Jag skäms.

Jag skäms och är förbannat jävla arg och ledsen för att det har blivit som det är idag. Jag vill ha tillbaka min vinter, vintern 2013, aah iallafall slutet och början på 2014 var det så jävla amazing. Jag måste få erkänna det här för er och världen, jag vart kär igen påriktigt efter 2 hela år + att jag fick umgås med världens finaste personer. Lixom vilket dreamteam var inte jag, viktor, yoje och patrik? Påriktigt. Jag tänker inte ljuga, jag tänker vara ärlig somvanligt och säga att jag saknar det. Jag saknar att kunna umgås med vänner tillsamans med min egen pojkvän, det är en sån fruktansvärd skillnad på att bara umgås ensamma. Det blir som en bubbla, jag är rädd att det ska bli som mitt förra förhållande då vi uteslöt oss från allt, fucking inte kul alls. 
 
Nej men seriöst, vafan händer? Måste man alltid vara osams med någon eller träffa kompisar som fortarande beter sig som 7, ja tydligen. Jag står här med full respekt för det som hänt innan i deras liv, men hörrni.. VAFAN har hänt i mitt liv då? Gaah, fucking egoister. Jag hoppas bara att det finaste förhållandet jag känner till just nu inte ska förstöras pågrund av detta, men jag får göra som vanligt.. backa undan, hålla käften och vänta. Fucking pain! 

Ni kanske vill ha något att läsa?

YooowhaaddapdwaaG? Jag ligger i älsklings säng och väntar på Robin som ska plocka upp mig om en till två timmar, ganska så gos men saknar ju Patrik hihi. No need to do that, cuz ikväll/dag/natt ska vi vara barnvakt till Elvira och Emil, JAPP det är ett heltidsjobb foREAL. Karolina och Robin ska på sthlmfields och kolla på bla Metallica, trist dock att jag inte kunde följa med men vad gör man inte för sin syster. 
 
Igår var jag och Patrik och snurrade runt från Nacka till Sickla till Farsta till staden för att hitta en enda liten produkt men nej, slutsåld i hela europa förutom en butik på kungsgatan som vi fick reda på 40 min efter de hade stängt. HAHA, typiskt.. men vi fick ihop något fint. Patriks mamma fyller nämligen 50 år nästa vecka och det blir partaj imorgon bcuzofthat. Awesome!  
 
8 dagar kvar tills jag drar till spanien med Lindiiis!! 

- blacknwhite tumblr inspo -


Bullet Train

 

Don't make time for people who don't make time for you.


-Jag är kär i min tumblr.

→ http://oohhwellwhatevernevermind.tumblr.com ←

This is fucking awesome.


Två veckors bildbomb.

Yeees, som ni märkt så har jag total skitit i bloggen. Händer inte mer än att det blir sommar typ, jag bloggade sist den 17 maj och idag är det den 27 maj så det blir nästan två veckors icke bloggande. Tänkte slänga upp bilder på vad som hänt tyyyyp, efter som att jag är så grym på att ta bilder hela tiden. Jag gillar att minnas! 
 
Jag orkar verkligen inte skriva vad jag gjort under två veckors tid i ett inlägg, så nu börjar vi på ruta noll.

Rullar på..


Undra vad som händer ikväll?


The Whole World's Watching


Jag har bättre lunch än dig.

Sitter här med chokladsås i mungiporna säkerligen, men vad fan gör det? Jag är ju ensam och ingen behöver se mig. Jag var så sötsugen att jag ställde mig och gjorde vaniljpannkakor, är egentligen inget fan av att steka pannkakor och får så satans ont i magen efter att jag ätit det. Brukar göra det när jag är med någon, då känns det kul och mysigt men nu gjorde jag det själv och det var inte alls lika kul hah. 
 
Drog i mig ca 4 små stycken med en klick grädde och chokladsås och känner mig fylld till toppen nu, finns faktiskt 4 kvar så om du är sugen kan du ju rulla förbi och bli bjuden på lite pancakes. Äschdå, I throw em away! Nu ska jag leta lite filmer, lägga mig som ett fetto i sängen och känna mig värdelös. Bra torsdag! (yees, jag har en pytteliten rosa stekpanna)

Allt går åt helvete.

Sitter fortfarande på sängkanten och tror att tiden ska gå fortare, tiden går exakt lika fort som den gjort sen jag föddes, inte långsammare eller snabbare. Allt, och då menar jag precis allt går åt helvete! Jag har slutat gå till skolan, jag som var så jävla duktig med att iallafall ta mig dit. Vadfan har hänt, nu sitter jag här och känner mig totalt jävla misslyckad och vill aldrig mer gå ut igen. Mitt liv är en cirkel just nu, antar att det är det för många nu såhär sista skolveckorna innan sommarlovet, men seriöst så känner jag mig som en robot som går efter schema. 
 
Ingen spontanitet, inga fester, inga vänner att lägga huvudet mot när huvudet är för tungt för att bära. Jag känner mig helt jävla tom, även fast jag har det enda jag vill ha. Kan jag inte bara vara nöjd? Nej, för allt, precis allt kommer gå åt helvete, och det vet jag om. 
 

Allting har ett slut. MEN INTE VI.

Vaknade 9 imorse och ba tjeena, var i skolan vid 12 och nu sitter jag på webbutvecklingslektionen, så jävla sugen på negerbollar så det är sjukt men mi love har mitt bankkort så jag inte köpa några. SADFACE. 

Efter skolan rullar jag hem till Patrik och väntar tills hans kommer hem då vi antagligen ska hämta upp Lucas och dra på paintballträning. Wäähä, vill också. Sen så antar jag att det blir att knulla och sen sova, nej men vad skriver jag. Hihi, hey look I am a cheese! 

Mr Postman


- blacknwhite tumblr inspo -


Alla stjärnor finns i rymden, men du är den endaste stjärnan på jorden <3

Jag älskar honom obeskrivligt mycket. 

Hädanefter tänker jag efter.

Naaaaah, sån här seg tisdag då jag lyckas gå upp 08:00 när jag börjar 12:30. Vart att gå runt och tänka på livet i ca två timmar, man låter ju inget gå till spillo LOL. Jag glider iaf runt i min gråa converse idag vilket känns som strumpor pga cpfet sula i min vita älsklingar, som jag var tvungen att tvätta i maskinen igår PGA all jävla gegga i helgen.. mums! 

Idag är det tisdag somsagt och inte ett skit händer förutom media samhälle och kommunikations lektionen. Funny as hell, eller inte.

Dödsdoft.

Dagen då → Köpte en av Victoria Secrets nya parfymer som luktar så satans gott, så nu tänker jag gå runt och lukta vanilj och kokos och det här du väl inget emot? Har blivit av med min tumnagel, ja bokstavligen mer än halva iallafall och det var inte skönt nej nej. Så jag målade om alla naglar för att vara extra snäll, samtidigt som jag lyssnade på Veronica Maggio och kände mig ovanligt tjejig. Gick och duschade och sitter nu i sängen, väntar på min älskling och glor på teve NÄÄMEN det är ju Keno. Imorgon är det en vanlig skoldag då jag börjar 12:30 såå skönt vava, aa juste för jag är så jävla bra på att gå till skolan nu för tiden, fan. Dags att dra, swäg. 

Pbsm.

Åkte somsagt ner till Skåne i fredags, på lördagen spelade min pojke SM i Paintball för första gången i sitt liv, med sitt lag Stockholm Redline som du antagligen glott på tidigare om du är en läsare av min blogg. Det var första gången för några och bara andra gången för vissa, i laget då alltså. Mycket nervositet och spänning innan första matchen var igång, vilken är förståeligt, som i vilken sport somhelst. 
 
Det gick inte så bra för Stockholm Redline men jag tror att det kommer gå bättre nästa gång, synd bara att det inte riktigt kan gräva upp sina svagheter. Naah, det blri säkert bra. Jag är väl bara avundjuk för att jag inte får vara med, fuck vad jag skulle pippa alla och ingen vet ens om det. Funny as hell, naaaa. Vi åkte hem samma dag som deras div hade spelat, de var ju inte direkt några glada miner från någon haha vilket också är förståeligt, för lite pinsamt var det. Men en sak är säker, de har snyggast tröjor, det är ju en fördel. Jag tyckte iaf min älskling har blivit sjukt duktig på så liten tid så jag tror att det bara kan gå bättre nu. 
 
Det var söndag igår då Patrik satte på sommardäcken på bilen och hans mamma klippte oss båda, haha aw Patrik är jätte korthårig men lika snygg som alltid. Fukyäää! Det vart en mysdag/kväll då vi också kollade på Anchorman 2, MAHA. Idag är det måndag och livet är lika fucked som alltid, här har ni en del bilder jag fotograferade på lördagen, på mitt favvolag. ♥

Allt är för bra nu.

 Hej.
Jag har fått någon crush på Veronica Maggio, igen. De flesta låtarna i hennes nya album är asjävla härliga, jag skulle nog tillochmed kunna dansa på några vassa rosor. De är så jag. De är för bra.
 

Jävla app.

Har inte skrivit sen i torsdags, då Patrik fyllde 20. De vart precis som jag skrev och efter uppvaktningen så drog vi hem till mig och packade bagen full med kläder och kameror, för att åka med och kolla på älsklingens tävling(smPaintball) i Skåne. Så vi åkte ner med Patriks coach och hans son i fredags, tog ca 6 timmar kanske att komma dit. 

Ska inte skriva nå mer nu, blir bilder och shit när jag får tag i min dator igen. 
Kan ju erkänna att jag hade skrivit ett as super cepe bra inlägg och min hortelefon stänger ner appen så allt försvinner. Därför vart detta inlägg rätt lappigt, pga frustrerad bloggerska.

Lär dig bara.

Cover up with makeup in the mirror
tell yourself, it's never gonna happen again
You cry alone and then he swears he loves you.

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well, I'll tell you my friend, one day this world's gon' to end
as your lies crumble down, a new life she has found.

Maj månad och alla fyller år.

Nu SKRIKER verklige min plånbok som aldrig förr, hundarna pissar på mig och även gud(det regnar ju trots allt.) Just nu så sitter jag med Linda i ett grupprum och kollar på gamla videos från början av tvåan, siiickman. 

Igår fyllde min mamma 51, grattis grattis till henne. Karolina, Robin, Elli, Emil, Daniel, Emma, Patrik, Mamma, Owe, jag och hundarna tillbringade kvällen hos Karolina. Rätt så mysig kväll sen åkte jag och Patrik hem och sov. 

Jag gick upp 05:30 imorse och hade tänkt att göra frukost på sängen till min älskling MEN det fanns fan ingenting hemma så han fick en dyr frukost från judekassan och även två paket och ett ljus, OCH EN SÅNG. Hehe, för han fyller ju faktisk 20 idag så grattis till honom också!! Visste inte ens att jag kunde vara så kärleksfull, meheh. Efter skolan ska vi fira honom med en del av hans släkt, goosi.

• Todays pics •


LOOK UP.

Alla bör titta på den här videon, jag rös och ni kommer garanterat att göra det också. Samhället är sjukt idag, och det blir bara sjukare. Kolla på hela videon och se om du också får dig en tankeställare. 

Ingen tid över.

Jag skulle mest av allt vilja göra en makeover då jag är sjukt trött på min header, men har varken tid eller ork. Att driva den här bloggen är ändå en rätt stor grejj efter som att jag har skrivit i den sedan december 2012, skulle kännas onödigt att bara kasta bort något sånt. Vilket jag gjorde med min blogg "whokilledme" som jag började skriva i 2011 och raderade föralltid i slutet av 2012, det gör lite små ont att tänka på det, jag har ju faktiskt i stortsett kastat bort de åren och kommer nu inte ihåg något alls nästan. 
 
Livet rullar ju vidare, och jag hinner knappt med själv. Om kanske precis ett år springer jag antagligen runt med min studentmössa och firar att jag för det första att jag aldrig mer behöver gå i skolan och för det andra, att jag blivit arbetslös. Lägger in ett swag här för det känns bra. 
 
Kan ju dra vad jag gjort de senaste dagarna då lite fort, fredagen vill jag helst inte prata om, det var en mardröm som jag hoppas jag lämnade föralltid. Men på kvällen så ringde Patriks pappa till honom och sa att han hade köpt en lekbil Audi Rs2a 700hs++ heelt sjukt va trevligt den gick, de va nämligen streetrace på natten i söderort som vi åkte och glodde på (jag, patrik och hans mamma och pappa alltså.) 
 
Efter som att Patrik ska ner till skåne och tävla SM i Paintball nästa helg så var det här en hel träningshelg med träningar från 10-16 denna helg, jag var med i lördags, det var kallt och regnigt men jag gillar att vara med där och hjälpa till faktiskt. Igår var det söndag, Patrik drog iväg och jag åkte till nackaforum för att fixa lite shit. 
 
Nu är det måndag, träffade Linda igen efter en rätt så lång tid. De första hon säger är "Det är nationella imorgon, vi börjar klockan 08:00 och har alltså ingen sovmorgon till 12:30" NYEEES, tänkte jag och slog mig själv i ansiktet, naa men nästan alltså. Sitter just nu på lektion och läraren Anders står och viftar med händerna framför mig, men jag hör honom inte, efter som att jag lyssnar på musik.

• You •

Pretty, pretty please, don't you ever, ever feel
Like you're less than, fuckin' perfect
Pretty, pretty please, if you ever, ever feel
Like you're nothing, you're fuckin' perfect to me.

Gosi

Igår var det vaaalborg, en lugn sådan. Var och kollade på Patriks paintball träning och sen åkte vi hem och sov, så såg det ut. Kändes konstigt att för första gången inte gå och kolla på en brasa men jag såg ju trots allt 2 eller 3 stycken påväg hem från Tullinge så vafan, haahah. På dagen var jag ledig då jag hade möte vid Globen och sen åkte och köpte lite shit i stan, skön dag egentligen. 

Idag har vi varit och hälsat på Karolina och Robin och för första gången tittat och klämt på min nya systerson som kom för ca 5 dagar sedan, och han ska tydligen heta Emil. Fint fint, och gosigt som satan. Slutade med att jag, Patrik, Karolina och Emil låg i soffan och sov och Robin och Elli sov i sovrummet haha trötta jävlar! Jag och älsklingen duschade nyss och fixade mitt hår och resultatet vart rött som går ut i rosa, yeeaah jag har blivit rosahårig igen. Känner mig baws, hihiheheahsksps downie. Kvällen blir mysig med film och chips, ha en amazing torsdagskväll!