Tisdag.- tb.

Tjaaaaa, idag är det tisdag, ojojoj vad länge sen de va jag skrev nu. Men har somsagt jäävligt mycket att ta tag i, helt galet. Tänkte att ni skulle få en liten bildbomb me lite text imorgon kanske, så att vi vet vad jag gjort nu när jag inte bloggat meheh. Idag har jag iaf varit i skolan, gjorde uppgiften och slutade vid halv tolv, väärt. Sen så väntade jag en stund med Jenny och Adam, sen gick ja och väntade på bussen, i gullmars köpte jag bulle och wienerbröd, käkade de hemma, kollade 112aina.
 
Sen tog jag bussen till farsta för jag hade möte idag med mamma, gick väl sådär. Köpte iaf en fin tröja jag ska bo i, i sommar!!! Så jäävla snygg!! Sen så hade två nya paket kommit idag, (har fått några tidigare som jag kanske kommer skriva om imorgon), i ena paketet låg en knippe löshår jag ska ha på studenten, men de va fel färg så de va fail, har mailat dom så vi får se vad de säger, annars är ett annat påväg också som jag hoppas blir rätt iaf.
 
I andra paketet låg en likadan tjocktröja som jag fick hem för några veckor sedan, fast en vit street wear tröja, de är så sköna och snygga!! Åååh vill ha sommar nu, känns extra nice när Sam skriver i chatten att vi ska ha kul i sommar, alltså blir så tagg. Sen så färgade jag håret när jag och Patrik kom hem, gjorde middag, pommes med kött och sallad muums. Sen så duschade vi och nu ligger vi och glor på topgear, weehuu.
 

Det är bara så jävla mycket just nu.


Young and Beautiful


Måndag igen.

Helgen bara susade förbi som vanligt, känns som att jag totaldissar bloggen på helger, inte med flit dock. Kommer på det på måndagen och köttar igen, och inser än en gång hur jävla fort det går. I fredags så skulle Patrik iallafall fixa nya växellådan på 940:in och det pallade jag inte med så jag var med Douglas, Felix och Jack hela kvällen och halva natten, vi besökte Morran och Tobias hus, gick in där, och de va fan coolt alltså, sen så åkte vi till arlanda och tänkte dra, men sen kom vi på att vi var fattiga haha. 
 
Vi gled ba runt, lyssnade på musik och drack cola, och jag fick köra Douglas subaru, jag vart helt nykär, fick typ svårt att andas, skakade osv, haha men det var ju bara en sån härlig känsla att köra en av drömbilarna lixom. Dödskul. Minns bara när jag träffade Dogge för första gången och åkte med honom då han sladdade och hahaha vad jag var pinsam, hah. Men när man älskar att göra något, har druckit alkohol och är allmänt galen så blir det så walla. 
 
På lördagen så vaknade jag upp med snö utanför förstret wtf, nej lixom, vill ha sommar nu. Men jag och Patrik åkte och köpte en ny kampfisk till mig, sen förbi biltema där vi köpte bromsbelägg osv för den hydraliska handbromsen, yä. Sen så åkte vi och käkade, sen tvättade bmwn, så åkte vi hem till Patrik, han började med 940:in och jag drog och träffade Malte, Sam, Dogge, Jude Jack och han i den guldiga lila bilen som jag tappat namnet på. Aja, vi hängde, och hängde, sen så hängde, de va ändå fett mycket folk ute, så skönt att alla är sams också, aja och så vart klockan typ mkt, och jag tog med mig Malte och Sam till Patrik då han typ var klar med 940:in. Körde tillbaka dom till mölnvik med 940:in som behöver luftas mer, men satan va bra den går nu med massa nytt. Loooovely. 
 
Sen så va de söndag igår, Patriks pappa fyllde år så slängde på mig lite fint och vi käkade på en fin grekisk resturang på södermalm. Sen så träffade vi Jack och Malte efter det och köpte chips och vaniljcola och sen åkte vi hem och kollade på veckofinalen av farmen, vart sur för min favvo åkte ut blä. 
 
 
 

Träna, plugga, leva.

Idag är det torsdag morgon, kom precis hem igen efter att ha varit uppe på vårdcentralen och de tömde mig på fyra rör blod. Tänk om livet bara var som vanligt, nä, självklart inte. Sjukhusbesök hela tiden, sprutor och andra saker som gör sjukt ont, psykologen, som att det inte gör ont? Usch jag är verkligen trött på att leva alltså. Var hos doktorn i tisdags också och fick beslutet om att gå runt med EKG i tre dagar, alltså massa sladdar fastspända på mig för att läsa av hjärtats rythm, och sen blir man väl skickad någonannanstans. Och sen ska jag opereras efter det, dock inte för hjärtat. Och så går jag även på andra behandlingar, och så vill jag gärna ringa tandläkaren och göra en kontroll för nästa år börjar det kosta. 
 
När fan ska man ha tid till att tänka på skolan eller något annat i livet? Aja igår var vi iallafall till gnesta och köpte en växellåda till 940:in, äntligen så ska vi börja carea about den igen, tycker lite småsynd om den faktiskt. Sen så träffade vi Dogge och käkade på italian slice. Sen så har väl veckan bara rullat på, tränat lite ute faktiskt, hängt på donken med malte, dogge och felix. hmm... fick två par nya svarta tights igår, haha som att ni bryr er.. Jaja.. livet hörrni.

Mjaarå bubben



Skönt somfaan.

Gick ut med pappa ca 11:30, gick ääända till farsta från sköndal där jag bor bree! Så käkade vi sallad, jag cesarsallad och pappa räksallad, riktigt gott! Sen så gick vi upp och kollade på dom as cepe snygga skorna jag kollade in förra veckan, och jag fick dom. Ett par höga vita "attitude" sneakers men inbyggd klack, ska jag ha till mina långa svarta strumpor och den långa tjcoktröjan jag fick av Patrik häromdagen, så jävla snyyyggt. 
 
Sen gick vi tillbaka, vi gick förbi cetrum och hämtade ut paket och sen så handlade vi middag och nu ligger jag i sängen, ska hälla upp ett glas med jordgubbsjuice och käka färska jordgubbar och sen när Patrik kommer ska vi ut och träna ev. Woopwoop. 


Planer.


Gos söndag.+måndag

Igår var det söndag igen, saaatana vad fort det går!! Men iallafall så vaknade jag vid 08 igår det var riktigt skönt efter som att jag somnade rätt tidigt kvällen innan och kände mig riktigt utvilad så jag väckte Patrik, och vi duschade och chillade lite, sen så åkte vi till fjärilshuset i solna och va i "fjärilsburen" där de flög runt en massa lösa fjärilar, sen så kollade vi på en föreläsning om hajarna de har där, ett akvarium med typ 992449204902+424920 liter vatten, sjukt stort och coolt, vi käkade lunch där, köpte nagelstickers och vattenballonger heheh! Det var supermysigt. 
 
Efter det så åkte vi till Karolina och Robin, lekte lite med elli och ballongerna wooaoow, och sen så åkte vi därifrån vid typ 18 tiden, köpte donken och åkte hem och käkade samtidigt som vi kollade på farmen, sen så kollade på wallander, och sen sov. 
 
Idag är det måndag, blä. Känner mig dålig idag, så har beställt lite saker från nätet, känns bättre nu. Ska försöka kontakta alla mina lärare om shit och sen så kanske jag drar ut och tränar lite, har inte hunnit kolla ut idag än. haha toobad.





 

Fredag och lördag

I fredags så var jag ju i skolan↓... på kvällen så åkte jag och patrik ut till karolina och robin och åt middag, första grillningen i år! Vi gjorde grillspett med olika saker på och klyftpotatis, så himla mums! Pappa kom också dit och åt så de va ju kuul. När vi hade ätit drog jag och Patrik ut och träffade lite peeps, åkte och hämtade Kuba i stan och sen så hängde han också med oss på kvällen/natten. Jag drack alkohol och somnade vid 04 vilket jag ångrade på lördagen.. 
 
..Då jag gick upp klockan 09 och sminkade mig samt slängde på mig fighterkläder för att streessa till stan och köpa rökgranater, för att sen stressa och hämta kuba, sergi, kalle, jonas, patrikryssen och någon annan snubbe i värmdömarkand. Sen när vi kom fram till skägga så va det lite folk där redan, körde några games med dom, dock känner jag att planeringen måste bli bättre för alla är som yra höns, jag vill bara börja gamen men alla står och petar sig i ansiktet typ, ja lite irriterande. 
 
