Nova


Tjabatjena hallå.

Så gulligt att alla ni som läser bryr er om mitt liv osv, massa kärlek till er, överdrivet mycket hahah. Igår så åkte jag till jobbet, jobbade från 14:30 till 20:00. De e ett sånt nice jobb så ni fattar inte! Jag älskar det iaf, fortfarande mehe. Patrik gullis hämtade mig och vi åkte hem och lagade mat, stuvade makaroner och korv i tomatsås. Så himla gott, kom på rätten själv typ hehe. Kollade lite svenska hollywoodfruar sen slockna. 
 
Vaknade vid 05 idag och skrev till min tatuerare, bokade en tid i juli. Tatueringsabsen måste lugnas haha, blir att åka till gotland den 22-26 juli så då ska jag alltså tatueras också. Skönt att ha en tid, nu ska jag bygga ihop min tanke bara, så taggad! Skulle gått hos psykologen idag men jag känner, livet leker så pallar inte. Rör ihop mig lite äggröra med härliga tillbehör istället, haha fyfan va gay de där lät då. Men de e gulligt. Sen är det ju fredag också, omg.. sista skolveckan va denna vecka, jag kan inte vara mer än stolt över mig själv. Dock lite oklart om vad som händer veckan innan vi springer ut men de går nog fort. 
 
Känner att allt börjar stadga sig nu. HÄÄÄÄRLIGT!! btw här är en bild på typ världens coolaste och godluktande ljus som vi säljer i butiken. muumss... 

Maten på BigMaple


Det går bra nu!

Tisdagen var lång, som jag skrev mådde jag inte alls bra men men. Var hos tandläkaren och lagade en tand, nästa fredag ska jag laga en till jag lyckas bita sönder. HATAR verkligen bedövningen som får halva ansiktet att hänga, samt så gör det ont, spruta, och sticks, ingen känsel, hemskt helt enkelt! Men man måste passa på när de e gratis föööfan. Efter det åkte vi till forum och köpte en bh till studentoutfiten, ja allt ska va nytt mohaha. Sen köpte jag en nude palett från maybelline som va super bra!! 
 
Idag har jag vaknat, åkt till jobbet, jobbat fem timmar, första arbetsdagen. Den gick så jävla bra och det var verkligen kul, sjukt schyssta tjejer som jobbar där. Kl 20.20 typ hämtade Patrik mig och vi åkte till big maple, en hamburgeresturant där de gör hemmagjorda hamburgare, de va så himla himla gott. Jag hade fått paket också idag som pappa var och hämtade ut, så vi åkte och hämtade det, åkte hem och duschade. Nu har vi kollat på ett avsnitt av ex on the beach, faktiskt det sista, skönt för den där jävla realityn sööög, man vart bara arg. Oh juste, i paketet fanns en tjocktröja som är AS BALL från madlady, märket twisted apparel. Det är iallafall Alice i underlandet på baksidan som en grunge/rock karaktär, sjukt snygg, dock snyggare i verkligheten än på bild, men när man har en pojkvän som inte kan fotografera får man använda apparaten till selfiesticken haha. På framsidan är det en steckkod där det står Alice ovanför, passande eller hur? Whoopa, livet just nu, mindre än 10 dagar till jag springer uuuuut. TJOHO! (sneakpeak på studentoutfiten också llalalalaa)
 
 

Måndag igår.

Usch usch usch vad sjuk jag har blivit, har så sjukt ont i halsen, käkar antibiotika för de andra skiten och mår illa ca hela tiden. Så igår var jag hemma, gjorde inte mycket alls, mådde mest dåligt. Åkte och tvättade och lagade kött och pommes med stekt sparris. 
 
Idag så gick jag upp och åkte till skolan, sitter och lyssnar på redovisaningar nu och mår as dåligt, men men. Jag är även så fruktansvärt trött på denna jävla klass, kommer vara en frihet att slippa alla egoistiska jävla muppar. Nu säger jag inte att alla är så men de flesta, lol. Det blir iallafall soppa till lunch så det kanske lidrar denna skithalsen lite. Efter skolan ska jag till tandläkaren och laga en tand och de kommer säkert vara skit jobbigt. Vi får se, jag vill bara åka hem och sova.

Ännu en helg.

I fredags var vi faktiskt bara hemma, kanske för att ladda upp inför lördagen då vi var barnvakt till Elli ca hela dagen och kvällen, vi åkte och busade på lek o bus, sen köpte vi glass, kinderägg i massor, elli sov i bilen, va hos Patrik en stund, åkte till mig och Patrik och åt pannkakor och plättar med sylt, nutella och grädde. Mums ellerhuur. Sen så hämtade vi Emil vid halv tio tiden, åkte och hämtade robin och karolina på party..
 
..sen åkte vi till Nicki där Oscar, Marcus, Julia, Jocke och Samme va, och så kollade vi på film. Efter det drog killarna in till stan och jag skjutsade hem Julia sen åkte jag och Nicki ut till värmdö för att ta ett snack med Hanna och Amy, samt sampa. Verkligen sjuka saker man får reda på just nu, alla var rätt paffa. Men vi har en plan så alla skitsnackare ska få sig en riktig frågestund haha lol. Nej men sjuka i huvudet är vad dom är. Värmdö fo life. 
 
Sen så vart klockan skitmycket, jag körde en galen Nicki i 230km *blinkar intensivt*, låssades att vi vart jagade av polisen bre. När klockan var typ 04 så fick jag och Patrik för oss att åka och kolla på gumball3000 bilarna som han redan hade varit och glott på igen. Så vi gjorde det och kom hem typ 05 imorse, gick och la oss. Jag vaknade vid 08 och hade så jävla ont, efter en timme på golvet så lyckades jag somna om och sen vaknade vi och bestöllde mat från pizzerian 30 m bort. Men jag hade så jävla ont att vi efter att vi ätit var tvugna att åka till akuten med mig. Antibiotika är nu utskrivet och piercingtiden framskjuten. Nu ska vi spela cs och äta choklad, hejdå.


Hejsan hejsan.

I onsdags var jag i skolan och hade svenska tal på förmiddagen, sen så åkte jag hem med Adam och vi spelade cs några timmar. När han hade åkt hem tog det bara typ 20 min innan Nicki kom förbi och vi smed lite planer, på söndag ska vi åka och pierca oss. Om vart får ni veta då hehe! Patrik kom hem och vi gick ner och köpte middag, Nicki tog tuben hem och vi gick hem och lagade mat, pasta med räkor och citronsås. Muuuumama. 
 
Ehm, idag (igår för klockan är över 00), så gick jag upp rätt tidigt, tog tuben mot t-centralen, sen mot min blivande arbetsplats! Ja! Du läste rätt, jag var nämligen på arbetsinterljuv idag och det gick suuuuper bra, fick jobbet typ dirr och nu är jag så himla taggad på att börja lära mig. Berättar mer när jag jobbat första tiden. 
 
Efter det åkte jag ut till värmdö, till Ellis dagis, för de hade invigning så de flesta föräldrar + syskon eller närstående var med. Vi kollade på uppträdande, åt picknik och myste. Ååh så jag älskar Elli, mitt liv typ. Efter det åkte jag med Karolina och Robin hem, de va massa krockar på 222 så de va kaos. Men tillslut kom vi hem och Patrik åkte också dit, vi käkade där och myste och sen åkte vi hem. Spelade cs, och nu ska vi sova. En helt underbar dag helt enkelt. 


Testat nya Loka!

Jag gillade båda men rosa svampar var faktiskt godast, kändes konstigt efter som att jag äääälskar skallarna!

Puuh tisdag.

Sittä hä i soffan. Idag har jag varit i skolan och haft tre redovisningar, alla gick superbra tror jag faktiskt. Kändes konstigt att åka hemifrån när man har ett eget place, och att det är ett annat ställe man åker ifrån, helt galet haha. Efter det åkte jag hem, åt lite yoghuuurt och så. Väntar på Patrik nu, för när han kommer så ska vi åka och handla middag och sen hem och laga den hehe. 
 
Idag ringde även en tjej till mig och sa att jag kunde komma på arbetsintervjuv på torsdag så jag är fan skitnervös men jag är så taggad ändå, håller tummarna för mig. Annars suger vädret, humöret, osv osv etc. 
 

Gårdagens mat.


You & Me


Allting är inte alltid på topp.

Helgen är nu över, den har gått både fort och långsamt.. att flytta gjorde att dagarna bara flög iväg och helt plötsligt så va klockan åtta och hela dagen hade gått. Allt är iallafall klart nu, nu är det bara att bo, typ iallafall. I lördags så firade vi min bror, och efter det så åkte vi till ikea igen för att köpa det sista. Efter det åkte vi ut till Karolina, köpte lite mat påvägen och käkade där. Sen åkte vi hem vid 22 tiden och då kom malte, sam och jack och kollade på film hos oss. Sen åkte dom och vi gick och la oss typ. 
 
Sen vart det söndag, då vi inte gjorde så mycket. Åkte och hämtade min fisk haha så nu är den också med. Sen så va mamma är på dagen och jag fick jätte fina liljor. Vi spelade typ hela kvällen och sen sov.. eller inte direkt. Låg vaken ca halva natten och bara grät och grät och grät för att jag känner mig världelös. Så så roligt är det just nu. Idag så orkar jag inte med ett skit för min psyke sviker mig, igen. fyfn..


Whataday!

Puuh satte mig precis i sängen och tog ett djupt andetag, välbehövligt. Idag har det varit en hektisk dag men så väärd, är så glad! Vi åkte till Ikea där vi mötte upp Patriks föräldrar, sen så gick vi runt där inne sjukt länge, och hittade massor av fint, skrivbord, sängbord, matta asså osv osv osv. Efter det åkte vi till chilli och köpte den där lampan jag suktat efter hur länge som helst (se bild nedan) Assåååå typ coolaste lampan jag sett, den är så jävla ball att jag vettefan alltså. 
 
Sen så kom vi hem efter många timmar och skulle egentligen åkt på partaj men vi var så slut, och ville ha upp våra nya saker att vi monterade ihop allt, klockan vart alldeles för mycket, glömde till och med att käka. Så vi drog vid 22 ut och köpte med mat hem från trafiket. Nu så håller Patrik på att packar upp alla dator saker, drar sladdar och sånt. Efter det ska vi duscha och sen gosa ner i sängen.. klockan vart redan efter midnatt, satan va tiden går fort. Har beställt ett linnesängkappa med volanger också och det kommer bli så jäävla fint! 


Vad händer egentligen??

Heeeej vänner och ovänner haha! Igår så gjorde jag och Patrik ett stort steg i livet, vi flyttade nämligen hemifrån!! Hur sjukt är inte det då? Så igår var det kristihimelsfärdsdag och då var alla lediga, fick hjälp av pappa att flytta och sen så har jag packat upp allt och gjort det hemtrevligt hehe.. Idag så ska vi åka till IKEA och köpa skrivbord osv. Så att vi slipper ha flyttkartonger kvar lolz. 
 
Jag är iallafall supernöjd med inredningen, och så köpte vi nya sängkläder igår också. Det är en sån otrolig känsla nu, man fattar inte riktigt att det är sant. Sam, Malte och Jack kom förbi igårkväll också och vi chillade bara en stund och lekte med katten, juste.. vi fick med en katt på köpet, en pesher. Som dessutom vart pappa till sju ungar i förrgår, då min systers katt är honan. Igår så invigde vi även med att beställa hem mat från pizzerian bara 50 meter utanför och hade det supermysigt. Är så tagg på att köpa det sista och bara calm down.
 
Nu ska jag leta grejjer på ikeas hemsida och göra någon typ av lista, sen vänta på att Patrik kommer så vi kan ååka. 


♥ Min och Patriks pärla från bilträffen i helgen ♥


Oouf!!

Heejsan fina läsare! Och fula.. Helgen var som alla andra. Umgicks med vänner och shit, bilträff och burnisar. Riktigt härligt, as usual! Veckan går fort typ, imorgon är det skola sen så är det helg!!! Så jävla skönt. Annars så chillar typ livet, jag har inte nämt att jag har en ny iphone6 va? Eller.. Minns inte! Aja, den är toknice som livet just nu. Peppar peppar. 

Patrik vart superglad över presenterna han fick av mig hihi, en svart tjocktröja, en ny mocca ratt med texten "Volvo R" och en as godluktande deo! Mums.. Firade honom på söndagen också, Malte och Sam var med och jag var bara allmänt trött. Mehe.. Jag har typ inget mer att säga just nu. Flummigt inlägg haha.. Hmm... Disträä. 

HelloGuys!

Omg what a day yesterday. Nä men va hemma pga lite olika anledningar, inte något kul direkt, mer hemskt. Ehm nvm, vi åkte ut och firade mamma på kvällen och käkade lite där, synd att en person ska förstöra allt men men. Tycker synd om min mamma bara, men grattis i efterskott skriver jag här på bloggeeen. Sen så skulle ju jag, patrik och malte på veronica maggio men vi åkte alldeles för sent från djurö så vi kom inte in pga 203149032 männsikor om inte mer haha. Men vi chillade runt, träffade Jack och gjorde busigheter haha.. 
 
