I am alive.

Sportlovet börjar närma sig sitt slut, och vad har jag gjort? Jo, suttit hemma hos Patrik hela veckan och spelat bf3.. perfekt! Sen var vi också och åt hos mamma med Daniel, Karolina, Owe, Elli och Robin, cozy. Behövde lite ledighet utan stress, och idag är det ju fredag så antar att det blir att umgås med Patrik ännu mer. Vi sov hos mig inatt och just nu sitter jag med ansiktsmask och har precis målat naglarna, ska sen in i dushen. Och sen ska jag ringa till någon synkoll i farsta och boka tid till måndag, känner att det inte hinns med idag. 
 
Annars rullar livet bara på, mer bloggning när skolan börjar igen. Ha en bra helg peeps! 

Can't hold it back anymore.

Sitter och plippar på Patriks dator, hittade ett sånt snyggt linne i nya collectionen från Madlady.se så jag klickade hem det på en gång! Perfect to the summer, och det kommer visas upp när jag får hem det självklart. Det var så länge sen jag köpte kläder nu så jag ska ta mig en dag nu på sportlovet och glo om man hittar något, lalalaaa. Annars ska jag bara sitta här och vänta tills Paaatrik kommer hem från jobbet, sen får vi välan se vad som händer. 
 
Börjar få lite damp på min trasiga telefon nu efter som att jag knappt kan se någonting pga alla sprickor, och jag är så lat så jag orkar inte ens göra något. Får hoppas på att pappa snart får mer energi till att köra bil, HAHA LOL. åh.. 

Sportlov!

Patrik hämtade mig i fredags och vi åkte hem till honom, de vart en chill fredagskväll med godis och mys hihi! På lördagen drog vi till nackaforum med Alex och Viktor, Alex köpte nya skor och efter det så skjussade de hem mig till Johanna då jag möttes av en kladdig smackcam av Calle! Trevligt.. 

Jag och Johanna åkte till ett party i orminge med Alexander och hade en amazing kväll tills någon vart lite för full men det får man ju bli om man vill hahah. Vaknade på söndagen med lite ont i huvudet och Johanna fick höra hur gårkvällen var hahahah, fantastic four gick och kollade nya filmen Frozen på bio och käkade på tacobar. Den filmen va så fiiin, bästa disney filmen på länge! 

Jag har inte riktigt bloggat 100% pga har levt, spräckt hela skärmen på telefonen och inte haft datorn under armen. Men somsagt, nu är det spoooortlov så wrroomwroom motherfucker! 

Dark Horse


Kass bild, ny färg.

 
Hade tråkigt och målade naglarna nya, hittade mitt "cracked" nagellack och va tvungen att testa pga de va så länge sen. Gillar inte att det ser så kladdigt ut som det gör men nu får det vara såhär en stund. Troolololol. Förjävligt dålig bild och jag måste säga att det ser liiite bättre ut irl, HEHA. 
 

Plingpling.

Sitter på sjukan loooney och väntar på provsvar och mår lite halvkonstigt, vaknade av att visdomstanden höll på att döda mig. Och sen vart det bara värre, men nu ska det lösas! Efter det här ska jag hem och käka soppa även spela halo hahah, och ikväll så blir det antagligen att umgås med Patrik o co. 

Det är ju fan fredag, och nu är jag ledig i en vecka!! Hoppas bara de här skiten drar från mig nu, och kolla va söt jag är lolz. Valde converse i snöstormen och de va ju också clever weey ey!

Torsdagsmys!

Hellothere! Hade sovmorgon till 10 imorse, sköönt. Skoldagen rullar på, men ska på ett "möte" vid 14 tiden och det är ju fan om bara 10 minuter typ! Dags att springa, typ. Har typ inget mer att skriva, va ju hos syrran igår och käkade middag! Patrik hämtade mig och vi drog hem till mig och sov. 
 
Idag efter skolan så ska jag in till TC och träffa Josefin äntligen, vi ska ta en fika och bara ta det lugnt tills hon ska möta upp Felix och jag ska vidare till Patrik. Det snöade/snöar ju inatt/dag så 940 måste fan staarta, yålå. 
Ha en bra dag peeps. 

Feel The Love


En klapp på axeln.

Idag har varit en sån cepe bra skoldag(dock är dagen inte slut men ändå), helt sjukt vad jag har jobbat. Första gången i hela årskurs två(som för för den delen snart är slut) som jag jobbat på såhär bra. Och då går dagen även så himla mycket fortare. Ska unna mig själv en pytteliten chokladbit, ÄVEN fast jag verkligen har sagt åt mig själv att inte äta mer skit. Har blivit så himla mycket på sista tiden, siiick man. Näe, men jag va tvungen att få skryta lite om min insats idag.
 
Lärarens kommentar "Tänk om du hade börjat såhär, vad du hade legat på topp då" 
Aa.. tänk om.. Här är iaf två av mina pågående projekt, mcswaaag! Fick även reda på att vi har sovmorgon till 10:00 imorgon nyss, win win win. 

Försent för att ångra.

Idag är det onsdag igen dååårå, somsagt så går tiden jävla fort nu och på fredag får jag sportlov vilket är så winwinwin. Dock har jag ingenaning om vad jag ska göra, hoppas på att få va med Patrik mestadels iaf. Och även bada lite jacuzzi, skulle va superskönt right now. Igår fyllde plastsyrran 18 år så vi åt middag på resturangen Supper inne i stan, efter en god middag med mojito, tequila shots och ja'må hon leva så hämtade Patrik mig och vi sov hos meeij. 
 
Idag ska jag åka ut till min syster, har inte varit hos henne på över två månader snart pga våran knepiga relation. Jag hoppas att vi båda har modet i oss att vi kan lösa allt skit och gå vidare. Jag anser att vi båda har bettet oss lika dåligt mot varann, men någon gång måste man ju tjafsa. "Syskonkärlek" eller vad de kallas för, jag tror själv att jag kommer må mycket bättre av det och hoppas hon också kommer det. Jag har haft/har ångest, inte kunnat sova och mått skit allmänt pågrund av det. Jag har väl insett hur mycket jag behöver henne i mitt liv, efter som att hon är min enda trygghet. Nog snackat om det, hoppas på en bra dag och ett bra slut. Lite pics från igår.

Everytime!



- blacknwhite tumblr inspo -


Shot Me Down


When you criticizin' you caught up in all the pretty lights

Har inte skrivit sen i torsdags, och idag är det fan måndag igen! Veckorna och framförallt helgerna bara flyger iväg så jag hinner inte med att tänka ens, haha även fast det är det ända jag gör typ. I fredags var jag och kollade på Johannas teater uppvisning, den var så känslofull att jag börjae gråta. Vackert. Sen så hämtade Patrik mig i slussen för det var ju trots allt allahjärtans dag så vi myste osv...... I lördags så var det mest chill, hängde hos Patrik och på kvällen drog vi ut med bilen, hämtade upp Alex, Viktor och Erik. Var en allmänt amazing kväll, kom hem till Patrik runt halv 3 kanske. Sov gott brevid honom som alltid! 
 
Pappa hämtade mig där igår och jag åkte förbi Johanna och hämtade upp mina grejjor och sen när jag kom hem så sprang jag in i duschen och stog där i typ en timme, de va så SKÖNT! Gick upp till ica och köpte lite vackert och sen la jag mig i sängen och spelade Midnight Club tills Patrik kom och då vart det bara så himla mkt bättre. Det är så sjukt hur min inställning har ändrats, inte lika mycket ångest, färre sömnlösa nätter och mer leenden. Och nu sätts Finally Moving på här, fan.. en sak kan bli bättre. Men den drar vi ut på.. 

Söndag igen då, skriver om helgen imorgon!


En enda gång.

Hej. Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, hela dagen har varit uppochner. Men jag har längtat, längtat till fredagen som kommer till mig imorgon. Den kommer till er alla, men för vissa betyder det extra mycket. Jag har inte den familj som ni har, jag har inget egentligen. Inget som jag egentligen är värd. 

Jag tänker nu försöka sluta mina ögon till min magont som jag inte känt på 2 år. Jag vill egentligen bara stänga ögonen och aldrig mer vakna, jag vaknar ur en dröm. 

Si.


Kan inte sluta tänka.

"My friend thinks he's smart. He said onions are the only food that makes you cry. So I threw a coconut at his face"
 
Vaknar upp idag och inser att klockan är alldeles för mycket, även att jag har så ont i magen att jag knappt orkar stå upp. Johanna mår inte heller bra alls, så idag blir det soffliggardag. Jag som är jag har sprungit runt och städat för att mamma och owe kommer hem idag, dock så är det ju redan städat men lite finare kan det ju bli. Ska plocka ur diskmaskinen och vika tvätt, försöka springa ner till centrum när Johanna vaknat för jag dör typ av hunger!
 
Jag har precis varit lite snäll mot mig själv och noppat ögonbrynen och sitter nu med vit ansiktiskmask, ska dusha och fixa och trixa men magen dödar mig inifrån. Äre ett litet monster som äter mig innifrån och ut.. (?)
Näääeeeheru. 
 
Har inte lagt upp den ena bilden till mitt projekt än så gör det nu mitt i bildbristen för er som var intresserade, jag vart ändå sjukt nöjd med den här produktbilden. Pangpang! 

All The Time

Igår så var jag hos tandläkaren efter skolan, och vet niii.. en av mina visdomständer är nästan utvuxen. Jag känner mig fan gammal haha, de andra jävlarna är också påväg och där fick jag då iaf svaret på varför jag haft lite små ont när jag tuggat. Öööy, när man tuggar i orten. Nej fyfan. Men efter det åkte jag "hem" och bästaste Viktor gav mig choklad och en burn när han kom för att jag mådde inte så jävla bra igår, så sweet man. 
 
Idaaag då, gled ner från sängen som en säl och in i duschen. Hade utflykt på bussen med Johanna och Viktor, och sen så har jag bara suttit här i skolan och glott hela dagen. Jobbat stenhårt så man är ju swag, hur fan skriver jag ens hahah. Nej. 

Dude.


Inspo-oftheday.


Vi har något stort på gång, så länge ingen bryr sig om vilka höjder vi kan nå på vilken sida som vi står!

Bra morgon har jag hört, börjar med att ta ut juicen som jag ska halsa ur och häller allt i hela mitt ansikte. Får tvål i ögat så står och gråter en stund och när jag skulle gå ut tog jag av mig byxorna istället för att sätta på mig skorna, CLEVERASHELL. Får se hur denna dagen kommer gå, kommer väl ramla och bryta näsbenet eller nått. 

What to do.. ha en bra dag peeps!

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.

Badam så var måndagen nästan över, har haft en konstig känsla hela dagen.. gått runt och sovit samtidigt som jag skrattat själen ur mig själv. Djupt. Och ja, efter som att det är vardag igen så blir det ju inte så mycket att skriva. Var hos doktorn idag och alla besked jag fick gjorde mig arg, sad och ännu mer sad. 
 
Yoje kommer nuuuuu ut ur duschen och vi ska väl vara riktiga hemmafruar och göra nudlar, swag! Och snart kommer Viktor och Patrik hit då blir det krig. Wromwrrroom motherfucker.

- blacknwhite tumblr inspo -


Let's Get Busy


Nothing else matters

Yyeeey, söndag igen då sug min purjo! Kul helg med mina fina vänner, hmm.. tror Alice ska chilla en stund nu innan hon börjar gå runt i taket. Legat och kollat TopGear en stund i min ensamhet och fixat med naglarna och nagelbanden som har damp nu när det är vinter, så svårt att ta hand om när de bara spricker och skit. 
 
Skooola imorgon*bamihuvudet*, ska till läkaren också och prata om hjärtat och nya piller och grejjer. Hoppas på att få min "lön" utbetald så fort som möjligt för denna helgen gick de rätt mkt pengar på, får se om det går att lösa. Liiiieeef, har inget mer att säga typ. Die. 

Vi ska ta över världen.

Äntligen freeeeedag, igen! Bloggade typ ingenting igår, men det hände typ ingen speciellt.. åkte "hem" efter skolan och gick och köpte mat med Johanna. Jag färgade håret och umgicks med Patrik, aaao Johanna måste såklart glo på The Conjuring och skrämma upp både sig själv och Patrik! Haha, tur att jag redan sätt filmjäveln då.
 
Min skoldag var så satans seg, satt och väntade på studion hela dagen. Plåtade en massa och jiddrade runt, as usual. Slutade vid 11 men kom typ precis innanför dörren, så har ju fått väntat en stund på livet att komma ikapp så att säga. Tillbaka till fredag då, ikväll ska vi ha en riktigt kul kväll.. hoppas jag på att det blir iaf. Lär ju få se imorgon hur det varit, men just nu sitter jag och väntar på att Yoje ska börja åka hitåt så jag kan möta henne i centrum.. awesooumus. 

One Two Fuck You

Idag är det fan freeeedag! 

-Thoughts.


Time to rycka upp sig!

Som ni alla säkert vet tatuerade jag mig igår, riktigt skönt att få det gjort nu o sjukt nöjd vart jag! Planerar nästa gör jag redan nu, tagagged. Nu har mamma och Owe dragit till spanien så lär bo med Yojeyålå en vecka, ska se om vi dödar varann eller inte men de är ju bara kul. Lololol, sitter nu på engelska lektion och glor mest.. 2324 frågor om en film så neäeäe. Drar väl ''hem'' lite fort om 10 min, sen ska jag försöka få tag i Patriks airsoft. Där fick ni er en tankeställare eller, aa misstänkte väl det. 
 
Har käkat en vaniljbulle så det inte blir så tungt att behöva le, hahah nej juste det gör jag ju hela tiden nu! DJUOLÅ. Ni som inte vet vart jag fått insperation till tatueringen lär ju lyssna på låten nedan, texten passar så bra! 

-I want it too much.

All I ever wanted was to see you smiling, I know that I love you oh baby, why don't you see ? All I ever wanted was to see you smiling, all I ever wanted was to make you mine. I know that I love you oh baby, why don't you see ? That all I ever wanted, was you and me. I'm so alone, here on my own.

 

And I'm waiting for you to come, I want to be a part of you. Think of all things we could do, and everyday you're in my head I want to have you in my bed. You are the world, you win my eyes, all I ever wanted in my life. All I ever wanted, was to see you smiling. All I ever wanted, was to make you mine. I know that I love you oh baby, why don't you see ? That all I ever wanted, was you and me.


Nya gadden och saknar mitt hjärta.

Skriver imorgon istället, godnaaatt!

Fan.

Nu på senaste tiden har jag märkt hur mycket jag fuckat upp allt för mig själv, de flesta som läser det här kommer inte förstå ett skit av någonting. Men på bara några månader har jag förlorat så mycket folk, dock är jag egentligen bara lycklig för det. Alla falska jävla idioter som jag bara petade bort, skönt. Men jag har förlorat min andra halva också, min enda trygghet och den personen jag älskar mest i hela världen. 
 
Jag saknar hela hela dagarna och jag har försökt med allt, men det går inte. Nog om det, jag är rädd för att fucka upp det mer i mitt liv, och nu har jag också gått och ramlat över någonannans fot. Jag är så rädd för att förstöra det här, med mig själv. Att få tillbaka känslor man trodde var döda är ju så jävla härligt men ändå så känner jag mig som en jobbig idiot, jag vet inte hur jag ska bete mig. Den här svängningen behövdes nog nu, jag måste rycka upp mig själv. Men det enda jag gör idag, är att gråta. 

-Jag har inget mer än mina tankar.

Fixade färdigt ena jobb grejjen igår, och känner att den andra delen är pain. Var på AIK match igår också och vi vann med 3-1 mot HV71, de behövdes. Bästa Patrik hämtade mig och sov hos mig inatt igen, gos.
 
Vaknar idag med huvudvärk.. och har legat och gråtit i typ 20 minuter, ah. Ska väl försökta ta mig upp och lida mig igenom den där dagen som kommer bestå av en massa adresser och namn, har dock bokat tatuerings tid ikväll så det är ju kul iaf...

STOPP DÄR!


Sneakers, tattos och en attityd.

Har inte skrivit något på typ två dagar, men har inget att skriva direkt. De senaste två dagarna har Patrik sovit hos mig och varit allmänt gosig, har varit i skolan och haft det lika tråkigt som alltid. Igår åkte jag till Nacka Forum och hittade ett nytt par favorit jeans och köpte även två par linnen, lika bra! Hmm, har fått ett litet jobb jag ska göra hemifrån, fixa ca 800 feltryckta broschyrer och en massa krångliga adress grejjer.(gjorde 264 broschyrer igår på en timme, stolt) Men pengar är kul så det är kul. 
 
Vaknar upp idag och ser att klockan är liiite för mycket, efter som att vi börjar 12.30 och slutar 15.10 känns det ovärt att försöka ta sig dit. Ska kolla på uppgiften hemma istället. Men först ska jag göra ett par mackor, sätta mig ner med ca 600 brochyrerna som är kvar och fixa det! Och sen även kolla på de andra grejjorna, får se om jag orkar slänga på mig en ansiktiskmask också. Och nu fick jag ont i skallen också, win. 

Snart såå!!


Around The Block


- blacknwhite tumblr inspo -


I dont want this to end.

Jag vill ha helg igen, även fast det är söndag. Det känns som att jag har börjat leva igen, även fast jag ändå inte vet vart jag står någonstans. Helgerna bara flyger förbi och jag kan inte styra bort vissa tankar som får mig gråtfärdig. Vill stanna i de stunderna där jag känner mig trygg, jag har så mycket tankar och jag känner själv att jag måste bli en annan människa.. vill inte se korkad ut. VILL kunna vara som alla andra, får jobba somfan på det. Rädd för att göra bort mig eller va misslyckad, fan för den här känslan. 
 
Nog om det, igår så var jag med Johanna, Patrik, Viktor och Alex. Vi käkade lite donken och jag tror att alla var allmänt trötta igår faktiskt, men mysiga ändå! Sov hos Patrik inatt och kom nyss hem, saknar honom redan. Det är så sjuuuukt det här, men amazing. Shit vet inte ens vad jag ska skriva, wiierd. 
 

Fredag-lördag.

Igår va fantastic 4 på bio och såg paranormal activity - the marked ones, den va ju rätt bra. Hatar popup grejjer och de va en hel del i den, bättre än de anrda var den iaf. De va en trevlig fredag.. Som alltid. 

Idag så har jag legat i Yojes säng, med Patrik. Vi köpte nyss kebab och sen så ska vi ut och sladda med Viktor och Alex antagligen. Mysmysmys!