Rubrikjävel

Vaknade nyss med klockan en timme framåt. Jävla va fort tidjäveln går, mer mer mer yolo. Igår va vi bara hemma och chillade med en jävla massa godis och såvidare, åt påskmat och haipade runt. Eeeehm, dagen innan de va vi uppe hos Peter och hade en trevlig kväll. Inget mer att säga.. Dagarna bara rullar.


Haip

Imorgon bror!!! Hör av mig!!!


Chillkväll

Efter forum åkte vi till gårn och bara tog de lungt, weph. Träffade Patric en stund på en garre och sen satte jag mig med Alex, Viktor, Mathias och Marcus vid deras lilla brasa som de ställt upp på bikeparken. Riktigt mysigt.. Tog nyss bussen hem och tar de lugnt ikväll. Kollar film och äter godis.. mmmhh.


.en bra dag.

Har precis käkat i forum med Elin. Åkte hit efter skolan och mötte upp Patric och hans bror Richard och ba tjaa typ hahah. Ehm.. Drar till gårn senare och sen blir det trevligt. Imorgon är det fredag, och då blir det taggish. Men mer om de imorgon......


Vad ska man säga?

Sitter på bussen mot skolan. Inte för att nån jävel bryr sig? Men aja.. börjar fundera på om jag verkligen passar in i skolan jag går i. Börjar bli lite trött, är nog bara lite smoke sugen vavaa. Ehmm.. Idag är det sista dagen innan lovet. Har redan planer för imorgon så de kan nog bli lyckat maybe. Hahah.. Vi höres!


Pewhp.


Bakery

Vaknade med en satfläsk huvudvärk och va fett sugen på ost. Nej men haaaaaha. Va hemma idag och kollade film osv.. Lyssnar nu på silverstein och får lite nostalgi, whep. Tog nyss ut en kladdkaka, jag och Elin är både fitta och feta. Ja... Ska iaf upp till skolan imorgon. Sista dagen innan lovet... paartyy eeey. Glömde säga att vi fått en ny kille i klassen.. Viktor heter han och verkar riktigt trevlig. Humpf...


CuzImaost

Skoldagen gick as fort och Elin kom in till skolan i slutet. Va lite haipade men efter skolan åkte vi till gurra och mötte upp Patric och bara chillade ostkanten, ääeeh. Ah nu lagar vi mat och sen tänker jag faktiskt försöka hitta nån seriejävel att titta på! puss för en jävla gångs skull.


Fatkid

Aah tjena kom hem för nån timme sen typ. Seg och cepe skoldag med en jävla massa haip på idrotten och även hjärthelvetet som skulle balla ur. Nej men yolo som satan typ dö, whep. Köpte med mig lite skit idag i forum och fick även håret lockat. Eheeeee nu vill jag dö lite.. Först ska jag sätta triple backflip flat på väggen. Ziao


Vart fan är sommaren?


Inte så mycket mer att säga, för tillfället.


Feeling's.


Ja, du e rätt söt.

Sitter och lyssnar på Elviras skära skrik och Robins mobil knäppande. Hahah, nej men igår tände Robin eld på bordet och vi åt en amazing middag. På dagen var jag och Karolina och handlade på maxi med Elli. Tog de lugnt annars, vilket jag kommer göra ikväll också antagligen. Hejsvejs


Myser hos en del av familjen.


Inknålar och Idominmassaker.

Sitter och kolla teve och känner lukten av hemmagjorda köttbullar, de där va gay. Karolina har varit i farten och fyllt i min tatuering på foten, de vart mycket bättre nu än förut. Sådeeeså, nu äre mat.. Hejsvejs!


Min lilla gullunge gillar banan!

 

Mwahahah, what did I just read?


Va har jag att säga?

Påväg mot Karolina och Elli nu, myselimys. "Skoldagen" gick bra bra, snabbt snabbt. Har verkligen inget kul att komma med, för förutom lite skadeglädje. Somnade nämligen liggandes helt skevt framför datorn så idag har jag cepee ont i nacken. Känner mig fan febrig pågrund av nackjäveln, humump.


I GO PRO.

Yäeh, sitter på bussjäveln och har en pinne mellan benen, hah. Nä men det är ett kamera stativ till GoPro filmkameran som ligger intill mig i väskan, kärlek osv. Är man estetare så är man! Wääeh. Ska hem och bara ta det lugnt, klockan är redan rätt mycket. Har inte kommit hem från skolan ens lixom, pappa hämtade mig i skolan förut och vi åkte till finntorp och åt sushi, godaste sushin jag fan ätit. Abbboowp, bye ostjohnny signarut.


Övertid i skolan, slutar aldrig bra. feat Linda och Alice

 

-Everything will be ok, they said.


Lie on floor.

Ohcrap. Påväg till skolan, litehalvdöd.. Onsdagar suger snopp som fan, ooups. Nej men idag händer inget speciellt, så ni får dö också.


Dumbitch

Sa jag att jag såg Karate Kid igår?? Aah de va awesome och spännande som faaen, man ville bara slå alla ju. Kom nyss hem från mamma och Petta, myselipys åt azm mat och glass wää. Gud så intressant? Nope inte direkt, imorgon blir det att dö lite för det är onsdag och onsdagar kan fkn döööö. Ajde, hälsar alla homos där ute.. Sleep tight. Btw, vi fick söta (xbnsoqääsödlndjw) djur i skolan idag. Jaa.. Jag går i första ring, hahaha lol. Nä men de va söta ost johnnys. Hittade också en föredetta fin skatebrud från youtube, jävla va het man va. (?) Aashit.


iamout

 
 

För cool för er

Sprang till cepebussen like a baws tog jag den i sinnet och drog den tillbaka, nä men fan vilken sämst morgon. Hungrig som fan, inga pengar kvar och arga människor runtomkring. Är faktiskt lite glad efter som att jag ska få träffa mamma ikväll, ska äta hos Petta med Elin osv. Sitter nu i skolan som en badass och hatar livet lite, pweeh.


Show me

Seg dag men ändå snabb, ska nu möta upp Robin vid Värmdö marknad och åka hem till Karolina och Elli. Heheh, det snöar, blir sol, blåser, snöar.. osv. Helt galet, våren är on it'zz way u know! Peewh. Ehm jaa, här har ni några goda bilder från idag! Wääeh.


Idrott med fina bröder!


Trotsar livet

Klockan är runt nio och jag kom iväg från Elin nu. Ingen förstår hur mycket jag vill flytta nu, jag mår så jävla dåligt så jag fan inte ens vet vart jag ska ta vägen. Och så får man rida ensam ikväll också, fan va kul. Kanske behöver vara ensam? Har lust att säga precis vad jag tycker till allt och alla jävla fkn egoister i hela denna värld. Fyfan! Kommer till skolan runt halv 11 så jag satte på mig träningsbyxor efter som att vi har idrott direkt, va tvungen att säga det efter som att jag hatar folk som kommer till skolan i träningsbyxor och inte ska träna osv. Nä men tänker inte va hater, pewh


Hejhejhej

Imorgon är det skola och efter det ska jag faaaan upp på hästryggen igen. Inte ridit på typ tre veckor, är as tagg. Mjaa.. Dagen har varit så slapp som dem bara kunde bli, men med en starter redbull och en sovande bästavän är man rätt trött. Blir en skön dusch senare, ska fixa naglarna sen bums ner i sängen.

Pigga brudar på bussen igår, #taggtaggtagg


Jag vill dit nu.


Draaaaaaagen.

Wääääh, kom nyss hem och satte mig framför datorn för att dra upp nån låt så man kan rulla lite. Drog ju till midsommarkransen igår och de va fan 37289177 människor och ännu fler orroz jaop. Eehm, hade en trevlig kväll tills de skevade ur och de va fyrtiontusenetthundramiljoner poliser överallt. Aja, Inge mer med de. Fixade en extrabuss till värmdöbor från Slussen runt 03:00 så jag känner mig lite hero right now, hehehh. Vaknade upp hos bästa Henkis som fixade en soffjävel till oss.. nej men nu signar jag uut.


Nu kööör vi bror!

Sitter och dunkar lakkyluke on tha buss to tha sluss if you know! Vi ska in och ha de bra madafakka.. Hörs imorgon för jag lär ju somna.. Ziiiaao.


Promenad tagg inför ikväll.


Sorrybro.

Imorgon blir det taaagg för då ska de bli laaadd. Ehhe, ligger här med Elin brevid och Daniel skickar en massa bilder på tjuvjakt och Penga P!! Aagghh, idag kom Elin in till min skola och vi chillade kanten sen drog vi och mötte pappa i Nacka och åt suubwaay yeeeyy. Dampade bara runt med pappa som råkar heta Peewr och har pengar typsådääär. Men hahah wäää hets, städat hela jävla rummet och gjort allt fkn awsome. Sååå, ah nu är vi trötta och imorgon blire TAGG.


Wääää. Kärlek svider.


Fredag 15/3-13


Dunkareezz.

Jääävlar, sprang till bussen. Nära på att missa den jäveln som vanligt så aa.. Spring tur på morgonkvisten är alltid kul yeyee. Sitter och rullar penga per och kommer igång lite.. Dagen ser väl rätt normal ut, fotografisk bild och efter det svenska. Wäääää, slutar 15:25 så de suger. Aaajde har inte mkt mer att säga vavahh.

Fint utsikt från djuröbron osv...


Update på GN

Ligger i sängen och tänkte börja drömma, livet. Just nu, en massa sköna beats och den bästa vännen man kan önska sig. GN broes.


Wäääää.

Sitter nu hemma och tänkte starta lol om jag orkar, eller sims. Wää, har suttit här ett tag och försökt hittat några beats men ja suger snopp så aah vettefan. Drog och mötte upp mamma, Karolina, Elli, Daniel och Emma efter skolan idag och fick skjuss heeeeem. Åt pommes och lyssnade sköna tracks, wää. Slutade 11.25 idag och stannade kvar med Towe och Jenny och fotade en bild till vårat projekt. Här har ni lite fina bilder och en tjuvtitt på en av projektbilderna. (ps. blod pillerna smakade skit jao)


Sitter i bilen med Elli.


big spliff

 

Mehappy.

Ser fram emot en helg med mycket fart och så vidare.. Onsdagen är nu över och jag håller nu min kära iPhone5 i handen, är typ överlycklig. Allt är så mkt bättre, heheh. Imorgon är det kortdag skööönt sen får man väl se va som händer typs. Idag åt jag och pappa subway sen skjutsade han mig ut.. Duschade nyss och kröp ner i sängen.. Heeejdååå iPhone4:raan


Abooow

Jag älskar att gå till skolan, får skratta, gråta, bli arg, vara glad.. Osv. Med musiken som rullar just nu känns allt bra, allt är bra. Förutom att jag vill flytta till stan nu nu nu, kommer bli så sköönt. Ska till forum nu och träffa pappa för att hämta ut min iPhone5 yääääs. Dagen har varit awesome.. seg i början och snabb som fan i slutet, tiden går fort när man har kul och är rebell. Allt va bra förutom att jag lyckades slå mig själv med en reflexs jävel i ögat så vart blind och de kom tårar i två timmar.. Kolla översta bilden till vänster. Hahah.. Bara jag som lyckas.


För bra, för att vara sant.

 

Bussen på väg

Sitter på bussen, sprang som fan för att hinna och bussen körde men jag hoppa ut i vägen... Pallar inte missa mer bussar. Gjort det för mkt senaste tiden lol, heheh. Iaf.. Blir en tråkig långdag men får träffa mina fräääindz yeeees.

Bild från helgen och imorse wüüp


Varit off.

Har varit off ett bra tag nu, inge bra! För då vet ju inte mina stalkers något lol. Nä men livet rullar på, va inte i skolan idag pågrund av anledningar osv. Men orka ta det, ska till skolan imorgon och träffa mina finisar så är rätt lycklig hihi. Just nu känner jag att jag vill flytta till stan som fan, är så trött på de här nu egentligen. majjgaaad...aja börjar blogga som vanligt imorgon.

Bilder från min dag osv.. trololololoool


Chillar kanten

Vad händer här vavaa?


Skiit

Skit dålig bloggning. Sov hos Karolina inatt och har väl mest baa spelat lol idag. Aaaaahmmm, hörs.


Helgen

Aahmenfyfan. Sitter på bussen denna söndags förmiddagen och är rätt slut, åkte till älta igår och träffade Rasmus och Daniel.. innan de va vi hos Martin i en timme.. På fredagen chillade vi också hos Martin, typ. De va en trevlig naatt i älta och de va tagg som fan.. #orroz. Innan vi åkte igår kom Elins mamma och pappa hem med 40 bitar sushi. Peeepp!! Nu ska jag till Karolina.. Sry för dålig bloggning, appen har ej fungerat. Hörs.

