Återblickar.

Det var meningen att jag och Elin skulle träffa två kompisar som vi inte träffat på länge igårkväll, så vi gjorde det. Satt och spelade kort och drack lite, vi var sex pers då eftersom att Viktors grannar också var där. Men senare på kvällen då saker och ting började snurra runt så gick vi upp till Martin.. var av att vi blev runt 30 pers om inte mer, helt crazy! Alla dessa idiotiska värmdömänniskor på samma plats, bättre kunde det ju inte bli vava. Jag åkte hem till mitt kära sköndal och var hemma vid halv två, fick skjuss av Norins kompis Patrik.. så de va skönt.(lägger in crusing och hög musik här också)
 
Längtar tills man kan skaffa körkort, eller iaf känna mer folk med körkort.. de vore något. Just nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska göra idag. Min syster ringde nyss och sa att hon ville att jag skulle komma dit så.. då gör jag väl det. Har ont i huvudet och är så himla hungrig nu så jag inte vet vart jag ska ta vägen.. men faaan så har man inget lockande hemma.. OCH inte några huvudvärkstabletter heller. Dö. 

Kommentarer
Postat av: veronica eriksson

Härlig bild ju! :) Kram

2013-12-22 @ 13:34:26
URL: http://vveronicas.com/
Postat av: eviz

Hejsan vad fin blogg du har!!
Hoppas du mår superawesome och att du ska käka redigt med julamat nu på tisdag!
Kolla gärna in min blogg som skiljer sig lite ifrån andra tjejers bloggar och var gärna med i tävlingen jag har på min blogg, en chans till att vinna gratis merchandise, de tackar man väl inte nej till!!! :D
Kramar!

2013-12-22 @ 14:54:30
URL: http://evizlandin.blo.gg
Postat av: Julia ;DD

Ser kul ut;)

2013-12-22 @ 16:10:51
URL: http://llollan.blogg.se
Postat av: Chanelle

Fin blogg!:)

2013-12-22 @ 16:15:16
URL: http://fames.se/cocobella
Postat av: Fatma

Härlig bild!

Missa förresten inte de tre sista luckorna i min bloggs julkalender som innehåller kravlösa tävlingar med fina priser!

2013-12-22 @ 19:46:43
URL: http://fatmas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback