Jobb jobb jobb

Hejsan, nu är det söndag kväll och hela denna tråkiga, oäventyrliga helg är över. Det har varit skönt att slippa vara ute till 04 och sova bort hela dagarna ändå, + att jobba ihop en massa pengar. På torsdagen då jag var ledig så kom ju Malte och hämtade mig, sen hämtade vi jack och åkte till ekviksklipporna. Efter någon timme där stekheta så hämtade vi Eddie och åkte till boda vid något lodigt jack ställe badade vi, riktigt skönt faktiskt. Sen kom Sam också och hoppade i lolz. Efter en hel dag med underbara boys så åkte jag och Patrik och grillade hos Karolina och Robin, sen åkte vi till telegraf och rökte vattenpipa på silosarna, sen så åkte vi hem till Patrik och sov för de bytte alla fönster i lägenheten på fredagsförmiddagen.
 
Jobbade fredagen, till 20.15, Patrik hämtade mig och vi åkte hem, sen åkte vi till shell och köpte dricka, sen hem igen. Så såg min fredag ut. På lördagen jobbade jag till 17:15, jag och Patrik skulle åkt till skärgårdsfestivalen på djurö men så vart det inte.. så vi åkte hem och kollade på OITNB ist. 
 
Idag har jag jobbat till 17.15 också, men innan jag började så åkte jag och Patrik och åt brunch i farsta, världens godaste sallade dät, Patrik hämtade mig efter jobbet och vi åkte till Karolina för jag hade köpt en massa sommarsaker på rean i butiken till Elli och Karolina. De fick öppna alla paket hehe, och vi hämtade även min bror och skjusade hem honom. Nu har vi precis ätit, jag är fan bäst på att göra kycklig!! Sen ska vi duscha, jag ska hälla upp min favvvoglas med frystahallon och reload. Sen blir det orange is the new black och sova.. jobb imorgon igen! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback