Första maj om bara två timmar.

Sitter vid brasan och bara värmer mig typ såå, merp. Har varit en massa folk här och en körjävel och en massa raketer blablablaa ska hem till Daniel brodern sen efter de här. Tar de bara lugnt, Elin drog tidigare så man är ju solo med massa sköna folk typ. Aah här har ni lite chill bilder!


BeerPong

 
 

Valborg.

Idag är det Valborg och egentligen en helt vanlig dag förutom att alla jävla fula ungdomar dricker sig fulla och tror de är coola. Nej nu ska vi inte va sånna, haha bara min abstinens som talar. Påväg till skolan nu och busshelvetet ska alltid vara försenat på ett eller annat sätt så jag ska köra upp allt jag har i busschaufförernas rövs. Nej idag är jag inte på så himla bra humör, får se om någon jävel kan få mig på bättre. Efter skolan hoooppas jag på att träffa pappa så vi kan kolla förbi på lägenheten sen hem till djjuuurö och hoppas på att få ner mig till brasan! Wäääuw, #tagg.


Ahelidijuut

Sitter hos Angie och käkar mackor, dricker sarre och tar en rök på balkongen. Skönt som fan efter denna dag, baoow. Tråksegskola imorgon också dock baa halvdag sen kanske träffa pappa och kolla lägenheten jag blivit kär i, abow. Aja... Åker väl hem och bara tar det lugnt sen och kanske blablablablaaaa.


Jag fattar verkligen inte.

Jag förstår inte detta beroende, av att bråka hela hela hela tiden med allt och alla. Själv så skrattar jag bara åt det, jag hatar det. Att man ska va elaka mot varandra när man istället bara kan vara vänner och sluta störa sig på allt, ibland kan jag bli riktigt förbannad på mina vänner men för de så bråkar jag inte om det. Jag kan ta upp något om de är nödvändigt men annars känner jag faktiskt bara yolo. Har inte en enda ovän nu och fatta va skönt, folk som är dryga osv kan dra åt helvete. Men ni... Skit i det va vänner och ha fukkin kul!! Man lever ju bara en gång och nu verkar allt bara vara ett spel genom att få flest ovänner. Vafaan le och ta den här jävla dagen som den kommer och döda alla problem genom att skita fullständigt åt dom. Pussar till alla haters och kärleksfulla jävlar från en glad Alice som faktiskt ääääälskar ost.


Banged.

Sitter på idrottsteori lektion och läraren pratar inte ens med oss, kanske för att vi är efterblivna och ostiga. Oooh helvete va gott de skulle va med ost precisely right fakkin now! Efter skolan ska vi nog ner en snabbis till starre, tänkte ju sesha bikeparken.. mwhahahah. Sen eventuellt träffa Alex en stund efter som att vi bor ju fan grannar, och snart flyttar jag in till staaaaan weeo hittat en as fin lägenhet. Woooaaw.


ZzzzZZzzZ

 

Is it my turn to die?

 

Chillidilli

Tjeeeeenare mannar och kvinns, mwaahah. Är i stavsnäs och träffar Niklavs som man inte träffat på as längee as kuul faktiskt. De va treevligt i stan idag, umgicks med Kuba och två av hans vänner på hans gård någon timme efter att vi varit och jag hittade ett linne, två bhar och en ny piercing. (efter som att jag alltid lyckas svälja kulorna hela tiden.) hahah.. Imorgon är de skola och de här blir väl typ sista inlägget ikväll. Hörs imorgon dudes!


Bästavändoakastadofriendo.

Ingenaning vad jag snackar om egentligen.


Update

Glömt bloggen en del nu, söndag igen påväg in till stan. Ska kolla runt lite i solen faan va chill vava. Igår åkte jag ner till bikeparken och umgicks en del med alle, kew osv. Och Henkis kom förbi en snabbis på moppen såå nu vet ni det, hah. Igår höll vi på att dö också jag och Elin men de kan jag väl ta när någon frågar lol ahahah. Aa kanske ska meet Kuba en stund också såå de chill nu har ni en liten update..


Ekkepekk

Sitter och väntar på "stora"tåget i Huddinge med Linda och Elin, hahahahh mobbas inte. Inatt va fan en riktigt rolig natt, om man jämför med andra nätter i våra liv. Åt nyss på gp och nu är man fitforfight, meo. Blir nog bara en chillkväll efter som att Elins mormor åker hem imorgon så ska vi väl umgås lite. Nu väntar iaf duschen hemma och så kan de ju gå.. när man bastar mitt i natten. ahahah jag är fan glad.. orkar inte skriva mer, även fast jag har en del trevligt att dela med mig av, tjena


Vi drar till orten, somfan.

Sitter på bussjäveln från älskade Värmdö mot huddinge där de blir drag idag, de rimma madafakka stimma jag kommer limma ihop dina simmar. Ah... Träffar Towe, Linda och Jenny vid tc och de blir amazin. Ehm... aa inte mkt mer att säga. hahhaah fuckaur!


itzitzitzfridaay

Trött som vanligt gled man ner från sängen som en nyföddsälunge, de är rätt skönt väder ute även fast det är "regn" blablablablah.. Sitter nu i skolan och blabla efter skolan blir det blablablablaa och ni får veta sen.. Bla..


↓ Fotouppgift ↓

 //          Fotograf: Alice Hernqvist                           //                     Modell: Kuba Kocon               //

enheldel

Helkväll på gården med fina vänner och en massa godfetmat. Angela och jag tog ett långt snack ute vilket va as skönt.. kärlek. Gick hem igen från starrenäs till djurreö mee alle och matte. Ahh tänker sova nu.. Lång dag imorgon!


jagärfuckedup

Heeeelvete, svenska nationella uppsatsprovet gick väl lyckat. Runt 600 ord om ni ville veta lol, haawah. Åkte och mötte upp Elin och åt lunch i hennes skola, klockan är ca halv tolv och jag ska till tandläkaren på kära Djurö så de blir väl nå meet and greet om ni fattar. Nää misstänkte väl de, fu. Efter det ska vi och skriva på anmälnings grejjer i stavsnäs och bara chilla runt i denna amazin sol som är idag yeeeäs.


Kollar ett avsnitt "112aina" innan jag sover.


Lite bilder från idag i stallet.


merp

Sitter i stallet med Jennifer och vi väntar på att bli hämtade, där duschen och maten väntar. Stannade hemma idag för allt är ändå fuckedup! Imorgon är det nationella i svenska igen så jag måste dit... ååååh. Annars har det inte hänt så mycket mer, sovmorgon och godfrulle. Varit i stallet hela dagen och ridit (den vita hästen på bilden.) Ehm.. Kommer lite bilder sen, aaaa hejdååå!!


.sluter mina ögon och jag blundar för sömn.


Imabe.

Har legat i sängen med datorn mest hela kvällen, ont i halsen som satan. Får se om jag åker till skolan imorgon, jaaajaaa. Är tvungen att lägga upp en bild på mina målade naglar för att tipsa om de här awesome nagellacket från OPI. Mer kommer jag inte säga haha, är as trött och ögonen vill stängas så ska väl dö snart. Hela kroppen är slut efter idrottslektionen igår då jag och Linda gick stavgång från liljeholmen till söder i en och en halv timme, puh!


•programrebeller•

Back on track dårå, fick en ny Macbook idag. Dock bara en låne mac som jag ska ha till den andra jäveln är frisk, puuh. Fixade nu också till blogg.se appen som hade fått spunk, jaaaaja. De senaste dagarna har bara rullat, umgåtts lite med Daniel och emma och faktiskt grillat med dom för första gången iår, igår! Idag va de nationella prov i svenska vilket jag tror gick hyfsat. Kom hem för någon timme sen och la mig i sängen med dator, dricker cola och äter lakrits/hallon godisar. Moown.. spelade in lite av våran film idag till filmprojektet, här är en bild på tönt linda och rebell alice. hahaha


Skjuter dig i huvudet

För att återgå till skrivandet!! Idag va fan en lång värd fredag, Danne hämtade mig med moppen runt 11.00 och vi åkte ner till mamma och petta där vi typ satt i solen och bara tog de lugnt. Han skjussade upp mig till brordern och emma där emma gjorde grekisk äggröra, fkn cepe gott.. myste med luna och moppe pch bara chillade as usual. Sen gick jag upp och mötte Jennie och vi åkte moppe i tre och en halv timme, från djurö-->bakvägen till hemmesta-->ända till mölnvik paus på max och åt glass-->tillbaka vanliga vägen. Köpte med oss cesarsallad på pizzan som vi åt hos heenne. Sen tog vi de lugnt framför brasan, efter de kom Henkis och vi gick byrundan och sen skjussade han hem mig. Har drukit te och imorgon är det äckelskola igen och jag får ångest, cya. Slänger även upp en swag'dout palsernacka ba för att jag kan. peace
 

Bilder med gp från lördagen.

Lite bilder från i lördags. Detta är dock bara kassa skärmdumpar från klipp, därför suger kvalitén så hårt. Men man ser ju iaf vad det är såå de lurre.

Några bilder från i fredags, hahah


fknskit

Blogg.se appen har fått damp IGEN hatahatahata deeee suger. Känner inget bloggsug när varken min macbook eller blogg.se appen fungerar. Döööö... kommer tillbaka då de börjar fungera igen med bildbomb osv antagligen. Kan iaf säga att igårkväll (fredagskväll) åkte vi till vindö och umgicks med robban, peter och robin. Trevlig natt, vaknade upp imorse där och tog bussen hem och tog de chill, dushade osv och åkte ner till stavsnäs bikepark. Där de faktiskt va runt 20 pers där kanske, cykeltöntar ffs love em. Har en massa bilder jag vill lägga upp som jag tog med goproen men datorn har fuckat upp nu så allt är 32823 gånger förstorat så jag har ingenaning om vad jag gör. Ajde.. Fick träffa Kew för första gången på as lääänge ocksåå, glad flumm. Klockan är nu ca 23:00 och börjar känna mig trött. Imorgon vet jag inte vad som händer, men jag kommer tillbaka då appen osv är tillbaka. Dååååå vet ni!! 

Livet är allt skumt.

Freeeeedag idag rå! Träffar pappa efter skolan och åker faktiskt till min farmor som jag inte träffat på något år nu, amazin! Pappa är en sån skön firre i vattnet, han är lixom bäst. På söndag ska vi kolla lägenheter i trångsund vilket seems to be good. Eähm, sitter nu på svenska lektion och snackar om nationella nästa fredag.. Döda mig långsamt. Hade fotoprov idag också vilket gick aazuzzuum! Nu ska jag döda läraren nivet


15. En bild som jag tagit som betyder något.

Min älsklings Elvira fyller 6 mån idag.<3


Stoked.

Kom nyss hem och åt lax i folie med potatis och de va fuckincepejävlaskit gott efter en lång kväll vid bikeparken! Chillade runt ute med massa cykeltönts och de va fan vaaarmt, vilket äger. Gick hem med Alle och Mathias så nu får absen vila på ett tag hahahah drev. Ska ju till skolan imorgon så ska väl krypa ner i sängen snart, skönt som faen.

såhärsöt... hahah


• sanningen svider •


.slutanu.

Nu är det kört för min del, ingen mer rökning. Jag får bara inte!! Känner mig faktiskt elak, mormor dog i cancer, pappa fick hjärtinfarkt, syrran har slutat och snart mamma! Sen kommer jag som en liten tönt och börjar, fan för mig! Jag vet inte om ja kommer/tänker klara det. Får ju kramper i hjärtat, men de e ju förstås jag som förstör för mig själv. JAJA, har iaf varit på UM och nu ska vi snart till stavsnäs. Ångest som fan, meeeen vafan yolo eller vad har vi sagt?


imgonkillem'

Påväg mot bussen, ska möta Elin i Nacka och byta en grej, och sen till UM och sen efter det möta upp Elins mamma och mormor! Lalla från Grekland, yääy. Sen rulla vidare mot stavsnäs för att lämna in lappar på gårn. Ja, vilken jävla dag. Imorgon ska jag till skolan för de e vackert lol. Förövrigt är vädret grått men vågigt så klagar ej så mkt ändå!


Lite såhär "ingetliv" grejj.

UTSEENDE
Hur lång är du? - 163cm
Ögonfärg? - grön/grå/blåa.
Hårfärg? - Rött nu, egentligen blond.
Stil? - ost
Är du nöjd med ditt utseende? - Mje.
Är du mogen? - grön som en banana

FRITID
Du har varit på läger? - Ridläger!
Du kör handboll/basket? - noope
Du kör fotboll/innebandy? - spelade innebandy förut.
Du är ofta med kompisar? - oftast ja.

DU TYCKER OM ATT…
Kramas? - de e mysigt
Kyssas? - hellyä
Prata? - jo de borde mina vänner veta..
Sova? - bästa som finns!
Gå upp tidigt? - värsta som finns!
Lyssna på musik? - dee oxå bästa
Vara ensam? - Näe inte direkt.
Att vara kär? - det beror på men, äshh.
Vara i skolan? - suger snopp.
Kolla på film? - de e skönt om man (observera) inte är trött

HYGIEN
Hur ofta duschar du?- varje dag om jag hinner
Använder du deo?- Ja?
Brukar du borsta tänderna varje dag? -yääes.
Använder du parfym? - Ibland så!

KÄRLEK
Är du kär? - nej fyfan
Har du sagt ”jag älskar dig” utan att mena det? - hahah ja.
Är du rädd för kärleken? - man vet ej vad som händer så aa, ibland

BADGIRL/BADBOY
Har du rökt? - Mjaa..
Snusat? - fyfaaaaan aa när jag va 8.. Inte sen dess.
Däckat? - kan ha hänt, hahah
Tycker du att det är coolt att supa? - skitcooltasså!
Kysst en främling? - yesbro
Gjort ett sugmärke? - hah aa
Har haft oskyddat sex? - yesyes
Pussat en tjej? - hahaha ja.
Har du haft sex med mer än 20 Personer? - nope hoe.
Gråtit inför mer än 10 personer? - vet fan ej.
Smygit ut? - aao
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - nej nej nej nej nej
Sovit bredvid någon av samma kön? - jaa
Sovit brevid någon av motsatt kön? - jaa
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - kanske.
Gråtit dig till sömns?- ....ja.
Gråtit framför någon du älskar? - yes.
Vaknat av att du gråter? - mm har hänt
Skrikit ord som hora och slampa till någon? - Haha aa
Slagit någon på skoj? - Jaaa
Blivit slagen på skoj? - japp
Varit på sol semester? - mm manytimes
Badat i havet? - aa
Har haft snöbollskrig?- aa
Inte sovit på en hel natt? - jaaa
Varit på sjukhuset? - mmm
Sovit i över 12 timmar? - ja
Sett en film mer än 10 ggr? - tror de
Varit ute en hel natt?- Japp
Bråkat med en vän? - ja.

DU FÖREDRAR
Cola/Fanta?- Cola
Tv/Data? - Dator
Blå/Rosa? - Blå

FRÅGOR
Vad tycker du om kärlek? - Vänta några år och fråga igen.
När kramade du någon sist? - idag
Saknar du någon speciell person? - kanske.
Har du svårt för att bli kär?- vet inte..
När kysste/hånglade du med någon sist? - de va.. inte så länge sen
Är du singel? - YES wooohoop
När fick du senast en komplimang? - idag

HAR DU NÅGONSIN…
Varit medvetslös: nästan
Hånglat med nån riktigt ful: hahah mm
Hånglat med fler än 50 pers: nej hoe
Gjort något riktigt dumt: jaaaa..
Gjort något du verkligen ångrar: JA!
Varit nykter på någon nyårsafton: aa
Åkt ambulans: yes!
Gjort nåt olagligt: mjaa.
Skämts över dina föräldrar: ja.
Sagt jag älskar dig och menat det: ja.. igen?
Tagit droger: haha nej.
Vilka kläder sover du i: Blandat
Vad hatar du verkligen: lögnare.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: faktiskt inte
Är du ensam nu: Nej
Vill du gifta dig: Kanske de
Vill du ha barn: Tror det

SENASTE PERSONEN SOM…
Sov i din säng: ehm.. äckelmatte?
Såg dig gråta: Robin och Karolina.
Fick dig att gråta: livet.
Smsade dig senast: Emma.
Kramade dig: Karolina.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR JAG
Gråtit: ja
Kramat någon: yes
Pussat någon: jaaa
Köpt någonting: yes
Sjungit: haha jaaa
Saknat någon: kanske

HAR JAG?
Digitalkamera: jaaaao
Telefon på rummet: mobilen eller?
Egen dator: jaja
Könssjukdom: haha (?) nej
Bra kompisar: Aaa
Tar du receptbelagda mediciner: nope.


Dye.