Kaos


AAAGGH

Får som sagt damp i hela jävla huvudet, blogg.se appen fungerar inte och jag kan inte blogga när jag vill. Igår va en kort men ändå lång dag. Åkte från skolan till Elins skola sen gick vi vidare till forum när vi köpte lite smått samt åt på subway. Omnomomn. Efter det tog vi bussen till fagerdala ut mot bullandö och hälsade på Elins förra ponny Paintball. Sen hämtade hennes pappa oss och vi åkte hem och bara dog lite. Ska försöka fixa appen innan jag har sönder telefon skiten. btw.. iPhone fkn 4 suger snopp. 

Bästa HarlemShaken som någonsin kommer göras.

 

dämpz

Bloggade typ noll igår, blogg.se appen har damp igen och slänger ut mig om jag försöker skriva ett inlägg. Så jävla irriterande men okok. Sitter nu på engelska lektion.. Slutar 11:25 så satans skönt. Sol idag men ändå cepe kallt, trist. Drar direkt till Elins skola sen och ska efter det träffa TiZzähn. Huhuu.. Blir väl bara en degig kväll med Elin och en kopp te, as always. 
 

 

OLOY

 
 
 

• new •

Färgade ju håret och det vart amazing, mycket mörkare och mkt bättre. Haha orkar inte med att det blir så jävla orange hela tiden. Iaf, ligger nu i sängen as pigg men måste sova känner jag. Imorgon blir det skolaaaaaa wehuu, gör något första gången på nästan två veckor. FATTA? Kommer döda alla.. natti.


14. Din profilbild på facebook.


Ahmencepe.

Jag har så tråååkigt, sitter hos broder för att jag gick ut med mopsen hans. Han har gjort illa knät osv så kan knappt gå stackarn. Elin firra hårfärg till mig idag så de e woopwoop, ska färga ikväll. Men sitter väl här till typ 6 och glor och sen ja.. blablaah

Såhär kul har jag..


• en bit •

Har levt i min one piece ett tag nu, varmt och gosigt osv. Känner mig bättre men också sämre. Fråga inte.. Hmm. Mamma hämtar mig snart, ska åka med syster och elli till min bror och fika lite. Trevligt trevligt. Hoppas på att komma till skolan imorgon och träffa lite gott folk.


Goi'n to tha bed

Ligger i sängen, har inte alls mkt att säga mer än att jag är ledig imorgon (som jag redan sagt men whatever). En rätt bra sak, hoppas på att gå till skolan på onsdag. Har skickat Elin att köpa hårfärg till mig imorgon, kolla in då för att se vilken färg. Mwahahh.

Den senaste veckan har man känt lite så här.. Trueshitnigga.


13. En sak jag önskar jag fick uppleva igen.


en öl

Nej men vafan, skolan börjat igen. Vilket skämt, åkte dirr till sjukan idag och kollade va fan det är för fel. Jo men hej öroninflamation och lunginflamation. Ni kom oväntat, men satan va trevligt. Inte direkt.. gör ont som fan. Men egentligen inte. Tisdag imrgon och studiedag, skönt som fan men nu vill jag fan ut och göra nått?! Får ju spunk.. lyssnar iaf på denna sköna låt som får en på benen och tonerna igen. lol
 
 
 
 

Heaven.

Skola imorgon, försöker piggna till. Ska kolla film nu, hörs imorgon.


• Sommar2013 •


12. 15 saker som ni kanske inte visste om mig.

1. Jag bor för tillfället hos min bästavän, i väntan på att få flytta till stan. 
2. Jag fyller 18 om ett år vilket är helt sjukt. 
3. Jag är otrevlig mot dig om du är otrevlig mot mig
4. Jag har ridit i hela mitt liv, inte lika mkt längre. 
5. Jag har haft 4 piercingar, men smileyn ramlade ut så jag får göra om den om nån månad. Aj.
6. Jag går i en klass där alla tycker mest om sig själva. hahahh. 
7. Jag älskar hard metal, men även tussituss musik. Sån är jag. 
8. Jag kan inte leva utan choklad. 
9. Jag hatar dramaqueens.
10. Jag har två tattos och fler ska de bli. 
11. Jag har två syskon, Karolina och Daniel. 
12. Jag säger ofta saker utan att tänka mig för, vilket gör mig lite evil. 
13. Jag har ett tur-nummer ← 13 ←
14. Jag hatar att plugga, även folk som lägger sig i mitt liv och mitt plugg. 
15. Jag vill ha sommar .. NU (vet att de inte var nått om mig, men de är såå sant.)
 

De pirrar i magen.

