Maten från Dolly's igår!

Scampi stekta i vitlök på en bädd av sallad med god dressing - Oxfilé pepparstek med grönpepparsås och potatisgratäng

Hehe va snyggt vaa!!!


Mitt fina ♥

Igår spelade jag seriöst sims3 från klockan 12 på dagen till klockan 17 på kvällen, det är så rooooligt. Jag vaknade sjuk igår, ont i halsen och huvudet. Idag (fredag) äntligen, vaknar jag upp med fortfarande ont i halsen och ännu mer ont i huvudet. Får göra det bästa av situationen, knapra alvedon, halstabletter och spela sims samt äta soppa. 
 
Idag har jag och Patrik varit tillsamans i ett helt år!! Tiden har gått så jävulskt fort, jag fattar ingenting ju! Det jag tycker är sjukast är hur vi har kunna stå ut med varann, har faktiskt varit en väldigt intensiv del i våra liv men nu hoppas jag på att det lugnar ner sig och om vi klarat det fram till nu kan bli klara det mycket längre. Så GULLIGA SOM VI ÄÄR. Ikväll ska vi käka tvårätters middag på Dollys Kök&Bar son ligger på söder. Jag är så taggad på en sak...... 
 
Han är så jävla gullig den här pojken, jag vaknade vid 09:30 och gick ut i köket, där ser jag en vacker blommbuket där det står "Godmorgon älskling,<3 Redan ett år!! och flera ska det bli <3 Älskar dig mest vi ses kl 16:00 och då vill jag att du har den här på dig <3 Älskar dig mest! <3 pussokram." Men åååh, så hängde det en fin klänning (som jag ännu inte plockat ur påsen den hänger i) med spets och allt, den ser jätte fin ut i påsen. Hoppas den passar så får ni bilder senare ikväll. Älskar min Patrik mest av allt ♥

1 år, 12 månader, 52 veckor, 365 dagar.

 

Tb The Girl


Gymnasiearbetet.

Tjaao, igår så var jag i skolan, hade religon, hade konst, tog tuben till gullmarsplan, köpte wienerbröd, åkte hem, pluggade lite, lagade mat, spelade lite, kollade farmen, åt wienerbröd, Patrik vart förkyld, typ, sen sov vi.. typ. De va min tisdag och idag är det onsdag, pigg och glad, njee inte direkt, ont i halsen och har nyst ca 349 ggr. Det är kallt och lite blåsigt och jag är trött. Men nu sitter jag i skolan och skriver finally på mitt gymnasiearbete, som jag började klura på idag och snart har jag skrivit hela projektplanen så då behöver jag bara ta min bild och så ba KLART, typ iallafall.. antar att man behöver göra fyrahunda saker till efter. 
 
Antar att jag bara ska hem sen efter skolan, ingen aning. Vill typ bara lägga mig och sova och äta samtidigt, mmjaadå. Är helt lost, det ända jag tänker på just nu är att vi käkade på china huadong mongolian bbq i måndags, patrik va söt och ville bjuda på middag, och de va så jävla gott, tog fan mat ca 7 ggr samt banan och glass. MUMS osv! 

We did it again.

Ehm, när skrev jag sist? Lol. För två dagar sedan, i fredags alltså. I fredags hade vi fan riktigt kul, och Adam va fan med! Patrik, jag, Adam, Madde och Erik åkte runt och sladdade och trean rasade på volvon *saaaadface* ehm.. de va mycket folk ute i fredags fan! Maltis, Samis och Soffan, gled vi till tunneln med och sköt av en raket och jävlar va de small. Sen så va väl alla på byggole parkeringen resten av natten, vi drog hem vid typ halv två, och sov hos Patrik, de va fan rätt chill. 
 
I lördags vaknade vi hemma hos Patrik vid 13 tiden, duschade och sen åkte vi och käkade lunch på hamburgerprinsen i västberga och sen åkte vi till Stockholmsmässan för att gå på Lifestyle Motershow. De va fan sjukt häftigt att se alla mc's och nya bilar och de som va höjdpunkten va väl hallen där de körde freestyle cross och lite annat skojj. Startruckt about rackartygarna osv hahah. 
 
Efter mässan åkte vi och sålde däck med färgar hos Patrik och sen åkte vi hem till mig och spelade bf3. Tror jag... juste vi åkte även och letade efter wienerbröd runt halva jorden också haha. Idag är det måndag och igår var det söndag så på söndagen(igår) så gick vi upp vid 10 tiden och åkte ut till min syster och Robin, de skulle med Emil till sjukhuset och vi va ute med Elli och lekte i snön, när de kom hem visade det sig att Emil hade halsfluss, usch han såg helt förstörd ut. Min lilla bebis. Vi var där hela dagen, åt bullar osv. Och sen åkte vi hem och åt chips och spelade bf3. 
 
