Trötta fiskar och tunga fingrar

Ligger framför tumblr med mops kungen, är fortfarande hos brodern min. Känns bra faktiskt, idag sökte jag helg jobb och det känns lite halv ostigt. Daniel spelar cod och Emma är en ost.


Frisk promenad med bror och moppe.

Gick en promis på isen med vovven. Skön för en gång skull.


Cepejävlaskitkul.

Nej men helvete varför inte?! Cepe sjuk sen i fredags och det blir fan inte bättre heller, kul liv. Sov hos Daniel och han är lika sjuk så vi har tagit hans morgon kur som består av 2 tuggvitaminer, 2 Ipren, 1 valio yoghurt, 1 kopp cappucino, 1 glas berocca boost och ett äpple. Blöder också näsblod i ca 40 min på de. De går bra nu. Ska väl mest bara tare lugnt idag, antar jag.

 


Max krubb med Emma och Daniel

Sitter på Max och ska bli lite fetare. Ar spelat Halo halva dagen och mår fortfarande dåligt. Blööeh, ska till veterinären med mopsen sen oxå. Btw, jag fkn övningskörde idag med Daniel. Gick skit bra juuuu


Jävla kul.

Sportlov, man är sjuk. Varför inte? Har legat hemma och kollat film hela dagen, ätit keso medd frysta hallon och bara varit död. Filmen va väl bra, sorglig osv. Så ni måste checka den bröder! Idag är ingen bra dag, detta började i fredags och verkar aldrig vilja sluta. Faen, ska nog kolla lite tumblr nuuu. Mewo.


Du är så ful, jaa.. du.

Ligger i sängen total död. Är sjuk som en jävla blablabla, mår inte alls bra iaf. Fyfaan. Ehm.. Inte 100% clear update men man lever ju bara en gång. lol. Orkar inte med nått just nuuu tur att de finns massa roliga blabla helt borta hadeeeee.

Kärlek till inte alla men de flesta.


Updatebaaaa

Sitter på ungdomsmottagningen, har varit och fikat hos Karolina. Sen drog mamma, Elin, Elli, Karolina och jag och åt sushi i mölnvik och vi har fixat så jag ska träna på body joy. Nu ska vi fixa piller, sen möta upp Elins pappa. Huuh.


Donken häng yäehah

Va fan på gårn och sa hej till Robin och Emil en stund idag med Elin såklart. Chillade runt och hamnade tillslut på donken och stängde med Emma. Kom nyss hem och la mig i sängen och pratar med några godingar!


Sportlov

Mitt internet på mobilen har börjat krångla så jag har inget förens imorgon. De försvann igår så jag har inte kunnat blogga, nu är jag uppkopplad. Hahah, då vet ni. Idag vaknade jag upp hos Karolina och vi drog oss mot mamma och grillade med broder, syster och respektive blabla.. Nu är jag hos Daniel och Emma och vi kollar på vem vet mest men ah.. Får se vad som händer.

Elli och jag imorse, hihi.


Mys.

Är hos Karolina och Robin, känner att jag behöver lite "avlastning" hahah. Ja ibland blir det bara för mkt. Just nu sitter vi och kollar teve och senare ska vi till Robins föräldrar och äta middag. Myysigt!


Chilldag

Orkar inte ens lägga tid på internet idag. Förutom att det är det ända jag gör men ändå, blir sittandes hela dagen för ingen är på g på en lördag. Hahahh, inte kul. Men ja, nu vet ni att jag lever..

Pratade med Elli imorse via facecall. Gulle<3


Episkt.

Ca halva klassen körde en harlem shake var av jag fick en shotablängare rakt på snoken. hahah, nä men vi har bara mest chillat runt hela dagen i väntan på att dö. Ja fint fint.. Jag bara älskar denna skola. Idag ska jag och Linda försöka få tag i en ungdomsmottagning (midsommarkransen) och fixa piller till mig. Kommer säkert sluta med att vi rånar alla och dödar dom. Återkommer.... 


Hangi'n up.


Följ min tumblr osv.

http://oohhwellwhatevernevermind.tumblr.com/

Reminds me of you.

Sitter på bussen med Elino hihi påväg till skolan och ser faktiskt fram emot dagen. Saknar mina gurls ju.. Heheh.
Nä men idag ska jag akut försöka få tag på piller efter som att mina tog slut igår lite sådär halv akut till.. That wasn't that fun. Wehuu glad Alice som vanligt!!


Ledogs.

Fotograferade ett gäng hundar idag. Fler bilder på facebook vid intresse, haha 
 

this is fucking awesome.

 

Jag... plugga?!

Fint fint fint fint, sitter hemma och pluggar som en galning. Näe, men har gjort två uppgifter så haha braaa där Lalice. Idag stannade jag hemma, hade sat ont i huvudet och kände mig as stressad så fick bli en slapp dag med plugg. Weho.. stolt över att jag kan säga så. Dock har jag super mycket kvar MEN jaja. Ska oxå försöka göra en ny header, trött på den jag har uueeh. Vill ha en enkel jävel, javisst. Nu ska jag bara dö lite så.. 
image

Mys i studion. #nothinaboutgays


Denna dag börjar..

..med en jävla cepe lång kö för att de varit total krasch på motorvägen. Ångrar att jag åkte till orminge för det står helt stilla här, jävla skit. Har kommit typ 100meter på 10 min. Helvete va kul.. Vill inte få ogiltig frånvaro nu när jag varit så satans duktig. Ah..


double trouble.

 

ahora!


mycket bättre kan de inte bli.. eller

Sitter i skolan och har lunchrast. Hoppas på att bli klar med projektet idag som vi jobbat med ett tag nu i klassen, usch. Idag ska jag vara cool och träffa hemlig ni vet. lol.. Händer inte så mycket mer i livet.


aaaaboow

Tjena brönder och systrar, sitter i skolan och gör ingenting typ. Har estetisk komunikation och jag, lindis och towis var nyss och fotograferade i studion. Slutar 11.25 idag för man är ju feeeett med cool. Ska faktiskt till centrumet och kolla kläder.. hihi. De händer inte så mkt i livet, iallafall inget jag kan skriva här. Vill ha sommar nununununu.. 

vakna med..

 

~Vafan~ tänker ni..

Ah igår hände inte mycket, va bara hemma. Chillade kanten och var allmänt död! Imorgon är det skola.. Och jag ser som vanligt fram emot det. Wehoo, nej men de är endå en rätt chill vecka som kommer.. Sen äre sportlov! Fuckyea.. Idag kanske jag och Elin ska göra nått vi inte gjort på läääänge. Kolla in senare..

Så här snygg känner jag mig idag..


Från iPhone5 till iPhone4

Uuuuuuush.


its been a while

 

Godmorgon!

Fan va jag tyckte texten passade in lite så. Haha, har inte så mkt mer att säga. Inga planer får idag.


oho.

Står i slurren med Elin lite sådär halvrutten. Haha, kvällen vart lika lyckad som förra if u know what I mean. Nej... meeeen. Nu kommer bussen tja!


jävla retard

ahahahahahahahahahahh, slutar om en halvtimme typ och då blire att åka hem och sedan till älta lol. Orkar igentligen inte, men vad ska man göra lixom. Heheh, idag har hela klassen fått damp på äckelemot och de är såå jääävla kul så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Fortsättning följer.. 
          ||    Bild: Jag         ||                        Fotograf: Elias Aguliar                       ||      Redigering: Jag       ||

Så här är min dag, känner att jag inte behöver skriva så mkt mer.

image
image
image
image
image

hahahah


Ändå lyckat.

Hihihih, jag och Elin står och lagar mat! Denna allahjärtansdag vart ändå jävligt awesome, spenderade hela eftermiddagen med hemlig och aa de va trevligt. En av mina bästa killkompisar, jani! De blir väl att käka, sen kolla klart på världens mysigaste film. Oooch sist men inte minst FREEEDAG imorgon! wooop.