Efter en heldag m airsoft med massa peeps så käkade Dogge, Malte, Sam, Kalle, Patrik, jag och Jonas på thai thale i värmdö marknad och de va fittgott efter en sooolig härlig dag. Gosgosgos. Sen så åkte alla hem, jag och patrik kollade lite på teven och sen så somnade vi tidigt, de va fan riktigt skönt.. 
 

Sittää hä.

Sitter i skolan, började kl 12 så kom hit vid halv och käkade lunch med bubbz. Sen så har vi haft naturkunskap till nu, skittråkigt men snyggheten gör mig stark trorlroll. Ikväll finns det lite planer, antagligen ska vi till kungsängen, kanske förbi lite kompisar och chilla, de är ju fan FREEDAG, och man blir fett lycklig, solen lyser och jag tänker chilla galet, ska skjutsa pappa till stan också senare, wowowo de e fredag jag är lycklig. Taggar inför imorgon också!! 
 
Kommer bli så jävla kul när vi är så jävla många, asså jag är glad. 
 

Mjaarå Bubben.

Igår så va de onsdag och jag var hemma från skolan, jag var deppig, men Douglas ville träffas så träffade honom, han åt sushi och sen så kom Malte också, alltså så fina boys. Väldigt snälla faktiskt, gör mig glad lix. Men sen gled syrran förbi och skulle hämta Elvira på dagis så då åkte jag med, sen köpte jag en happymeal, åkte med hem till Karolina och mös lite där, pysslade med Elvira osv. Sen så åkte vi till Daniel min bror och skulle hämta katten som de parat, Daniel har köpt en ny katt haha as söt. Sen så åkte vi hem och jag tog bmwn som stog på värmdö och mötte upp Patrik. 
 
Idag baa wowowo, sol och jag gick upp vid 06:30 as usual och kände mig gladare, åkte till skolan och när den var slut (vid12) så hämtade pappa mig, vi åkte till stan och köpte ny tomyum pasta och massa små redbull shots sen var vi och kollade hos två tatuerare, priset för min nästa tattoo som jag inte kan vänta på att få göra alltså, så överväger nog kanske ett ställe i hökarängen hehehe så taggad på ny tagg!! 
 
Sen så åkte vi till farsta, fick med mig mer lösögonfransar, nagellacksborttagning, ögonbrynspennor i ett masstal pga de tar slut hela tiden, örhängen, solglajjor, och as fina toffsisar ju! Sen så gick vi in på systemet och jag hittade en ny smak på x-ide, nämligen rasberry, verkas supergod. De va väl typ dagen, nu ser jag att min älskling har slutat så väntar på att han ska komma hem så kan jag pussa på honom. Hehe beställde även nyss en ny tjocktröja till på nätet!! Så taggad på sommaren nu, kommer nog bli awesome!! 

Sunshine.

Igår efter att jag hade varit hos doktorn hämtade pappa mig och vi åkte hem, sen kom Patrik och då åkte vi typ direkt, åkte till citygross i länna och letade hershey's cookies and cream men de fann ingen där. Och sen så åkte vi och köpte skor till mig, ett par lila airmax, de är fucking jävla as coola ass, och sköna. Efter det åkte vi till maxi i nacka men där så fanns inte chokladen heller. Så vi åkte till värmdö marknads coop och hittade den finally!!!
 
Då så åkte vi hem till Patrik och hämtade 940:in äntligen, körde runt med den, kändes så jävla skönt, avgasröret sitter fast och turboljudet fick mig gråtfärdig igen, även basen.. alltså min pärla <3 Vi åkte tillslut till värmdö marknad, jag tog bmwn och så käkade vi på thai tale och sen åkte vi heeem. Idag har Patrik tagit 940:in till jobbet och jag håller tummarna för att den går igenom besiktningen.. ååh min dröm.
 
