Sjukan igen.

Igår så skjutsade min älskling mig till sjukan IGEN, börjar bli dyrt nu att besöka mottagningen så ofta. Men vi får hoppas på att det här va sista gången innan operationen! Sen käkade vi lunch på subway innan Patrik skulle tillbaka till jobbet, jag har börjat levla upp min solider på bf3 nu. Har inte hunnit berätta det men vi har ju satt upp datorerna och skulle börja spela battlefield 3 men... men min dator är sämst så det går inte. Asså inget här i livet är bra egentligen, är så jävla trött på skiten. Hejdå. 

I have done it again.

I lördags var det kräftskiva hos Karolina och Robin, skit trevligt osv och jag kan säga er att det var länge sen jag var så full. Ojojoj, för att inte prata om Patrik alltså hhahaha, absinten kom fram och alla var bara galna. Det är rätt kul att se 18-28 åringar festa lixom, inga p12 haha. Jag minns iaf att vägen hem var jävla lång och allt bara kaosade i slutet lelz. 
 
Igår var det ju söndag, jag och bae vaknade upp så jävla bakis, vid typ fyra tiden så kröp vi iväg till "pizzerian i backen" och det var typ dom godaste pommesarna med vitlöksås jag någonsin åtit. Omg munorgasm x100!! Sen åkte vi och hämtade bilen och efter det till sköndal och hämtade datorerna så nu har vi ett fint gaming place, top lel hahahah. 
 

VIFPENRBIBRENP LINDDAAAA, Paradise Hotel börjar idag ooooch alltså det är väl det som gör att vi klarar av skolan Linda och jag alltså, haha.. hoppas det här året blir bättre än förra bara. Asså med skolan. lolz. 

Breathe Me


Fucking shieet!

Igår var det segt, idag har vi varit på sjukhuset igen.... En koll och de hittade samma problem så nu blir det operation ändå, kuuul!!! Fan så jävla trött på svenska jävla sjukvården... Blä. Efter det käkade vi lunch och sen hem då jag fick skit ont och pillerna var inte på recept och vart inte det fören typ klockan 17.. Så det vart jag också rätt trött på! 

Så vi tog ut pillerna och drack smoothie på Nacka forum, och sen fick jag ett nagellack och en "smoked" platta med ögonskugga av mi love och det andra köpte jag själv! Helt kär i nagellacket. 


Jag hade gjort det så fint.

Igår så var vi med Madde och Erik igen samt Hanna, Maddes kompis. Vi åkte till NackaForum och jag köpte en as snygg tröja som jag kollat in nån gång innan, bild får ni någongång hehe, fick ju ett presentkort på JC av Owe i julklapp så det va nice! Sen käkade vi där. Efter det åkte vi till torsbyhuset igen och denna gången gick vi alla (förutom erik) in i huset, upp på oövervåningen och in i alla rum. När man väl hade kollat igenom alla sönderslagna och äckliga rum så kändes det inte så läskigt längre, skuumt! Men sen åkte vi runt och ba tog de lungt och vi kom hem vid 00 inatt igen.
 
Inatt har jag inte sovit något typ, imorse fick jag problem igen och det är fucking pain. Jag är rätt arg på Patrik för att han lämnar mig gråtandes men jag antar att det alltid kommer vara så, det är bara att acceptera. Nvm idag vettejagfan vad som händer, vart fan ska man ta vägen.. 

Yesterdays madness.

Igår så drog den ena halvan rätt jävla arg för att spela paintball medans den andra låg kvar gråtandes i sängen, men tiderna drar ju förbi. Nu är jag på steg ett igen, kan man säga fanfanskap. Jag åkte till min syster och hade bara en konstig känsla, men det är alltid mysigt. Elli sprutade ner hela mig med vattenslangen, helt galet va hon tänker stort nuförtiden. Min lilla pluttis. 
 
Patrik hämtade mig på eftermiddagen och vi åkte och mötte Madde och Erik på donken i mölnvik, sen drog vi hem till Erik och åkte ut med hans båt vilket var sjukt jävla kul. Vi la till vid strömmakanal bar och drack en vasin cider och grabbarna drack kaffe. Sen åkte vi tillbaka till Erik, hoppade in i bilen och åkte på spökjakt haha.. fyfan vi åkte ut mot siggesta hållet och var inne i två ''spökhus'' har aldrig sätt två pojkar vara så rädda. Man tycker ju det borde vara tvärt om, nä man känner ju inte direkt trygghet när man själv är rädd, men jag har ju ofta fått klara mig själv så nevermind. Kom hem vid 00 tiden..
 
och just nu ligger jag här igen, Patrik har börjat jobba och det är skit(menrättskönt) väder, back to reality.. det suger rätt hårt. 

Men..


More and more..

Idag har vi rullat runt en del, käkade frulle på pizzerian här in the orminge! Sen så åkte vi till hypersports och köpte boll till paintballträningen imorgon, och efter det så åt vi glass i Nacka forum och jag köpte en tjocktröjan åt min älskling. Den va fin! 

Sen så åkte vi heeem igen och sen till 8229271 olika mackar och letade metspön, men hittade inget så då åkte vi och köpte lite mat och smulpaaaj. Imorgon är det ju paintball träning, sen ska vi antagligen chilla lite med Erik och Madde. Coooolt. 

Halvvägs


Mina...


SexTape.

Tja chaa, idag har vi hängt hos Karolina. Grillade lite lunch och var allmänt gosiga och efter det så var vi ännu gosigare och kollade på bio, vi såg den nya filmen Sex tape som var as grym.. eller rättare sagt rolig och snuskig. But we all like it kinky haah. 
 
Nu ligger jag i sängen och skriver ett inlägg, coolt. Vi ska väl kolla på teve och ja.. somna in eller nått. 

Livet.


Nämen hej!!

Jag har fan rest runt som en dåre, kan tänka mig att det flesta redan vet vart jag hållt hus. Först drog jag och Patrik till spanien och dagen efter vi kom hem åkte vi till gotland. Vi har kört en massa gokart, solat, badat, pussats och haft det bra. Jag kommer verkligen inte orka skriva ALLT vi gjort, inte ens lite haha. Så om ni undrar något kan ni ju fråga. Iallafall så är vi hemma och har typ precis kommit ner på jorden igen, jag vill verkligen skriva allt som vi gjort men fan va jobbigt det verkar haha. 
 
Inatt så vet jag att ni också vaknade iallafall, ovädret som inte lät någon sova. Det var länge sedan jag var med om sådan åska och blixtrar som slog ner med två sekunders mellanrum. Och typ första gången jag tyckte att det var läskigt med allt läte, trodde jag skulle dö typ. 
 
Ni kan få lite bilder från de senaste veckorna. Hehe!  - Le Spain-
-Le Gotland-