Lachentaestamulocha

Är i sickla med muppen. Sen ska jag träffa hemlig för det är så jävla ballt. Heheh, nä men skoldagen va seg, somnade under matten och bara dog.


Färgade håret igår.

IGEEEEN. Denna gången permanent och jag är supernöjd, lite mörkare osv. Sitter nu på bussen påväg till skolan yeeeeeey. Ohno..

två bilder från igår när elino färgar mitt hår! Oooopa.


Vad skulle jag göra..

Dagen har varit jävligt awesome igentligen. Sov ju hos Daniel igår och sov 2 timmar hihi.. Sov på lektionen som vanligt och fick ont i nacken. Sista lektionen drog jag, Linda, Jenny och Towe till centralen då de vart hångellesbianer, arg uteliggare, fuck aina och röd hårfärg.. Nej men vafan skulle jag göra utan er mina fina mongos?.. Skulle inte sätta min fot i skolan om ni inte fanns. Ni är awesome!! Efter skolan åkte jag hem och en stund senare åkte jag och Elin upp till stallet och red först Wille och Zamba & sedan Rocky och Stjärna. Kom nyss hem och jag tvingar Elin ladda ner den se värda filmen jag såg igår, myys.


.word.

 

Filmtips till tuuusen

Kollade filmen Burlesque igår med Emma och vart helt jävla inlove. Bästa filmen jag sett på riktigt riktigt länge, rös och log så satans mycket. Glädjefull film dedär, älskart. Ni borde heeelt klart kolla på den om ni inte sett den. Jag sov två timmar inatt pågrund av den filmen, kunde inte sluta kolla. Satan va bra den är. 
 

It breaks me into..

Sitter på bussen, fick lite sällis av Patric som skulle till jobbet! Heheh, vart nyss cp jävla hungrig.. Fandå. Fick pengar av pappa igår för att köpa ett spel nivet huhi men känner att jag måste köpa en hårfärg jävel nu... Denna gången blir det inte samma färg, så ni lär ju checka! Ah ha en bra dag.

pspspsps. Har en riktig jäävla fuldag. Blä.


~'Nu när alla andra har så jävla kul'~

Sitter i soffan hos Daniel, tänkte faktiskt sova här inatt. Skönt med lite omväxling också.. Vi spelar väl mest bara.. för det är vi bäst på hehehh. Nä men vi åt skärgårdstoast från pizzan förut och nu ba kööööör vi.. YOOLO.

Jag och Moppe laangar bilden.


School -u make me wanna die-

Har inte bloggat något idag, det har varit projekt stress dag som vanligt då. Shit va skönt när allt det här är klart..ggaaoh. Idag blir det att träffa hemliiiig och bara chilla galet. haha, lol. Nä men allvarligt lite serious där va.. sen åker jag hem och myser lite med Elin. Känner att jag behöver kramas lite med henne, saknar henne faktiskt. 
 
 

.tom på ord.

my-beautiful-inspiration:

Love life on @weheartit.com - http://whrt.it/Z4Quhb
broe
 
 

ZZzZZz

Klockan närmar sig lite över tolv. Dags att mysa ner och dö lite. Ååh så skönt. Har bara spelat osv med Daniel och Christoffer idag. Trevlans. Ägde ut en snubbish och känner flowet krypa fram ungefär som 5 gram. Nu ska inte börja raaaapa för jag ska sova. Im out.

Bild från idag på fina klasskamrater och en rödhårig jävel. (min smileypiercing ramlade ut idag oxå) yolo.


Chilli'n @brush place


Dont talkin'

Sitter på bussen med Elin och Patric, kommer somna känns det som men fuckyea. Idag blire skola sen får man se.. oouf


inte en dag har gått

Elin och jag har lyckats igen, haha vi kör på zoombies imorgon igen då. Klockan närmar sig ett och jag är ändå fett piigg. Kvällen har varit chill, delade en pizza med Tilda.. 3 sidor i dagboken vart skrivna. Kolla runt på datorn som fan samt pratat med Patric i två och en halv timme. Sängen är alltid bäst, men att flyga på moln kan va en fest.. Nu börjar jag rimma men det är nog dags att dra ihop livet och börja simma, in i en dimma för nu ska jag nog ta och sova så jag imorgon kan lova. Livet blir en fest, glöm inte det.. Du kan bli fet!


.lovely.


nästa helg


Just chilli'n

Sitter hos Daniel som håller på att tankar Halo4 så vi kan köra tillsamans! Asso jag har värstaaa planen när pappa köpt lägenhet till oss!! Ska göra ett super mysigt rum med en massa nya möbler och ljus och mys! Och sen ska jag sätta teven framför sängen och ställa upp xboxet så jag kan lira med Daniel och sen ska jag ha ett fint dator bord där jag kan sitta och bara ha det så awesome! JAG LÄÄÄNGTAR, fast jag kommer sakna Elin dock..

Lite bilder från dagen...


Hem osv

Hej kom nyss heeeeeem (till Elin) och la mig precis i sängen. Så jävla skönt, de va meningen att vi skulle ta 00:40... typ bussen från Slussen men de vart ju såklart 03:35 bussen ist. Så jävla rökta asso, nu är klockan lite över 4 och jag känner mig piggare än någonsin (tror jag bara) ska dricka en massa vatten nu och sova sova sova! Hihi juste, kvällen spenderades med Daniel och Rasmus i älta! Riktigt snälla&sköna grabbs dedääär..


02:14 ~donken häng i slussen~


Drar iväg bara sådär

hihihihihihi, är påväg till några. Har inte så mycket mer att säga! einhegikspqöaaöznzbzaööapqlwlsbsaäap typ.


älta börjar smälta

Hej bara sitter och rå chillar i sängen, kollar runt bland kläder osv. Aaaah, Elin och jag ska väl försöka ta oss till sickla seeenare och sen ska vi till älta och träffa några! hihi.. nu ska jag duscha och sen fortsätta dö lite.

Tråkigt som fan.

Var ju med pappa i stan en stund och titta runt lite, jag ska titta runt på nätet efter jackor och kolla om jag hittar nån där ist. Vi åt sushi och köpte en jävla massa nyttigheter och onyttigheter! Hihi, pappas sköna kommentar va "nu får ju sakerna under ångest ju" när jag la chips påsarna uppe på de nyttiga! Så torr humor.. lite internt osv. Nej men segare kväll kunde man ju inte få tag i iallafall, en tråkig Elin och en seg kväll. Suger ju som fan!


följ min tumblr broes.

http://oohhwellwhatevernevermind.tumblr.com

much time has passed

 

klockan är snart halv ett

 Sitter och bara dör lite som vanligt, nu är samhällsanalysen snart klart puuuuuh. Fan va hela klassen blivit seriös på bara typ en sekund, alla sitter fastklistrade vid datornerna och bara skirver helt gaaalet. Haha, idag efter skolan åker jag in till gallerian och träffar papi. Vill försöka hitta en ny jacka men kommer nog antagligen inte hitta någon men kanske hittar något iaf, heeehhehehehhh. Marco är en fin kamel alla vill rida på ↓♥

helt jävla död

Har suttit i ca två timmar och pluggat projektet (samhällsanalysen). Nu behövs bara finslipet och lite smått för att den ska bli redo för att lämnas in, detta var helt klart en av de svåraste uppgifterna i mitt liv bara döööö. Men snart är det klart, nästa vecka blir det ännu mer projekt ! WOOHO, fan va kul. Vill till sängen nu.

Här är de nya halsbandet


.i wanna rock.

Sitter i bilen med Emma och Daniel (min bror). Efter skolan drog jag ju till dom och de kom på att de ville till forum så jag åkte med och fick med mig ett fint halsband som symboliserar mitt stjärntecken, kan slänga upp en bild sen. Åt sushi och både Emma och Daniel köpte lite fina kläder, hihi. Nu är det bara totalstress med att komma igång med samhällsanalysen, fuck.


Waiti'n for better times.

Sitter i slurren och väntar på burren.. (haha) nä men ska faktiskt hem till min bror en stund nu efter som att vi slutade så tidigt. Faen va nice.. Snabb skoldag och glad Alice. Fast dock är jag jävligt stressad, de gör att jag får ont i hjärtat.. vilket suger.

hahahahhah, denna bilden asso :')


-drugs-


Useful.

Sitter på mattelektion och vill bara spy på
allt.. jag måste ta tag i typ hela mitt liv nu
och det är fan inte lite saker som är knaaz
åt helvete. Imorgon är det fredag, och denna
vecka ser jag fredagen som ett helvete. Nej
men det är mycket nu.. måste hinna klart 
med massa uppgifter.. blääeeh. Nej men jag hoppas att Elin skulle kirra ihop något med 
fina grabbs från Älta (?) ingenaning men yolo. Hej Elin när du läser detta är du gay.. hihi. Nej men ska börja med gifyo nu och göra en massa coola gifs. Vet att ni vill ha.. de kan bli kul. Checka in senare.... 
 
 
 
 

Ya ma drug

 

7x2 = dubbla beat i feel some heat.

Ligger i sängen lite halvdöd sådär. Idag har det varit en lång snöig dag, gick i skolan till halv fyra och mötte upp Elino i tc. Gick till shock och köpte hårfärg, samt en ny tunnel till min lille töjning. Hihi.. Köpte annat smått oxå men men. Hann upp och red lite oxå såklart, åt god mat och satt med hårfärg i håret två timmar. Så har min dag sett ut. Peace


Kommer döda blogg.se appen!!!'


TAGGA BRUSH

 
 

Super heroes can't be gays.

 

.frysandes.

Sitter på tuben och skakar lite lätt, kallt! Åkte med Stefan imorse till orminge och tog en Slussen buss därifrån... yeeees. Idag känner jag mig super seg och fuldag. Hahahahahah vill bara skratta åt mitt hår som är helt urtvättat, så idag drar jag med mig Elin så ska vi köpa en ny röd hårfärg till mig.. Vem vet? Kanske blir en annan färg.. Checka i senare för att se! Hihi.

That feeling...


Me tired.

Ligger bara i sängen och ska bara sova.. FAN va skönt. Det här projektet har satt alla kubbar i hjulet och jag vet inte i vilken ände av tråden jag ska börja, få be om hjälp typ. Smart tjej, javet!! Träffade Patric en stund efter skolan och bara chillade typ två timmar, fin vän dedär! Nej men nu pallar jag inte skriva mer, kommer tappa telefon jäveln i facet.


fluuuuumm

Heta brudar på en tråkig jävla lektion, ahaa.. vi har so hela hela dagen och de gör mig bara så döende. Nej men dagen börja fan inte bra, kom på att jag hade sovmorgon när jag satt på tuben så jag vart så depp så jag gick och köpte en massa feta saker som jag tryckte i mig. Jag är så jävla clean i skallen bro, nej men. Jag och Carro sitter och bara flummar på lektionen som vanligt. Ska försöka hinna köpa hårfärg idag så jag slipper va så orange. 
 
 
 
 
 

Hur jag känner mig idag.


Ingen såg mig, ingen hörde. Inga bevis och det var inte jag..

Sitter på bussen just nu ba och ba ska till skolan, hur lyckas jag alltid blogga när vi är i strömma? De e nått speciellt hihi.. Nä men idag ska man väl börja sätta igång med projektet i skolan, då jag kommer va död när denna vecka är slut. Har nämligen inga vanliga lektioner utan vi har projekt vecka som dödar en som sagt. Hööhhö, jag har inget att skriva mer än att de rullar och jag käkar bullar.


.censored.

Hej hej kära människor, idag har det varit en väldigt ovärd men ändå värd dag. Efter skolan åkte jag och Linda till Nacka och mötte Elin, jag gjorde av med nästan 1000:- och jag vet inte på vad eller varför men fan va chill ändå bror. Köpte ett svart jävla linne, två bhar med fina detaljer whoop, ett par string med ännu finare detaljer ni ba "varför tar hon upp de här" men fuckthewhat och ba kör yolo. Sen köpte jag ett par röda jeans som är lite utmanande vettni ;) heheh. Nej men nu ska jag sätta på en film faktiskt, har spelat lol hela kvällen. Faktiskt med Rutti en gång, fett ballt.


Kvinnligt just nu.


Alice sne dissar.

Det har bara blivit för myyyycket, alla dessa som ska ha hunter stövlar. Jag förstår mig inte på detta, visst.. ni har era egna åsikter om vad som är fint och inte men.. GUMMISTÖVLAR? nej, typ hela världen har blivit helt besatta av dessa små gummistölvar som man lika gärna kunde köpa på brisak för 50:- ''Nej men vi lägger på 1000:- till så kan ju alla i hela värden kasta ut pengar på ett litet plastmärke på framsidan'' Nej men skit smart people! Aja... kände bara att jag får damp på att alla i hela världen ska ha hunters.. åk utomlands eller vad som ist! :D
 

planer och tankar osv.


Tänk alla gånger.

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad...

Tänk alla gånger som dom sagt att dom ska hjälpa mig
Sagt att dom ska älska mig, vad hade jag förväntat mig
Men saker blev som dom blev, mina problem
Blev saker som förändrat, det som fått mig att le.


.you dying.

Sitter på bussen och ba wehu, nej men känner mig både besviken och glad. Idag är det måndag och måndag kan ta sig själv i röven för det är så jävla jobbigt så jag kommer döda nån. Faaaaan, idag ska vi tydligen bada i skolan MEN, jag glömde såklart det. Så jag hoppas på att det finns nått annat att göra efter som att jag är så pro att jag fick med mig gympa kläder ändå! Hihi. Fan vilket onödigt inlägg med jag vet att alla som läser min blogg inte har något liv så... yea.


Ligger för..

Ligger för en gångskull i sängen vid tio och det är helt sjukt. Men riktigt skönt... Har ca 4% batteri så när mobben håller på att dö ska jag sova hihi. Kollade på kortfilmen Lina och Ida är med i (en häst och en kompis) som jag umgicks med förut. Awesome.. Hihi, filmen heter "Hjältar" osv. Var uppe i stallet tidigare ikväll och skrittade ut med Elin och Stefan. Imorgon ser jag fram emot att få träffa Linda igen.. Hahahah fan va ruttna vi är asso. Så ska de va!


Justfakkinkillma

Har bara legat i sängen tills för typ en timme sen. Har försökt fått i mig lite, men fan va jag mår asså. Den här helgen vart lite som den vart.. Men det är bara att skrika yolo eller nått. Det jobbigaste är att vi måste upp till stallet och rida nu, faaauck typ.

Jordgubbar&Mago smoothie. Grarw.


.fyyyihelvete.

Fuck allt right now. hahahahah, vilken jävla kväll de va igår. Lyckades ta oss till Märsta med Linda. Och idag är man rätt rutten asso... fuckfuckfuckfuck. Orkar inte ens skriva mer så... fuckyea


.hej bara hej, nej bara nej.

Sitter och är allmänt svindepp på livet men satan va killlkompisar kan få en att få bättre! Hahah, har varit i stallet faktiskt och bara frysigt ihjäl ikväll. Sitter nu och försöker få igång mitt LoL som vägrar fungera som vanligt, jävla fitt spel.

Lite bilder från kvällen... och Elin jag har inte hört om din "sitta framför sadeln" variant. Ooups


.inte så fet.

Kom hem för typ en timme sen, åt grapefrukt och åt keso med banan. Men failade ändå idag för jag köpte än choklad och cola.. Fandå. Blir en seg fredagskväll uppe i stallet LOL är ändå helt död. Ska ut och rida i min ensamhet. Kul kul...


varför så snygg för?

        ||        Bild: Jag      ||       Fotograf: Rasmus Åkesson      ||      Redigering i photoshop och raw: Jag       ||
hahaha jag orkar inte, hade det flumm på fotolektionen idag då jag fick sitta och fan psyka en staty (bilden) De va trevligt. Sitter just nu bara och väntar på att denna trista lektion ska sluta... seeeeeeegt.

brist på liv.

1. Vad heter du? Alice Elisabeth Hernqvist
2. Hur gammal är du? 16 och ett halvt (notera)
3. Vart bor du? Stockholm, Värmdö - Djurö
4. Hårfärg? Röööd, men blond igentligen
5. Ögonfärg? Blågröna, eller mer Grönblåa
6. Hur lång är du? 163cm
7. Kär? Nej och det äger.
8. Singel eller upptagen? Siiingel bitches 
9. Hur många har du kysst? ..hmm... 13... mitt tur nummer weuhu
10. När och vem kysste du senast? Hemlig om man säger så. 
11. Har du hånglat med någon av samma kön? Ja, lite mkt alkohol. 
12. När hade du senast sex och med vem? HAHAHA, de kan jag tyvärris inte säga. Ask me in person bro. 
13. Hur långt är ditt längsta förhållande? 11 månader av ett helvete 
14. Dumpat någon? Yes 
15. Blivit dumpad? Yes 
16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Sånna som kan va sig själva och inte snackar en massa skit. 
17. Vad har du för mobil? Iphone 5 .. spräckt dock. haha. 
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Skaffa lägenhet dirr. 
19. Favoritland? Grekland.. andra är oxå bra men grekland asså, mums. 
20. Favoritfärg? Alla möjliga. 
21. Film? Project x helt klart. 
22. Bok? .... no coments 
23. Killar eller tjejer? Killar är cuties och tjejer är broes så, yep båda. 
24. Vad gillar du mest med dig själv? Jag vettefan, är galen och folk verkar älska. 
25. Vad gillar du minst med dig själv? Att jag bara säger fuck you och går vidare. 
26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan – Elin. 
27. En person du älskar – Älskar min familj.
28. En person du hatar – många dude..
29. Ut och festa eller myskväll? PARTEEY, nä men fan älskar man mys oxå. 
30. Saknar du någon just nu? Jag saknar de i grekland. Somfan.
31. Vad är det bästa som hänt dig? Träffade Elin i sandlådan.
32. Beroende av något? Cooola. 
33. Ditt livs största misstag? Var tillsamans med världens äckligaste äckel.  
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Elin såklart. Sen nån kille så de blir avkommor. hahahahah. nä. men. 
35. Har du några tatueringar? Yes, en på handleden och en på vrist. 
36. Piercingar? Tungan, Läppen, Naveln och Smiley.. samt en töjning på 8mm
37. Vem är mest lik dig? Elin och jag är same shit men jag är nog lik min mamma. 
38. Har du någon förebild? Nej, jag själv ofc. 
39. Vad ska du göra idag? Idag är det fredag och ingen jävel gör nått, alla är sjuka osv. Så kanske rida.
40. Vad är det värsta du vet? Lögnare.
41. Vad är det bästa du vet? Va i grekland. 
42. Vad åt du senast? Choklad, och nu banana skids. 
43. Vad vill du ha just nu? Sex. HHAAHA nä men.. ah. 
44. Vad köpte du senast? Choklad och cola. 
45. Vem är din favorit kändis? ingen dirr
46. Vilken är din favoritställning? Ta reda på de. 
47. Tränar du? Ja Zumba framför teven FTW
48. När går du och lägger dig? alldeles för jävla sent! 
49. Vad är klockan nu? 14:28
50. Är du nöjd med ditt liv? Just nu äger livet lite vavava. 

Dagens fotouppgift ''Glädje och Nedstämdhet''

||    Bild: Steven Sejwal     ||     Fotograf: Jag     ||      Redigering i raw och photoshop: Jag     ||
||    Bild: Rasmus Åkesson     ||     Fotograf: Jag     ||      Redigering i raw och photoshop: Jag     || 

Freeeedag

Idag är det äntligen freeeeeedag och det händer tydligen inte ett skit? Sitter just och och bara chilllaaaaaar med Towe, Linda och Jenny! Skrattar och bara dör på alla... Slutar 15:25 och då drar jag och dödar någon. Har inget att blogga om typ...