<3


Här har ni min armbåge och en bra låt, godnatt.


Har tråkigt så... BAM.

1. Vad heter du? Alice

2. Hur gammal är du? 17 y

3. Vart bor du? Stockholm - Sköndal

4. Hårfärg? Rött as hell!

5Ögonfärg? Grön/Grå.

6. Hur lång är du? 164 cm

7. Kär? Kanske

8. Singel eller upptagen? -

9. Hur många har du kysst? De.. är en annan fråga ja. 

10. När och vem kysste du senast? Juhäänez i lördags.

11. Har du hånglat med någon av samma kön? Eaah.

12. När hade du senast sex och med vem? Heeheö skit i de ru 

13. Hur långt är ditt längsta förhållande? 11 mån och runt 12 dagar

14. Dumpat någon? Yeeah

15. Blivit dumpadA.

16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Mysigt hår, bra musiksmak osv.

17. Vad har du för mobil? Iphone5

18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Köpa egen lägenhet och en massa nya kläder osv.

19. FavoritlandGrekland.

20. FavoritfärgSvart.

21. Favoritfilm? Into The Wild, rwaar. 

22. Favoritbok? No idea.

23. Intresserad av Killar eller tjejer? Boooys.

24. Vad gillar du mest med dig själv? Spontan

25. Vad gillar du minst med dig själv? De mesta! 

26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan - Mi systra.

27. En person du älskar – Många jag älskar på olika sätt! 

28. En person du hatar – Hehehehe..h

29. Ut och festa eller myskvällBåda.

30. Saknar du någon just nu? Yeeessssgh

31. Vad är det bästa som hänt dig? Mina nya vänner.

32. Beroende av något? Mobilen och cancer.

33. Ditt livs största misstag? Lita på fel person. 

34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Juhäänez, och många fler oxå såklart.

35. Har du några tatueringarYeeaaah mf.. 3 stycken fan! 

36. Piercingar? Tungan, Naveln, Labret.. hmm töjning och 4 andra hål i öronen! (haft smiley)

37. Vem är mest lik dig? De måste ju va... ingenaning. 

38. Har du någon förebild? Nope! 

39. Vad ska du göra idag? Det är kväll och skola imorgon så de blir välan att sova! 

40. Vad är det värsta du vet? Lögner.

41. Vad är det bästa du vet? Lyssna på musik, spela dator och fotografera. 

42. Vad åt du senast? En chokladkaka, standard.

43. Vad vill du ha just nu? Cashflow.

44. Vad köpte du senast? En happy meal.

45. Vem är din favorit kändisFiiiiiiiinns många men, Kurt Cobain.

46. Vilken är din favoritställningAlla. heheheheh

47. Tränar du? Med mina kindmuskler när jag äter all mat, HEH. 

48. När går du och lägger dig? När jag är trött.. 

49. Vad är klockan nu? 22.42

50. Är du nöjd med ditt liv? Neeeh. 


Hehe

Åkte ut till syrran idag faktiskt, skönt att få lite frisk luft och de bästa sällskapet man kan ha. Robin mekar bil och Karolina färgar mina ögonbryn och Elli sover, mysigt mysigt! Vi hörs.




there isn't a day that goes by.. where you aren't in my mind. I'll love you until the day i die.



Kan vara den mysigaste låten som någonsin skapats.

 

Next up.



~ Inflames ~

Glodde inflames igår med Dyyoohännez. Sjukaste konserten jag varit på, stog nästan längst bak och när bandet väl kom in på scenen så tröck alla framåt så på mindre än tre sekunder var vi längst fram i smeten, det låg folk på marken och man kom ingenstans, haha min klaustrofobi va uthärdad efter. Shit vilket drag! Pommesfrites, jaja.. sov hos johannes inatt och kom hem för en stund sen. Men här har ni två busiga bilder och jag vettefan va som händer idag, kanske ska iväg men vi får se. Tjaaaa mfs
 

Så här mycket kommer jag nog aldrig att gråta igen.



Konsert.

Ikväll blir det att kolla Inflames!! Men först fotolektion som går hyyfsat, får fan mycket creed. De gillar jag, verymucho. Får oxå tillbaka min väska idag så jag kommer ha mycket swag sen, LOL. Kinga tycker jag har swag, huehueueuh. Vad annars? hmm.. dödar någon sen.

~ Höst ~

Tjaaagah. Ligger nu i sängen och ska kolla serier tills jag somnar, antagligen! Dagen va väl som alla andra dagar, seg skoldag och sen så va jag och Linda på mission och efter det så var jag med Johannes en stund. Vi åkte tuben fram och tillbaka ett par gånger, haha? Sen vare ju Djurgården-AIK derby ikväll och de va ju kaos i gullmars så min buss va fucked men de va kul endåå. Man känner verkligen att det är höst nu, fryser fan ihjäl där ute! Aja, imorgon blir det att kola inflames på grönan med Häänez och co.  Cya! 

Ps. Gjorde hemmagjord broccoli soppa idag, de va muums. 


Några tillbaka blickar.

 

pang

Naaah, imorgon blir det skola igen då efter 4 dagar ledigt. Kommer typ ha flipp mode pga har bara legat och kollat på film de två senaste dagarna. Efter skolan ska jag och Linda till hennes syster och sen har jag ingenaning som vad som händer. Snart får min ny duschade kropp läggas i nytvättade sängkläder, mys! Tänkte göra en ny header men pallar verkligen inte.. men vi ses imorgon peeps. öh
 

Tisdag - soffpotatis

 

• saknar turkiet •



Fotografi och ajatati

Var med Amanda hela söndagen och vi var och fotograferade runt överallt i stan. På kvällen träffade jag Johannes en stund då jag ramlade med skaten och landade på en grejj precis över revbenen så idag är jag hemma pga smärtor. Verkar som att jag blir hemma imorgon oxå, vi får se. Några bilder från igår kommer väl upp senare.. dåså!




ZzzzzzZZzzZz

Igår sov jag hos hännez och de va veldigt misit. Kom hem runt 5 idag och nu har jag precis kollat klart filmen "the shining" sjukaste på länge.. heeere's Johnny! hahah.. läskig. Ja och sälmen säger gutnit. 



Fredag!



mitt ljus i livet

 

~ As usual, kött är fan en kärlek i själen. ~



~ Typ såhär bra är min pappa idag ~



I'm tired of people telling me what to do and trying to live up to everyone's expecations. FUCK OFF.




punktpe

Tjaaappaah. Var med Johannes och några av hans kompisar igår! .. ja? Nu är det skola igen då lets sova, phew. 
Önskar att jag skulle passa i mössa igen.. coozy




omfg


21. Tre saker som finns i mitt rum.

Har en massa jävla saker i mitt rum. Men de tre som kom upp i mitt huvud först va väl TV, DATOR, SÄNG sen vill jag skriva en massa annat. meeeeen.. aaahhh

rocknroll

Wierd picture hahah, jaja.. sitter i skolan och pallar inte ens lyssna för att han är världens tråkigaste, jobbigaste, fulaste, dödigaste fan jävel lärare av de alla. Han bara snackar och snackar så man somnar sittandes upponer med en wild drake på huvudet. Lolz! Efter skolan gör antagligen jag och johannes nå kul. Vene... är iaf riktigt pigg trött idag så. tjaaaabaaa! btw har elli börjat traska lite grann, it makes me so happy. loaalalalaaa
 

Middag på söder. Påväg att dö.




fotoprojekt

Håller på med mitt fotoprojekt och det är sjukt svårt at välja fram rätt bilder och effekter. Men meeeen, idag var ingen bra dag och antagligen inte imorgon heller. Snart ska iaf pappa och jag åka in till söder och ta min sista bild. Nu vet ni... ointressant men whaateva. 
ps. när jag har ork kommer jag även göra en ny header. den är så gammal den jag har nu, lol. 

123

Sådäraja, helgen va rätt blandad. På fredagen var jag hos min syster och kramades med Elli, samt sov där. På lördagen så åkte jag till Veronica i trångsund och partajade skallen av mig. Helt galet.. Har 405777 bilder men igen bör visas! Sov hos häännez den kvällen natten oxå och på dagen efter hämtade pappa mig. Hemkommen från rumänien, ja.. vilken helg va?  

Påväg hem med min gosis <3



bus


Bloggar imorgon om helgen, phewphew.



Gosi

Äääsh, fyfan. Inte ens orkat skriva någonting sen i onsdags, puh. Orkar inte ens ta upp vad som hänt sen i onsdags, puh. Sov hos Linda inatt för igår va typ den värsta dagen i den deppiga historien, så de hjälpte att NÅGON brydde sig iaf. Vi gick ut och klappade på lite kossor heheh och vi kollade oxå på filmen som min kompis är med i på tvåan, Rarw. men grattis iaf Alex för ett fantastiskt blabla blah. 
 

orgasm




Ohoj

Inte skrivit sen igår natt så skriver lite fort här. Var i skolan i en timme typ, åkte dit och va där vid halv 1 och glodde film en timme och slutade. OVÄRRRRRT. Efter skolan drog jag, Elli, Marco, Kuba och Rasmus till skanstull och bara satt och snackade mest. Jaahaha.. sitter nu i sängen och ska välja en film tänkte jag! så viiiii hörs imorgon dååruuh. 