Idag vaknade jag även sjukt deppig, larmet ringde vid 06:30 men jag kände bara hur jävla tungt huvudet var, även fast jag inte kunde somna om så låg jag och ville inte lämna sängen. Hatar det här, hatar allt. Men vem bryr sig när man behöver de vänner som säger sig finnas för en, de skiter de fullständigt i, inga vänner att ha helt enkelt. Synd. ehm... idag ska jag äta hershey's, gick ut på balkongen och såg att det stog 27 grader och de höjdes bara så nu är det säkert 30+ i solen alltså. Så jävla nice, synd bara att man inte var gladare... 
 
 
 

The Pot


De va måndag igår.

Som rubriken säger så va det måndag igår, gled ur sängen vid 06:30 och senare tog bussen mot skolan för woohoo en helt världelös skoldag. Men efter den så hämtade Douglas mig i skolan med subban och vi drog och han käkade på bk i årsta, sen så åkte vi till dellan och fikade. Efter det träffade vi Malte en stund och sen så kom douglas på att han skulle till rödastjärnan så vi åkte in dit och köpte lite saker till hans gun. 
 
Sen så åkte vi till Patrik som tvättade bilen i gustavsberg, och då hoppa jag in i hans bil och vi gasade mot sköndal för att ta ut min nya tjocktröja woohoo, den va as snygg, lucktade gott och satt rätt så bra alltså. Och sen letade vi jeans i forum med det gick inge bra som vanligt så vart arg, köpte sallad på vägen hem och åt det när vi kom hem. Sen duschade jag, kollade farmen och sen sov. Skön dag bre. Trött på allt drama även..... 
 
Nu sitter jag i skolan, ska ha möte vid 14, till doktorn vid 15 och sen åka till hammarby för att köpa nya airmax, så jävlasnyggaaawoohoobree. 

Min helg.

Helgen var fan kul faktiskt, förutom söndagen då jag hade sån huvudvärk. Men på fredagen var vi ju ute och försökte döda audin men det gick inte, iallafall så var vi ute till typ 01 för sen åkte vi hem och sov och gick upp tidigt på lördagen och åkte ut mot skägga och spelade airsoft. De va fan riktigt kul så antar att vi ska det i helgen igen. Sen var vi ute på kvällen, jag körde mest bmwn eller åkte med douglas för att det lät förjävligt mkt att åka med i audin. Men tillslut den natten så lyckades patrik, sam och jack att köra sönder biljävlen typ, den rullade ju fortfarande men rutorna var borta och alla dörrar va skeva, inge avgasrör, katalysator eller någontig va kvar typ haha..
 
På söndagen så vaknade jag men världens jävla huvudvärk(somsagt), åt kebab, köpte lite smink och körde audin till skroten. Åkte och köpte choklad, chips och vaniljcola och när vi kom hem duschade jag en snabbis och sen så kollade vi farmen, efter det wallander och sen sov vi. 
 
 

1990någonting


Fett duktig.

Efter att jag hade rört om lite i köket och fått i mig lite mat så kom pappa hem och då bestämde vi oss för att gå ut en sväng, slutade med att vi gick ända till farsta och tog lite och dricka, samt så köpte jag några lösögonfransar, lim till dom och ett mattsvart nagellack, och sen gick vi hem, vi gick väl typ 6-7km, från sköndal till farsta alltså bre. Sen när vi kom hem så gjorde jag väl inte så mkt, målade naglarna tiiep, pappa började med käket och Patrik kom hem. 
 
Åt as gooooott kött och potatisgratäng och ba wowowo goooott eller vadåå så nu har jag skit ont i magen. Vi har kollat på farmen och nu så ska jag fan kasta av mina kläder och lägga mig under täcket. Tid hos psykologen imorgon så man rullar väl mot gullmars. Efter det ska jag hem och ba slänga på moh some sezzy och sen ut och fortsätta mörda audin yeeaah. Hoppas de blir en awesome helg! Studentmössan är snart beställd också, jag har designat den och är fan super nöjd woopwoop.


 

Im not fine.

Åkte ju ner till jönköping igår, käkade god kyckling med risotto på vägen ner, typ vid vättern. Vi lyssnade på musik och ba chillade ner och köpte en airsoft picka som verkar awesome. Sen så körde jag typ hela vägen hem medans Patrik sov, kom hem vid 23 tiden typ, södralänken var avstängd också så de va ju lite småkämpigt. Mest jobbigt. Rödlysen och skit när man ba vill hem.
 
Idag så har jag bara vaknat, kollat på första avsnittet av "under samma tak" som finns på SVTplay, blir så jävla arg på ungdomarna, speciellt rosanna så äcklig och ful. Tycker synd om de gamla men men haha! Idag så händer typ ingenting somvanligt. Min mage kurrar som satan så ska kolla om jag hittar något gott i kylen. Annars så ba wowowo, bilder från igår. 
 

Pangpang.

Idaag så var jag hemma pga hatar allt. Så jag har tvättat och färgat ögonbrynen så jag är ready to fucking rock, nä men jag satte och sminkade mig och är fan jävligt nöjd med sminket idag, nu är det bara kläderna som ska krångla. MEN efter som att vi ska åka till jönköping när Patrik kommer så lär jag ju ta något skönt bara! De blir awesome, vi ska ner till Jönköping för Patrik ska köpa en airsoft picka till, och jag hänger väl bara på. 
 
I helgen ska dom tydligen spela, Douglas, Malte, Sam, Jack, Erik, Madde och Patrik, är lite osäker på att va med efter som att Patrik vill va utan mig och ha sina egna aktiviteter så vet inte, antar att de kommer tvinga med mig ändå. Jag har ju trots allt fått en airsoft tröja. Vi får se hur det blir, så de va väl det jag skulle säga tjaarå. 

v.10

Galet att det redan är mars, lixom det va typ julafton nyss. Men jag känner ändå att tiden går långsammare nu än vad den gjorde på hösten, de e småsegt. Tänkte ta vad som har hänt hittils denna vecka, på måndagen hade vi bestämt att åka till röda stjärnan, jag, Patrik, Erik och madde, jag fick en ny tjöcktröja av Patrik jag ska spela airsoft i, det är tydligen nya grejjen vi ska börja med, Madde köpte även nå bra vapen tydligen. Jag har inga så.. Efter att vi hade varit där så käkade vi på jensens på sveavägen och det är alltid lika jävla gott där, fakking älskar det stället alltså! Efter det åkte vi hem typ. 
 
Tisdag var det igår, har vaknat två nätter i rad av att det hugger i hjärtat, jag blev lite för orolig och ringde Soffan och bölade, hon skulle mot nacka hållet så hon skjutsade mig till nacka akuten, där jag åkte direkt in på EKG, och fick ta blodprov HELT själv, omg jag är så jävla spruträdd men det gick bra. Fått nån långragen remiss och blabla orkar inte. Sofie hämtade upp mig efter, vi åkte och köpte happymeal och åkte till ''vårat'' ställe i nyckelviken och mös. Vi e så gos. 
 
Sen så testade hon en ny bil, mazda6a den är snygg osv. Hon fick ta den hem och då passade på att släppa av mig hos Patrik igen. Där jag bara la mig och kollade på andra säsongen av Faking It som fan är as bra, men lack blir man ju på lack på dom. 


Faakk.

Skrev senast i fredags, de va ca fem dagar sedan. Vi hade sjukt kul på krogen den fredagen (kalles fest vart inställd typ när vi kom dit lol), vart en tripp till colluseum istället med Patrik, Dario, Elin, Sandra, Towe, Casper och Jenny. Alla träffade väl på lite folk de kände haha, vart fett med dans och ja de va ba riktigt rolig faktiskt. Men nu är typ alla mina pengar slut så kommer typ inte kunna leva denna månad, som alla andra månader lol.
 
På lördagen var jag faktiskt inte så bakis, gick upp och käkade en kebab på italian slice, jag kunde tillochmed köra, så bra mådde jag hehe. Patrik va lite tröttare.. men efter det så skulle Patrik meka med 940in så jag gick in och la mig och sov till 18typ.. de va skönt. Sen så åkte vi ut med rääzer audin och lekte med den och woooaaaw va den låter nu breee. 
 
I söndags så va det en chill dag, letade ögonbrynspenna som nu är slut på alla hm i hela jävla sverige igen. Sug HM! Men vi käkade lunch i forum och sen så hämtade vi upp madde och erik lite senare och åkte in till stan med dom och fikade på sveavägen. Sen så hände det typ inte så mkt, förutom att en bil låg på taket på bron i nacka och så... lolz.