Några bilder från mässan (fotograferade med iPhone6)

Foodporn


Ett jävulskt sjunk.

Igår efter jag varit på sjukhuset hämtade Patrik mig och vi åkte hem till honom för att sälja toppen på hans gamla motor och fotografera alla airsoft saker han ska sälja, kul kul. Efter det så åkte vi hem till mig och jag försökte mig på att sladda litt me volvon men de gick ju som det gick, inte till 100% men jag äger ändå lol. Vi spelade lite bf3 innan vi la oss i sängen och kollade på de nya avsnittet av farmen. Woopwoop.
 
Idag börjar jag tolv, jag sitter dock redan i skolan och glor. Skulle egentligen mött Kuba i liljeholmen men när jag satte mig på bussen ifrån sköndal började jag må jätte dåligt, jag började kallsvettas och må jätte illa. Jag sitter antagligen och är helt vit i ansiktet men efter en stund så svimmar jag.. på bussen!? wtf.. tur ändå att jag satt ner. Shit alltså, allt bara sjönk i mig och sen satt jag och skakade efter. Så jag åkte direkt till skolan, Kuba är bäst som kommer med macka till mig snart.. men fyfan de va lite läskigt. 
 

- blacknwhite tumblr inspo -


Åhm.

Det är så mycket snö, ååh va det är mycket snö. Igår så spelade jag, malte och sofie lite habbo hotell hahahahahahah, va senast inne där 2009, sjukt ju! Fatta ingenting, inteekuul. Men det började bara snöa mer och mer så jag kände att jag vill ut och sladda. (dock så fick jag inte köra en enda gång, för patrik hade fullt upp med det) tyvärr, men kanske någon annan gång. 
 
Det snöar nu också, och jag som sa igår att jag vill ha sommar. Jag vet inte vad jag vill så skitsamma, lol. Jag vill ha båda, och mat. Men vi åkte iallafall ut igår och träffa Malte och Sofie in the real life u know, gled bara runt lite, rätt mycket folk ute ändå. Sen åkte vi hem, och kollade på farmen (jag iallafall, för patrik somnade.) Det verkar bli en rätt rolig säsong, bra tidsfördriv iallafall. De roligaste är väl att tanten som är med låter som morran i morran och tobias. Hahah.. 
 
Idag då, vaknar jag med ont i hjärtat, ont i ryggen och lite mer ångest. Asså haha vad händer i livet just nu, jag går bara runt och spelar glad. Märker ingen det? Nope, tänkte väl de. Jag ska iallafall till sjukhuset idag, ska vara där vid 16:00.. jag är så trött på det här nu. Sååå ypperligt jävla trött. Tja. 
 

Har inte mått såhär dåligt på riktigt länge.


Dagen idag.

Håret är done så nu känns det fräsht och fiint vavava! När Patrik kom hem från jobbet åkte vi till rallysoffan och sen vidare och käkade kebab på italian slice sen åkte vi mölnvik och träffade Malte och Sam, gled lite, gjorde typ ingenting. Sofie va lack för hennes instagram togs bort, jag va lack för att jag lever osv.
 
Jag är faktiskt så himla trött på att leva detta livet nu, alla säger att allt är mitt fel och jag orkar fan inte mer. Jag gör verkligen inte det. Jag är så jävla done med livet, påriktigt så jävla done. Jag vill bara åka iväg, bo på hotell eller något. Stänga av mobilen och känna att någon bryr sig, just nu känns allt bajs. Finns det inte en enda jävel som kan ta mig bort och göra mig lycklig? Fuck.. 
 
Här har ni en bild på mitt fula antiskte och mitt lite finare hår ♥

Men nej.

Vaknade och mådde SKIT, fan så dåligt jag börjat må igen. Som att någon slår mig med ett jävla slagträ varje gång jag gör något, FATTA jobbigt va. Jag är hemma idag, så tänkte att jag kunde färga håret och måla naglarna. Tänkte göra en skoluppgift men så vaknade jag halv två wtf så tiden bara rann iväg nu, skit jobbigt ju. Ska iväg senare och träffa Sofie för att snacka lite skit och sen så antar jag att jag och Patrik ska käka något också.
 
Så nu har jag färg i håret, tvätt i maskinen, diskat den disken som fanns. Duktigt va, gaah.. ska nu gå och skölja ut håret och ha i en hårmask och sen ska jag skapa lite magi. 
 
Btw, här är färgerna jag använder när jag färgar håret, i topparna smetar jag in håret med live color xxl purple punk för att få den fina lila färgen, och i resten av håret kletar jag på den röda inpackningen (som egentligen bara ska vara i håret i ca 3 minuter) men jag har den i ca två timmar för att det ska sätta sig ordentligt. Det är iallafall Revlon professionals 500 nutri color creme, många människor med extrema färger i håret använder det märket just för att det är svårt att behålla extrema färger. jaja.. nu vet ni vad jag kletar in i håret när jag väl gör det lol.

Laugh now


What to saaay.

Ba wooho, måndag, dagen jag inte går till skolan. Lika bra, det skulle bli kaos annars, plus att jag ändå har möte imorgon med min studievägledare eller vadfan det nu är haha. Idag har jag vaknat, legat och gosat i sängen, sen gick jag upp och stekte lite morot och zuccini och käkade dee.. och nu ligger jag ner och orkar inte stäla mig upp. Men när jag väl lyckas så ska jag springa in i duschen och sen fixa mej lite för jag och Patrik ska åka hem till honom sen och hämta lyktor till v70 tror jag och sälja dom. 
 
Jag ska hinna måla naglarna också, och bädda rent sängen, även färga håret egentligen. Åhh nu vart det tight om tid. Jag är bäst så jag klara av de ändå loool. 

Bästa bruden!



Kaaaos

Somsagt så har jag inte så mycket tid för bloggen just nu, det är ju rätt förståeligt. Går i skolan och umgås med vänner, i fredags och lördags så va jag och Patrik på forum och köpte lite saker till mig. Gos. Jag vet inte när jag kommer blogga igen men ni märker ju när, hehe. Hejdå haters och lovers *pussgubbe*

As bra och snyggt rött läppbalsam från Babylips. Vaniljparfymen jag även hade 2010 och den luktar så jävulskt gott, vill ha sex med mig själv. lol

Tre nya bh:ar från Cubus, så jävla sköna och snygga, älskardom.

Tre nya nagellack, två från isadora med snygga "pärl"färger, blå och lika. Samt ett från depend som är snölikt glitter. Så fina! 


Alice

Gjorde meningen med mitt namn på facebook, och jag tycker ändå det stämmer! Jag har alltid varit Aktiv. Lojal är jag nu till 100% hela tiden annars går det åt helvete. Intelligent skulle jag nog säga är minst mig haha, men jag är nog rätt intellegent när det kommer till lögnare, kommer ofta på dom så att säga. Charmiga haha va, jag är charmig somfan ja, men charmiga jo de är vi nog, jag och min hjärna. Energisk, ja jag har sjukt mycket energi ofta, så de e fan sant juu. Haha gå in på fb och gör ditt test, men om du redan vet att du är dålig på allt så behövs det ju inte. puss 

Mashup 2014


TJA!

Jag är verkligen sämst på det här med bloggen nu för tiden, men det är lixom mycket som händer. Skolan rullar faktiskt på nu, och bara för det så lyckades jag stänga av larmet imorse och vaknade ca när vi slutade. Så de sög ju, men imorgon är det fredag och då ska jag pallra mig dit såklart. Senaste tiden har det inte hänt så mycket, spelar dator, lekt med lite vänner, sladdat litt osv. Bara chill saker! Patrik ska idag sätta på en katalysator på volvon så att det förhoppningsvis går igenom besiktiningen som ska göras i slutet på denna månad. 
 
Har inget mer att skriva. 
 
Jag ska du steka på lite svamp och shit och äta mig lite glad och sen så får vi se om jag sätter mig och spelar med Adam och ev Kuba. Vem vet.. 

Skolan!?

Yeeeees, igår började skolan igen efter jullovet. Usch fyfään, men det är dags att pallra ihop sitt vackra nylle och gå dit. Dock sjukt jobbigt att klassen fortfarande ska bete sig som 12 och sitta och skrika typ halva lektionen, sjukt jävla irriterande! Jag var iallafall där, stog ut med fula människan och sen åkte jag till sjukhuset med Linda när vi slutade vid 11:30 och efter det så åkte jag hem och spelade, wraaaw. Sen kom Patrik hem med Tacobar and it was sooo god, jag har blivit helt kär i Tacobar, deras soft tacos, asså det är helt sjukt. 
 