Aah har bara suttit inne hela dagen och sjungit "look at my horse" med Karolina. hahahah, så jävla muppar vi är egentligen lol! Färgade håret osso och de e fint fint igen och lite mörkare. Wehuuph, inte så mkt mer att säga, blir förmodligen hemma imorgon med. haha!! Men måste till skolan på fredag då jag har fotografprov och np svenska, kill me slowly säger jag baaa poff.


Insperation och funderingar.

Har fått tillbaka tatuering suget som ostsatan och är helt kär i en tatto på armen. (den med fåglar) sen även den texten i samma texture men inte på magen såklart. Innan sommarlovet ska jag ha tjatat sönder alla och ha den med fåglarna på armen. "hahah" nej men gaaash va snygg!!


Nuärdetså.

Åh va sköönt, åt nyss as god middag och la mig på soffan och skriver lite i cykeltönt chatten som bara är, aa man är stoked. Ehm.. Idag va jag ju på forum med mamma, syster, bror, Elvira och Emma! Köpte nya svarta jeans på carlings efter som att de andra jag köpte vart sönder tvättade (rättonödigtfattarfanejvarfördevartsåFETTlack) sen köpte jag gråmelerade mjukisbyxor, underkläder, hårfärg och lite annat smått! Snart kommer Robins mamma och pappa hit och tar en fika med oss, och ska sikta in mig på att göra en smoothie.. Gaawwh. Och så får jag sova läänge imorgon igen, aawhe.


Cozy

Precis ätit as god frukost och sitter nu vid iPaden och kollar runt. Sov hos Karolina och Robin inatt igen, va as deppig igår. Blir alltid glad av att va här med Elli och bara umgås! Åker ev till forum och köper nya kläder om jag hittar något, även ny hårfärg. (klarar inte av utväxten) hahaha så jävla fult. Ha en bra dag ostnyllen.


Rullar vidare..


Jag orkar inte mer.

Jag orkar inte mer, jag har suttit med gråten i halsen för länge nu. Jag blir helt varm om huvudet och kläderna känns sjukt obekväma. Vem fan är jag? Jag har insett hur nu mycket mitt liv kommer att gå åt helvete, jag kommer ingenstans och högarna runtom mig bara fylls på av saker jag skjuter bort. De börjar kväva mig, att inte ha någon mamma eller pappa att vända sig till. Att jag stå där själv, utan någon som jag känner är riktig. Jag orkar inte mer nu, jag gör verkligen inte det.


Time for...

Påväg till min sjuka pappa som har feber och grejjer! Skoldagen va trist och min kära MacBookPro är helt jävla död. Köpte med lite sushi så får vi se vad som händer. Blää påvädretosv.


Pengar regnar som konfetti, yää bitch de har jag rätt i


SomJobbigast.

Vädret suger, SL suger.. ALLT. Nä inte allt, men de mesta just nu. Sönder tvättade jeans för en massa pengar, kall om händerna, trött på livet. hahah, så börjar min morgon. Sov hos syrran inatt och sitter nu vid busshålsplatsen, där bussen nyss åkte från mig. (10 min sedan dock) idag hoppas vi på att jag får tillbaka min dator, men den kommer antagligen att vara trasig. Yeeees va kul..
Onödigt deppig och ful bild..

-bildtogsbortförful-


When I am in the dark.

Sitter hos syrrelisyrran och robin. Har varit här hela dagen i solen osv, jaaag har inte så mycket att säga än att jag mest bara tagit de lurre och vi ska väl snart käka nå middag! Elin har fått aids.. haha nej men typ svinkoppor (?!) så de e onajs, huhu. Imorgon är det skola igen och de kan suga av sig själv.. Helgen va både lyckad och galen så, let's sign out broes.


Tjä

Nu började blogg.se appen fungera igen, yäees. Igår åkte ju jag, Linda, Elin, Towe, Elin och Bella till ingarö med en massa grabbs. De slutade med en del däckade efterblivna människor och en hel del snusk. (va dock ej inblandad, skönt) åkte till gurra runt 13 och mådde skit på riktigt. Tryckte i oss en varsin kebab och åkte hemåt där sängen lockade så man somnade ju på fem. Vaknade upp vid 18 och åt middag, va ute med le dogs och sen bara tittat film. Skööönt, imorgon blir det träning och eventuellt träffa nå friendsisar.
Här har ni nå spårade bilder asso..


Fekk-e

 

* yolonight *

Tonight går vi all in, asso.. Linda, Towe, Elin, Elin, Bella... och en massaaaaaaaa andra dudes. Just nu sitter vi och taggish i skolan och jag lyckades först bli avstängd från facebook chatten i två dagar, sen så välte jag ut energidrickan över hela datorn så den stendog.. så nu är man utan dator för man är alldeles för haip.. men YÖÖLO. Kan inte använda blogg.se skitappen heller för de vill jävlas, lär ju bryta alla ben på både mig själv och alla andra ikväll.. meeeen YÖÖLO. Viiii hööööres dudes.. 
TAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGG

My peceful place is, where my enemies burn!


Amazin'

Sitter på gårn med Viktor, Erik och Mathias. Ehm.. Alex och Marcus kommer ner snart så då blire väl chilla vid parken. Ajde.. Va en stund hos Karolina idag och åt lunch och bara gullade med Elli! Ääwh.. Vi ska ev med till livet är en fest i maj så de blir kul. Så... Nu vet ni.


F4.

Ligger nu äntligen i sängen, studiedag och grejjer imorgon asso. Fett skööönt, eheeep. Nya fiskarna attackerar varann men yolo, de verkar må bra ändå men man märker verkligen att de e kampfiskar hahah. Åt faktiskt lunch ute med fantastic4 idag, alltså Towe, Linda och Jenny. (samt jag dårå) aah kom typ nyss hem från gymet och umgicks även med Henkis, Jennie, Elin, Adde, Petra, Danbanan, och några till innan vi åkte hem. Glarre på donkenhäng, standard.


Zumbatime!

Sitter på Body Joy och har precis kört Zumba! Bland det roligaste jag gjort på länge...


Jag spottar dig i facet, men du blommar fan aldrig.


thousand more

 
 

Squeezeme

Vilken dag va. Ligger skevt och skriver så tänker va kort, ehe. Imorgon blir det cpäckelsegskola och efter det ska jag möta upp Elin för att köpa en ny fiskjävel (ledseniögat) sen ska vi och träna/dansa Zumba! Taggsomfan, shulululu.


hatar för mycket, älskar för lite.


R.i.P

Va på Karolinska sjukhuset idag och följde upp så allt gått bra med hjärtat, och de såg bra ut. Va även på forum och åt lunch, köpte ny mascara och ögonbrynspenna.. samt två nya fiskar, eller aa en mal och en snäcka/snigel som ska hålla rent lite bättre. hahah, flyttade över fiskarna till Elin nu och den ena av mina kampfiskar dog! Så ska köpa en ny hane och eventuellt en hona till imorgon. Shit va intressant... Va också hos Karolina och hälsade på hennes nya katt och Elli såklart.

Har inga nya biler så ska gå och döda nån istället.


Insperation.

Har inte varit ett sånt stort fan av just 'Nu ska jag köra min workout' eller liknande. Men jag är så satans jävla taggad på att få till allt, bara så as segt på vintern. Men när de börjar vara plusgrader på heltid och frukter och grönsaker som smakar mer än någonsin ska jag försöka. Jag blir så inspererad utav all denna träning och alla goda mat osv så jag vill fan ut och springa nu. Men som sagt, vinterjäveln slöar ner en som fan. Tänkte eventuellt börja cykla mtb, bmx eller liknande fram mot sommaren för att bli lite biff, lol hahah. 

Svårt val.

Ska ha en av dessa hårfärger till sommaren, faktiskt. Behöver bara hjälp med vilken, är nämligen helt kär. Kan bli nått vava! Får ju hjälp av bästaste Emma som kan de där så.. yesyes. Vilken tycker ni?


Du har gått för långt, precis som jag.

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down, a new life she has... 

Fotoprojekt

Våran projektgrupp i skolan hade ett bildprojekt då jag var en av modellerna till denna bild, att visa upp bilden för hela klassen gjorde mig rödare än mitt hår. Men man är ju krigare, yolo. 

Bästa.

