Fyf*n

Idag vaknade jag upp och hade den jobbiga huvudvärken igen, tog tag i mig själv och gick till vårdcentralen vid 10.. jag satt där i en timme innan jag fick komma in pga att jag gick på akut tiden. De tog blodtryck och jag förklarade hur jag mådde, jag hade tydligen lågt blodtryck och det är ju inge bra? Så fick ta blodprov, de fyllde tre rör fyllda med mitt blod. Fyfaaan!! Jag vart tydligen helt vit i ansiktet och sedan svimmande jag.. fast jag gick fortfarande men de kändes som att jag flög. Haha, jag låg på en säng en stund innan jag gick.
 
Bättre vart det ju inte direkt, när jag kom till min port så tog jag en cigg och efter en stund kom känslan tillbaka. Jag mådde illa och öppnade dörren till porten.. ramlade i trappen påvägen upp och tappar mina nycklar, jag kravlar på golvet mitt i trappen efter nycklarna. Kommer fram till dörren och öppnar så fort som jag kan, slänger mig in på golvet och ligger där och skakar och det rinner svett från min panna. Jag mår fortfarande illa, så kravlar in på toan och spyr galla.. Sitter där och skakar en stund tills jag känner att jag kunde resa mig upp och gå och lägga mig i sängen.
Vilken jävla dag hörrni, men dagen vart ju bättre när man såg att http://caty.se hade kommenterat på bloggen(inlägget under) hahah, tycker det är coolt! Har käkat och ligger nu i sängen och har ont där de stack mig i armen, aaj.

Kommentarer
Postat av: Josefine Anerland

Men usch.. Krya på dig!

2013-11-20 @ 20:22:20
URL: http://josefineanerland.blogg.se/
Postat av: Josefine Anerland

Btw; du kan inte ha någon typ av migrän då typ..? Tänker på huvudvärk, illamående, svimningar osv.. Låter som symtom!

2013-11-20 @ 20:22:44
URL: http://josefineanerland.blogg.se/
Postat av: Malin , Gravid med tvillingar

Usch! Krya på dig !!!

2013-11-20 @ 23:12:48
URL: http://malinhedblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback