Phew.




Jag torkar bort en ensam tår, du vänder dig om och går.

Söndagen gick också fort, äta chokladbollar, tvätta en massa tvätt, hänga en massa tvätt, och sitta framför datorn ca hela dagen. Och aaasssååå Orange Is The New Black är tillbaka, och BOM de släppte alla avsnitt på samma dag, så jag och Patrik kollade på tre innan vi somnade. 
 
Sen vart det måndag --igår-- och jag gick upp för att börja jobba kl 09, jobbade till 17 och Patrik hämtade mig i huvudsta. Vi åkte och handlade för veckan och sen så gjorde vi rostiff och potatissallad till middag, eller ja, la upp på tallrikar. Enkelt och såå gott. Sen så gjorde jag en kurs på internet inom posthantering så nu är webb delen klar, jag hoppas att kunna bli certifikerad idag då jag snart ska åka iväg för att jobba 13-20.15. Såg också att hollywood undead spelar på grönan idag, så vil egentligen bara lägga mig i fosterställning och gråta, men men. 
 
Nöjer mig med att lyssna på Maggio här i stockholmstad. Ska käka snabbmat nu och sedan vandra ner till tuben, cashmoneybitches. JAG BLIR SNART 19 OCKSÅ!! 

bild på mig och Nicki från studentflaket


 

Unwritten story.

Ojojojojoj vad tiden går fort och när blir det sommar egentligen? Det har regnat i flera dagar nu och det har varit sommarvärme max tre dagar detta år, blir rätt deprimerat tillslut. Men veckan gick iallafall och jag mådde bättre på tisdagen så jag jobbade 15-20:15 och samma på onsdagen, och på torsdagen 9-15. Sjukt kul har jag iaf på jobbet, allt börjar nu sakta falla in i ordning.
 
Sen vart det fredag, midsommar. Var ute på djurö med familjen och drack nubbar och åt sill. Hade planerat en sjukt rolig kväll som istället förvandlades till en mardröm, men det pallar jag inte prata om. Jag är iallafall glad över att allt var bra till en början. Idag lördag har jag och Patrik köpt pizza, köpt ingredienser till negerbollar, bakat negerbollar på 500g smör vilket betyder EN JÄVLA MASSA. Men så värt, så goooda. Sen spelat dator hela kvällen, fram till nu. Kanske är dags att lägga sig ner en stund nu, puh. 



Bad for me

Woo, tänkte ta det här inlägget från torsdagen-måndagen, bara skriva lite kort typ. I torsdags fyllde min pappa år så jag och Patrik hämtade honom och vi åt på en resturang i länna som har mongolian bbq, där man lägger på färska saker på en tallrik och låter kocken fräsa på det, så jäävlulktktk gott. Han fick en live it och efter att vi hade uppvaktat honom lite så åkte vi ut till värmdö och fiskade med Nicki, sandra, dogge, adam, och felix. I fredags så åkte jag och Patrik på Maltes studentmottagning, käkade mat och gosade i den stekheta helvetes solen, det var verkligen sommarvärme och den kan gärna komma tillbaka. På kvällen så drog jag, sam, malte, patrik, jack och eddie till tyresö men det var skittråkigt. Dock hade vi kul i bilen påväg dit, men efter att ha varit full, sen ilsken så avtar allt och man ba woot. Vi sov hos Malte och vaknade upp i en bastu, DE VA SÅ VARMT, i hans stuga. jag och Patrik åkte till Karolina och va där hela dagen och kvällen, solade, fiskade och grillade. Supermyyysigt. 
 
Mot kvällen åkte vi hem, spelade litt och sov tror jag. På söndagen så vakna vi och jag spela lite, sen lagade mat. Efter det så åkte vi och hämtade 940in för att ut och bromsa pga bromsskivorna är fucked, så de gjorde vi, åkte ut till Karolina och Robin, åt lite godis, sen började det regna så vi drog och sladdburnade lite. Sen lös solen igen och vi åkte och bytte bil, jag började må jätte konstigt och det vart bara värre och värre, försökte fokusera på annat så vi kollade på filmen Taken 2
 
Hela söndag-måndagsnatten var hemsk, låg vaken, typ skrek för att jag hade så ont i hela kroppen, kallsvettades och mitt huvud dunkade. Vaknade på morgonen utan sömn och skulle till jobbet, det gjorde fortfarande sjukt ont men jag kom iväg ändå. När jag kom fram så snurrade det mer och jag mådde sämre så jag fick gå hem och lägga mig. Sov till typ 15 och mådde fortfarande skit, men Patrik kom iaf hem med sushi och värktabletter till kvällen. Vi kollade på Taken 3, sen så vart klockan lagom till att sova så det gjorde vi lolz.
 

Sushi for dinner yd.


~ Bilder från utspringet ~








Can't belive it.

Jag behöver aldrig mer gå i skolan!! Mina 12 år i skolan är slut, omg vaa. Tänkte ta allt lite snabbt.. Igår tog jag studenten, och vilken upplevelse det var!! Var i liljeholmskajen vid 09 och drack med klassen, sen va det klassfoto, efter det mentorssnack och betyg och sen så mingel i grillska köket där vi fick snittar och bubbel. Och sen vid 12:30 gick båten, som tog oss till utspringet utanför slottet. Sprang ut och såg hela tre skyltar med mitt namn och bild hehe, där var mamma, owe, daniel, elli, emil, karolina, farfar, robin, pappa, annelie, farmor, hasse, patrik, nicki, sandra, malte, oscar, marcus.. och säkert någon mer som jag har glömt för allt gick så fort. Sen var det bara att bli tung runt halsen, svepa en champange och byta om för att åka flak två timmar runt i stan. Det var blött och obekvämt men en sån himla känsla!! Efter flaket badade vi i fontänen utanför slottet, haha. 
 
Sen kom Patrik och hämtade mig och Nicki, åkte ut mot djurö för att ha mottagning där. Åååh, så många som var där och gjorde min dag/kväll så himla fantastisk!! Mamma hade fixat en as grym buffe med massor av mat som var supergod. Dom sjööng för mig och jag öppnade paket. Kan ju faktiskt skriva här direkt va jag fick, woop. Orkar inte skríva vem jag fick sakerna ifrån vem osv.. men fick iaf halsband, lyxbehandling för två, blommor, armband, ring, sex as fina glas i olika färger, okej wow, räknade precis ihop alla pengar och insåg att jag har fått ca 10.000kr. WOW, lite av de går till tatuering! Sen fick jag örhängen, lösögonfransar, eyeliner, presentkort på kicks, en superfin skål från ittala, massa campange, nude palett, ljuslyktor, ja.. jag har säkert glömt någonting men mest av allt så fick jag kärlek, från de flesta, och det är jag så glad över!!
 
Wow, jag kan fortfarande inte vakna upp idag och förstå att det verkligen är över nu. Börjar jobba på måndag och jag känner att livet får vänta med att börja tills dess, haha. Men inte för att jag tror typ någon av dom som var där läser min blogg, jo typ 5 stycken men ändå så vill jag tacka här också för allt. NI ÄR BÄÄST. Sign out







Nejmengud.

Ojojojoj redan lööördag!! Hela veckan har gått och jag har inte bloggat(?) wtfff... mycket nu jaa. I måndags gjorde jag inte mycket. I tisdags minns jag inte vad jag gjorde på dagen, men på kvällen så åkte jag och patrik och träffade alla vänner i boogård och vi satt vid vattnet och grillade och myste himlans mycket. Sen så drog vi hem och spelade cs, jag och patrik alltså. 
 
På onsdagen fyllde Patriks mamma år så vi gick ut och åt på kvällen med Patriks familj. På morgonen åkte jag till skolan för att fixa de sista, vi målade lakanen till flaket och så.. jag åkte hem och sen kom Nicki förbi en stund innan vi åkte till hammarby och käkade. Sen åkte vi och hämtade Nicki igen och åkte till hemmesta och spelade fotboll med grabbarna! På torsdagen sov Nicki hos mig och Patrik, på fredagmorgonen så åkte jag och Nicki till farsta ocg käkade frulle på espresso house, sen så skulle jag till tandläkaren. Nicki var med som stöd, fick spruta i munnen sen så lagade de två tänder, har fortfarande värk idag.
 
Sen så åkte vi hem till mig igen, chillade, Nicki åkte hemåt och jag började sminka mig för att åka på Johannas studentmottagning, jag vet att du läser min blogg så jag skriver grattis här ocksåååå! Sen åkte vi hem och hämtade vodkan, åkte till hanna och där var nicki, jackie, julia och hanna.. käkade tacos och mös. Drack alkohol, sen kom dogge, jack, malte och marcus.. sen åkte vi och busade lite. Hmm ... ja sen hem och sov typ.







3-rätters middag på motorverkstan.

Förrätt - Hummermix i ett rostat börd uppepå ett vackert salladsblad.
Varmrätt - Hallstrad lax uppepå stekt sparris, tillbehör färsk svensk potatis, hovmästarsås och löjrom. 
Efterätt - Rabarbergele med champangegrädde, färska rabarber och kaksmulor.

Wow

Alltså måste helgerna gå så himla fort, hinner inte med att blogga juuu. På fredagkvällen så åkte jag och Patrik ut till min älskade syster och grillade allt möjligt, samt drack fin dricka för att jag fått jobb och för att sommaren är nära!! Så vi var där hela kvällen och hade det mysigt, sen på natten träffade vi Nicki, Marcus, Julia, Jacqueline, ehm jaa de va rätt många, packade och opackade. Drog typ hem dirr, de va segt. 
 
Löööördagen kom och jag och Patrik åkte runt och letade efter ett linne till mig som galningar, åkte till highlights och köpte sprayfärg, sen så åkte vi till hans mormor och åt middag, och fick tårta. Efter det åkte vi till Julia där Nicki, Jacqueline och Emma redan var. Sen kom det mycket andra människor, väldigt härliga människor! Så jävla kul vi har. Mkt bättre än de andra slit och slängen. Huh. Drack champange och gosade tills vi lyckades bli packade och gjorde lipchallenge. hahaha fyfan. #nofakebitches hahaha! Åkte till donken och sen hem efter den trevliga kvällen. 
 
Vaknade upp på söndagen med ont i huvudet, gick in i duschen och duschade ett tag, kändes bättre då iaf haha. Vid 11 kom nicki, marcus och julia hem till oss och vi åkte med dom mot jakobsberg, där jag och nicki piercade oss vid 12:30 typish. Så nu har jag en ny piercing bre, som jag lovade att jag skulle berätta om. Nyees, nipplepiercing som jag velat haft ett tag. Nu sitter den där och är as snyyyggg. Woopa. Efter det stressade vi ut till djurö, jag och patrik alltså. Efter som att det var morsdag så åt vi på motorverkstan med Daniel, Karolina, mamma och elli, det är en resturang som ligger vid vattnet på djurö. Tre rätters brunch, och de var så himla himla gott. Sen åkte vi förbi Patriks mamma efter och gav en liten sak och sen åkte vi och handlade, sen hem. Nice helg iaf!!!