Win

Sitter i gullmars och väntar på bussen såhär mitt i natten, folk ser ut som zombies och aa.. fan. Varit med Juhänez, Henke, Adde, Fanny, Rodi och Solmas hela eftermiddagen. Nu har jag iaf win fast bussen kommer om 20 min.. cola och bra musik.. livet är allt en del bra just nu.



Mot kista!

Satte mig nyss på tåget till kista! Blir att umgås med Johannes and tha crew ikväll i think. Börjar ju 12:55 imorgon... OVÄRT. Aja... Idag är det även alldeles för varmt för att leva men man lever ju. tja




Ny vecka, nya möjligheter.

Lyssnar på en gammal spellista på spotify och får ångest. Shit va tiden har gått fort och jag är inte säker åt nått håll om vem jag är eller vad jag vill/ska göra. Fan, men idag är det måndag.. Pappa åker på onsdag och då är man lonley, eller?


Nah.


20. Tre filmer jag sett och gillat.

Naaaaah, vad ska jag säga? Jag har inget svar på det.. förutom Into The Wild dårå sen finns det as många bra filmer men ingen som jag direkt har på minnet. Baaooom

ja.

Oxfilé med pommes, bea, tomatsallad och halloumi... orgasm i munnen tjohej. #satanvanyttigt #superman


typ såhär.

Var och firade min syster igår på dan med lite släkt och vänner. Efter det åkte jag och träffade Elin och vi fick för oss att dricka alkohol och bli snurriga, det var galet. Sen åkte jag in till Slussen och träffade Johannes och vi umgicks till halv 4 inatt så kom hem vid 5... ZzZzzZZz idag ska jag bara dö och kolla på film.

typ såhär såg det ut igår, hahah


by my side

 

Kvällen är ung?!

Naah, va ju i skolan någon timme idag. Efter det så åkte jag och Linda till hennes syster, snackade en del med henne och bara tog det lugnt. Köpte en victoria secret parfym för första gången, hahah wehuu. Efter det åkte jag till kista och mötte upp Johannes, och vi va med "gänget" lol, en del bmx oooshit. Kom hem för en stund sen och klippte nyss av mig alla naglar *sadface* men de behövdes! Jaha nu vet ni!


Ett stort grattis till min syster!

i love you!


Zzzzkola

Snart åker jag mot skolan, osäker med mina val så får börja lite senare! Slutar 12:55, onödigt men jag får mat så ändå lite värt hah. Igår va jag med Johannes hela kvällen, umgicks med hans peeps från kista osv. Idag vet jag inte va som händer, vi får välaan se!


update

Igår åkte jag ut till Djurö efter skolan, grillade med syskonen och mamma. Träffade Jennie, Elin och Felicia en stund, inte så ofta man åker it dit nuförtiden! Köpte oxå pluskort så nu kan jag ränna runt på nätterna igen lol. Just nu sitter jag på svenska lektion som ändå går rätt fort fast det är tråkigt. Vi får se vad som händer sen!


Jag lever fan!


HighvalleySkatepark

Ojoj va hände! Aja, jag och Johannes åkte till högdalen idag vid 4. De va fuckingjävlacepekul och jag dog och han med, lalah. Sen kom Linda vid 8 och jag lärde mig att åka blablabla.. åkte hem halv tio och har precis ätit och lagt mig i sängen... FETT coozy sängen va just nu asso, som alltid. gutnit för annars blir det svårt att komma till skolan imorgon! pfft


omfg

 

Cooz.

Jag har hela eftermiddagen lagt all min energi på att fixa min syrras present! Hon fyller år på fredag, och saken jag har kämpat med i ca 4 timmar kommer inte förens om 10 dagar! Vilken besvikelse... Dagen har väl mest bestått av depp och smärta, men man lever ju. Ligger nu i sängen och börjar inte förens 12:30 imorgon så jävla ovärt. Men efter skolan ska jag och Johannes eventuellt iväg och skejta så de blir väl kul att slå sig sönder och samman igen! tja


Galaxynails!


Fyrhusetbikepark i våras först som tjej, as stokad ochvillbaradö.