Så thung

Ååh så mysigt att bara sitta upponer och glo. Har glömt den dära "30 dagars" grejjen så kör igång med den imorgon igen. Har spelat och ätit hela kvällen, typ de jag gjort hahah. Ska väl försöka krypa ner i sängen och kolla på film nuu... Jag och Elin har lyckats att vända på dygnet igen nästan, därför jag kommer försent varenda dag. Sängen vägrar släppa lixom.

Keso, jordgubbar, äpple, banan samt vanilj kesella & kanel som topping. Ååh bara dör!


Ooooobam

Sitter på bussen som vanligt, med Elin, Sandra, Ebba, och Jennie. Slutade ju halv tolv så åt med Towis och drog till Elins skola, där hände inte så mycke mer än att de hade en polsk trevlig lärare! Hahah.. När vi kommer hem blire krubba! Ohyes.


Still

Sitter på bussen lite halvdöd, sääängen är så jävla skön så jag kommer aldrig ut den asso. Jobbigt. Idag slutar man 11:25 vilket är skönt, men ändå rätt segt. Har inga planer men det är väl lika bra, blir väl datorn hela kvällen igen.

Har bara fått väntat på att få ladda upp den här hela veckan! Hahahah


Hela kvällen

Ligger i sängen lite sådär halv coozy, börjar känna mig trött. Fast somnade dock en timme på lektionen idag, så de e skumt. Kvällen har spenderats framför datorn och de är rätt äg. Pratat en del med gukki (Micke) nyss och pratade lite "reminds" om sommaren 2011 då jag, kew och alle åkte dit. Och de hade en lite bike session grejj, jag med kameran såklart. Vill ha sommar nu, sommar kvällar, nätter, dagar. Sommar.

Två bilden från forsbacka 2011. Kew jag och gukkan, och sen när vi dricker geffleortens och äter tacos. Saknar fan.


Och så resten ba drog, låt oss fucka up

Sitter nu på fittbussen, känner mig små irriterad. Fick som tur va lite sällskap av Elias och Kuba. Stog en stund i slurren sen drog jag och Elias med bussen och han hoppa nyss av så nu är man lite foreve alone igen. Bus. Har bara hunnit till strömma och är lite små haip på livet... Mitt kära LOL väntar hemma! Wehu. Ska väl försöka döda Elin lite oxå, men de chill.

Jag och mina classmates idag.


Sitter på en ceepe trist lektion, så varför inte?


BITCH


Sängen är för skööön

Sitter på bussen med Elino, försenade som faaan. Men imorse va sängen så jävla horny så de va inte mitt fel, lol. Påväg till skolan iaf, till lunchen. Slänger i mig lite mat och drar på so, är haip för jag ska hem och spela sen ba wehu.


Finafakkinly

YEEEEEEEEES. Efter nästan 8 timmars slit för att få mitt lol att börja leva igen fuuuungerar det! Martin va mitt company! Och vi tog oss igenom detta sakta men säkert, seeeegt. Nu är klockan kvart i 2 och jag ska upp halv 5... Fuuuack. Aja kommer ändå va seg som en jävla jag vet fan inte vad imorgon. Men glad kommer jag nog va, ohyäääs.


LYCKA BROOOOOR


Inte bara lite sne damp

AAAAH suttit i ca 6 timmar och bara försökt då denna skit att fungera med FUACK heller ska det göra det. Är riktigt jävla förbannad, och har så mycket energi att jag lätt skulle kunna döda alla killar i klassen med ett finger asso. Jag är så jävla jävla jävla arg. Tur att det kanske kommer fungera snart för jag får hjälp av sneeeela Martin. Men jag är så jävla trött oxå så vi får se hur det slutar.... fan fan fan va happy ja kommer va imorgon.


Cozyshit

Sitter i soffan och äter denna nyttiga och goda röra. Lol, helt sjukt va jag är onyttig igentligen med man lever ju livet ju. Har försökt få upp mitt lol (league of legends) hela kvällen, slutade med att jag avinstallerade allt och nu håller det på och laddas ner! Så de e nice, sen ska jag försöka köra igång. Kommer dock somnas innan.


glideer

 

fotoupgift ''hero''.

        ||   Bakgrunder tagna från nätet.   ||     Modell: Frisör 2:a    ||     Fotograf: Jag   ||   Redigering: Jag    ||

skiss

Sitter och skissar på ett fotoprojekt, känns lite halv episkt faktiskt. I eftermiddag ska vi köra igång, lol. Idag tänker jag typ åka hem och däcka som vanligt. Det känns som att jag har slutat gilla nudlar, känns rätt förjävligt. Jag ska försöka hinna köpa keso och frukt så jag kan känna mig lite nyttig efter skolan. hahahaha, jag orkar inte. De va inte ens kul men jag har tråkigt så att allt är kul då. Dagen blir nog ändå rätt lyckad. yolo. 
FUCCCKKKAAA yoLO, jag har halvdamp. 
 

Lite sådär

Fräschat som fan i duschen idag, sen blev det american pie och jävlar va nice! Nej jag äter inte chips (JO JAG FUCKING TRYCKER IN DET I MUNNEN, sväljer fort och fyfan va gott det är) fml...inte bra. Här har ni en rutten bild på mig.


ASSO

yinbaby:

A long drive to nowhere sounds so nice right now.
 

kände att denna låten stämde in rätt hårt, BOOM

alla vet
du är den största skitprataren
så jag litar inte på dig
ta bort din smutsiga hand
för jag kommer inte skaka den
nej jag litar inte på dig

Nu vart man lite happy!

Känner mig lite halv glad! Idag har varit en seg lång men jävligt värd dag, jag är helt galen. Nej men faaan, är hungrig som alltid men ska fan inte äta, hihi. Eller jo... Ska väl typ duscha och lägga mig i sängen, eller jag vet fan inte. Cheese, träffade Henkis efter skolan och fick även skjuss hem. Fan va schyrre! Vilket onödigt jävla inlägg...


Lite efterbliven

Sov lite för länge men de va nice, kom en timme försent.. Men de va nice! Nä men seg dag idag säkert, jag har varit depp rätt länge men de blir en del bättre av att träffa de i skolan faktiskt. Kunde inte sova en jävla blund inatt så man är rätt seg asso. Pratade nyss med pappa och vi ska kolla lägenhet i östberga och bandagen på söndag så jag hoppas att få komma närmre snarast. LoL måndag och helvetet bryter ut!


Denna dag asso

Dagen började med att jag bara låg i sängen, småstädade lite och bara gled runt. Lyssnade på musik och fan hade tråkigt bara, gick ut med Zett 45 min typ. Sen vid när det nu va, hämtade jag och Stefan, Elin i mölnvik. Sen dess har jag bara deppat, igentligen vill jag bara gråta. Men jag orkar fan inte, har gjort det för mycket senaste tiden. Aja, somnade vid halv 8 och vaknade nyss. Sitter och käkar nudlar, trött som fan


8. Två saker jag längtar efter.

Assååå ni kan ju bara gissa vad den första saken är!(?) GREKLAND, längtarsomfanihelvetet efter att få komma ner och bara leva fakkin livet. Längtar som attan efter grekland.. 
Andra saken vet jag faktiskt inte, jag tar varje dag som den kommer. Det dyker fan upp nya saker varje helg, man bara lever livet lixom. Och det äääger såååååå mkt! 

Jajävlar!

Kom hem runt 05:30 igår och då åt jag och Elin keso med frukt, muums. Vi sov till 12:30 typ och käkat frulle. Idag blir det en slappar dag ska bara få dö lite och ladda för skolhelvetet.


Så jävla bra

Sitter och bara chillar på nattbandyn... Fuckaina. Nä bara drev sönder, men fan va chill. Har bara glidit runt, sett ett fult emo och ja kramats med folk. Jag är ju bara för mysig. Storken vill att jag ska säga att han är en fin fågel, så sant. Tjeaarå
Ps. Angela är världens finaste idijuuht <3


Kvällensplanerosv

Heheheh, sitter och färgar håret som ser ut att bli orange(?) lol... Lovade en bild på tatton så här har ni, fett me failad men yolo. Ska snart hoppa in i duschen sen dra ner mot hallen tyyyp. Mer vet jag inte, förutom att Elins mamma och pappa hade köpt hem 40 bitar sushi till middag, muuuums!


Tattostagram

Har mest bara chillat med Elin, Elvira, Karolina och Robin hela dagen. Fick för oss att tatuera mig efter som att min tatto under foten ba sa hejdå och drog. Så nu har jag fixat ett nytt hjärta, med svarta kanter.. Ni får en bild senare! Testade även att tatuera mig själv oxå.. Skönt. Ikväll blir det att dra till nattbandyn som alla andra orroz ska på Värmdö. Treeeeeeeeevligt.


Chillakanten

Sitter i soffan hos Karolina och Robin med Elin och bara softar. De drar vid kvart över 7 sen ska vi väl börja göra nån mat och mysa med Elvira! Kolla in teven och ha en riktigt chill kväll med chips, godis och massa feta saker. Ooooooh.


Mot oändligheten och vidare


Vattna på mig nej nej nej

Sitter mest och bara deppar ihop. Ingenting går som de ska idag. Foto lektion och ja bara sitter uppochner och vill igentligen bara skrika, att allt bara slår till och förstör en. Aja, jag ska va glad! För jag är ju faktiskt glad igentligen, slutar 11:25 enligt mig och då drar jag till sickla med Elin... Sen ska vi till herrviksgård. (Till min syster) för att sova där. Passa Elli hela kvällen och natten, faaaen va mysigt !


In tha bed

Ligger i sängen skrattar och mobbas med Elin. Även har jag ett jävla slappt puff krig med Johannes. BUT I AM ... Kommer vinna. Lite dålig engelska där vava. Skola imorgon och sedan vara barnvakt till världens bästa Elvira! ZZzZZz.


