! Och nu sitter vi här och spelar Sims, (fick sims3 årstider) av farfar. Gahahahah... Ja vi har mysigt!


Word.

Du är den vackraste jag mött,
inte tuff och kall och hård som andra,
du har väckt upp det jag trott var dött,
och när jag har dig när du tar mej,
min hungrande kropp får frid bortom all rum och tid.
Då är du den finaste jag mött.


Hahahahhahahahahahhah....


Henkis&adis

Helloah. Åt på las donkas, så kom Henkis och Adde och hämtade oss. (samt Ronja och Malin.) men dom lämnade vi uppe på ön. Sen åkte vi ner till Henkis och kollade på Snow white! Amazing. Angela kom förbi och de va en trevlig kväll... Sen skjutsade Henkis hem mig och Elin och nu äter vi nudlar! Tjing!


Blir donkenhäng med bäestis.


Project X

Hahah, kollade filmen Project X inatt med Elin. Fyfan vilken klockren film.. Faktiskt en film jag skrattat flera flera gånger i! Man kanske ska köra igång ett Projekt-X ! ;) ni måste luuuungt titta på den om ni inte sett den!!


Påvääääg

Abow påväg till stan för att träffa ****...
Hehe.. En snabbis sen drar jag tillbaka till elinos!


24 december.. Igår(?)

Mjaaaaaa, sitter hos min bästaste vän och har haft en fin fin dag. Tjenix


When life is hard.. Go fuck it!


Dagen före dagen före dopparedagen (?)


Mjeh

Försöker få dagarna att gå. Skrattar och ler... Försöker! Sitter just nu i soffan och skriver med en massa finigar. Men ändå känner man ju att man saknar de i skolan oxå. För de gör mig absolut glad hela tiden.. Trots alla omständigheter! En välkammad utter till dom.


Taggar inför Grekland 2013....14...15...


Livet bara rullar.. Bara käkar bullar!


tumblr.com


denna video


Livet bah

Sitter på bussen med min budd Elin. Tänker så mycket på Grekland, ska dit och verkligen PARTA loss. Påriktigt...jag längtar ihjäl. Saker och ting börjar lösa upp sig! Träffade Kuba efter skolan lite fort.. Wääh. Sen ska vi väl bara hem och mysa.. Jag och Elin asså ^^


Can I lick your face?


Vän

The only life I know

Is to guide my soul

I take one day, step at a time

To find mine.. 

Jag har hittat en vän.. en vän som gör mig glad i det svåraste, han som fyllde de djupaste hålet. Han går i min klass och heter Kuba. Ville bara få ur mig.. att han får mig att tänka possitivt och att jag ska klara det i det allra svåraste. Jag kommer klara det. Tack.. 

ojoj

Asssåååå, jag kan ju inte gräva ner mig inte. Jag hade en idiot till pojkvän och nu kan jag leva livet igen, heeeh. Och det är helt sjukt för de va sjukt gamla kontakter som hörde av sig till mig. Alla stöttar mig and it feels awesome. På torsdag är det lov.. då jag ska spendera det med en massa fina vänner och kanske lite annat kul. Whooopa! just nu ligger jjag och snackar med Rasmus för jag kan inte sova (ångest.) tur att de finns fina folk här i världen ^^ (ska försöka fixa ny header osv osv.. tar en dag i taget)