Sjukt bra slut på lovet, haha. Åkte ju in till stan och träffade pappa! Åt awesome lunch och jag köpte ett par perfekta jävla hollister shorts som ja är helt inlove with +piercing. Bara för de ska de komma snöstorm, jävla skumt väder idag. Jaja, fikade också med brownie och mjukglass because ima fatkid. Och lite dubbelmoral från svenska folket, wehp. Imorgon är det cepeskola, skönt men också jäävlaoskönt. Åkte ner till gårn efter stan med Victor och Viktor, sjukt mycket "gammalt" folk där idag som man va där med för typ 3..4 år sen kanske. Blir fett happy.. Gick till Martin och va där någon timme så, aaaa denna dag ägde. Godnatt!


Burrenasalways

Med StoneTemplePilots i öronen rullar jag mot staden för att träffa pappa, och det är runt 8 plus ute. Så satans stoked, somfanfanfan. Va ju hos Daniel igår, tog 01:56 bussen hem för er som undrar. Ahmen har inte mer att säga än att, yölö


it's our world.

 

Freak

Godmorgon mina älskade läsare! Vaknade ca 14:00 bara sådär och kände att duschen och frullen kallar, ska bara käka och sen ta en dusch. Pratade med Emma nyss så åker ner dit ikväll och umgås lite med Daniel och Christopher igen.. Annars kände jag att det här va ett jävla onödigt inlägg men ajde ajde.


Thefuck

Sitter och små äter lite på donken i Slussen klockan halv6 på morgonen. Vad hände lixom? Hahahh... Trevlig kväll/natt med Ras och Dan samt Eldh! Lol..Danne lacka som vanligt men livet äger endå!! Nu ska vi pigga människor försöka ta oss hem också..(de börjar fan bli ljust ute)


Bilden som skulle varit med i inlägget under.


Ey.

Inte bloggar idag, umgåtts med bror, Emma och Christopher! Åt på Max och bara va. Påväg mot älta nu, tagg som fan. Hörs!


Filmääh

Legat och kollat film hela kvällen, ligger nu även kvar i sängen nu. Käkat godis och kollat HungerGames för andra gången. (såg den i måndags för första gången) Wheps, är super trött och vill bara dö lite i sängen nu. Imorgon finns det inga planer ännu, ev Nacka för ett byte men let's see.


I ama bad motherfucker'

 

• du måste ät uuuust •

Kom hem för ett tag sen, vädret rockar och Rocky bockar. Hahah ääw, mmmen ligger i soffan och väntar på middag. Skön dag med hästarna.. Här har ni bilder. Hörs


rideweedeveryday

Påväg upp till stallet (?) Ja de va ett tag sen kan man säga, har med oss en del goda grejjer och de blir en chilldag i solen med hestarna. Jaop, var nyss hos tandläkaren också.. De filade ner min tand så nu känns det skumt. Inget mer att säga.. Swag'd out


Bilder från gårdagen i Stockholm stad.


once

Wääeeehy, sitter på bussen igen då! Ska in till stan idag och leta nya skor att rocka i, är helt freak'd out för att det är så vårsoligt, och så jävla mycket bra musik i öronen. Ååh, årets början har bara ägt än så länge.. Om mindre än 2 månader är det sommarlov, streesss bror!


filosof

Va ju i Nacka idag, köpte ett par nya mjukisar och käkade en del på burger king. Umgicks en fel med Patric och aa va väl hemma vid halv 9 kanske, då vi drog över till Alex och Anian och kollade film och spelade cykel spel osv.. Kom hem nyss typ. Aah, imorgon händer väl inte så mycket. Vi får se...


• maskrosbarn •

Sitter på bussen mot Nacka med Elin, ska glo runt lite. Träffa Patric en snabbish, whep. Igår kväll hände inte mycket förutom typ fight, kom hem typ 10 från Kalmar. Så de vart en trip på 13 timmar fram och tillbaka, yoloswag madafuckers.


Kalmar och rymden

Påväg hem nuu, lär ju bli ett par stop pga hundvalpen Luna. Åkte precis från Kalmar och vädret rockar, asfalt the whole way! Yääbitch. Typ ingen snö här nere så de e på god väg.. Här har ni lite pics vava.


pårrenöver

Sitter just nu i bilen, klockan står på kvart i nio och jag är påväg mot Kalmar med Daniel och Emma! Weey, ska åka ner och hämta den nya hunden. Australian shepherd och grejjer, kul kul. Påsken är nu äntligen över med en massa jävla godis och tvåtusen spänn rikare! BAM, nu väntar 4 timmar i bilen och 4 timmar hem!