BAM!

Då va denna dagen slut.. SATAN va tiden går fort. Klockan är redan mycket, kommer bli svårt att komma upp imorgon. Klickat runt på junkyard typ ända sen jag kom hem, hittar en massa fint juu!! Vill beställa allt nu ju.. hmm. Juste idag har jag NAMNSDAG (elisabeth, igår dårå efter som att klockan är över 00:00).. berättade de nyss för pappa och han sa "oohnej.. hade helt glömt bort, imorgon får du en massa choklad) haha, aw.. tur att någon bryr sig i baktanken iaf! 

Hehe.. choklad skulle va gott nu, apropå de så känner jag mig lite nyttig idag. Var och åkte skate med Johannes efter skolan, vi kollade också på lite film och bara typ chillade. Och när jag kom hem hade pappa köpt "plocka själv" sallad, och de e ju faktiskt nyttigt. Det är så skönt att röra på sig, äta nyttigt(gör dock typ aldrig det) och dricka vatten. Som bara jag skulle sagt i detta sammanhang.. carpediem peeps. 

Kommentarer
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Gott det ser ut att vara!

Vill bara tipsa dig om en tävling som jag har igång nu där hela fem stycken vinner varsitt presentkort! Så chansen att vinna är väldigt stor! Kika in och se om det är något för dig? Hoppas du vill delta! :)

Länk: http://babustylee.webblogg.se/2013/november/tavling-vinn-presentkort-pa-canvas-of-sweden.html#comment

Om du inte gillar såna här kommentarer så ber jag om ursäkt!

Svar: Har redan fått en sån här kommentar :P
Alice Hernqvist

2013-11-20 @ 10:50:34
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: CATY

Heeej! Alltså du är så himla cool!! Du måste komma till hiphopfabriken idag! Jag har skrivit ett svar på din kommentar! Hoppas vi ses idag, vill verkligen träffa dig! KRAM!

2013-11-20 @ 14:02:53
URL: http://caty.blo.gg
Postat av: Meia Lindholm

Vad gott med räckor :D

2013-11-20 @ 17:37:57
URL: http://meialindholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback