Decisions


MED OCH TÄVLAR.

Är med och tävlar hos Moa på http://epicfaiil.se om ett egetdesignat skal från http://caseapp.se !! 
 
Klicka HÄÄÄÄÄÄÄR för att komma direkt till tävlingsinlägget! 

Paintball Uppsala


Inte på en vecka!

Sådäraja, har inte bloggat på en vecka och det har kännts rätt skönt att ta lite paus. Förra helgen så partajade jag lite hos Linda, de vart utspårat och sårat och allt möjligt men vi alla gjorde det bästa av situationen så det vart bra tillslut. Veckan rullade på och jag var sjuk och käkade pencilin hela dagarna haha, sen kom den här helgen och det var mysigt, var i uppsala igår då Patrik hade första paintball träningen ute och jag var med och fotade i typ första vårsolen. Vill egentligen skriva allt jag gjort men jag orkar verkligen inte, laaaat är jag. Imorgon är det måndag igen, ser fram emot en ny vecka. Nu ska jag och Patrik mysa ner oss framför någon film(när han vaknat dock, han ligger sött och sover hihi) Men här har ni lite bilder som ni kan njuta av, haha.. 

<3



Friday and I am in love.

Idag är det fredag, det är varmt ute, det är en bra dag och jag har världens finaste kille! Kan ju fan inte bli bättre, dålig start men bra avslut på denna vecka win win win. Dock stog jag med blött hår imorse och och blödde näsblod ett bra tag så stress morgonen va på topp även, men jag lyckades ta mig igenom det också! Även skrivit fotoprov nyss och det gick också braaaaa. Det har ju varit vinter igen hela veckan men nu är vårvädret och dansar utanför fönstret hahahah igen, happyface. Jag behöver ju inte förklara mer, blabla. 
 
Igår va jag hemma hos Linda med Verre och Bella, myskväll med jacuzzi och så fick man reda på vilka som kom till finalen på farmen! Sååå nöjd. Sen kom Patrik och hämtade mig och blababla, fint. Idag vettefan vad som händer meeeeeen, tja. 

Kiss My Lips


• Funderingar •


Still


Det går lixom lite snett nu..

Som ni märkt mina trogna läsare så har bloggen gått lite down här på sista tiden, det beror på massa saker! Men ääsch, jag kommer väl tillbaka steg för steg. Först tappade jag ju busskortet så har fått köpa ett nytt för massa massa pengar, sen så har väl allt bara gått neråt. Nya telefonen är det fel på från start och fan allt har/är bara varit sjukt dåligt, och inatt var jag uppe med magont nästan hela natten, så förmiddagen spenderades idag på vårdcentralen där jag fick antibiotika tillslut. När jag kom hem kletade jag på mig en ansiktiskmask, pga att jag senaste tiden fått så himla irriterat ansikte och troligen är det pågrund av all stress. Jag fyllde en skål med citron och maräng yoghurt och musli med bär och ba mmmmm. Sen dess har jag suttit och pluggat till fotoprovet jag ska skriva på fredag, dock så är jag ju så pro1337 att jag redan kan de mesta utantill men det är också många ord som gör mig förvirrad och trött. Jajaja.. i allt detta är jag iallafall glad att jag har min finaste Patrik, utan honom, nej då hade ingenting gått. 
 
Imorgon SKA jag till skolan, det här är ju bara riktigt segt. 

Denna helg har jag..

..fått en ny iPhone5, umgåts med de bästa, åkt bil, förtärt för mycket alkohol för snabbt, sovit, ätit på donken, kräkts, deckat, pussats, sumpat mitt busskort, fällt en single tear, kramats, haft huvudvärken jag aldrig mött tidigare, skrattat, rökt mindre, haft ångest, druckit sjukt mycket oboy, haft sex, gått en promenad, ätit ute, gjort av med pengar, levt, duschat, varit ful, känt mig värdelös, varit glad, varit rädd, skämts, följt upp avsnitten på farmen, damsugit, diskat, bytt sängkläder, sagt hejdå, kollat på teve, lyssnat på musik, mysat, varit hungrig, pratat i telefon, tagit ett fåtal söta bilder, blivit ännu mer kär, smörjt in mina nagelband, tagit på mig skorna, tagit av mig skorna, letat efter min jacka, vunnit de flesta games i poker, fått score 51 i flappybird, pratat engelska, blivit lite små lack, velat döda en människa, varit ohungrig, och typ en massa andra saker. 
 
