Det här får inte hända.

Imorgon åker jag och Patrik till spanien, det ska bli skönt att komma bort från sverige bara vi två en stund. Tror vi behöver ensamtid, efter allt skit. Jag har nu dock fått reda på väldigt mycket skit, och som ni vet är det värsta jag vet folk som ljuger och det kan man säga har rört om lite för oss. Jag vet inte hur jag ska hantera det här, men han får chansen att förklara sig och visa vem han egentligen är den här veckan vi har för oss själva, sen får vi se vad som händer. Jag har ont i magen, mår illa och mår allmänt skitdåligt, det här har hänt innan och fan om det ska ta slut pågrund av lögner. 
 
Jag skriver det här såhär dels för att jag behöver skriva av mig, och dessutom så har mina vänner rätten att få veta vad som händer + han ska fan få skämmas.. för den människan jag trodde han verkligen inte va. Jobbigt att inte kunna lite på den man älskar. Ärligheten varar längst och det är oftast den som gör att man kan leva lyckligt föralltid. 

Gyps.


Remember how to trust.

Som ni sett har jag bara lagt upp en massa bilder senaste dagarna. Vi har varit ute på Malma hos min farfar och faster och käkat middag och gosat med får. Och så var vi på djurö hos mamma i lördags, åkte vatten skidor, åt grillat, och gick till vitagrindarna och drack lite drinkar samt spelade minigolf. Det var en väldigt mysig kväll/dag och vi sov även kvar hos mamma. Sen på söndagen var vi skittrötta, åkte hem till Patrik igen och somnade, sov i två timmar och efter det så kommer ingen ihåg vad vi gjorde. Igår jobbade Patrik, och efter det rensade vi bär och drog efter det till nacka forum och åt på subway! Idag så hämtade vi min stora resväska för att vi åker ju på torsdag, klockan 07.30 går planet från skavsta. 
 
Just nu är jag dock jävligt pissed off på Patrik för att han bara drog iväg och lämnade mig ensam. För idag krockade vi, in i räcket på motorvägen. Fucking idiot. 

Cinema


Bilder från igår, lördag. En heldag hos mamma på Djurö!


Myst på Malma hela eftermiddagen <3


Trrue.


River Flows In You


Förvirrande.

Jaaaag spelade speedball för första gången igår somsagt och det var cepe nervöst och läskigt osv men det släppte ändå rätt fort, jag måste hemläxa mycket haha. Hade ju dock varit mycket enklare om jag startat inomhus vilket jag nog kommer välja att göra, fast jag kommer nog träna onsdagar för att slängas ut lite. Man kanske lär sig fortare med mer press? Idunno.. Efter det så drog vi till donken och käkade, typ halva teamet iaf. 
 
Köpte nya benskydd och sen köpte jag jersey och podpack av freddan så nu har jag allt förutom mask, som jag dock lätt kan låna om det är så. Men det är det enda som fattas! Det var faktiskt så kul som jag föreställde mig DOCK så var det väldigt förvirrande efter som att alla de andra spelarna har gjort allt typ och jag har inte gjort något och vet inte hur man gör något haha så det vart förvirrande as hell en stund(för alla sa olika och rättade mig olika så aa). Men det kändes också som att iallafall vissa hade förståelse, sen finns det ju männsikor som bara tror att de är bäst. Men men! Jag tror iaf det blir bra.
 
Och vad har hänt hittills idag då, hmm jag har tvättat båda pickorna, och alla tillbehör, alla pods och ätit en varmakoppen. Konstigt nog är jag inte hungrig längre, så himla skumt. Aja, får passa på att bli lite smalare. Drar ju till spanien igen om exakt en vecka, wooooop! Patrik slutar exakt nu så han kommer hem snart så får vi se vad som händer. Looovely! 

Sooo you keep reading my blog you retard..

Tjeeeena, njaaa livet rullar. I måndags var vi på hypersports och köpte ett tankskydd så jag slipper att den glider ur min axel, looool. Och sen gjorde vi väl inte så mycket mer, Patrik jobbar ju så. Igår så städade jag ut hela hans garderob från kläder och la på sängen så nu har han rensat ut allt därinne så nu är det perfekt där inne. Och de gamla hockeygrejjerna fick vi upp på vinden, det var en del protester men det är dags att gå vidare nu haha! Vi åkte och slängde soporna på sopstationen och sen så åkte vi till sickla och köpte mig ett par fotbollsskor, och direkt efter det till sköndal och käkade middag med pappa! På thairesturangen, muums va hundra år sedan jag åt sushi känns det som. 
 
Och idag då...idag ska jag på min första paint(speed)ball träning i tullinge. Jag är så jävla nervös så att jag inte vet vart jag ska ta vägen, vill gräva ner mig i sanden och ba försvinna. SÅÅ nervös, haha! Jag har jätte svårt att bli tillrättavisad för inför många människor, även fast jag vet att folk bara vill mig väl vill jag helst gömma mig lite från det. Leeeeäääskigt ju!! Aja, tänkte hoppa in i duschen nu.. 

Stay High


18år.

Bloggade senast i torsdags för att på fredagen fyllde jag 18 och både i lördags och igår har jag inte haft någon ork alls, man kan kalla det bakis tror jag. Jaaag tänkte berätta lite om min födelsedag, då jag vaknade hos min älskling, fick frukost på sängen och sen åkte han iväg. Och kom tillbaka med tre paket, av honom fick jag en paintball bössa, ett mag, och en tank. Min blick va tydligen obeskrivligt glad när jag öppnade pickan haha.. Vid tolv fikade vi med Patriks familj, jag fick en söt liten kanin av Patriks syster för hon tyckte min andra kanin va så sliten. Haha, ja det kan man säga jag fick den när jag var 5, så det betyder att jag haft honom i 13 år lolz. 
 
Sen så snurrade vi runt stockholm en liten stund, då jag också fick ett par pastell-lila converse av Patrik osså, deee är sååå fina! De va middag hos mamma med familjen vid 17 så då va vi där och käkade middag, hummer och grillat samt tårta, jag ville dock bara gå och lägga mig hela dagen pga va så jävla trött haah. I paketen jag öppnade från min familj fanns det, En intensivkurs till att ta körkort(!!!), 3500kr till tatueringen, Spanienresa med Patrik, Fortsätt betalning av Spotify, RosaGlittriga ögonbryn och ögonfrans artiklar, 2000kr(somredanärslutdock), SomeSprit, ja och massa mer. 
 
Jag, Karolina och Patrik åkte från djurö vid någongåång, vi var inne i stan vid typ 23 nånting och vandrade till klubben sommar, de va rätt B om jag får säga vad jag tycker men men, jag var rätt ledsen i början. När dom stängde klickan 02 så åkte vi till stureplan och gick på Spybar, de va dock rätt nice, och sen minns jag inte så mycket mer än vi kom hen klockan 06 på morgonen och att min syster va fullare än mig haha. 
 
Sen så har jag och Patrik bara legat inne lördag och söndag typ, rätt döda. Inget spec har hänt var jag minns iaf, nää, aa.. idag är det måndag, han är på jobbet och jag och hans syster ska plocka bär till hans mormor, sen ska jag städa och så får vi se om vi kommer iväg till hypersports idag, vill styla min picka lite.. 
(ps. jag köpte cigg när jag fyllde år och behövde inte ens legga *sadface* och nu har jag slutat röka. 'notfun)

De rullar....


Imorgon är det ingen vanlig dag..

..FÖR IMORGON ÄR DET MIN FÖDELSEDAG!! HUURRAAY. 
 
Igår va jag och Patrik och käkade middag med Daniel, Karolina, Robin etc igeeen, och idag har jag och Patrik varit med Karolina, Elli och Emil hela dagen och badat och solat. De va trevligt as usual, vi käkade lunch och Patrik somnade med huvudet på bordet i solen haha. Solen gör en verkligen trött!
 
Som sagt fyller jag (18!!) år imorgon, så Patriks familj ska uppvakta mig vid 12 och sen ska vi till mamma och käka middag med alla vid 5, och sen in mot kroogen och möta upp ma giirls! Och så får vi se hur jag må på lördag lol, minns redan dagen efter midsommar så får lite ont i magen bara jag tänker på det haha. Det kommer antagligen bli skitkul så det är awesome!
 
Idag bokade jag och Patrik biljetter till gotland för vi ska det och chilla samt att jag ska tatuera mig hihihihihi så vi åker dagen efter vi kommit hem från spanien weeeeehoo, fullspäckat schema alltså. Puuh, men så värt det. Läängtar. Återkommer med hur många dagar osv i ett inlägg öööver. Meheh, så tagg på livet just nu! 

Sönderbitna fingrar, ångest och aggressioner.

Alright. Jag bloggade senast i fredags natt, på lördagen var det varmt och skönt. Vi åkte runt och köpte lite saker, blandannat lite skit till festen jag SKULLE haft. Men jag valde att ställa in den, pga massa olika anledningar. Men jag orkar inte lägga mer tid på att jag fyller år på fredag, vem fan bryr sig! Efter att vi hade varit och köpt lite things så åkte vi hem och hjälpte till att slipa vägg i den stekheta solen, men efter det så drog jag, Patrik och Annette till vattnet och badade. Eller, vi käkade middag på stranden och doppade fötterna typ. 
 
På kvällen åkte jag och Patrik ut till djurö, det hade varit skärgårdsfestivalen hela dagen men vi gick ner till sjöboden och umgicks lite med Erik och Madde och sen skjutsade vi hem dom. Det vart ett rätt så stelt möte och jag kommer nu aldrig glömma frasen "It smells like I fucked your boyfriend". Nog om det... 
 
På söndagen gick jag och Patrik upp vid 9 och åkte hemifrån 10 med Alex och Jim mot paintballtorpet, spelade alltså paintball heeela dagen. Jag fick ett par schyssta träffar i huvudet, det var väl det som gjorde ondast. Men jag är så jävla hård så jag kan ta det, lol. Efter en heldag med paintball kom vi hem och satte på oss badkläder, jag, Patrik, Jim och Alex åkte till vattnet och badade.(första gången jag badat i år i sverige) Och sen köpte vi mat från grillen och mumsade i oss det hemma. Patrik hjälpte till att måla det sista på väggen samtidigt som jag spanade runt på tumblr i kvälls solen. 
 
I måndags vaknade Patrik upp rätt så sjuk, en kraftig förkylning. Så vi har bara varit hemma hela veckan, förutom igårkväll då vi käkade middag hos Karolina och Robin.. samt Daniel. De va han som gjorde hemmagjorda hamburgare, muuums. Söta Emil <3
  

02 utan sömn.

Herrtjjssan alla glada foookees. Klockan är runt två och jag är svin trött, men kände att jag behöver blogga! Snällt va? I torsdags var min operationstid, älsklingen följde med men det gick skit så är på ruta 0 igen. Efter det så åkte vi till nynäshamn, till Lindas jobb och hälsade på, fikade och snackade lite. Sen åkte vi förbi pappas jobb och hämtade min nya HKarmy tröja som hade kommit, en aning stor men gosig. Och fiien!! Efter det åkte vi hem och sen kommer jag inte ihåg mer. 

"Igår"(fredag) så var Patrik och fixade pass och hämtade Lukas picka för att vi ska lira paintball på fredag och då är han snäll och lånar ut den till mig, thaaaank you! Sen när han kom hem duschade vi och åkte in till stan, käkade på jensens och köpte lite gott. Åkte sen till forum och köpte en högtalare för resan till Spanien och åt mjukglass, mums! 

Sen åkte vi hem och åt grädde och jordgubbar och lite senare åkte vi och badade, Patrik hoppade från bryggan och det såg kallt ut så jag doppade dock bara halva mig. Men mer bad i Spanien, woopho! Tog en sväng som kändes som halva Sverige med Patriks pappa i rs2an! Sen har vi haft en mysig början på natt.... 
Älskar denna människa obeskrivligt. <3

Brain


Ni har väl inte missat!?

Börjde kolla på serien Orange Is The New Black igår och är nu helt fast, är på avsnitt fem i första säsongen och det blir bara bättre och bättre. Jag har aldrig varit en serie kollare innan men den här är superbraa, hittils iaf! Så det är det jag gör de närmsta dagarna. För er som inte redan kollar på den rekomenderar jag den starkt, 10 av 10 rullande negerbollar.

Spontant och bra!

 
Fick nyss en bokad resa till Spanien, i födelsedagspresent av Owe! Så jag och Patrik drar den 24 juli, helt jävla perfekt! Längtar redan ihjäl lite till! Så det blir en till resa i år, spännande!! 
 

-När jag tar studenten.


Världens finaste.

När Patrik kom hem från jobbet igår så fick han idéen om att rista in våra namn samt datum osv på ett hänglås och hänga det på västerbron för att fira ett halvår tillsammans, så det gjorde vi. Det var en jävla hög bro måste ja erkänna, men nu hänger det där föralltid iallafall. Jag tror nog faktiskt våran kärlek kommer hålla livet ut. 
 
Imorse så vaknade jag när Patrik gick upp och skulle åka till jobbet och jag kunde inte somna om, så vid nio så satte jag på mig träningskläderna och hoppade ut genom dörren och sprang som en ost tills jag var nära på att dö. Och sen gick jag hela vägen runt igen också, gjorde en massa jobbiga övningar och sen hem till Patrik igen. Weehuu. Fagen va nyss hemma och åt lunch och åkte precis, antar att det kommer börha regna för molnen är rät svarta där borta. Ligga under täcket och kolla mtv.. och äta choklad. haha.. #minresaräknas #fitspo #detärdusomärtjock