Meph

What to say verkligen! Hängde ju med Linnea och Linda igår kväll, somtur var somnade jag och sov hos Linda i typ två timmar innan vi åkte till Huddinge så jag slapp va så trött(gick upp 05.30.) Vi köpte en massa chips, godis och läsk och hade en amazing kväll och även morgon i utsälje. haha? Jag åkte till huddinge centrum vid tre och mötte upp Johannes för att ta pendeln till Helenelund för att ta buss till kista, vilka resor vavavava. Aboooow GRABBAR! hah.. 
 
Kom hem till Johannes och såg på världens sämsta film(vilket jag resonerar alla skräck/thriller vara nu, efter som att karaktärerna verkar ha -1 i IQ och man bara vill garva) WrongTurn vad det den hette tror jag, finns tydligen sex stycken ehhh. Iaf.. nu ska jag mysa ner mig i Johannes säng, äta chips och dipp och kolla på film! 

Inspo-oftheday.


ZzZzzZzZZz



Seven


Anmäl dig till HELGENSBLOGG!!


Ey

Börjat dagen med lektionen fotografisk bild och har hållt på med reklamfotografering och ljussättning, har väl gått hysfat. Alltid kul med foto, speciellt när vi använder oss av studion! Nu blire käk snart och efter det ska jag och Linda hem till henne, slutar ju så tidigt idag. Redan vid 11.30 så det är skönt men ändå segt, vad ska man hitta på lixom? Vi ska laga as god mat hos Lindis sen så ska vi till Huddinge och va med Neman. 
 
Får se vart kvällen leder mot för slut senare, men tror jag sover i huddinge. I helgen kommer det inte bli lika mycket bloggande för att jag ska fara runt utan min dator men lösningar kommer säkert framstå, haha älskar hur vuxet det låter! Men just nu taggar vi för att ha en amazing kväll, ha det ni också!!

Inspo-oftheday.


What to say.

Jag och Linda lyckades ta en sovmorgon, ovanligt! Åkte till skolan och käkade, hade entreprenörskap och engelska. Sen åkte jag direkt ut till Värmdö, till min syster alltså.. har käkat middag och myst med Elli(bebis) och Sälma(hund.) Och jag kommer väl antagligen sova här så får jag skjuts med Robin imorgon på morgonen hem, på kvällen har jag planer jag återkommer med. Men kul ska de bli! 
 
Idag har jag haft det vanliga moodet! Arg, ledsen, allmänt irriterstörad och aa, somvanligt. 

TattooedGirl

Satt och glodde runt lite på facebook då jag fick upp ett tips om ett linne så klickade in och hittade en massa fint på http://www.inkedshop.com/. Många awesome linnen med grymma texter, för de som gillar bläck för det mesta dårå. Tänkte tipsa er om att gå in och kolla på alla kläder som finns och även smycken(till både killar och tjejer) 
Klicka på bilden eller länken för att komma till sidan. 

Inspo-oftheday.


Färg-stark

Heey again. Vill bara tacka alla fina läsare för era kommentarer och inspiration! Super kul med alla tips, tack. Just nu ligger jag och Linda i sängen och ska sova snart, sover hos henne. Skola imorgon och bläeh!

Färgade ju håret ikväll, vart som det vart med nya hårfärgen. Vet inte riktigt om jag är nöjd än efter som att jag inte fått titta hur det ser ut i dagsljus, men jag hoppas det är bra. 

My Heroine


Episkt

Den här dagen har gått rätt så fort, klockan ringde som vanligt 05:45 och imorse ringde faktiskt Johannes mig men jag lyckades somna om igen. Stressandes kom jag iväg mot skolan och idag stog det Mediaprodukton och Webbutveckling på schemat, ni som inte vet vad det är så är det estetiska ämnen och de lektionerna förekommer ofta i media linjer! 
 
Efter skolan så drog jag med Linda in till stan för att köpa min ''speciella'' hårfärg, gick på alla H&M i typ hela stockholm även Åhlens.. men såklart hittade jag inte den hårfärgen som jag alltid använder.(Schwarzkopf live XXL) Så fick bli Syoss rödaste hårfärg, resultatet kommer jag få se senare.. efter som att jag tänkte färga håret ikväll! Det är ju kväll nu ju? Ahh let's do it.. 
När jag slutade skolan idag var det nästan som norrsken på himlen, så himla fint!!

Idé-torka

Jag har helt klart idé-torka, vill lägga till nån/några fler kategorier i bloggen! Och ha mer att skriva om, tycker det är trist när man vill blogga och verkligen inte har något att skriva om! Så snälla tipsa mig om nya kategorier, om ni vill ha mer tillexempel videos, tips, outfits, bilder? Vad som helst! Skriv det första som du tänker på.. skulle hjälpa mig så mycket med att kicka igång allting.

Inspo-oftheday.


Kladda lite

Som sagt, gjorde jag en ny ''makeup'' på naglarna idag, vart inte så nöjd med det fungerar. Tyckte de passade otroligt bra med skalet iaf, lite små fiffigt sådära! Använde mig av två nagellack från Isadora, ett rosa och ett lila med shimmer. Och sen bara en tandpetare för detaljer, enkelt. Jag va bättre på att fixa med naglarna för ett år sen, vet inte varför.. kanske är så skakis?
 
Kollade nyss klart på ParadiseHotel och känner mig fortfarande super pigg, vad ska jag göra? Legat framför datorn hela dagen ju och även telefonen, åååh har spring i benen! Aja får försöka sova snart så får jag väl se om jag kommer vara vaken hela natten, det är så jobbigt.. För när klockan då ringer 05:45 så orkar jag inte upp, även fast jag tex va skitpigg en timme innan. Bleeääeh! 
(fixade även till bloggen lite med hjälp av http://josefineanerland.blogg.se, tack så sjukt mycket för hjälpen fina du.) tjaaarå

ParadiseHotel

Vad ska man säga nudå? Kvällen har gått ut på att käka kött och måla naglarna, aa typ de! Legat och kollat teve hela dagen bara, så jävla segt men vad ska man göra? Det finns ju ingenting.. Iaf så har jag försökt få en bra bild på naglarna med får ingen så fixar det imorgon, slänger alltså upp en då istället. Jag ska nog börja tänka på att komma hem sent på kvällarna, då jag slipper sånt jag inte vill se eller höra! Så kåmpisar, pls umgås med mig på kvällarna så jag slipper gå runt ute ensam och glo. (helst inte folk som bor en timme från mig dårå,haha?) Orkar inte sitta och åka så jävla långt, får ont i huvudet, vill döda alla runt om mig osv. 
 
Nu ska jag kolla på nå skitpogram som börjar och vänta till klockan är 22.00 för att kolla ParadiseHotel, har faktiskt blivit helt into-it! Har inte kollat på någon annan säsong innan, bara ett och annat avsnitt men har inte fasnat för något. Nuuu vet ni det.. och aa tja.

Sexigt!

Typ.. jag avgudar det här, att dra runt en nål på kroppen är den bästa känslan i hela världen! Om ett halvår ungefär fyller jag ju 18 och då ska jag försöka gå till salonger med bra tatuerare och då menar jag verkligen bra! Just nu kan man säga att jag har som en ''egen'' tatuerare efter som att jag känner honom och han har sin egen studio där jag växt upp, och han är ju inte världsbäst men han är duktig. Dels har jag bara en massa små tatueringar(förutom svalorna över hela armen.) Men det är dags att börja fylla snart, jag är helt säker på att jag vill fylla min kropp med en massa olika as feta tattos! Har redan några på G så vi får se hur det går med dom, blir lika exited varje gång haha! 
 
I sommar ska jag ju åka utomlands då de finns en massa tatueringsstudios runt om på gatorna, det kommer antagligen bli lite spontantattos vilket jag bara tycker är kul! Så man längtar ju tills dess också. Taturingar på killar måste ju också vara det sexigaste av allt på hela jorden, nä men fyfaaen va snyggt det är. Vill typ dö. 

22. En sång som får mig att må bra.


Inspo-oftheday.


Reasons why I left - you never gave me one to stay.

Fyfan va skitdåligt jag mår, gråtit hela morgonen typ. Sjukaste va nog att jag vaknade inatt och typ fortfarande sov, då jag har ätit upp en hel choklad och druckit vattnet som var brevid min säng i sömnen då alltså? Jag måste ha varit jävligt hungrig, och de va jag såklart efter som att jag inte åt något igår. Är hungrig nu med, men vill inte lämna rummet. Är helt förkrossad, så jävla trist. 
 
Dagen blir väl som alla andra deppiga dagar, ligga och glo in i väggen och vilja dö typ. Kul jävla liv. Nej.

Det finns ingen.

..eller jo det är klart det finns någon, till och med flera. Men det finns ändå inte någon, det finns inte någon som känner mig. Och DU som läser kanske känt mig ''länge'', men du känner fan inte mig. Jag drar upp hela mitt liv för er, för att förklara hur dåligt jag verkligen mår. Jag håller inte tillbaka på en ända sak, jag berättar allt som hänt och händer. Dock skulle jag aldrig skriva ut det här, för varför skulle ni ens bry er? För det är precis det som hänt, ingen bryr sig. Eller jo, folk bryr sig.. men på helt fel sätt. Som att dom bara tycker synd om en, jag vill inte att någon ska tycka synd om mig. Jag vill att någon ska förstå, men det ingen som verkar förstå. 
 
Jag ler, hela dagarna ler och och jag skrattar. Även fast du vet min sanning så förstår du inte att jag mår dåligt, jag har inte en ända vän som kan rycka ut och alltid va där för mig. Inte en ända! Jag har försökt att skita i det, jag kan ha mina ''låtsats'' vänner. Men nu är jag trött på allt jag gör för alla mina vänner som mår dåligt eller bara lever, jag försöker verkligen hjälpa alla. Jag säger aldrig nej, har du inte märkt det? Det verkar inte så, ingen verkar förstå vad jag gör för dom. För man får aldrig någonting tillbaka, inte ens några ord som skulle få en att må bättre, ingenting. Men det är väl så att leva i nuläget, alla är egoistiska skithögar men sån är inte jag. Ska jag lägga in ett tyvärr efter det där? Eller hur ska jag bete mig? Jag har ju ingen aning, jag har ingenaning om vem jag är. 
 
De säger att de alltid finns där, att de alltid kommer ställa upp. Men när allt brister får man inget stöd, bara höra att man är omogen och att jag är egoisten. Om jag hade någon hos mig nu, som känner mig som förstår mig och som inte bara tänker på sig själv så skulle jag aldrig behövt skriva det här, det här är bara sånt som kommer ur mig. Inget genomtänkt, bara text direkt från min hjärna.. ut i fingertopparna som trycker så fort som möjligt på tangenterna. Jag vill inte ens behöva skriva det här, men jag orkar inte mer. 
 
Som att någon skulle läsa det här och höra av sig till mig? Nej, det är ingen som gör det.. för det är ingen som bryr sig eller ens förstår hur det ser ut i mitt liv just nu(och nu menar jag mina såkallade vänner, ingen annan!) Men nej, du tänker säkert ''hon vill bara ha uppmärksamhet och hon tycker synd om sig själv'' really? Är det därför jag gör allt det jag gör. Nej faktiskt, nu orkar jag inte gråta mer varje dag. Men det finns ingen lösning, ingen alls. 
 

Rules


Inspo-oftheday.


Djuupt.

Tänkte slänga in ett litet inlägg såhär på morgonen, skrev nyss samhälle prov och de gick väl som vanligt lol. Visste inte ens att vi skulle ha prov så fick chansa runt lite, hehah. Inte alls kul! Gick upp 05:45 imorse och de va faktiskt en lugnt morgon, fick tillochmed i mig frukost! Helt siiick, woop. 
 
Nu har jag torka på ord, får se vad som händer efter skolan.. vi får se. (here is my goda frukost, standard)

true.


ZzzzZzzZ

Jag känner att jag bara inte orkat skriva sen i torsdags. Sov ju hos Karolina i torsdags, följde med henne till hennes jobb som hon skulle besöka för att säga till hennes chef att hon väntar ett barn till! Så jag kommer bli moster igen i april 2014, woouuhh!! Längtar hihi. På kvällen på fredagen träffade jag Linda och Linnea och vi hade em trevlig kväll... eh typ! hahaah!! 

Sov hos Johannes på fredagen, igår gjorde vi inte ett skit. Jag sov mycket som vanligt och aa, idag hämtade pappa mig vid 15 och jag kom hem för ett par timmar sen. Har städat och är redo för en ny vecka, inte alls men jaja.. 
(bilder från när jag, Elli och Karolina va på hennes jobb)

~


Oooohoohyeeah.

Skriver senare broes! 

Pallade inte.

Gick upp 05:45 imorse så är rätt trött nu, puuh. Va som vanligt i skolan(slutade faktiskt vid 11) och efter det för att fördriva tiden så åkte jag, Linda och Linnea till gymnasiemässan och jag hälsade på lite folk! Sen så åkte jag mot Nacka och fick då resa på att de hade varit ett rån på swedbank i gustavsberg, och vilket pådrag de vart! Kolla Aftonbladet för mer info om de där, uuh tror de kom undan också! 

Va med mamma i Nacka forum, käkade middag och sen så kände jag bara att jag inte pallade mer(orkar inte gå in på det) men åkte iaf ut till min syster så tror det blir en bra dag imorgon, få se vad som händer på kvällen. Badade nyss Elli, åt fruktsallad och nu ska vi kolla teve. Mysigt!! 
(fick en merci ask av Johannes idag också, för jag hade ju namnsdag häromdagen.. gullii)

The Sinner


Asså..

Min lilla fisk visar sig vara en hane genom att ta dö på min nya fisk jag fick för några dagar sedan, så pappa va tvungen att köpa en ny BobbyD#5 dårå. De e trist för den röda va verkligen fin, den här med men har typ bara haft blåa! Nu får iaf den lilla jäveln vara i en liten skål själv, hoppas den fattar att den gjort fel även fast det är en fisk hahahh. 

Här har ni iallafall en bild på den nya Bobby, eehhm! 

Fyf*n

Idag vaknade jag upp och hade den jobbiga huvudvärken igen, tog tag i mig själv och gick till vårdcentralen vid 10.. jag satt där i en timme innan jag fick komma in pga att jag gick på akut tiden. De tog blodtryck och jag förklarade hur jag mådde, jag hade tydligen lågt blodtryck och det är ju inge bra? Så fick ta blodprov, de fyllde tre rör fyllda med mitt blod. Fyfaaan!! Jag vart tydligen helt vit i ansiktet och sedan svimmande jag.. fast jag gick fortfarande men de kändes som att jag flög. Haha, jag låg på en säng en stund innan jag gick.
 