Hahahahh, satt nyss och tänkte på att skolan börjar imorgon. Tycker lite synd om lärarna och mina kära klasskamrater efter som att jag hostar som en jävla idiot, börjar fundera på om de e rökhosta eller nått. ELLER, jag mår iaf mycket bättre idag? √ lol.. målade nyss naglarna, de börjar bli långa igen.. yeeeees. Idag blir en stanna inne dag igen efter som att jag inte vågar mig ut för då kommer jag säkert bli sjukare igen. Har typ kramp i magen för att jag hotat så mkt under denna vecka, fett me bra träning. Iallafall ska de ändå bli kul med skola, får ju träffa de som får mig att le osv hihiihhihh. Trött på att sitta inne.. † 
 
 
 
 

Har att säga.

Vad fan har man att säga? Ingenting.. Hemma idag. Liggandes i sängen med Ipren intag och mkt vätska, är så jävlafkntrött på den här skiten nu!! Vill uuut juuu.. Får ta igen detta som fan nästa helg! Ja... Vad ska man säga, skola på måndag. Jag hoppas så inihelvete att jag är frisk då.. Känns som att det är lite bättre iaf. Hahahah, nu börjar detta inlägget bli riktigt tråkigt. Vet själv vad som är kul att läsa och inte lol. Uuuuusch. Åt god middag och kollade melodifestivalen med hela "familjen" + morre, riktigt mysigt och taggit. Samt pratade med ett par godingar och fick reda på att välden är mkt liten IGEN huhu.


11. En bild som är från när jag var liten.



Godmorgon.

 Caught a bolt 'a lightnin', cursed the day I let it go...

Slappa leder och våta ögon

Ligger här i sängen, vart dock lite piggare nu. Men fyfan vilken jävla skit dag de varit som alla andra dar denna vecka då. Inte kul alls. Vi bakade lite hallongrottor och drack te, drack varma koppen och åt mackor. Kroppen är tung, huvudet är tungt. Vilket sjukt lov, hoppas hoppas bara att jag är frisk tills på måndag annars blire kaos. 
imageimage
 

så sant, nu blir det bak.

 

Jag har fkn trååkigt, så låt mig.

Personligt: 
1. Namn? - Alice Hernqvist.
2. Korrekt ålder? - 16 och ett halvt faktiskt. 
3. Längd? - 163cm
4. Vikt? - ca 46 kg
5. Smeknamn? - Lalice, brallan
6. Vart bor du? - Djurö/värmdö ffs
7. Vad gör du på fritiden? - Ligger i sängen och kollar tumblr, spelar xbox, super skallen av mig och är sådär allmänt cool som ala andra. 
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - Rödlyse som skalle, hyper jävel.. hmmm.. jag.
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - Mjahadu. 
10. Vad är du mest nöjd med? - Mina naglar såklart
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - Galen, dum, glad. 
12. Vad vill du jobba med som äldre? - vettefan. 
13. Hårfärg? - Just nu gingerröd men vanligtvis plantina blond. 
14. Ögonfärg? Grönblåa.
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - De flesta vet de mesta. Men, jag att jag är bäst typ. 
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - man ser väl ut som alla andra. 
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - behövs ej. HAHAHAHAH. 
19. Någon vana? - Gå till fkn skolan.. dårå!?
20. Lyckotal? - 13
21. Vad heter din bästa vän? - Eeeeeeeeeeeeeelin.
22. Hur många nära vänner har du? - Det är de jag litar på.. typ, elin. hhahah
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - JA? va tror ni.. 
24. Vet många personer vem du är? - alla vet vem jag är ju, jag är ju bäst 
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - haha,nä. 
26. När var du senast med någon kompis? - just nu broder
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - haha nej, joo elin hon är så jävla jobbig. 
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Elin! 
29. Vem sov senast hos dig? - Det är en jävla bra tid sen. Men mathias jäveln tror jag, ush. 

Romantik: 
30. Vill du ha ett förhållande? - NEEEEEJ, mardröm.. de kommer när de kommer.
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Äldre i think, de är så omogna annars lol.
32. Är du kär? Nope! skönt. 
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - Ja.. blä. 
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - nejnejnejnejnej
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - vadå MIN? har ingen, och hur menar ni ? vaaa. 
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - hahahah, vadå MIN? får ju damp.. nä de ska va snälla. 
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - verkligen inte.. HAHA vilka jävla frågor?
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - LOL, nej ja vene.
39. I din klass? - De är mina kk's ju... KLASSkompisar faktiskt. höhöh, eller..

Från kram till sex: 
40. Har du kramat motsatta könet? - YEA
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - jadå
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - ja?
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - JAVAFAN
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - yes
45. Har du pussat den du tycker om? - ... jaaa.. ..
46. Har du pussat någon inför folk? - jaaaaaaaaaaa
47. Kysst någon inför folk? - WHATEFUCK ↑
48. Hånglat inför folk? - Yessss
49. Vem var ditt första hångel? - Eddiebooooy
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - 1..?
51. Vem är ditt bästa strul? - Patric såklart ahahah-
52. Och vem är ditt senaste? - Kan tyvärr inte nämnas hahahahah. 
53. Ditt snyggaste hångel? - vettefan, så många lol. 
54. Skäms du över att hångla inför folk? - yolo
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - Yes i have.. 
56. Haft sex överhuvudtaget? - yes i have...
57. Hur gammal var du första gången? - ah sommaren 2011 wuut
58. Hur gammal vill du vara första gången? - ... ?
59. Blivit dumpad efter sex? - hur menar ... vadå dumpad? eehh..  
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - YEEAHHA
61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - Neeeeeeii. 

Tankar & skit: 
62. Har du någon fobi? - Klaustrofobi (stavning?)
63. Har du någon allergi? - annanas..  
64. Vad tänker du på innan du somnar? - sovaaaaaa.. om ingen jobbig jävel ska hålla på och smsa.. aah
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? - haha.

Vad väljer du? 
66. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - vad är detta för fråga? 13-  
67. Vänskap eller förhållande? - Vadå..
68. Snyggaste tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste tjejen i stan med finast personlighet? båda. 
69. Vad är sexigast, naket eller underkläder? -det beror på vad personen tycker, meow. 
70. Hur gammal är du helst mellan 7-13?  7

Skulle du? 
71. Kunna byta liv med någon? - För en stund ja
72. Isåfall vem då? Nån ruuulig
73. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - Ta reda på varför man är så efterbliven.
74. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - Självklart, fatta 10.000 caaash lään
75. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - Vad är detta för fråga!?
76. Kunna sova ute på vintern? - Yesman. Med rätta kläder.. fast.. rätt oskönt endå. 
77. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - GREEK. Nej men vet fan inte, vill bo här. 
78. Kunna slösa ditt liv på cigaretter & droger för att du mår dåligt? - hehe.. ?

Klädstil: 
79. Anser du dig själv vara en speciell stil? - lol med dessa jävla fördomar!
80. Vad klär du dig i oftast? -Stor hoodie och tighta byxxx. 
81. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - Yes, annars kan man ju bli dödad. 
82. Klär du dig dyrt? - Om jag vill.
83. Vad kör du på för klädstil? - Är detta en repeater eller? 

Senaste 48 timmarna har jag? 
84. Pussat någon? - Faktiskt inte, är genomförkyld och har inte gått ut på en vecka. 
85. Haft sex? - nope, sjuk sa jag ju. 
86. Fått en kram av en helt okänd? - Nej jag har inte gått ut på en vecka -.- 
87. Ringt någon? - Yeslän
88. Blivit uppringd? - mja 
89. Funnit kärleken? - hahahahahahah, nej. 
90. Kollat på google? - Jarråå.

hårfärgsmani

Som ni kanske har listat ut har det blivit en dag med tumblr, nudlar och dusch. Ska senare starta en frågestund med alternativ på vilken hårfärg ska jag färga till sommaren. Ni kan ju bara tänka er hur wierd det kommer se ut med urtvättat/orange rött hår på sommaren. Njaaa.. inte så awesome. Jag hade lugnt färgat håret frostad ljuslila som jag hade det håret. Men som ni vet har jag inte så mkt på skallen lol. ehm.. men iaf, kika in senare budds.

F?&K YA

 All I wanted was to be your love
But now I'm finally moving on
Oh, and I don't I GIVE A Fuck.

10. Två saker jag inte skulle klara mig utan.

Dessa två saker är det mesta av min vardag, MAT och MOBILEN.(internet) 

Första mars.

Tjenix, ligger i sängen. Sjuk som jag varit hela veckan, har varit sjuk i exakt en vecka nu. Livet är ju på topp, verkligen. Ehm.. idag blir det en ligga hemma dag som alla andra dagar. Glömde helt bort bloggen igår.. typiskt för er haha lol. Nej men vafan, så är det första mars och känns som de va första februari igår. Ahni, tiden går fort kan inte ens beskriva hur mkt jag längtar till sommaren. Meow.