Datdatday.

Åkte till Karolina och va här typ halv sex. Elli hade en "kompis bebis" här vid namn Adele. De åkte hem och sen käkade vi lite, mums. Vi har kollat teve mest och åt nyss kräftor. De blixtrar, åskar och började nyss regna. De är nära och alla är rädda, främst Karolina! hahah, så söt. nu vet ni....


Sushisushisushi!

Vaknade vid 11 idag och gick ner och åt med Linda i centrumet, såklart sushi! Hahah, påväg mot Värmdö nu till min syster! Saknat dom så myycke, update som en broder! tja


Snälla.

 

~ Helt ok ~

Va med Elli igår kväll, drog med Vincent och hans två kompisar till ett "chillkrök" i högdalen! Ja de va en lång jävla natt, kom hem vid halv 6 imorse och nu så ligger vi i Ellis säng och Sälma är faktiskt med hahah. Idag ska jag och pappa hämta Linda på Arlanda klockan tolv inatt! Aaaaaaamazin. Aja... chillar vidare.


IKVÄLL SÅÅÅÅ SKA VI MÅÅH.


sleepundermyskin

 

Daniel varför sjunger du inte längre.

 

Nah.


Nu när jag nått rank 50 på halo kan jag ta de lugnt en stund.

hahahahahahahhahahahh, livet.


<3


Meh

Igår skrev jag ut en massa bilder och satte på väggen. Jag spelade halo och jag åt allt som fanns, typ. Idag kommer typ bli samma grejj, spela och äta. Mitt liv är så roligt just nu.


Missfoster.


Det börjar ta sig me bilder nu...


Gos.

Hej. Idag hämtade pappa mig i handviken(ellervafandenuheter) på Djurö med båten. Som ni såg nedan, lol. Sen så åkte vi till farfar och pappas syster i malma och käkade lunch samt plockade en jävla massa hallon, yeea! Efter de åkte vi båt till bilen och sen hemåt, fast pappa släppte av mig i skanstull hos Elli så snackade vi och sjöng en jävla massa! Wehu.. Efter det åkte jag hem och åt en god jävla middag och nu ligger jag i sängen i mitt fan as gosiga rum. Cooz.


Väntar på pappa!


Ooookej.

Ja dagarna rullar och i cant wait tills när Linda kommer hem! Fan va vi ska partaja mina buddzz. Nej men just nu är jag faktiskt rätt deppig över en rätt STOR sak, det är förjävligt men men. Igår kväll så chillade vi mest bara efter att ha varit hos pappa.......... Idag så åkte jag, Jennie och hennes family ut på sjön till en ö där vi åt lunch och middag med en del Djurö folk. Och när vi kom hem så drog vi ut som ett par galningar med moppen och hade yolo time, höll på att ramla/krascha moppen och oss själva ett antal gången. Nuu ligger jag i DJ:s säng och ska väl sova snart... Imorgon drar hon till Gotland! Dags att flytta hem igen då.. hehe.


Sweet.

ALL MIN TEXT RADERADES! Fuck. Aja hänger med Thea och Jennie och de mesta jag gör är att skratta och le. De gör mig så glaaaad, seriös världens bästa giirls. Igår rodde vi en del och fiskade och idag så ska vi dra till pappa och käka middag sen får vi se vad som händer... tja.


~


What'ap

Igår frågade Jennie mig om jag ville träffa henne, Thea och Felicia i stan för att äta och Jennie skulle köpa en massa saker. Jaa och så träffade vi en av Theas vänner och åt sushi och hade en awesome dag i Stockholms soliga stad, lol. Efter det åkte vi ut hit till Djurö, till Jennies moster som har ett litet hus precis vid vattnet. Supermysigt, och vid typ 21-21.30 kom Henkis, Adde och Hedis. Vi satt vid ett bord på bryggan och bara tog de lugnt typ. Och efter några timmar låg precis alla av oss i sängen, Thea försökte sova och Hedis spela musik.. Henkis sjöng med och Adde garvade och dansade med armarna(?) typical... Jennie fick sova på golvet till klockan 04:00 imorse och klockan 06:00 så skulle Thea och Jennie jobba! Men snart är de hemma igen då jag ska få frukost osv! Bääästa..


Myser i solen.

Gick ner till centrumet med pappa och käkade. Sitter nu här och snart ska jag SPRINGA hem och spela igen! Haahah, nä men nästan! Va bara tvungen att dela med mig av den cepe goda maten.


jag ruttnar bort.

Igår va en seg men ändå rolig kväll. Va med Långtomte typ 2 timmar på Östermalmstorg för Linda skulle träffa nån. Sen efter det så drog Linda och jag hem till mig och sov... Idag drar jäveln till Spanien men men. Blir en vecka att sitta och ruttna bort med Xbox kontrollen i handen. Typ. Livet suger anyway! hörs


Reunion.

Varit ute och käkat me linda! Väntar på långtomte och sen ba wooho och sen ba träffar Linda igen och ba wooho JAAA... sumerar kvällen vid en annan tidpunkt.


Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.

 

det här är fan, gryymt

 

Lyssnar paramore och tänker på.. dig.


~

-jag har ett monster som bor i mig,
han färgar min vardag grå.
ja han har satt sina klor i mig,
vill inte låta mig gå..


Låt mig säga.

Var och käkade sushi, försöker få ett spel tankat till cepe datorn. Aaaah, visst.. Går ju sådär!


meåå

Skön dag idag, Karolina, Robin och Elli åkte nyss efter att vi fikat osv. Nu ska jag försöka få till skrivarjäveln som vi köpte för typ en vecka sen.. meeeeå.


I read somewhere... how important it is in life not necessarily to be strong... but to feel strong.

jag är trött på er alla.

du är fruktansvärd, bra

 

Idag är de varmt!

Hittade såklart inga horiga 6.0 skor.. men men! Åker ut mot Värmdö sen och ska till Karolina en snabbis!


away.

Ska åka till barkaby nu och leta efter nike 6.0 skor. Sen vet jag inte mer.. Hörs!


• Where life begins, and love never ends •


Nytt.

• DrDenim Carlings Jeans - 499kr
• Carlings Strumpor - 99kr
• Dep medium/hard nagelfil - 25kr


If we admit that human life can be ruled by reason, then all possibility of life is destroyed.

 

jävligt.

Jo men igår vart jag firad av en del i släkten, fick saker och pengar och massor. Aja... Men efter det åkte jag till kista och träffade Elli, Johannes och Linus. Det slutade med att klockan typ 1 på natten så gick de inga tåg, bussar eller aa.. NÅGONTING så vi fick för oss att gå från kista till Stockholm. Vilket skulle ta typ 9292 dagar, nä men nästan. Men vi gick och gick och jag kastade skorna åt helvete och aa de va en upplevelse(orkar inte ta hela storyn) kan skriva en bok till er som vill. Kom till söder vid runt 6 imorse och sov till 12 idag. Åkte med pappa och käkade och köpte nya jeans och så vidare.. JAJA.

bilden på fisken. (min fisk) *poff*
ps. mörkröd i huvudet iigen.


19. En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.

Alla hjärndöda jävlar ska checka denna filmen. Själv kan jag gråta i timmar efter att ha kollat på den, horbrafilm. Dessutom har min favorit sångare Eddie Vedder gjort musiken till filmen, ryser.

Att få se det här live va själsdragande, hon är fan sjukt givande. l.o.v.e

 

dots.

• städa en del
• färga håret
• reklamera skrivare
• bli uppvaktad
• dö


~ dat ~

Skrev en hor lång text men NEJ blogg.se skit appen tog bort allt så jag ska döda varenda jävel. Godnatt.


Den här dagen har dragit.


Åker hem idaaaaag, kl 2 går planet!


~ hot tamale ~

Sista dagen i Turkiet! Både bra och mindre, men brun har man blivit. Ska bli skönt att få träffa mina buddsters igen efter en rätt lång tid.. mjaa och så får jag oxå sällskap av hunden ett tag så rätt så myspys ändå! Aja.. Jag skriver väl nått imorgon innan vi åker till flyget! Ciiao.


NÅGON har blivit neeeeeger! #verynice


Verynice!

Har det heelt perfekt!


Cepefort.

Dagarna bara rullar förbi och jag hänger inte med! Heeh, idag är det lördag redan och på måndag åker vi hem. Skönt ändå att komma hem det är så satans varmt så det går inte att beskriva! Men mysigt är det ändå.. När jag kommer hem kommer jag antagligen bli uppvaktad av många pga min födelsedag! Mohaah, sen ska jag försöka beställa tågbiljetter till gävle, yääah lär ju äga! Ska hoppa i poolen nu för jag dör snart... hörs!


I'm Tim.


Födelsedagosv.

Idag fyller helvetes Alice år! Vaknar och öppnar presenter, fick manikyr(för mina långa naglar) och massa massager! Och så hade roomservice kommit upp med 823872 kg frukost så de va rätt sick! Aja nu, ner till poolen. Alldeles för varmt.. öööy.


Onsdag.

Sitter på balkongen och äter frulle, heh. Snart ska vi ner och bränna vid poolen och så blablabla. Kvällarna är helt klart bäst här nere, life is good right now. OOOCH vem fyller år imorgon?! Undraaa...


Jaja orre men ftw jag är brun, brunare ska jag bli. tja


Jäs.


Jag klagar inte.

Chillar i Turkiet.. mja super cepe varmt!


Sommarenärsjukidag.

Kom hem till mamma för ett tag sen. Nu ska vi till sjöboden och äta middag med Daniel och Emma. Tjing


BästaBästaBästa!

 

Vad händer?

Har verkligen inte kunnat sova en enda natt sen jag flyttade hit till sköndal! Inatt va värst, ont i fotlederna och i händerna. Vad vill livet mig?!? Igår va bara en jobbig jävla dag.. Men slut på de dåliga, imorgon drar jag till Turkiet och de ska bli så fruktansvärt satans skönt! Visst kommer de bli bra väder i Sverige men fan för de här jävla samhället, så trött på alla jävla idioter. Bra, hej.


• själ •

Spenderade fredagen med Elli, det vart en sån jävla wierd men lyckad kväll/natt. Vi kom hem från söders gator och sjöar vid ca 07:30 på morgonen till Elli då vi(jag) "somnade" till ett av skitargs medleyn. (stavningenellernåärvälfuckedmenorkarintebrymig) hehe, iaf så sov jag ändå ingenting. Skumt... Men idag va jag och pappa i Nacka och han tog ut en massa pengar till resan och köpte kläder osv samt en lins till mobilen med fisheye och makro effekt! NICEEE VA, dra åt helvete. tja


yääää

Naa en lika tråkig dag som alla andra! Men va och käka awesome buffé med pappa och köpte en skrivare till mig så jag kan fylla min väg hehe! Kanske drar ut med Elli snart oxå men vi får se... hörs!


Giiiino.

Hej idag har jag inte gjort ett skit men nu är min typ frisk iaf hoppas jag till imorgon!!! Vene va som händer men jaja... Gjorde sån dära efterrätt idag som en broder men men men har inget att säga tråkigt va, nä men tjadå.


hehe


18. En bild som inte är tagen i staden jag bor.

söt bild, verkligen. bilder är tagen i uddevalla långt ner i sverige. bra nu vet ni
 

<3

 

Godmorgon!


VAIHELVETE

Aaa klockan vart 03.01 och det är tredje sömnlösa natten. Vaihelvete kan jag inte sova för, har iaf Gukki som livar upp stämingen och gör livet lite roligare iaf. Nostalgiserar och drömmer mig bort, typ. De äger, här har ni en bild på mig från forsbacka 2011 som Gukk sicka denee är rätt lost. Och en as glad låt där nere vava, den äger oxåååå.. tja.

• coozy shiiet •

Fick upp min as mysiga dioder idag, som kan ha alla färger på skalan på bilden och den äääger! har inge mer att säga.. hörs


•livet•


Känslan när mamma ringer och säger att vi drar till turkiet på måndag!! Y***ÄÄÄ

 

Craaaeezzy

Kom hem halv tre inatt, och de undrar man ju varför. Grönan stängde ju elva? hahah, träffade Kuba och Elli i skanstull. Åt på burgerking i centralen och fan va vi va överallt. En minnesrik natt haah, kul kväll på grönan iaf med Linda, Veronica och Lina! Åkte allt som bara gick och de va lite folk så yääe, hehe. Linda sov hos mig inatt och idag är vi lost, undra va som kommer härnäst!!


Drar till grönan med fina budds!


<3


besök.. typ

Tog en dusch och försöker att ta så mycket värkmedicin och grejjer så att jag orkar! Mamma, Karolina och Elli kommer snart hit och checkar och vi ska ut och äta lunch någonstans. Jag känner att jag vill ut med mina budds nu och haveagoodtime men jävla förkylnings jäveln förstör, aja detta sommarlov kommer ändå suga men de får ta igen sig. eehhm.. annars kommer väl dagen va som igår, göra ingenting och typ dö på golvet! Ha en bra.. dag då.. heh!


rädda mig


jag är fel


.det är inte så jävla enkelt

Äääääh nu är det slut, pallar inte va deprimerad mer. Dock så är det ju förkylningen som gör så att jag släpar huvudet i marken! Men iaf.. ÅÅH älskar att mobilen autocorrectar "iaf" till "ostar" hahah vafan. Idag har jag knappt kunna andas, tårar har runnit hela dagen och hela kroppen känns mörbultad. Men pappa åkte iaf och köpte sushi och de gjorde allt lite bättre! Sen har jag suttit vid datorn typ hela dagen, fixat runt och legat på mitt golv och dött. Humöret suger och allt annat med.. inatt kanske man får nå sömn, hoppas! Aja, sleeptight peeps.

skulle dock va nice med sällskap eftersomattjagmårsomjaggörtahandommignågon. hahah nej men.. meh.