7. Någon jag saknar.

Jag ville mest bara säga jag inte saknar en specifik person, utan några personer från ön Kithira i Grekland. Panos, Bill, Polina, Kristos, Nikos, Costas, Swtiris, Konstantinos, Basilis, Izabella, Josef, Elena och många fler. Men om ett halvår förenas vi igen och det känns fakkkin awesome!

På bilderna (1:a Jag och Elin på kalamitsi, 2:a Jag och Bill på piren 2011) hopplahoppla


Soffish

Gick upp rund 11 och åt frulle med Tildis. Sen dess har vi bara legat i soffan och ritat. Vilken slapp dag, sköööönt. Vaknade imorse med huvudvärk så stannade hemma och sov vidare. Drömde mardrömmar, mest psykiska. Skit jobbigt.

Ska försöka få tag i en sån här jävel oxå.. Heheh


Slaggish

Först vill jag bara börja med att be alla senila jävlar med blogg att börja va aktiva med bloggningen. Ni har säkert runt 100 bes om dagen eller nått och jag kan lova att jag är nog ca 30% av alla de sidvisningarna. Så pls bitches, give me some bloggning! Over to någonting annat, kvällen har spenderats med klasskaka och surig Elin samt ett nästan två timmar långt samtal med Kuba och hans vänner. Riktigt trevliga grabbs dedär! Haha lol... Nu ska jag sova för det är ingen idé att vara vaken längre.


so damn hot.


favvo bror.

 

6. En blogg jag läser varje dag.

Jag kan inte bara säga en blogg vettu. Så jag länkar några bloggar jag alltid stalkar varje dag, varje timme. 
 
nattstad.se/svanborg     nattstad.se/tuttangie     http://juliaeklf.blogg.se   http://lifebyemmis.blogg.se
 
http://towetornbrants.blogg.se       http://wupsi.blogg.se
 
 
 
 
 
 
 

Its to late

Kom nyss hem från en dag. Nä men, seg dag i skolan.. Somnade till och med på lektionen. Drömde mig bort i drömmarnas värld om man säger så, heheh. Och efter skolan åkte jag och Elin upp till stallet och red med Vera, de va kult och kallt men skönt och grönt. Nu ska jag dö lite.

Lite bilder från idag.


Who will be there when I am gone

Sitter på bussjäveln,just nu jävligt depp i öronen men de får vi ändra på. Hehehehreheh, första gången på denna vecka jag pallrar mig till skolan och de känns väl lite halv bra. Tog en liten sovmorgon oxå för Elins lillasyster Tilda fyller år idag. GRATTIS GRATTIS broder!


Snaaaark*

Sitter i sängen och garvar lite med Elin, dricker te osv. Imorgon pallrar jag mig upp till skolan och då jävlar ska de bli flumm. Haha men kanske, denna kväll har varit mycket ovärd, dessa närmsta tre dagarna har varit ovärda så jag är hyperaktiv. Skulle kunna göra volter utför huset... Så det ska jag göra nu.


tumblr.com

sun-crush:

ftsb1te:

fuckdolliepeysh:

down—but-not-out:

tina-horanstyles:

dkn-why:

this gif has made me feel as if I am drowning, can anyone else relate

#repost omg this is so relaxing

this makes me feel claustrophobic 


Haha yes drowning maybe. But still comforting.


This is perfect.
im-already-d-e-a-d:

† click for more †
r-e-c-k-l-e-s-s-child:

r-e-c-k-l-e-s-s-child
 

Fett me duktiga

Jag och Elin dansade nyss 30 min zumba i vardagsrummet. Nu ÄRE FAN pepp asså. Haha... Men över till det puckade.. Nu blire pommes och bacon. YOLO.

 


jag är så mycket lyckligare nu.


Får ju rena rama spunken

Jag har aldrig riktigt förstått mig på ordet "spunk" men kände att det passade in just nu. Jag vill uuuut! Ut och ut och ut nu!! Så imorgon kommer jag hoppa upp ur sängen, hoppas jag.. Fast känner mig lite nere ändå.. Hela mitt face känns som asfalt, iaf att jag ramlat med det i asfalt. Fan va amazing, sitter och väntar på Elin som jag hoppas kommer hem vilken sekund som helst så vi kan bli feta.
Nu ska någon dö om ni fattar vad jag menar! Tjo.


Bara en tisdag som denna.

 

5. Två webbsidor som jag ofta är inne på.


Svart som själen

Hej sitter och hostar osv men imorgon ska jag pallra mig upp för jag och Elin ska till sickla och shooooppa, hehe. Hon är lite bäst idag för hon ska till shock och köpa ny hårfärg till mig. Räddaren i nöden lixom. Ikväll blire slapp och snart har jag suttit inne och inte gjort ett skit på 60 timmar, så jag är inte bara lite höghus. Målar naglarna utan själ och ska duscha snart, aooutcho.


Föreverminbästfriend. punktochfinest.


Mardröm på mardröm

Ajsomfan va man är fml idag. Började med att drömma om saker som får mig att falla i bitar. Förjävligt, ligger fortfarande i sängen och ska väl ta en iPren <--- hahah shit va tråkig jag är nu.


Lovelylonley

Nanannanananananananna. Smoke weed everyday. Blir hemma i sängen imorgon. Hejdå.


4. En gammal bild

Detta är en super duper gammal bild på mig, Amanda och Marcus som va mina väldigt nära vänner när jag bodde på skepparövägen för ca 3 år sedan.. eller 4 (?) kmr inte ihåg? Saknar den tiden vava, dock kommer jag inte ihåg just detta ögonblick. För vi va verkligen småå småå småå. heheh. 

update

Jävla blogg.se appen som jag ska döda asssåååå, kan inte blogga från mobilen och jag håller på att gå sönder. Allt jävlas just nu och jag fattar fucking inte varför och jäävlar va trevlig jag är. heehhehh, nä men jag är fett flumm för jag har suttit inne och inte gjort ett skit i 48 timmar om inte mer snart. Yeah, så när jag kommer utanför dörren.. seeee upp vava. Jag är fortfarande rätt sjuk men det börjar kännas bättre, idag när Elin kom hem så bakade vi. Satan va jag inte klarar av sötsaker längre uuuuh. vet ej varför, flumm. Aaah som sagt, snart ska telen lämnas in så ska byta till min iPhone4 en stund. Inte så amazing, men lite. 
 
Lite bilder från dagen, (älskar keso och frukt, ääääheh)
 
 
 
 

nej nej och NEJ

Va as pepp på skolan igår... men idag vaknar jag upp med halsfluss och de e fan inte en kul grej! Halsen krånglar, svider och kliar.. och hostar jag, dör jag ju nästan. Så det får bli att ligga hemma och droga te hela dagen som igår ungefär. Faaan va segt! 
 
 
 

sisådär 2008, ya and brotha

 

ABOW

 
 
 
 
 

MISSS

 
 
 
 
 
 

the shit is over.

secret-paranoia:

http://secret-paranoia.tumblr.commy-teen-quote:

Are you a teen? This blog is just for you!
takemetogoodtimes:

http://takemetogoodtimes.tumblr.com

me love u guys

 

3. Tio sanningar om mig.

1. Jag har så sjukt lätt för att falla, men svårt att ta mig upp igen. 
2. Jag har vart och är en sjukt dålig person men försöker försöker att få mig själv bättre. 
3. Jag är alldeles för porrig, men folk verkar gilla det.
4. Det finns en sanning jag vill skriva med inte kan. Jävla onödigt. 
5. Jag är cepee trött på alla jävlar som ska snacka skit. Diss på er fuckers. 
6. Jag gillar hårda, riktigt hårda jävla tag. Oups. 
7. Jag saknar hur min nya klass var från början.
8. Jag är mycket lyckligare nu än vad jag var förra året. Jävla skit år. 
9. Jag försöker äta rätt och träna men de slutar oftast med soffan och en påse chips. YOLO 
10. Jag är platina blond i roten och har alltid varit. 

Gårdagenosv

Sitter här med halsfluss och och kvider. Det är fan inte kul, ont i nacken och hela kroppen. Igår va vi och drev runt som ett par jävla flöten (haha) nä men först så träffade vi Viktor ljung i stavsnäs, efter det åkte vi till Simon och Mihail. Chillade galet och lyssnade på deras awesome rimm. haha yääeh. Sen åkte vi ner till stavsnäs vid 00.00 och umgicks en del med Viktor Ljung och Viktor Norin och hans epic epah. Hah. 
Förlåt för sugig update meeeeeeeen, blogg.se appen har fått damp och jag kan inte blogga från telen? de e segt jao. här har ni 2 fina fina bilder från igår. Lite kär i simons tröja jao. 

USCH

Idag har vi bara slappat. Ska kanske iväg sedan.. Men ah. Vi bakade en failad kladdkaka men jag åt inte nått. För jag är nyttig. Lol.


2. En person som betyder mycket för mig.

Min absolutely bästa vän.


Nudlar vava

Det sket sig med de nya "vännerna" haha får ta det imorgon istället. Kvällen spenderades med Martin och project x och såklart Elin. Mysigt värre. Kom precis hem och nu har vi gjort nudlar och dricker hälsofil haha fan va nyttigt. *host* börjar bli lite förkyld på det oxå.


den lilla hjärtattacken du får när du tror du sumpat väskan

aaaaah, fyfan trodde jag hade glömt väskan nånstans nånstans men sen såg jag den. Ikväll ska väl me and my bestie åka till några nya jävlar.. Men jag vet inte. Har så jäävla ont i halsen så jag vill bara dö, heh. Inget annat händer väl eller kanske det vet man ju aldrig när man bor i ödet.

Hej, jag, Jenny och Linda idag söta javisst.


itz itz itz itz


dansar i klassrummet

Asså jag älskar min kära klass, alltid så glada och fina. Marco sköter swagen och alla hänger på. Så sköna. Efter skolan hoppas jag på lite läääng. Men just nu bara chill.. svenska. Jobbig lärare och söta vänner. hei
 
 
 
 

fotograferat i en frys.


Take me to your side..

Påväg till skolan och feel like lite deppig. Vet inte varför, känner att det är för mycket. Jag bara puttar bort allt som behöver göras och allt som är viktigt, och bara tror att allt är bra. Jag klarar inte att ta tag i en enda bit. Påväg att falla ihop igen. Utsidan av mig tror att allt är som det ska va, men insidan bara skriker på hjälp. En hjälp jag tystar och schasar.


DOT


1. Fem bilder som gör mig glad.

Denna bilden ovan gör mig glad för att världens bästa syster har gjort så jag blivit världens lyckligaste moster och gudmor. 

Denna bilden ovan är på mig och Elvira, hon gör mig glad varenda sekund jag är i samma rum som henne. Om inte, en fruktansvärd längtan.

Denna bilden ovan är från julen 2012, då Elins mamma och Tilda gjorde dessa pepparkakor till oss. Känner mig så himmla ''med''. Alla i familjen fick sitt namn på en pepparkaka. Sånt rör mig.

Denna bilden ovan är en bild från helgen innan nyårsafton 2012. Då jag och Elin bara chillade med min syssling och andra mupps från värmdö. 

Denna bilden ovan, ler jag åt. Samtidigt som jag gråter.. nej men fan va kul vi hade. Där ser ni mig den korta jäveln och saknade patric den långa jäveln, samt viktor i hörnet som swischar förbi. Fina tider det dära! 


30 dagars utmaning

Nej nu jävlar ska det bli lite liv i lådan.
 
1 – Fem bilder som gör mig glad.
2 – En person som betyder mycket för mig.
3 – Tio sanningar om mig.
4 – En gammal bild
5 – Två webbsidor som jag ofta är inne på.
6 – En blogg jag läser varje dag.
7 – Någon jag saknar.
8 – Två saker jag längtar efter.
9 – Fem bilder från ett minne 2012.
10 – Två saker jag inte skulle klara mig utan.
11 – En bild som är från när jag var liten.
12 – 15 saker som ni kanske inte visste om mig
13 – En sak jag önskar jag fick uppleva igen.
14 – Din profilbild på facebook.
15 – En bild jag har tagit som betyder något.
16 – En bild som är över ett år gammal.
17 – En bild på dig själv som du är nöjd med.
18 – En bild som inte är tagen i staden jag bor.
19 – En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.
20 – Tre filmer jag sett och gillat.
21 – Tre saker som finns i mitt rum.
22 – En sång som får mig att må bra.
23 – En sång som får mig att gråta.
24 – En bild på mig och en kompis.
25 – Någonting som jag vill göra just i denna sekund.
26 – Någonting jag saknar väldigt mycket.
27 – En bild på mig och ett syskon.
28 – En bild på min mamma när hon var yngre.
29 – En bild på mig och min närmaste vän.
30 – En bild när jag var liten.
 

 


glömde..

haha i inlägget innan glömde jag berätta vad jag höll på med! Jag satt i skolan och blev lite frisserad (?) samt tränade på att göra flätor på en docka, med Oscar och Rebecca. De va kul.. john bauer hade/har ju öppet hus idag så de va massor av mys fix. Ohoo.. lovade en bild på min smiley som du antagligen redan sett någonstas här på internet! Amazing.. min dag va super. Åt nyss middag ännu mera super.. ska snart mysa ner och kolla film hoppas jag! 
 

Frippan typ

Hela eftermiddagen har jag ägnat åt att vara med Oscar! Gulligull... Vi åt med Rasmus, Kiinga och hurtig sen drog vi och köpte piercing och efter det åkte vi till honom på söder och där satt vi och snackade och sen piercade han mig och de gjorde... Inte så ont ändå? Men de va en upplevelse haha! Wiie.. Sen fixade han med mitt hår och jag läste lite han har skrivit. Så superduktig, lille bögpojke. Bilder på på piercing osv senare :))


Tror jag vänder min kind!

Hej broshur. Sitter på bussen som alltid denna tid på morgonen *suck* ibland brukar jag tänka att det fan är helt cepe att sitta och skriva vad man gör hela tiden. Men efter som att man har så många fans och stalkers så vill man ju inte svika. Fan va gulligt, idag ska jag pierca mig. Vart, när och hur säger jag inte förens ikväll! Busigt.


Sängen, datorn och hunden (samt Elin vid fötterna?)

WHAT AN AMAZING LIFE.


truestory

Sket i att lämna in telefonen idag, är för kär i den.. haha nä men nästan. Pappa måste fixa nån skade anmälan först hahahah, awesome. Men fick en adappter addapter eller hur fan de stavas, så jag kan få in mitt nano sim i min iphone4. Intressant va? hmm.. ska väl kolla på nån film typ nu och så vill jag hälsa alla stalkers där ute. TJENA! 
 

The First Cut Is The Deepest.


you stupid.

 

Småshopping!


Burr, har ångest.

Jag sa till mig själv igår kväll att jag ska dra ner på sötsaker osv. Idag så drog såklart Linda, Jenny och Towe (ja jag skyller på dom) ner mig till pressbyrån så jag fick trycka i mig en chokladkaka... Fuck. Sen träffade jag och Elin nyss pappa i Nacka och då åt jag cheesecake. Fan fan fan... Får och hat sån ångest men köpte ett par tränings byxor idag! Ohyes.. Lite mer pepp javisst!


jag får hyperfel

Jävlar va jag är taggad på att börja dansa! Dansa typ zumba och gå på olika träningspass, gå ut och springa och känna mig uttränad.. den där sköna känslan. Just nu får jag bara damp hela tiden, det ända jag gör är att äta och äta och äta och sitta som ett jävla fetto. Jag vill äta rätt och dansa.. bara få ut all energi och bara KÖRA LOSS. Så kroppen mår bra och jag också! Satan vad jag är pepp asså... 
 
Något som jag dock dissar ihjäl mig på är alla jävlar som ska bara ''ska ha drömkroppen till sommaren'', och ''jag ska träna tills jag ser ut såhär'' MEN HÖRRNI, ni kommer fucking aldrig se ut sådär. Alla i världen har olika kropp och alla kroppar ser olika ut på alla olika männsikor. Jag hatar att sitta och titta på folk som är lite halvkraftiga som ba '' ska ha denna kropp '' (lägger ut bild på victoria secret modell eller liknande) men fuck det för ni kommer aldrig se ut såååååå. ÅÅÅÅH. Får damp på alla som ska äta så bra och träna så mycket. Visst varför ska jag bry mig men dröm sött mina vänner!!!! 
 

Fuldag

Hej hej hemskt mycket heeej. Sitter på bussen och känner mig allmänt ful idag.. Hej fuldag, hemskt mycket hej! Fan va kul jag har inte alls, slutar cp sent idag och ska eventuellt lämna in telefonen,. OHNAJ då kan jag inte blogga lika mkt för då försvinner min älskling! :'( aja...


Godnatt, glöm inte följa mig på instagram... ALICEHERNQVIST


thingsilove..


TröttJävel

Har varit i stallet idag och ridit... De va mycket snö men det var ändå mysigt. Men fyfan va trött jag är.. Gäsp* Fryser och vet fan inte vad som händer, imorgon är det skola igen och det är väl ändå rätt jobbigt. Men ändå rätt skönt också.. Ska försöka få mycket vit frånvaro och så vidare. Nu orkar jag inte dra upp hela mitt ointressanta liv men fan va trött jag är på folk som ska bry sig på vad andra gör hela jävla tiden, sköt era fuckig egna liv ist för att snoka i andras! Diss på er alla ALLA. Sign out


Cozzyy

Imorgon är det studiedag och stall som gäller! Ska rida lilla Wille och Elin ska rida Stjärna, jävligt intressant va? Hahah! Skönt att få sova ut imorgon iallafall... Nu ska vi kolla Hamilton2 och äta oss feta. Just låt oss OK?


Blir så lycklig ibland asså!

När denna lilla plutt kom ut till denna (äckliga, förorenade, skabbiga) underbara värld. Så kände jag hur mycket kärlek det bara gled ur min kropp rakt över till henne. Hennes varma lilla kropp, jag vart moster den 19 oktober 2012. Jag besökte sjukhuset när hon bara var 4 timmar gammal och det ögonblicket va det bästa på länge. Jag kommer alltid älska dig mitt hjärta.
ELVIRA ALICE HERNQVIST. <3


Skitlack på skitsnack, så sluta snacka skit tack!

Bombar med detta citatet. Men fuck va lack jag blir! BLÄ. Sitter och äter med towis. Senare ska jag träffa Patric en stund sen ska jag hem till sängen. Åhåå!


Hittade lite porr

 

Videon från igår, made by me.. lolz

 

Cant wait

Lyssnar på musik jag och Elin hittade oss själva i, i Grekland. Vilket paradis va... Helt sjukt. Att man kan ha så mycket kärlek för ett ställe.. Maten, umgänge, kärlek, värme och så mycket mer. Jag är helt dökär i Grekland, i hela konceptet! Nu är väntan bara det jobbiga..


Skön söndag


words and thoughts

my-teen-quote:

Are you a teen? This blog is just for you!
my-teen-quote:

Are you a teen? This blog is just for you!

deee eee knaazz

 

tolk.

hahah, vi är galna allihop. Vi tog en häst, en snowracer och en pulka. Satte ihop snowracern i hästen och skidorna i snowracern. Det var en awesome dag med kyla och värme.. skönt att det börjar bli vår nu. Imorgon är det skola och det är lite segare.. uhhuu. 


Tothastable

Är påväg till stallet osv. Ska tolka med Elin och Isa. Nån kommer väl antagligen dö, men det är nått som ingår bara!


Jag brukar säga till han jag e som en gun i din hand kompis........... Klick klack BAM!

 
 

SÖTA SOM KAKAN I UGNEN


fuckem

my-teen-quote:

Are you a teen? This blog is just for you!
 
 
 
 

♥eminem♥

.........................................
 
 

Bio&sushi.. Bra lördag!


