Jensens är alltid 100%



Det kanske blir ljusare?

Sedan julafton har det snöat lite nu och då och det har ju hunnit bli en del, så vad har vi gjort? Minns knappt lol, varit ute med Madde och Erik mest och sladdat. Vi åkte pulka i hammarbybacken i förrgår, de va fan skit slitigt att gå upp till toppen, fyfäään. Vi käkade även på jensens, MUMS!  Fick helt hjärnsläpp nu när jag skulle blogga så fuck it (juste va hos patriks mormor som fyllde år igår och sen så va vi hos karolina en stund), men future.. idag så, vaknade jag nyss typ. Glor på teve, patrik är tydligen påväg hem, fick även nyss reda på att donken har el maco skak pommes nyss så det bli att springa ut genom dörren och köpa det sen. omgomg. Vill kunna köra volvon men kylarsystemet har fryst för någon glömde glykol, men bmwn är mysig ändå. 
 
Tänkte göra en års resumé men jag känner fyfään va jobbigt och tråkigt, när man skaffar pojkvän gör man inte alls lika mkt som när man är singel (om ni läser/läst förra årets resumé så ser man det) Så det blir nog inte av tyväääär. Nu ska jag gå upp och duscha och sen sukta POMMES HALLÅ VA GOTT. 


Så mkt på så lite tid! Julafton ↓

Nu är julen över iår igen, skönt men ändå tråkigt. Att något man väntar så länge på bara ska va förbi på en dag, men jag är nöjd. Tänkte faktiskt försöka komma ihåg allt jag fått och skriva det haha.. det kan bli svårt. Fick fan sjukt mycket i år. Börjar väl mitt i då, jag fick en massa nödvändigt som nagellacksbortagning, shampoon, rengöringsprodukter etc. Nagellack, hårkritor, bra handkräm i olika lukter, blowjob spray, portable laddare till mobilen, sminkborstar, underkläder, spegel, en långärmad tröja, duschgel, tofflor, bra rakhyvlar, nyckelring med patriks namn på, en hjärtkudde, sminkbortttagning.. en massa smink faktiskt! Woop.
 
Ja de va väl "smågrejjerna".. och de va inte lite av dom heller. Men sen så fick jag 5000:- till ny dator, möte med tigrar på kolmården, 5000:- för att göra en sak, 1000:- till, gta5, 1000:- presentkort på nackaforum, och 1000:- till, trerätters middag, en turbogrill till 940:in, selfiestick med självutlösarknapp, en miniatyr nissan skyline r34, escada parfym, och säkert en massa mer men det är det jag minns just nu.
 
Vi gick upp tidigt på julafton jag och Patrik och åkte till malma och hälsade på hos Annelie och Gerry och en snabbis hos farfar, och sen åkte vi till Patrik och köka lite gröt osv och sen åkte vi till sickla och åt julbord och sen så snöade det och då åkte vi ut och sladdade med volvon hela natten. Fett gos.
 

Två dagar kvar!

Idag är det två dagar kvar till juuulafton, vet inte varför jag taggar så mkt? Jag har ju inte önskat mig något speciellt, tråkigt egentligen. Det jag är gladast över är väl att få ge alla paket och se deras glada miner där paketen öppnas. Förra året hade jag fan ingen fantasi alls, de vart typ bara tråkiga julklappar från min sida! Men iår så satsar jag liiite högre. Woop! Men ååh jag vill verkligen ha snö, de snöade lite inatt men de va inte mkt alltså, bara som att någon hällde florsocker ner frå himmlen lixom. 
 
Senaste dagarna har jag och Patrik varit hos karolina och robin, jag har badat med elli och druckit likör 43, samt så har vi partajat i fredags med tobbe och patrik vilket va rätt nice.. men jag orkar inte skriva mer nu så lägger upp lite bilder istället! 

Jaaaaa och neeej

Snöade ju rätt så mycket igår, va så himla härligt. Käkade gröt med kanel och socker till frukost och kände att livet vart liite ljusare haha, inte bara det utan jag fick äntligen chansen till att få sladda. Till polisen kom hahahah, men iallafall så va det sjukt halt och mysigt med snön. Va med Erik Madde och Patrik1 samt Patrik2, käkade lite donken och träffade lite andra människor. De va gooos!! Dock så va all snö borta imorse, och de va ledsamt faktist.

Sen så var det ju finalen av paradise hotel igår också, omg va dåligt man mår när man kollar kul sermonin! Men det var iallafall Erik och Paow som vann detta år, ville dock att Saga och Kristian skulle vinna men det gjorde inget för Kristian vann folkets pris! Wooho, har inga mer tankar om programmet och längtar redan tills nästa år när det börjar. Fast först tänkte jag försöka ha ett fantastiskt år, får se hur det går dock.. 
PICTUREES *happyface*

Min gos <3


Pornstep


Så snygg.

Kollade mig i spegeln och ba "wow, i wanna bang that" nej men typ så, iallafall så alla andra tänker verkar det som. Lol, jag låtsats bara ha jätte bra självkänsla men fuck så snyggt det vart med ögonfransförlängningen är så himla nööjd ju! Så nu slipper man ha mascara för fransarna är jätte långa och mörka, så sköönt! 
 
Åkte alltså till skärholmen centrum vid 13.30 och va låg på en halhård grejj i två timmar och efter det hittade jag två julklappar till och sen kom pappa och hämtade mig där. Köpte med thaimat hem och sen när Patrik kom hem slängde jag in honom i duschen och nu ligger vi i sängen as usual denna tid på dygnet om vi inte är ute med våra vänner, pfft. Men nu är det ju finalvecka i paradise hotel och då måste man ju va bänkad framför teven 22 hahah.. här får ni en före och efter bild på mina ögonfransar, haha ser ut som att jag inte har några på den övre. Liika bra! 

Ny vecka, nya misstag

Vaknade rätt så tidigt idag, lika bra. Käkade två ägg och sen kom pappa hem och skjutsade mig till sjukhuset på Östermalm, efter det besöket kom Patrik och hämtade mig och vi åkte till Nacka forum och käkade middag. Taco bar igen, så himla jävla gott ju! 

Sen åkte vi hem till Patrik för att han skulle hjälpa Bengan med fönstret på V70 osv och efter det så åkte vi och hämtade Tobbe! Jag hoppades på att få träffa och prata med Patrik2 men han jobbade till 23 så de va segt. Åkte iallafall hem och kollade början på finalveckan av paradise hotel, fan va tiden går fort nu.. Att det redan snart är slut alltså! Käkat popcorn så känner mig lite fet och gosig, Patrik somnade nyss bredvid mig. Imorgon ska jag och göra ögonfransförlängning i Skärholmen centrum och sen har jag lite planer att fixa med 940, mer om det imorgon. Godnatt! 

Lucia!

I fredags så va det lucia cruising och de va roligt, många 740s, 940is och epor hahaha samt en massa andra lite lika coola bilar. Men de va kul att de va så många som stylade sina bilar "juligt", gosigt. Patrik körde och jag, madde, tobbe och erik åkte med och förtärde alkohol. Vi träffade en massa folk ju, eller ja.. massa mysiga. Maria, Dani, Sampa, Dimi, Egget, Matte och lite andra som va på donken på sveavägen, fulla och glada.
 
Och helt plötsligt började det snöa!!!! Stora fina snöflingor som faktiskt la sig på marken!! Vi tog bilen ut mot värmdö och åkte till biltema parkeringen och sladade runt i två timmar. Sen försvann snön tyvärr *sadface*. Vi lämnade av alla friends och åkte hem till Patrik och sov. Somnade väl runt 06, haha! 
 
På lördagen så va man lite bakis, åkte in till forum och bytte mina nya tights och käkade lite. Sen så åkte vi ut till Karolina och Robin och jag hjälpte Karolina med middagen, mysigt! Sen spelade vi spel och Karolina sminkade mig, åkte därifrån vid 22 tiden och hämtade volvon så åkte Patrik bmw:n till mölnvik och jag volvon. De va halt så de gick och sladda lite här och var heheh så mys. Dock ensamt, sen åkte vi till donken med Amy, Sampa, Dani, Maria och Dimi och gjorde inte så mkt. Alla va så sega hehe, sen åkte jag och Patrik hem och sov och idag så har vi varit och bytt en sak, eller jag bytte en sak och fixade en sak blaha. 
 
Jag antar att vi bara ska ligga hemma ikväll, mysigt och skönt ändå. Här har ni lite gosiga bilder haha. 

Wooaow.

Kommer lägga upp lite splittrade inlägg nu efter som att jag glömt blogga hela veckan typ, bad me! Men jag tänkte iallafall typ skriva tjaa, i veckan så har jag inte gjort så mycket. Typ handlat julklappar varje dag haha, det som är det knasigaste med att börja köpa julklappar tidigt är att man köper så himla många, pappa har räknat de som jag slagit in och lagt i vardagsrummet och han fick de till 109 stycken (dock inte klar än), wow, till typ fem pers bara också. Jag har blivit sån som älskar att ge saker till folk för de blir så glada hehehe! 
 
I onsdags var jag till skolan faktiskt och gick på svenskan och hoppades på att ha barteknik efter lunchen men läraren kom inte så de va tråkigt. Jag och Linda satt i skolan från 12 till 15.30 och de sög faktiskt men vi tittade på morran och tobias. Hahaha, så jävla bra! Jaja, denna veckan har jag iallafall slagit in 92902313 paket så nu är jag expert på det. 

TacoBar!


<3


Sprit och Biljard.

Igår så drog vi äntligen uuut jag, Linda, Patrik och sen kom Elin till söderbiljarden där vi drack drinkar och spelade biljard. De vart 1-1 så de va kul haha. Sen så va klockan typ ett och de va fullt på dovas så vi gick och sa hej till Elli och Tobbe då vi mötte the psyktanten. Efter det skulle vi till ett annat ställe men allt hade typ stängt runt söder osv, så sen åkte vi till skantulls donken och träffade Kuba och Artchi eller hur det stavas och umgicks med dom en stund tills vi tog bussen från skanstull.
 
Vi kom hem vid 05 och Linda sov här, och hon åkte nyss hem. Jag och Patrik bokade precis en bio i sickla klockan 21, ska see mocking jay part 1 !! Awesomeeeeee. Just nu känner jag mig allmänt hungrig och jag vill att pappa ska komma hem och börja laga maaat. 

Fuck er!

Kände för att ta bort allt hat och tråkigt på bloggen efter som att jag är bättre än så, förstår henne om hon är avunsjuk på mig såklart, och då får hon va det. Så bort med hatet och fram med ljuset heheh. ♥ Idag så ska jag äntligen till skolan.. eller ja, kanske inte äntligen men ÄNTLIGEN kommer jag upp ur sängen asså jag älskar min säng den e så gos ju. Tar 12.42 bussen och jag är redan klar så de e seeegt, men lika bra att va i tid! Dock vaknade jag när Patrik gick upp och kunde inte somna men men.
 
Efter mötet i skolan och lite gos med Linda med mera så ska jag väl möta upp Patrik någonstans I think och sen ska vi åka till ekskilstuna och köpa min efterlängtade tjocktröja som jag letat efter i trehundratjugofemtusenår. Och antagligen kanske käka något där, och sen åka hem och det är ju fredag så någonting kanske händer ikväll eller så kanske det inte gör det. Who knows? 

Nu får snön ta och komma!

Va i farsta men julklappen jag skulle köpa där fanns inte kvar så nu måste jag åka dit idag igen, iallafall så åkte vi till forum och skulle se om den fanns där men nää, så vi köpte lite andra klappisar och käkade middag. Träffade Patrik2 en stund och sen åkte vi och köpte vinterdäck till 940 med turbofälgar, asså så HIMLA fräscha däck och fälgar, ser ut som nya till ett as bra pris så de va kul. Sen så mötte vi Amy, Sampa, Dimi och Tobbe och åkte till donken och tog ut cheeseburgaren som jag fick i min lucka. Idag har jag fått en liten läsk *sadface* haha. Sen kom Patrik2 dit igen också haaah. 
 
Efter det åkte vi hem och kollade de två avsnitten av Paradise Hotel som vi missade i tisdags och onsdags. Shiiet va veckorna går fort alltså, måste verkligen på mötet i skolan imorgon annars kommer jag bli dödad. Så mycket stress så att man vill gå in i väggen självmant. Åååhgud. Jag vill att snön ska falla och att jag kan få baka lussebullar och mysa och dricka tee ♥ Nä istället ska de va grått och trist och två omogna jävlar som trackar än hahahaha jag orkar inte. 
 

Chandelier


Fan!

Skulle på möte i skolan idag igen, dels så somnade jag fyra inatt så att jag somnade om när larmet ringde, och dessutom så skulle jag antagligen spytt på en person i skolan men ååh han e så ful ju. Haha, nvm.. igår så käkade vi gott innan jag och Patrik hoppade in i duschen, duschade lite fort och sen så sminkade jag mig på typ en kvart (de gick iallafall ruskigt fort.) Sen så ut till bilen och så åkte vi och träffade Amy, Sampa, Dimi, Dani, Maria, Patrik och Tobbe en stund. Eller ja, till 02:30 inatt typ. Inte så bra planering från min sida men gosigt hade vi det tror jag. Donken har ju sin julkalander så man får massa småsaker gratis i hela dacember, *happyface* alltid kul att få gratis saker, sålänge de inte är klamydia haha. 
 
Idag vill jag åka till farsta så det ska jag göra, när Patrik slutat. Köpa lite mer julklappisar kanske, har fått helt hjärnsläpp nu på vad mer jag ska köpa. Men det lööser sig faan, hehe. Äre kul att läsa min blogg din hora? Ah, va bara tvungen att skriva det till mitt fan <3 fanblogg pusspuss! hahahahaha... Nu ska jag laga mig lite käk och sen så ska jag fortsätta titta på serien awkward som finns på tv3plaaay! wooho. ♥
 

- blacknwhite tumblr inspo -


Paradise Jokkmokk


MAT.

Skapar en ny kategori nu som heter Mat. för att mat är typ det bästa som finns i hela världen, och äta gör man annars dör man äta gör man ändå dör man haha sad. Nej men jag är bra på att äta lite "lyxigare mat" och då är det ju trevligt att ta bilder på det hehe. Aja, tyckte det verkade kul, jag tar ju alltid foto på min mat hehe. Och jag vill ju suktas liite hihi.. tänker på när jag och Linda satt i skolan och kollade igenom min blogg och dreglade typ haha. 
 
Här är iallafall the first inlägg i nya kategorin. Åt ju middag hos Karolina i lördags och då lagade hon detta.. mums! ↓

Hello,


Jag är ledsen hela tiden.

Varför blir jag bara sårad, varför tänker du inte på hur du behandlar mig? Inatt, faktist runt 05 så somnade jag, med en blöt kudde och ont i huvudet pågrund av alla snyft. Jag kan inte sova på nätterna längre, och det blir inte bättre för att du ska bete dig så här illa mot mig. Så illa att jag somnar gråtandes eller gråter inombords pågrund av dig. Men du fattar det inte, även fast alla andra verkar förstå. Usch fyfan, hoppas på ändring snart, för jag börjar tröttna påriktigt. 
 
Jag minns knappt vad vi gjort, mina batterier är totaldöda efter detta trista gråa väder och ingen snö. Komigen nu det är lixom december! Senaste tiden, eller ja, denna helgen som var så har jag umgåts med Madde, Erik och Patrik i lördags. Samt att vi åt middag hos min syster med mamma, owe och daniel. I fredags kommer jag inte ihåg vad vi gjorde.. tror, nä jag kommer inte ihåg. Eller jo, nä. Små minnen men inte mkt. Igår så åkte iallafall Patrik till jönköping med sin pappa och köpte en bmw, jag måste faktiskt erkänna att jag är avunsjuk på att han har det han har hela fkn tiden och ändå så är han en fitta mot mig. USCH, jag mår så jävla dåligt. USCH fyfan!! Va första advent igår också, och vi hade varit tillsamans i 10 månader, men antar att han hade glömt allt det. Asusual! 
 
Nä nu funderar jag på att ta volvon någonstans, skönt att va ensam? hmm..