Bättre vart det ju inte direkt, när jag kom till min port så tog jag en cigg och efter en stund kom känslan tillbaka. Jag mådde illa och öppnade dörren till porten.. ramlade i trappen påvägen upp och tappar mina nycklar, jag kravlar på golvet mitt i trappen efter nycklarna. Kommer fram till dörren och öppnar så fort som jag kan, slänger mig in på golvet och ligger där och skakar och det rinner svett från min panna. Jag mår fortfarande illa, så kravlar in på toan och spyr galla.. Sitter där och skakar en stund tills jag känner att jag kunde resa mig upp och gå och lägga mig i sängen.
Vilken jävla dag hörrni, men dagen vart ju bättre när man såg att http://caty.se hade kommenterat på bloggen(inlägget under) hahah, tycker det är coolt! Har käkat och ligger nu i sängen och har ont där de stack mig i armen, aaj.

BAM!

Då va denna dagen slut.. SATAN va tiden går fort. Klockan är redan mycket, kommer bli svårt att komma upp imorgon. Klickat runt på junkyard typ ända sen jag kom hem, hittar en massa fint juu!! Vill beställa allt nu ju.. hmm. Juste idag har jag NAMNSDAG (elisabeth, igår dårå efter som att klockan är över 00:00).. berättade de nyss för pappa och han sa "oohnej.. hade helt glömt bort, imorgon får du en massa choklad) haha, aw.. tur att någon bryr sig i baktanken iaf! 

Hehe.. choklad skulle va gott nu, apropå de så känner jag mig lite nyttig idag. Var och åkte skate med Johannes efter skolan, vi kollade också på lite film och bara typ chillade. Och när jag kom hem hade pappa köpt "plocka själv" sallad, och de e ju faktiskt nyttigt. Det är så skönt att röra på sig, äta nyttigt(gör dock typ aldrig det) och dricka vatten. Som bara jag skulle sagt i detta sammanhang.. carpediem peeps. 

Hallelujah

Det är helt sjukt va denna video/låt får mig att rysa i hela kroppen, att de börjar med låten Hallelujah som ursprungligen är gjord och sjungen av Leonard Cohen är 1984! Paramore som är ett av mina favoritband har också gjort en låt som heter som dennes, alltså Hallelujah.. helt otroligt! Kolla videon och njut.. gaaah.

Cuz.


Outfiten!

Älskar min nya tröja, min mössa och skorna som passar perfekt till de både lite kyliga men ändå sköna vädret, just nu går jag ju runt med en super tunn jacka för att jag inte hittar någon annan tjockare jag vill ha. Någon som har tips på fina tjocka jackor? Jag har tittat in en från samma märke som tröjan, Femi Pleasure. Den är glansig med leopard upp mot axlarna, den tillhör tröjan kan man säga. Men jag är lite osäker. 

Idag blir det att åka skate efter skolan antagligen, efter ska nog jag och Johannes kolla på film eller nått. Är iaf i kista hela eftermiddagen, men asså titta på outfiten! Jag är typ kär i allt de där.. mums, ska kolla runt om jag hittar nå mer nytt som jag vill ha! Snart är det jul och då blir det ju cashflooow, måste boka resan till Spanien snart också juu. 

Cozy.

Sätter på en film och bara tar det lugnt nu.. Har fixat en massa smått sen jag kom hem och nu är jag helt slut. Ont i fotknölarna somfan, och aa. Somsagt har jag sovmorgon imorgon, börjar klockan 12:30 de äger fast samtidigt inte alls. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon men jag och Johannes planerat att åka lite skate och sen typ kolla film bara på kvällen.

Hoppas det är torrt molnigt imorgon, lite varmare kanske.. än vad de va idag. Dagen kommer iaf inte kunna bli bättre utan min nya tröja och brädan, yoloswagnejförhelveteinte. Aja godnatt eller nått...

Ny bräda!

Var ju och köpte min sweet bräda också, direkt efter skolan firrade jag den på Hollywood. Efter det åkte jag och Johannes direkt till rålis och ja, de går väl sakta men säkert framåt för mig. Helt ärligt är jag en liten fegis inna i närverna(förutom när det gäller att rida dock?) haha.. de skumt.
 
Vi va där ett par timmar och sen drog jag hem och åt(samt öppnade den awsome tröjan ovan) och nu ligger jag i sängen som en död fisk.. Lyssnar på musik och kollar runt lite. Sovmorgon imorgon så det är win iaf, woooop! 

Nytt från Junkyard!!

Fick hem min efterlängtade tröja idag, åhh den är supersnygg och skön. Exakt som jag ville ha den, meeew. Inte sista gången jag beställer något därifrån, snabb leverans, fina och bra kläder!
 
Tröjan är tjock så den är perfekt och mysig nu i vinter, dock hade den varit ännu mysigare om de fanns en luva på den. Men snygg är den ändå vavavavaa, ja, ni kan ju gärna säga vad ni tycker! hihi

Sorry You're Not A Winner

 

Mååååndag.

Finns nog ingen bättre bild än om hur jag känner idag, haha den va så ful så det fick bli en jätte rolig bild på mina ben. Måndag igen och ny jobbig, seg, ful osv vecka, längtar redan tills i helgen. Men just nu vill jag bara att skolan ska ta slut så jag får köpa min nya bräda, helt exited! Sov till typ två på dan igår så det vart rätt svårt att sova, försökte somna vid 23 och hela natten har jag vaknat och somnat och vaknat och somnat. Rätt jobbigt, för nu när jag är vaken så vet jag inte om jag är trött eller pigg. Men det kommer väll en smäll åt något håll snart, aaah. 
 
Började iaf dagen med en massa stress, energidricka och ont i magen. Nu väntar en lektion på typ två och en halv timme, om kristus och alla hans skapeler typ. Gaaaaaaaah, jag orkar verkligen inte sitta här och lyssna på år från 3201328 talet forntiden till 143403 talet och två viktiga händelser och saker och viktigt och jordbruk osv osv osv osv..

meow

Kom hem runt 17 från kista, jag och pappa va och åt sovlaki muuuuuums! Nyttigt och bra ''haha'', nej men jag har legat hela kvällen och kollat runt på massa sidor där de finns skate grejjer. Övertalat mamma om pengar och imorgon är denna fina söta fina awesome brädan min!! Superhappy, jag klarar inte av att åka runt på en skitbräda. Tycker jag är värd något bättre hahah.. lol. 
 
Imorgon är det måndag och skola dårå, fan. Efter skolan drar jag och köper brädan WOHO exited och sen ska jag och Johannes åka till rålis igen och han får lära mig det mesta hah.. de gick ju faktiskt bra igår! Och imorgon eller på tisdag kommer min leopard tröja och allt bara flyter just nu, kunde man ju önskat iallafall.. fan. 

VINNAREN AV HELGENS BLOGG BLEV...


Ville baa säga...

.. att jag känner mig lite små grym ikväll. Jag, Johannes, Viktor och Sia åkte till rålis(skatepark") vid typ.. 20:30 eller nått! Efter en stund vågade jag tillochmed ställa mig på brädan inför folk.. (okej, lite avskilt) men jag lärde mig kickturn(på en beginner nivå dock) MEEN JAG KÄNNER MIG SÅ POWER. 

Vill ut och åka mer nu meeen klockan är ju faktiskt 03:51, ojävlar? Vaa, är klockan redan så mycket. Måste sova annars så kommer måndagen knasa, höhö. Ville väl mest bara säga det och köra en yålå och lägga upp en skitful bild på mig själv.. eeeeh.

Förbrukning

Jag bestämde att pappa och jag skulle åka till Nacka idag och glo i lite affärer, jag fick med mig en basic typ grå hoodie och också ansiktsmasker, mascara, ögonbryns pennor och en borste! Och bäst av allt.. mössan!

Och ännu bättre, beställde leopard tröjan!! Im in love, heeh. Åker till Johannes nu sen får vi se vad som händer.

Anmäl dig till HELGENSBLOGG!!


Ensamkväll.

Johannes kom till mig sent igår för jag mådde dåligt, vaknade idag och så åkte han hem. Sen har jag varit själv hela dagen.. rätt jobbigt men tror ändå att jag behöver det också. Pappa skulle på konferens ikväll och efter det göra något. Så han kommer antagligen sent inatt någongång, kul! Gjorde middag och satte mig framför idol, den absolut bästa i idol det här året är ju faktiskt Elin. Hon är så jävla cool, love her. Erik Rapp är ju en stjärna också.

Blir fortsatt ensam kväll/natt, åååhfyfan. Det är så mycket i livet just nu som går åt helvete, fuck. Får se vad som händer imorgon, planer på att åka till Nacka men lets see.. 

Från Hjärtat


~Nya färger~


Ny firre!

Bad pappa köpa en ny fisk till mig idag, jag har ju bara en kampfisk kvar. Så han kom hem med en ny fin hane till mig nyss, hahah. De blir alltså.. BobbyD 4 eh.. aa! Så nu har jag två firrar som simmar runt igen, egentligen vet jag inte varför jag har fiskar.
 
Fick en kampfisk av min syster för två år sen i påsk present, en spontan liten fisk som tyvärr dog efter tre dagar eh. Men jag för de vidare ännu, de livar faktiskt upp rummet lite och är som en lampa. Bara jag fortsätter sköta om det ser det hemtrevligt ut, haha. Tycker faktiskt min nya firre är fin!

Filmtips.

Kollade klart på DummaMej2 som jag började kolla på igår och jag tycker faktiskt den va lite mysig och också rolig, de e ju trots allt en humor film som de flesta barnfilmer är dock. Den här va faktiskt bättre än ettan, och jaaa den va bara allmänt mysig hehe. Kolla på den om du inte sätt den!! 

Mycket bra.

Är hemma idag, hade ju feber igår och hade ont i huvudet. Vaknade vid typ 10 och kände att jag behövde göra lite skit, började med att äta lite thaimat och sen diskade jag all disk.(wifey) hahah driver, men kände att jag behövde lite avkoppling så jag tog fram en ansiktsmask och har nu den i facet, känns så stelt och kan knappt röra någonting. Om jag ler spricker ansiktet så får försöka va sur en stund, vilket inte är så svårt efter som att jag är sur. 