Denna vecka ska jag.. FAAN, kan ju inte göra ett skit efter som att jag tappat mitt busskort. LIFEISGOODFORYANOTFOMEMANIGGUH. dö. 
 
kommer nog även bli lite inaktiv, maybe. pallar inte bära runt på datorn och mitt liv är inte längre intressant, utan mitt busskort. 

Still Into You.

)

AyooMotherf*cks!


Färglös som en tår blir jag, utan dina andetag

FAN FREDAG IMORGON, igen. Det är ju fan totalsiiick, har dock inte en enda plan men man får väl se vad som händer! Igår så mötte jag Viktor vid lunchtid och käkade med honom på söder, mycket fint och trevligt. Efter det åkte jag hem till min syster och gosade lite med Elli, tills Patrik slutade och kom och hämtade mig. Vi åkte till honom, han satte på framdäck på v70in sååå nu vet ni det. Sen hade han paintball träning så han släppte mig hemma och sen kom han teebax och vi sov blahhblaa. 
 
Men jag drömde nog det värsta jag drömt någonsin inatt, de va så hemskt att jag kom på mig själv vaken med tårarna rinnandes. Så tokigt det kan bli, tur att drömmen inte var verklighet för då hade jag varit hängd nu typ ja. 
 
Idag så äre ju torsdag och jag sitter på svenska lektion med en ny lärare som är heeelt crazzy. Jag är rädd, Linda också! Hahah, planen för idag är att jag ska på ett möte halv fem och sen rullar jag väl hem och leker cool. Har faktiskt no idea. 

My life be like.

Igår så gick jag i skolan från 12:30 till 15:10 som vanligt på tisdagar, åkte direkt till Nacka Forum och hittade där ett par as sköna jeggings som är så jävla snygga för en gångskull. Och så hittade jag även en tjocktröja med en tiger på och jag kände bara att den var lite jag och köpte den med, pappa kom till forum och vi käkade glass och sen så kom Patrik dit så jag åkte med honom till pizzerian i sköndal och mötte upp pappa där och beställde lite krubb. Åkte hem, käkade, myste och lyssnade på musik. Perfekt dag, jag mår så bra med min Patrik.<3 
 
Btw, så rockar ju vädret just nu så livet blir ju lite mera bra. Sol och varmt och då åker ju vårjackan på(som jag även använde som vinterjacka även fast den bara är 1mm tjock, tjockskallealice. Och ja, det var svinkallt.) Idag är det också sooool, och jag kanske ska iväg och käka lunch med Viktor sen men vi får välaan se vad som händer. Har sjukt ont i skallen också mitt i allt, fan.
 

Bonfire


Morgon klick.

Beställde nyss knästumpor från CandybyKeela.sesåg att de hade kommit in i lager så då passade jag på. Kommer rocka dom i sommaaar, vill ha sommar nu så jag fyller garderoben med sommar kläder. BAM! Idag är det tisdag, jag börjar om exakt en timme och min buss går ju fan snart så det är dags att packa ihop livet och röra sig utåt. Vi får se vad som händer senare, men i skolan väntar medie kommunikation och samhälle lektion.. kill me softly! 

24 – En bild på mig och en kompis.

Här är jag och Linda, och vi är uppochner. Cooola va? 

Protect The Throne

 

Can we stay like this forever?

Alice har lärt sig snooza! Jag vaknade halv 9 imorse, alltså på pricken när vi började. Satan tänkte jag och kravlade mig ner från sängen och ålade iväg på golvet, fick idén om att jag kanske har bättre brain när jag pluggar hemifrån. Jag har faktiskt skickat in två uppgifter, en till kursen för medieproduktion och en engelska uppsats. Det jag klarar av att göra hemma får gå på, hoppas jag kan få lite hjälp av Patrik med resten av engelskans småuppgifter för jag är ju fan helt lost kan jag erkänna. Och nu här mitt i inlägget ser jag att jag lyckats radera hela layouten jag började med för två veckor sen så FAN, får börja om från början. Kuuuuuul! 
 