Bioooo

Är påväg in med Elins familj och ska kolla på Sune i Grekland. Har fan längtat tills denna film skulle släppas, behöver skratta lite i livet oxå. (även fast jag dock jag det 24/7 och hela tiden) hahhah, och så ska vi käka sushi oxå! Mums!


AAHAHAHAHA vill inte ens skratta

Fyfan va jag bara vill gråta en kopp och hälla på nån. Igår va det en chill.... kväll. Äsch.. Ska iaf på bio ikväll! Har inte så mycket mer att säga.. Kolla defina bilderna dårå. Min mobil :(


HEY,HOE,LET'S,GOOO


BRRR

Satt i Slussen typ 2 timmar.. En timme med Linda och en timme ensam! lol.
Vart intervjuade på donken nyss och fick gratis mat. THATS pretty awesome... Nu är vi påväg hem (jag och Elin) såklart. Ska fixa iordning lite och sen drar vi ner till marty där blir det lite chill men vi höres!


ETADPU.

Sitter och kollar nån boring film i skolan.. Bloggar för jag är trött på att sitta och glo. (vänd på rubriken för att fatta) lolz.. Vi slutar väl 15:25 tror jag och då vettefan. Men sen.. Ja, har inget att skriva om. Läraren är psyko och hej


before i die, fuck yea


 

lyssna och hör, denna berör.

No one's gonna love you when you're old..
Thats what they told, you better stay young baby!
No one's gonna care when you are gone...
So if you're done, you better die young baby! 

CAN YOU STAY THE FUCK AWAY FROM ME!

Bloggar efter skooooooolan!


Upponer

Kollar sista avsnittet av "torka aldrig tårar utan handskar" nu och sen blir det sova. Vi bakade nyss, drack te och käkade sockerkaka. Godnatt

Så Elin och jag. Every day Every night. Hahahahahah


Sängen är ändå bäst

Fyfan va skönt att sätta sig i sängen och bara dö lite efter denna dag. Jag ska vila lite nu så ska vi se vad som händer senare. Juste .. glömde säga att vi träffa Patric typ 5 min och sa hej oxå idag, jäävla mycket som hände idag igentligen. 
 
 
 
 
 

UM

Efter skolan nu så lyckades jag hinna träffa Kuba en snabbis! Kul kul..
Sitter just nu på ungdomsmottagningen med Elin och Martin.. Ska fixa lite. Sen hem och äta nudlar och sova lite. Sköööööönt

Jävla mycket bilder på mitt hår idag! Haha


Hejhejhejj

Har slutat och sitter och äter.. FÄTT ovärd dag igentligen! Har gjort 0 idag. Först matte sen engelska, på engelskan kom Elin förbi och vi satt och glodde en timme utanför klassrummet med Linda. Ohyes. Haahhhhahahah kom och tänka på en sak! Nu ska vi iaf åka till gurra och träffa nån ny kanske vän vet ej men det blir nog kul.

Burrrph.


fuuuukkaauuuur.

my-teen-quote:

Are you a teen? This blog is just for you!
wastedacid:

more of this here
my-teen-quote:

Are you a teen? This blog is just for you!
 
 

Lite så

Sitter på bussen .. HAHA som vanligt. Kommer alltid på mig själv sittandes på bussen. Idag blir det skola till 12:25 sen vidare mot nacka för att gå till Elins skola. Wehu.. Fan va jag har tänkt på vilka jävla skit snackare det finns! GET A LIFE FOR FUCK SAKE idijuuths. Hejdå!


STOPP DÄR.

Sitter och skypar med Kuba och hans vän.. har gjort det de närmsta timmarna nu. Idag efter skolan mötte jag upp Elin i slussen sen åkte vi vidare till gustavsberg och mötte upp Patric och sa hej och så vidare. Sen åkte vi hem och snart tänker jag fan sova.. ska försöka kolla nån film först. Upp tidigt imorgon men även sluta tidigt, amazing! 
my-teen-quote:

Are you a teen? This blog is just for you!
 

tumblr.com

my-teen-quote:

Are you a teen? This blog is just for you!
my-teen-quote:

Are you a teen? This blog is just for you!
 
 

Försöker vakna lite..


Välkommen till mina områåådeeen

Sitter på bussen.. Haha som alltid. Blir en rätt seg dag i skolan tror jag, har bara alla äckel lektioner idag och slutar 15:35 blä. Efter skolan möter jag upp Elin någonstans och ska träffa Wictor och eventuellt Patric i gurra ett tag baa. Nu ska jag lyssna vidare..


Wierd

Ja som ni ser så finns en ny header.. Ganska tillfällig, jag bara slängde ihop nått så vart detta resultatet. Vart inte alls nöjd men de får se ut såhär ett tag! Sitter just nu och kollar tumblr och ska göra te! Heheh. Godnatt eller nått.


Heyou

Har precis ätit middag och alla är allmänt arga :) haha, nä men idag så kom Elin till sista lektionen iaf och hon fick va med.. Det va kul! Fan va tråkigt jag har har nu.. Eller.. Jag vet inte. Alla bara dog. Hejdå.

 


fuck'em.

 

Update

SITHÄÄRH, på bussen som alltid i mitt liv. Gick upp typ 30 min innan bussen gick så de va kaos MEN jag och Elin hann med bussen. Fett grymma, javisst. Hoppas det finns någon jävla lärar jävel på skolan idag annars tänker ja fan döda alla. Hej!

Haha känner igen min kära omgivning lite..


Med detta säger jag Godnatt och ska försöka sova.


XOXOXOXOXO


Broder från en annan moder!

Vart med bästavän hela eftermiddagen i Nacka.. Väntade på att få svar från ******! Känner att ja inte behöver ta upp nå namn men jag gav upp och sket i det.. Men vi fikade och hade lite mys iaf!


THAT FEELING..


Bussenbroder

Sitter på bussen påväg hem och ska trycka i mig mat, aka hungrig somfan. Sen så ska jag och Elin maybe åka till Nacka. Vilket är jävligt jobbigt för mig eftersom att jag gick upp kvart i sex, åkte till skolan och lektionerna var inställda. Så de va bara att åka hem igen.. Åååhh! Träffade Kuba en sväng efter "skoldagen"... Stog och snackade och bara tog de lungt tills bussen min kom.


Jamenhelvetevakul

Hej klockan, va trevligt att du ringer 05:45 en sån här trevlig kall måndag...
Nu ska jag snart bara gå ut till bussen och åka den en timme och pendeln 10 min. Inga konstigheter.... FÖRUTOM, att det suger.. Så jävla hårt.


jag är starkare nu.

 

Ost

Så sämst på att skriva rubriker så.. Ja! Ni som känner mig fattar mina otroligt torra ord. Amazing. Idag va vi i gallerian och jag köpte ett par urbanears, svartaaaa. Åt även sushi, träffade Johanna på bussen och snackade ihjäl henne lite. Nu sitter jag hungrig och väntar på mat. Heheh


Pappapapappapapapapah

Åker in till stan med Elin för att möta pappa. Imorgon är det skola och det känns fett tungt.


Imorgon börjar skolan igen.

leteshabryce:

Teenage Kicks on We Heart It - http://weheartit.com/entry/43549062/via/letesha_bryce
Nu är jul-lovet över.. och det suger. 
Men snart är det sommarlov.. och det äger.
 

Meow

Myser med misse och messar med en massa roliga. ;) äääääh, Godnatt


Burren

Loz oss. Tjäna.. Sitter på bussen med Elin och Jennifer. Amazing.. Jävlar va jag säger amazing nuförtiden, tycker synd om dom i klassen som ska stå ut med mitt "amazing" har iaf varit i Nacka.. JAG fick med mig godis ^^ heheh


$*#?$£+*^% RÖÖÖÖD

Heheh... Färgade mitt hår CP rött.. HAHAHAHAH... Oup.


Weoph

Har varit en riktigt amazing kväll med alla 15 pers. Åt tacos och spelade brädspel och de va mycket skratt. Hahah.. Snackar som en gamling javisst. Ska göra nudlar nu jag och Elin.. Även fast vi redan lagt oss i sängen. Det är bara vi och våran värld. Weoph


Jag tycker min bror kan sjunga..

 Daniel Hernqvist

Lalala..

Har varit hos systern min idag. Färgade ögonbrynen så de är finfina, och åt nudlar. Som jag gjort de närmsta dagarna... Brb blir snart en nudel! Just nu sitter jag, Elin och hennes syster i rummet och väntar på lite gäster!

 
 
 

Blondjävel..

Tjäna. Idag har jag bara suttit inne med Elin som de 3 närmsta andra dagarna. Börjar bli blidgalen.. Färgade mitt hår blond och på söndag ska håret bli en annan färg de får ni se då! Imorgon ska jag förbi min syster en snabbis sen hoppas jag på att jag och Elin hittar på något för en gångskull. Välkammad utter!


Stackars hår!

......


True.


Och med detta säger jag godnatt.


Javadfanskamansäga

Sitter på rum och ska kolla film nuu. Idag har varit en till slappar dag, drog med mig Elins lillasyster till Ica en snabbis dock.. Halt somfan. Imorgon ska jag fräga håret.. Undra vilken färg? Kolla in imorgon för svaret mina budds. Tjingeling


2 bilder från slutet av sommaren 2010


Word.


hittade lite gamla bilder vava

 

Freaaaks

Vaknade för nån timme sen. Sitter vid alla datorer och fixar och trixar. Idag blir det bara att ta det lugnt.. Tankarna bara snurrar.


Aaaabow

Vilken jävla kväll.. Jag och Elin drog hemifrån typ lite över 11 och GICK ner till stavsnäs, de va ett minne blott. Hela kvällen vare dock ett minne... Aja, vi kom ner till stavsnäs och träffade Alex, Tjappe och Wixell. Sen drog vi upp till Siden och där var Erik, Robban och Robin. De va trevligt och så tills några kom och de spårade det och så... Aja! Usch!! Tog halv 2 bussen hem och nu dricker vi te med Elins familj. Godnatt