Gjorde också naglarna jämna och fina igen, de bara växer och växer så fort. Men livet går ju under om någon går av, det är inte kul. Dagen kommer fortsätta med ett lugn, dricka mycket vatten och vila. Skönt somfan att vara ensam och ta hand om sig själv, någongång ibland! 

~


Aboooow

Shit va seg jag är, när jag kom hem höll mitt huvud på att sprängas. Jag kom hem vid typ halv 5 kanske och somnade 5.. Vaknade vid 8 och ba fyfan. Sminket rann, kunde inte andas och de va bara så jävla jobbigt. Har feber också så de känns helt meningslöst allting, blä. Men måste ändå gå till skolan imorgon pågrund av min frånvaro, skit oxå. 

Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik och har teven på, kan inte riktigt bestämma mig vad ja ska göra så gör allt på samma gång. De jobbiga är bara att jag börjar gå huvudvärk igen, har haft det i tre dagar till och från. Det gör inte lite ont heller, fyfan. Bilden under visar vad jag hade på mig idag, äskade kläder. Sen så köpte jag en ny foundation häromdagen, köper alltid från makeup store för det finns typ ingen annan smink kedja som har så ljusa färger. Jag använder alltid färgen matt milk, som gör en matt och ljus yta! Wooop. 

Stalker In Your Speaker


Wricked.

Seg skoldag, som snart slutar! Idag ska jag faktiskt bara åka hem, lägga mig i min så jävla sköna säng och bara andas ut... Är så stressad och har haft ont i magen hela dagen. Ska nog kolla på Dumma Mig2 för den verkar episk! 

Efter det ska jag antagligen sova och vakna upp till en ny seg skoldag, känner verkligen för att hitta på något med livet. Fast just nu känner jag mest att jag vill bli buren ända hem till min dörr. 

- Mina svar på era frågor -

Vad går du i för klass? 
Jag går i klassen ESEST12A. En speciell klass i min ensak som är crazy och drama, det är lika bra. Jag går inriktningen estetik-media, på johnbauer gymnasiet som nu heter grillska. Hej jag heter Alice, jag går en estetisk linje med ett namn som sounds like i am a grillmaster. And I am.. inerst inne, antagligen! 
 
Har du någon tatuering? Vart då isf och vad föreställer den? Om inte, vill du göra någon taturing, vad isf och vart? 
Jag har i nuläget 5 tatueringar, tror jag. Haha när det börjar bli några stycken så är de lätt att glömma! Jag har på båda armarna, bakom örat och vid foten. På ena armen har jag 12 stycken svalor, på andra armen har jag ett japanskt tecken för kärlek och under den så står det family med skrivstil. Vid fotknölen har jag ett hjärta som min syster gjort på mig och bakom örat har jag tre noter! Jag har planer på fler, men vi får se. 
 
Bästa presenten?
Bästa presenten just nu skulle nog vara att få min resa till spanien beställd, jag är redan så pepp så jag vet inteee vart jag ska ta vägen. Sverige är just nu så kallt och vädret är så skumt, 17 dagar kvar till december och vart fan är snön dude. 
 
Vilken artist vill du helst av allt träffa? 
Att ta en liten hashish med Kurt Cobain skulle inte sitta fel, nej jag bara skojja. Han verkar vara en lugn men crazy person, dock är han ju död så de kan bli lite svårt att träffa honom. Om inte Kurt så skulle det nog i nuläget vara Jack Black som finns med i TD, kan känna att vi har lite samma energi ibland. Dock har jag ju redan ''träffat'' honom, i sommras så jag stog längst fram på tenacious d spelningen oowwwooow vilken känsla de va. 
 
Favoritlåt? 
 
Vilken kamera använder du?
Jag använder mig av en Nikon 3100D och jag har även en Canon EOS 500D. Till bloggen använder jag ofta mobilbilder just för att det är så enkelt att slänga in ett blogginlägg från mobilen, jag använder en super awesome app till att redigera och lägga till stickers som jag nästan alltid använder. Jag önskar dock att jag kunde börja använda systemkameran till bilder på bloggen som tillexepmel KBParmy, de blir ju så satans mycket snyggare. Men jag kommer inte kunna lägga den ''tiden'' om man säger så. Men i framtiden kanske de lägg lite mera tid på det, är ju faktiskt estet!
 
Vad har du för mål med bloggen?
Det kan jag inte svara säkert på, just nu är det här som en dagbok för mig där jag skriver av mig om både känslor och min vardag men det är också för att visa min inspo och pepp. Jag gillar att skriva och fotografera och älskar mina alla besökare och fina kommentarer jag får. Vi får väl se ur stort det här blir, men just nu håller jag det på en rätt ''oseriös'' (missförstå mig rätt) blogg. Man vet aldrig vad som händer! 
 
Vilka är dina närmsta vänner och skulle du kunna visa bild på dom?
Det här är nog mina närmstingar, de som alltid ställer upp och skiter i allt drama! Skönt va? Skönt med vänner som får än att må bra och som man alltid kan prata om allt med, jag älskar dooom!
 
Bästa pepplåten? 
Det beror ju helt på vad man är peppad på! Om jag ska partaja så lyssnar jag på låtar jag kan hoppa runt till, men om jag är peppad på livet så baaa wooho. Svårt att förklara, när man älskar musik kan man inte riktigt välja ut någon speciell. 

Bästa depplåten?
Det blir också svårt att svara på, beroende på hur deprimerad man är eller hur man känner. Men jag har en del tror jag, jag vet inte om jag brukar lyssna på musik när jag är deppig. Ligger mest i sängen under täcket i mitt mörka rum, de e fan skönt! Men om jag ska dra fram en låt jag många gånger gråtit till pga att den stämmer in så bra är Tänk Alla Gånger - Fonky Fresh/RMK
 
Har du någon piercing? Vart då isf? Öronen räknas inte.
Jag har i nuläget central labret, naveln, och tungan. Jag hade förut en smiley, men efter typ en månad så vandrade den ur min mun. Självaste strängen i munnen den satt i gick av, funderar dock mycket på om jag ska pierca om den(en kompis till mig piercade mig) Jag har även planerat att göra bröstpiercing och sen får vi helt enkelt se vad som kommer på tal. 

Svarade nu bara på några av mina frågor, fick mer än vad jag förväntade mig faktiskt. Men hoppas ni fått några svar som va bra! Mer frågestunder kommer väl antagligen att komma men nu känner jag mig nöööjd! 

ont i ögonen

Har inget bloggat på ett tag på grund av att jag inte varit nöjd med min header, igår kom jag hem runt halv 5 och började med en ny. Jag va klar runt 00.00 då de sprutade vatten ut ur ögonen för att både dom och själen va så trötta. Jag är fortfarande inte nöjd men de får se ut såhär sålänge, kan ju inte direkt säga att de va så lätt alla gånger.

Påväg till skolan nu och mer bloggning blir det under dagen, hoppas ni får en awesome dag. Jag antar att jag bara ska lata mig efter skolan jag hoppas det iallafall.

Blue


FRÅGA PÅ!


OOTD.


Bus.

Har inte mkt att skriva! Livet rullar på, jag är fukkin kär i mina skor. Hehe, sov hos Johannes inatt och har varit med honom hela dagen. Har bara legat och myst, somnade oxå faktisk runt 4.. 5 eller nått och sov i dvala. Jag känner mig trygg med honom, maw. 
 
Jag känner att jag måste ha en massa nya kläääder, finns så mycket fint ja bara vill slänga på mig! Har en massa idéer och ba woooho, ja. Idag är det farsdag och jag köpte en tröja till pappa, tror han vart glad iaf! Nu är det tomt på ord, ligger i min nytvättade säng och är även nyduschad. Så skönt! Godnatt..

Ner På Knä


yhhhh


kladda lite


again

My legs are dangling off the edge
The bottom of the bottle is my only friend
I think I'll slit my wrists again and I'm 
Gone, gone, gone, gone

My legs are dangling off the edge
A stomach full of pills didn't work again
I'll put a bullet in my head and I'm
Gone, gone, gone, gone


Staten Och Kapitalet

 

~


New in!

Den här dagen har varit tung, mina axlar har varit nertyngda länge och idag så sprack allt. Visst, de gör det varje dag men så är livet.. tydligen?! Jag blir sårad av den personen jag tydligen "älskar" och de gjorde mig ännu mera nere, är fortfarande och gamla sår har rivits upp! Men idag köpte jag nya skor, och det gjorde mig gladare!! Köpte NikeAir, vita och så jävla supersköna. 

Har varit med Linda hela dagen och vi har besökt dollarstore och köpt lite saker i Nynäshamn dårå. Bland annat mixerman's candyshot blandning. Man tar alltså ren sprit och blandar med dessa smaker, i vårat fall(blåafiskar, som smakar lakrits & gelé hallon smak) ska bli kul att testa för de smakar gott redan nu, dock litt starkt..hahahh. Linda bor ju i nynäs så de tog oss 15 min att åka hem till henne efter det, jävligt tungt att bära så nu känner jag mig som en bodybuilder! Åt nyss middag, gott gott! Inatt sover jag här, imorgon får vi se vad som händer! 

Make my day, everyday!

 

Från Junkyard, så fiint!


Nu räcker det.

Jag är så fruktansvärt trött på alla, de flesta iaf. Jag är ofta arg, och ja lilla du har du funderat NÅGONGÅNG att det kanske beror på dig. Jag är så trött på alla dessa människor som lägger sin energi på att bråka, drama drama drama hela jävla fucking tiden. En nära vän till mig sa jävligt bra saker som fick mig att se på saker annorlunda, för hur sjukt ser inte det här samhället ut!? Alla snackar skit hela jävla tiden och alla ska bli irriterade över en liten sak om ett missförjävlafuckingstånd!! Att det alltid ska vara en faktor som alltid nöter på min hjärna, alltid någon jävel som alltid INTE ska vara nöjd. Nej nu har jag tröttnat, jag skiter i er alla. Förutom mina närmsta allra närmsta, och jag kan säga er att det är BARA dom jag behöver.
 
Jag är inte ovän med någon, men folk är ovänn med mig.. vad är det för fel på er? Avunsjuka på mig? Säkerligen, för hur orkar ni.. HUR ORKAR JAG ENS skriva denna text, hatar texter folk skriver om varann. Dock är den här texten inte utsatt till någon men ni som vill får ta åt er, SOMFAAAAN! Jag vill inte välja bort folk för att umgås med någon annan för att DOM tycker det, om du vill umgås med mig så gör det jag kommer aldrig säga nej. Men jag kommer aldrig släppa de fina männsikorna jag har runt om mig nu, kärlek till er! Och ju mer ni bryr dig om drama, ju mer drama blir det.. så snälla sluta bry er så mycket.

What!

haha, kollade igenom min andra dator och satan va jag hittade gamla bilder. På alla de olika hårfärgerna jag pratade om förut, eller det är inte alla med de flesta! Alla dessa bilder är tagna året 2012 inte innan eler efter, ja men behöver ju inte ens fråga om varför jag såg ut sådär. Men jag trivdes faktiskt, men mycket förändrades och jag tror jag inte pallade trycket. Men man kan säga att jag ser ut lite så där inombords nu, dock tycker jag att de fortfarande finns spår kvar av mig själv på den tiden. 
 
Älskar min hårfärg nu, mina vänner och hur jag ser ut? Dock har jag dåligt självförtroende men man måste passa på saker innan man blir vuxen, och antagligen tråkig. Här är en massa bilder jag hittade på datorn, slängde ihop dom rätt fult i photoshop, men iaf.. man ser vad det är! Det är jag, bara jag! 

tips.

Det här är de två produkterna är de jag använder till mitt hår just nu, och de är verkligen bra! Bobby's är en hårstylist som har sin studio på drottninggatan, och han har då alltså olika produkter för håret. Som ni ser har jag bunkrat upp med massor av sånna shampoon för att de är mina favvisar. Jag använder extreme color och anti damage, och jag måste säga att det blir skillnad. Det är inget av min röda färg som lossnar och håret känns gladare, jag tvättar ju mitt hår varenda dag(inte alls bra.)
 
Innan eller efter att jag fönat håret har jag i Schwarzkopf smooth 'n chic som gör håret lenare och reparerar klyvna hårtoppar, och dessutom luktar mycket gott! Jag använder det varje dag och det blir faktiskt skillnad av det oxå, håret känns som nytt typ. Jag har ju väldigt väldigt tunnt och slitet hår pga att jag färgat det ända sen jag var tolv.
 
Jag började med att bleka och bleka på mitt redan blonda hår när jag var runt tolv år, och jag hade svart underhår. Sen så färgade jag allt blont igen, efter det fick jag för mig att färga det mörkbrunt, vilket vart svart istället typ. Sen blekte jag det så jag va orange/blond ett bra tag, sen fick jag för mig att jag ville ha svarta slingor i håret.. vilket tillslut slutade med att hela håret vart svart igen! haha, de va då jag började färga dipdye(man bleker och färgar topparna) Jag hade en jävla massa olika färger, blå, rosa, grön, blond, och aa.. en gång hade jag alla de färgerna på samma gång. Wierd, ska se om jag hittar någon bild på det haha.. hade oxå såndära ''racoon'' slingor! Sen så vart det helt svart igen på något sätt.. och så vart det ljusare brun. Då körde jag i en röd hårfärg i min utväxt och bruna färg, vart knappt någoon skillnad dock! Hade det så ett tag ooooch sen blekte jag håret igen och färgade det super cepe rött, de va dock bara såndära toning från shock. Men nu har jag hittat en jag fasnat för och det är ju Schwarzkopf XXL haircolor och den rödaste även permanent, aaaja. Nu vet ni.. haha.. 

Elude


raw

Eeeeey, inte bloggat på att tag nu. Skönt egentligen, de har inte hänt så mkt än att jag har umgåtts med Jennie och Elin.. hade nämligen syrrans hus från fredag till måndag för att hon var och tog körkort och katten hade dragit! Så nu har hon äntligen körkort och jag kom precis hem från en dag i skolan och efter det åkte jag och pappa ut till Värmdö och hämtade lite av mina saker. Jag fick en massa superbra shampo av Karolina som jag kommer rekomendera i ett annat inlägg. Och så fick jag en söt liten rosa stekpanna, en fin tröja den med 88 på nedan, ett läppsyl med cola smak och sen har jag för mig de va nå mer.

 

Aja, de va skönt att komma hem nu, städa upp lite och bara lägga sig i sängen. Tänkte fixa naglarna och hoppa in i duschen snart oxå.. Men här har ni tre bilder, en på min nya tröja(skit kass bild menmen) NI FÅR EN BILD AV DEN EN ANNAN GÅNG. och den högra hårprodukten(schwarzkopf smooth n chic) kommer jag oxå skirva om i ett annat inlägg. Och en bild på de jag åt till middag..suuuushi. 


~


This time, everything will change.


~ Bloggar mer när höstlovet när slut ~


Meh