Idag fyller min beeejb år!! Och jag har legat och kollat yt hela dagen, när han slutar kommer han hit och fixar lite, sen åker vi nog hem till honom. Jag är så taggad på att ge honom paketen!! Ommgg.. sen ikväll får vi se vad som händer, just nu är det rätt så oklart bre. Vi får se vad som händer helt enkelt.. 

Fakye

Denna vecka går fort kan jag säga. Måndagen ba poff, igår var jag i skolan och efter det åkte jag och Linda till farsta och kollade efter presenter. Mamma fyller år imorgon och Patrik fyller år på fredag. Tänka sig att typ alla fyller år i maj, halt galet. Imorgon ska man väl försöka ta sig upp till skolan, sen åka ut till mamma direkt antar jag och efter det ska vi till grönan, jag och patrik hittils och kolla på veronica maggio som spelar, omg va feetttt det kommer bli!! 
 
Sen på fredag så fyller ju Patrik år, får se hur den dagen blir. Lite halvt oklart just nu. Men annars så lyser solen, jag har inte varit ute på hela dagen och har lite smått ångest men men. Nu blir det plugg.. eller cs... ... .  ... 

Klassens...


What's up bloggeeeen?

Ojojoj nu var det längesen hörrni, vad har jag gjort då? Jo en jääävla massa saker. Jag tänkte dock försöka klämma in allt i detta inlägg så att jag slipper göra hundra stycken. Först ska jag kolla vad jag var sist,... eehm... jag kommer ju inte ihåg så mycket men jag kan väl bara skriva om höjdpunkterna. 
 
Den 26 april så åkte jag och Patrik ner till Kålmården för jag fick ju Möte Med Tigrar av honom i julklapp, så vi åkte iaf dit och jag fick uppleva närkontakt med tigrar vilket var sjukt jävla coolt. Den dagen fyllde även Patriks syster år så vi åkte dit och grattade henne efter Kålmården. På måndagen så hade jag studentskiva, då Patrik självklart följde med som respektive. Vi var där vid 19, drack någon fördrink, käkade lite och sen så läsde några i klassen upp "klassens.." jag vart Klassens Need For Speed vilket jag tyckte var sjukt kul. Kändes lite som att jag gått en billilje efter de där rimmen haha. Lägger upp bild på det i ett annat inlägg. 
 
Sen så kom booysen och nån girl. Iaf så kom Malte, Sam, Oliver, Jim, Simon och Elin.. de andra verkade skita i det men de gör inget jag fick ju biljetterna sålda iaf. Men vi hade kul hela natten, dansade och stuff, Sam vart utslängd och de va lite halvkul men jag tog hand om han hehe. På tordagen den veckan så hade klassen mössspåtagning, var i skolan vid 12 och vi käkade en rätt så fin lunch, sen så drog vi till Hellströms på medis typ och satt på uteserveringen och drack drinkar osv. Jag och Linda åkte rätt tidigt men de var skönt, för jag och Patrik gick ut och åt med pappa på kvällen.
 
Sen så fick vi för oss att åka ut till djurö och fira valborg. Så vi åkte utåt, hämtade upp Malte och Sam på vägen och sen så åkte vi till brasan på djurö. Slutade upp på brantis med Malte, Sam, Patrik, Viktor, Mathias, Madde, Erik, Hampus, Marcus och nåra till. Men de varade bara en liten stund då vi fyra åkte hem till mamma och satt och drack där med Robin, Karolina, Owe och daniel.. och självklart mamma. Alla flippade som vanligt haha, jag vart jätte full, sen åkte vi hem och sov typ...
 
Jag mådde skit dagen efter, verkligen jätte dåligt. Aja, på lördagen var vi på barkarbyträffen, den sög, det enda som var roligt var att träffa vännerna från falun, men annars nää, så vi åkte vill värmdö och brände däck istället och hade fan skitkul, jag, malte, jack, patrik, sam, och maltes kompis och han i golfen, asså shit vad jag älskar att bara umgås med killar alltsåsåå. 
 
Sen så vart det maj och jag kommer inte på något mer att skriva men jag ska försöka ta upp bloggandet igen. Nu kommer det bilder bre.