Idag så ringde klockan för ca 30 minuter sedan, ingen skola idag men istället så ska jag åka till psykologen och se om jag får ut några ord där. Hah, jag tycker ju det är så jävla jobbigt *sadface* men det kanske hjälper idk. Patrik slutar 15 och jag saknar honom reeedan, min älskling juu. Iallafall så ska jag ta en tidigare buss så jag hinner käka en pommes med vitlöksås i gullmars, och en cola. Perfekt ju! Efter detta skiten ska jag åka hem och lägga mig i sängen igen, antagligen kommer jag inte kunna somna vilket jag hade kunnat gjort nu så antagligen så kommer jag sätta mig och få fyrkantiga ögon bakom datorskärmen. Jag är nöjd ändå, det är fredag, de betyder helg. Party.. 

~ Första bilderna detta år ~


2014s mål.

Jag hade en del planer för 2014 som jag skulle följa, jag har inte direkt gått efter listan efter som att jag typ glömde bort den haha. Men jag kan iallafall tala om hur det har gått och om jag har klarat någonting av det jag satte upp! 
 
Börja gå till en psykolog - Halvt om halvt 1/2.. Jag började gå till psykolog i slutet av året men jag hade så mycket sjukhustider så det vart knas och jag glömde typ att gå dit. Men i år hoppas jag på att bli bättre på at verkligen gå på mina tider och ge det en chans. Hatar ju att prata med folk. 
 
Reda ut en massa knutar i livet - Jag vettefan alltså, jag vet inte ens vad jag menade med denna punkt typ. Jag tror inte jag har rett ut något förutom att jag dumpade en ful jääffeeel. 
 
Komma ur depressionen och må bra - Jag mådde skitbra i början av året, jag träffade ju Patrik och allt kändes mycket bättre. Jag slutade gråta varenda kväll och istället (dumt nog) så "puttade" jag bort alla mina problem och den smällen kom i efterhand när jag trodde Patrik va en helt annan person än den han är egebtligen. Synd men sant.
 
Spara en massa pengar - Jag sparade pengar till spanien resan i början av året till den 7 juni, men det var det enda. Jag är sämst på att spara, jag skulle inte säga att jag sparat en massa. Dock har jag och Patrik gjort en sparburk för framtida planer.
 
Tänka igenom innan jag gör - Jag är den jag är och antingen så tänker jag inte alls och bara gör eller så måste jag tänka en hel jävla livstid innan jag gör. 2014 va ett jävla blandat år, visste aldrig vad som skulle hända ju.
 
Skaffa flera tattoos - Jaaaaa, de e klart. Fick mig gaddad den efterlängtade tigern, samt diamanten på fingret. Men i år ska det fan bli mer! Är så tagg på det. 
 
Fixa ett jobb på något sätt - Nej hahahaha, vilket skämt. Men i år antar jag att jag MÅSTE göra det, blä.
 
Börja övningsköra, eventuellt körkort. - Omg kan ej fatta detta, tog körkort den 17 november och det va typ det nervösaste och bästa som hänt mig. Är rätt stolt. Falun är dock inget favoritställe på denna jord.
 
Fylla 18, wooho. - Haha, självklart fyllde jag 18 år. Va en fin födelsedag, nu kan man dricka sprit och slåss. 
 
Åka utomlands - Åkte till spanien två gånger 2014, ena gången med Linda och andra gången med Patrik. 

940in

Har ju fortfarande inte lagt upp en bild på den om"lackade" 940in, jag och Patrik maskade hela bilen och gjorde den mittsvart på bara en halvdag. Med sprayburk! Det vart ovanligt bra och nu så ser den ännu mer racer ut. 
Min fina pärla ♥

Nytt år, nya misstag.

Det hära nyåret firades med Karolina, Elli, Robin, Emil, och såklart Patrik, käkade gratinerad hummer och smällde lite smällare. Sen kom Erik och Madde dit typ två timmar innan 12-slaget, alla va hyfsat fulla och glada och sen kom det nya året. Det va inte mer med det, drack skumpa och glodde på raketerna, festa lite till och sen gick vi och la oss. Lika bra det, när jag vaknade upp var jag så bakis att jag inte ens minns när jag var så bakis innan. Fan va man klarade av mer 2013 med Linda och co. Detta nyåret var iallafall bättre än det förra big time, utan knark är allt lite bättre.. tror jag? 
 
Käkade kebab till middag igår, 1 januari 2015, första måltiden var en kebabrulle som smaka sååå gott med extra vitlöksås. Jag och Patrik åkte sedan till älvsjö och fixade på slangarna på 940:in och sen körde Patrik volvon och jag bmwn hem. Så som detta år startat känns det som att det bara kommer bli värre. (nu började jag blöda näsblod också, fuck) 
En bild jag tog på 12 slaget. 

~Aayyo 2015~