Njee nu vart det deprimerat här. Faandå. 

• Juste •


Neverletlifekillyourspark var det ja, juste.

Fan, jag vet verkligen inte vad det är för fel på mig. Tycker jag beter mig som en mogen människa och även snäll? Jag vet inte hur jag ska ta ur mig detta utan att bli ovän med folk vilket är det absolut sista jag vill, synd att det ska vara såhär. Skulle vilja veta vad felet på mig är, och vad jag ska göra för att folk ska kunna ta mig för den jag är. Vad har jag gjort för att bara få skit tillbaka, det är så himla segt att tänka tänka tänka hela tiden men aldrig komma fram till något. Hur ska jag lösa det här? Jag är ju bara ivägen. 
 
Här står jag med ärr och svek i ryggsäcken och nu ska det ändå byggas på, jag måste ju få säga att jag mår så himla mycket bättre än innan, det gör ja verkligen. Jag tycker inte synd om mig själv någonstans, men jag tycker synd om själva fallet och missförståndet. Hoppas för gudensskull att det kommer bli bättre, för det här är ju inge kul. Det jag tycker är roligast är att jag alltid kommer ikläm hela tiden, kan jag bara få leeva eller!? Gaaah. 
 
Helgen då, den va coozy. I fredags så var jag ju somsagt i skolan och efter så åkte jag hem och sötPatrik hämtade mig, mekade lite bil, åkte och handlade tacos, lagade mat, åt, gosade, åt godis och de va 100% fredagsmys vava. På lördagen åkte jag till aik matchen på hovet med Yojeyolo och det gick väl inte så bra och eftermiddagen vart inte heller bättre, en massa missförstånd som har punkterat min ena hjärnhalva. Never5fuckingget. Men hoppas som med texten lite längre upp att det kommer bli bättre, typ. Idaag är det söndag, Patrik åkte på paintball träning och släppte mig hemma så jag tog tag i livet och dammade allt, diskade, tvättade och allmänt städade allt. Duktigt vaaa, ja jag är ju kvinna. Hahahah, nu sitter jag i sängen och glor lite youtube och väntar på mitt hjärta. Imorgon är det måndag igen, sug min purjo! 

New Stuff.

Sådäraja, skoldagen över och jag lovade ju att lägga upp de jag fått hem på posten. Förra veckan kom det ju ett paket från Madlady.se och igår kom det paket från Lyko.se och CandybyKeela.se, och nu har jag äntligen plåtat lite pics ja för att vara exakt så tog jag fyra snabba bilder imorse. 
 
Hårfärgerna var jag tvungen att beställa för att de slutat säljas i butik,sadface. Linnet från Madlady var ju awesome(haha) perfekt till sooommaren. För er som inte ser/vet vad det står så står det "Absolute Contry Of Madness Awesome". Och så fick jag äntligen hem den efterlängtade två i en hoodien från CandybyKeela, jag tycker den är skitsnygg, skitskön och så jävla ball men det tråkiga var att jag är så kort och liten så den vart typ som en L tröja på mig, alldeles för lång och stor nertill. Men jag tänker mig den öppen på sommarkvällar och guu va gosi. Ahapp, nu vet ni det iaf. Ha en awesome fredag peeeps! 

Not Giving In


F is my favorite letter.

Freeedag igen då, mumsmums. Hungrig som vanligt och sitter på fotolektion, men det är ju freeedag så det blir ju ändå bra det här. Har varit ute och fotograferat med mina buddz och bilderna vart skittrista pga vädret. Man hade ju önskat lite sol ändå, men ändå är det rätt varmt ute så thumbsup! Så är det ju fredag, det får man ju inte glömma. 
 
Ska antagligen bara hänga med Patrik och kanske de andra två coola snubbarna, vi får väl se. Men just nu vill jag bara sluta, sen åka hem och packa ihop mitt stuff och dra på äventyr. Helt amazing helt enkelt. 

Today is a pretty good day.

Efter som att jag skulle gå till skolan till typ 12 idag så kände jag baajs nej, jag ska fan döda min kropp idag! Så jag gick 18 km vid 10:30 och kom hem igen 11:30, awesome! Har gjort en massa utfall, situps och en massa annat skitjobbigt. Har nu så ont i benen att jag knappt kan sätta mig ner, men fan så skön känsla det är!! 
 
Fick nyss ett sms från posten att mina hårfärger som jag beställde i förrgår har kommit, så ska kila upp till centum och hämta ut dom och färga håret snart. Jag har fan blivit ginger, not so funny huuh. Och så fick jag nyss reda på att min tjocktröja från candybykeela också kommit fast den är på djurö så faaan, aaja. Vi får se om jag tar och springer ut sen igen några rundor på motionsspåret men just nu är jag rätt slut, men jag har mkt energi.. whaaatttheeefuck. Idag har jag käkat en skål men broccoli, druckit vatten och hittat.. 
Mjölk med vaniljsmak och 50% extra protein perfekt för dig som tränar. Finns i blåbärsmak också men den här smaken var helt klart godast, jag tränar ju inte så himla mycket men med bara 0,5% fett så är den så himla värd och nyttig. Åh älskar den.

-We are drifting away.

Dagen började ju lite halv kasst, somnade om och sov någon timme och sen så gick jag rakt upp och ut och gick i nästan en timme. Gick och gick och gick, och faan va skönt det var. Sen så käkade jag lite broccoli och glodde på film tills pappa kom hem vid 18.00 och då gick vi ut och gick igen, 3 km till ungefär. Gjorde även lite squats så nu värker benen lite grann, fett väärt. Vi gick upp till centrum och jag tog as usual min förrätts soppa, hahah jag förbränner nog jävla massa när jag käkar den pga cp jävla stak(som jag) "haha". 
 
Köpte också lite frukt och två nya mjölker med blåbär och vaniljsmak, smakade direkt på blåbärsmjölken och muums va god den var(nyttig också för den delen). Patrik kom nyss hit och nu ligger vi i sängen, snart blir jag väl trött så goodnatt. 

Filmtips.

Kollade nyss på den här idiothemska filmen och storbölade ett flertal gånger, satan va arg och ledsen man blir på alla olika stadier. Hade tänkt se den här på bio men ligger bara i sängen idag så fick jag tanken om att kolla på den. Tycker helt klart alla människor i hela världen ska se den för att eventuellt få sig en tankeställare, jag kanske reagerade extra mycket pga att jag själv har tappat hoppet om att leva några gånger. Kolla på filmen, bara gör det.

Yeah i'm smiling but inside i'm dying.

Vaknar upp, vill inte vakna upp. Nej, så himla mycket tankar. Ont i magen, ont i huvudet, ångest. Faaan, jag trodde det här var över. Klockan är åtta på morgonen, jag vill ut och gå och gå och gå. Fyfan kan jag må såhär ens? Vad har hänt, vad har hänt med mitt självförtroende.. Jag är så himla obalanserad med mig själv. Ful är jag, misslyckad är jag. Jag duger inte, jag vill inte. Jag vill bort härifrån, jag vill bara åka så långt bort jag kan. 
 
Idag ska jag ta en lång promenad, gå och lägga lite brev på postlådan och köpa en broccoli, en banan och kesella. Sen ligger väl jag i sängen hela kvällen, fyfan va sjukt jag mår helt plötsligt. 

Alice har tråkigt.

1. Har du ett par rosa string?
Yes, men det har väl alla? Killar också?

2. Vem var den senaste du pussade? 
Min fina Patrik <3

3. Gillar du någon nu?
Ja, och mer än så.

4. Vad gjorde du inatt?
Inatt sov jag, tryggt intill Patriks varma kropp!

5. Hade du berättat för din föräldrar om du blivit gravid? 
Ja, wtf.

6. Hade du blivit glad om din kille friat till dig?
Aa hej jag heter Alice jag gifter mig när jag är 17, eh. Future mf.. future.

7. Klackskor eller sneakers? 
Sneeeakers ftw. Klackskor fungerar om det ska va nå finare.

8. Kjol/klänning eller jeans?
Har inte klänning eller kjol så mkt pga hittar aldrig några fina. Jeans är ju typical.

9. Äkta hårfärg?
Megaplatinablond, abaow. 

