Fanihelvete

Är så ledsen, att bli såhär sjuk när Patrik är ledig och även att behöva sjukskriva sig från jobbet är så himla seeegt och trist och fan. Hela veckan har vi suttit inne, spelat cs, rankade mge. Köpt KillingFloor2 och spelat det också.. Inte gjort något typ. Var idag på vårdcentralen, fick cocillana utskrivet samt en brustsblett som ska förhindra slem osv. Sen så knarkar jag ju nässpray och alvedon också. Det är så JÄÄVLA segt. Men men, hoppas på att bli frisk snart och att man iallafall kan gå lite mer än 10 meter utanför huset utan att dö. 
 
Köpte Macarons idag också, en massa, för jag förtjänade det, även delicato bollar med pärlsocker, och ja.. nu ska jag bara sitta och glo in i väggen. Fysåjävlatråkigt. 

Waazzap

Tja, ville bara säga det att jag har blivit sjukt jävla sjuk. Ligger hemma med feber, ont i halsen, huvudet, öronen, kroppen, jaaa överallt. Och kan typ inte andas. Men kämpar på haha.. I lördags var det Sthlm Crusing och vi var där hela gänget(typ) på kvällen. (jobbade på dagen) Drack lite med Nicki och Malte men sen bestämde jag och malte, samt sam, dogge och albin att dra hem till Malte och kröka. Vilket ja ångrar lite efter som att jag mår så himla dåligt nu.. och igår, verkligen. 
 
I fredags var jag och Patrik och åt på mongolian bbqn med pappa, fick nya skor, tjocktröja, mjukisbyxor, och en marinblå pike. Väldigt fint och snällt. Köpte även rosor, kattgodis, kattleksak, 24 burkar coca cola. ahh.. nä men jag har inte mer att skriva än att jag tänker chilla nu. Jobbar onsdag och torsdag, sköna pass dock. Men jag vill bli frisk nu.. när det är soligt äntligen.