10. Nuvarande hårfärg? 
Röött!

11. Frisyr?
VÄLkammat utsläppt.

12. Skostorlek?
36-37.. vissa fall 38

13. Civilstatus?
Ogift.

14. Har du någonsin vart kär?
Jaaa, jagärdetnutillochmed

15. Tror du på kärleken?
Ja det är klart.

16. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?
Yep, aj ajaj.
17. Har du någonsin krossat någon annans hjärta?
Det har jag nog inte, win.

18. Har du någonsin blivit kär i din bästa vän?
Neeeii.

19. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?
Ne, nenenenee.

20. One night stand eller förhållande?
Efter två hela år med en massa skumma hoppfulla tankar, förhållande. 

21. Vild fest eller romantisk hemmakväll?
Det beror ju på i vilket mode man är i. 

22. Telefonkontakt eller face to face?
Face to face helt klart.

23. Har du någonsin velat ta livet av dig?
Mjapp, kan ha hänt.

24. Har du någonsin gått på bio ensam? 
Nääee så ensam är jag inte.

25. Saknar du någon just nu?
Aaaa. 

26. Är du glad? 
Jag är glad, jag är glad. Jag är hungrig.

27. Gillar du någon just nu?
Men det här börjar ju bli som alla klamme frågor på ask.. JA har jag svarat, Ja.

28. Har du någonsin blivit jagad av polisen? 
Det är ju en kostnadsfråga. 

29. Har du hund? 
Min finaste bästa hundvän var vi tvugna att avliva för ca 2 månader sen, saknaden går inte att beskriva</3

30. Tror du på spöken? 
Nej. ibland.. kanske.

31. Skulle du vilja väga mer?

Nej förfan, kämpar somfan för att fåbort min mage. 

32. Skulle du vilja dricka dig full nu?
Nej, fick nu ont i huvudet. Tack

33. Kan du låta bli att prata i fyra timmar?
Bara om jag sover, hahahah.

34. Kan du vara på en fest utan att dricka?
Jaa, de har hänt faktiskt.


23 – En sång som får mig att gråta.


- blacknwhite tumblr inspo -


Ohyes!

YEEES, this made my day.. bortsett från Patrik då som alltid gör det. Men klickade in på Keelas blogg och såg att två i en leopard hoodien hade kommit in på lager igen, tog mog ca 3 snabba minuter att klicka hem den från mobilen. Och snart är den miin, väntat sen i november förra året så baam! 
 
Var och gjorde syntestet och jag behöver inga glasögon eller något, felfritt helt enkelt. Så nu är det bara att skicka in pappret på det och sen gå en kurs för hoppet om körkort. Gjorde en skadeanmälan på telefonen som kommer vara godkänd inom två-tre dagar och sen ska mobilen lämnas in också, som kommer ta två-tre dagar om jag lämnar in den på nått större företagsskit. Segt med mobil inlämning som vanligt, buhu. Jag och Linda köpte en kaktus efter skolan som kommer känna sig så hemma senare, hah if you only knew what I mean. Skulle köpt hårfärg idag också men glömde det så det suger, färgade iaf ögonbrynen nyss och ligger och glor på teve. 

Smoke And Fire


There's no going back.

Tjääna fan, skolan har nu börjat igen och det är lika segt som vanligt. Jag har ju egentligen inget att skriva för det händer inte så mycket just nu, i lördags så va jag med Patrik, Alex och Viktor. Vi åkte till Viktor och kollade på film, Maggan visade mig även några söta filmer från när jag och Viktor var små. Såå himla guulliga och IQ befriade, hahah. Alex och Viktor badade Patrik (?) och ja, de är välan som vanligt. Mccswag! 
 
Igår så vart de bara chill, Patrik och jag åkte till forum och köpte lite skit och hämtade hans dator så nu har han ett liten gaming place hos mig. Yeesman, det är väl lika bra. Ringde nyss och bokade synkoll nyss och fick en tid 17.50, skönt att äntligen få in alla papper till trafikverket! Och imorgon blir det lunchdejt med Viktor innan skoolan börjar, trevlans. Har min iPhone4 nu så det blir lixom inte så mycket pictures, ska lämna in min älskling idag och hoppas på att få en ny så fort som möjligt. Yes yees, nu vet ni mina trogna läsare!