Call It Karma


Onsdags mys!

Kom hem vid 5 idag och åkte med halv 7 bussen in och träffade mina gamla gudingar Ebba och Jennie, vi åt sushi och mös runt i stan. Bara en riktigt skön kväll, rrrr. Kom hem för ett tag sen och kollar just nu på serien Elsas Värld, den verkar faktiskt bra.. Skönt att dricka te och ta en alvedon för halsen som fortfarande gör ont! 

Imorgon ska jag ut till Djurö för att träffa lite folk och såklart Elin, de va ett tag sen vi träffades nu. Ska sova hos mamma och på fredag får vi se vad som händer! laaaaaala.

Biohost.

Va ju på bio och såg Insidious2 igår, den va ju hyfsad. Läskig såklart men trodde de skulle vara värre faktiskt, förmodligen kommer det ut en 3:a men vem vet när! Filmen är ju ganska ny utsläppt så jag tycker ni ska kolla den på bio because, because.

Sov hos Johannes och vaknar upp idag och är förkyld och kan ha åkt på halsfluss, yippeey! 

In mot staden nudåå..


10 mm !


Off

Har varit lite off de två senaste dagarna, men jag har helt enkelt inte haft tid. Eller jo jag har haft tid men jag behöver lite tid från internet oxå, sov hos Johannes i lördags och han sov hos mig igår. Han åkte hem vid ca 19 idag men imoooooorgon ska vi kolla på bio, självklart insidious 2 för att självplågas lite extra. Har blivit så satans känslig för skräckfilmer, är typ rädd för allt nu för tiden.. kan inte andas osv när jag är rädd så de e lite obehagligt. Va ska jag mer skirva? hmm, antagligen krök i helgen och jag ska hinna träffa mamma någon dag, kan bli ett rätt lyckat lov elle? Amazing! 
(ps. vill lägga upp trailern för insidious 2 men jag vågar inte ens ha den på min blogg) 
Här får ni en bild på en söt enhörning istället... .. .. ..... .

~


Misery Busniess


Brev till mig!

Idag kom äntligen mina saker jag vann från savanni.. eller rättare sagt jag vann 25€ till saker att beställa! Så jag beställde ett halsband som jag en långtid har letat efter, äntligen är det mitt! Och sen så beställde jag en blå"genomskinlig" töjning, 10 mm! Så nu blir det ännu större, wooooop! 
Ni borde verkligen kolla in hos savanni.com för de har awesome saker där.. Och typ över 15.000 produkter! Aah, de är rätt dyrt men de är värt det helt klart! 

TÄVLING HOS EPICFAIIL

Jag är med och tävlar om en cool och snygg väska som finns hos WildChick.se! För att tävla går du in på http://epicfaiil.blogg.se
Gör det nuuuuuuu.. ^^

Mys hos Hannes!


juste


Två bilder från just nu bara.


Höstlov

Nu börjar då höstlovet och jag sitter inne och spelar hela dagen antagligen, men senare ska jag till Elin och Johan med Linda och käka där och röka vattenpipa. De va så länge sen nu heh.. 
Efter det åker jag väl hem och sover och sen får vi se vad denna vecka går åt för håll, känner mig seg redan nu så ska döda lite folk på halo. Så får jag se hur det känns då, tja! 

Uuuuuuh..



To Plant A Seed


Bu

Idag var det som ni kanske fattar halloween tema i skolan, folk i alla olika klasser sminkade och klädde ut sig. Sen tog vi bilder och sen va de väl typ över.. denna dagen va bara wierd! Men nu är det äääääntligen höstlov, en vecka ledigt från och med idag och de kommer bli jävligt skönt!
 
Jag har inget planerat så det blir väl mest chillidill, ja ni vet! Huh, efter skolan idag så stannade några i klassen kvar och kollade på the conjuring.. den va lite småläskig! Och inatt sover Linda hos mig.. hehe, här två bilder från idag OCH såklart den goda maten vi åt till middag. Myms! 

Skull Face


Can You Feel My Heart


Like yesterday

Imorse kände jag bara, nej. Har spelat halo hela dagen och baa varit deprimerad, hah. Imorgon ska jag iaf till skolan och på fredag är jag ledig, sen är det ju höstlov. Både skönt och jobbigt, har ingen aning om vad jag ska göra! 

Jaja, blir väl att ligga och kolla teve resten av dagen och inte göra ett skit! TRÅKIGT!

Jag ligger med huvudet mot min kudde, helt oberörd. Helt plötsligt känner jag en tår sakta rinna ner på min kind, jag torkar bort den snabbt. Men de fortsätter att rinna ner för kinderna, och inom bara några minuter ligger jag i en blöt fläck med halva sidan av mitt ansikte. Vad är det här, jag orkar inte mer.

  

FFS.

Efter skolan åkte Linda, Johannes och jag hem till Rasmus(med rasmus) och tog bilder på en peep till vårat projekt där! När jag väl kom hem så åt jag en massa sallad och sen satte jag mig i sängen och spelade halo4, skönt nu när jag fått tillbaka internet till xboxet och även har kanaler på teven jag fick för nån månad sen! 

De va några snubbar här idag som gjorde tv-uttag osv.. Ja men va trevligt. Har druckit te och ätit hemmagjorda chokladbollar och nu ligger jag i sängen och ska kolla det nya avsnittet av 112 Aina! Lite små mysigt, men ensamt! 

Vi röjde och vi klarade oss.


Sleepwalking


Godmorgon


Derp

I helgen då, fredagen låg jag hemma och va deppig hela dagen och kvällen. På lördagen så fyllde Elvira år så vi firade henne med nära och kära, lolz! Efter det åkte jag och pappa in och käkade i stan och efter det åkte jag till Johannes och vi såg på en läskig film och åt massa feta saker, uuhhu mysigt! Va med honom hela söndagen, va allmänt deppig och sen åkte jag hem!

Idag har det varit en långtråkig skoldag och jag sover hos Linda ikväll, för de ska borra i väggarna hemma och jag börjar haaaaalv 1 imorgon. Freedom, typ! 
Här är en rätt tilltalande bild, haha? 

the boys who..


Oh well, Oh well


VINNAREN AV HELGENS BLOGG BLEV...


-


ELVIRA 1 ÅR

Idag fyllde/fyller min guddotter och syster dotter 1 år!!! En massa grattis och tårta till henne, tog med kameran och tog lite bilder idag! Min finaste tjej <3

trust

It's like, i wanna die!

Filmtips.

Kollade nyss på denna filmen, ''Äta, Sova, Dö''. Kan vara en av de segaste och skummaste filmerna på länge, jag vet inte riktigt vilken känsla eller tanke man skulle få? Den va helt enkelt bara mörk och tråkig, effekterna i filmen gjorde den seg och seg och seg och ja. Den här filmen är ingen jag tänker rekomendera, men om ni gillar att kolla på folk som inte riktigt kommit rätt till i världen.. så kolla på denna! 

My Understandings


ScoobyDo

Det här programmet va mitt favoritprogram när jag va liten och satt o kollade på CartoonNetwok! ScoobyDo va typ min idol och jag kunde sitta hela dagarna och bara kolla på avsnitten främst och köpte ofta hem filmer från typ.. Ica eller coop osv, haha! Men jag kan oxå erkänna att jag bara fortsätter älska programmet, slår ofta på CN och kollar om de ska komma på teve eller om det är!

Lite komiskt dock, men sån är jag. Fast det är trist med nya CN och nya ScoobyDo, de äldre avsnitten är mycket bättre och introt får mig att rysa hahah! Va bara tvungen att skriva det här för jag har nämligen kollat ScoobyDo maraton på CN hela dagen.. De har varit avsnitt på avsnitt hela dagen!! Freakin awesome.. WOOP! 

VILL DU HA CHANSEN ATT BLI...


Kan inte beskrivas bättre just nu!


All These Things I Hate


Mao.

Sitter på tunnelbanan påväg hem.. Är halvseg efter den långa skoldagen! Efter skolan åkte jag till Johannes och vi kollade på film, och han fick choklad för han ramlade med brädan igår och gjorde illa knäna. Hmm, men de hindrar ju inte mig från att sparka honom i huvudet (?) 

Baa allmänt känner jag mig frustrerad, inte bara för att jag bygger högar runt mig eller för att livet suger allmänt utan för att jag undrar vad jag gjort vänner som stog så nära mig för en kort stund sen! Ett litet svar skulle göra allting bättre, nu går man ju bara runt och tänker/undrar! Det här gör mig både ledsen och arg, VAIHELVETE har jag gjort?! Nej nu vart jag bara argare, nu ska jag hoppa av tuubleros så kommer "dagens" upp senare!

Lyssna!

Jag kan tänka mig att du har 25 minuter och 34 sekunder av ditt liv att göra det lite bättre och peppande. Jag läser en tjejs blogg där hon lägger upp en massa fina bilder och skriver om sitt liv, och hon gick i min klass en del av ettan i gymnasiet. Jag hann inte riktigt lära känna henne men kan ju inte motstå att läsa hennes blogg! Jag var inne nyss och kollade på den här videon jag länkat under och det gav mig faktiskt en del mer syn på livet. (efter som att jag är depprimerad 24/7 även fast det kanske inte märks alltid, men jag mår skit)
 
Iallafall tycker jag ni ska ta eran tid att kolla på den här videon, nu eller när ni har tid. Det är inte så svårt att spara en flikad sida, gör det bara! Det här hjälper och jag tycker att hon är en riktigt stak person som ens ''vågar'' göra det här, kan ju jag säga att jag inte pratar/pratat med någon om mina problem för att jag är rädd. Jag har testat gå till en psykolog EN gång, och nu säger jag aldrig mer. Så snälla.. kolla på den här videon och få insperation. Jag vet att allt hon säger är någon som kommer hjälpa efter som att hon själv har haft svåra depressioner och problem av olika slag! Tack Izabella ˜ här har ni oxå en länk till hennes blogg
→  http://jennyizabella.se ←
 

Äh

Känner mig typ lite mysig... Eller.. de känns mysigt iaf. Jag kom hem vid halv sju kanske efter att ha varit med Johannes i Highwally Skatepark nu på eftermiddagen. Jag känner mig lite konstig oxå, kan bero på min depression som jag verkligen måste kolla upp. Jag somnade idag på lektionen på den hårda bänken med maxad skrik musik i öronen och vill bara gråta hela tiden. Men men, de är som det är. Här har ni iaf min outfit för idag.. älskar leggingsen mer än alla min andra kläder. Synd bara att det är så många som ''hoppar på'' alternativ stilar, diss till alla dom. 
 
Galaxy leggingsen kommer från Romwe.com
Stora DROP hoodien från BikBok

Your Betrayal


Great.

Sitter på media lektion och är lite uppochnerochutochin. Efter skolan drar antagligen jag och Johannes och åker litt skate men vem vet, jag kanske hinner dö på vägen. LOL! Annars är det väl en rätt bra dag.. 
Juste, jag har stalkers hahahah"

this is war.


tru.


Peeps!

Dagen har gått upp och ner! Ätit på subway två gånger och varit me Johannes en stund ikväll, sötnosen kom me mitt bankkort som Kuba hade fått med sig hem idag! SCORE! Iaf.. Har oxå fixat naglarna och spelat gitarr nu på kvällen! godnatt peeps!

~


Master Exploder


Filmtips.

Kollade på filmen Festival igår och den var både bra och wierd, filmen spelas ju ut som att det var för en tid innan vi som är 17 var födda. Men som alltid, kolla på filmen och säg vad du tycker.. om du inte redan sett den såklart! 

Ajajaj.

Sov hos Linda inatt och redan nu är vi i liljeholmen. Segt somfan men jag hade ett möte nu på morgonen vid 9, och vi börjar halv 1 i skolan. De e somsagt seeeegt! Men men idag händer inte så mycket, seg dag.. allt är segt idag! hörs

JAG VANN!

Shiit!! Fick nyss reda på att jag har vunnit en tävling hos http://epicfaiil.se!! Är ju överlycklig att jag kommer få halsbandet jag alltid velat ha, SUPERLYCKIG. Plus.. Första gången jag vinner något via blogg portaler osv!! Kan bara tacka tacka och tacka ännu mera Moa! 

-


Ah.

Hej, jag sitter på bussen. Idag jag jag hängt med Kurt på väggen, annars har väl dagen inte riktigt börjat! Idag blire skola sen kööttaaa har ju jag då bestämt mig för. tja

Filmtips.

Kollade nyss på denna filmen som fick en att öppna ögonen lite extra (haha.) Nä men den va ganska bra tycker jag. Inte så mycket mer att säga än att jag tycker ni borde kolla på den om ni inte redan sätt den! bam. 

Sätt ner foten!

La mig nyss i sängen för att kolla på nån film maybe! Klockan är ju inte så mycket men det är ändå skönt att vara pigg imorgon, då det är måndag och skola igen! Veckorna bara flyger fram och jag hinner inte med någonting, högarna runt mig blir högre och ångesten blir starkare. Får se hur det slutar, men just nu ser det inge bra ut iaf! Slutpratat om that shit! Nu är det så att jag har bestämt mig för att inte äta något godis eller något onyttigt förutom på fredagar resten av oktober, ska även ut och springa till ute gymmet (och pressa lite, lol) som ligger en halv kilometer ifrån min lägenhet och sen tillbaka. Därför ligger jag här med ett glas vatten och har precis duschat.. Känns som en utmaning! godnatt gott folk

Limousin


Tja.

Igår firade vi både Solle och Rochdi i husby! De va rätt mycket drag och alla va fulla och jag var illegal! Hahah.. huh. Men de va fan sjukt kul igår.. faktiskt! Vaknade nyss hos Johannes och jag tror han är och lagar någon frulle till mig nu. Sweet han är!! Aja, såhär ser jag ut just nu iaf.. heheh

Badumtss


Den här dagen, kan bara bli bättre!

Snart kommer min buss som senare ska ta mig till kista! Solmas har 18års fest och Rodi fyller år, grattis till dom osv! Men ni fattar va som händer antar jag så .. BYEBITCHASO!


Jag visste det.


Filmtips.

Har kollat på Jack Black och Kyle Gass film ''Tenacious D - The pick of destiny'' 
Tyckte om filmen somfan, fast de kan ju bero på att de roooccckkkaar mina närver. And I like that lol. Men iaf, ni som inte sätt den.. kolla på den!! För att veta lite mer hur TenaciousD kom ihop och hur deras första möte såg ut. Rock'n'roll peeps. 

The sky is a sign ~

Fin kväll ändå eller? Jo men visst.. Idag har jag varit i skolan och de va lika ovärt som igår! Kollat film med Linda.. Och nu är vi påväg till Farsta för att have a good time. Fast tänker ta de lugnt efter som att jag ska på 18års fest imorgon.. Hur ska jag orka, vill bara sova. 



Höst.


What My Heart Held


~



50/50

Den här dagen har fan varit 50/50. Jag har upplevt saker jag inte vill, men saker jag oxå vill. Vi slutade tidigt idag, de kanske jag ville? Eller..? Jag och Linda gick och åt sushi som lunch.. De kan man ju säga att jag ville? Sen åkte vi hem till henne och badade jacuzzi och åt chips.. De ville jag såklart? Men efter det fick jag en sjuk idé och klippte av halva sidan av håret samt luggen så nu är jag så jävla deprimerad!! Och inte bara det, den som ska va halva delen av mig gjorde mig oförlåtligt ledsen, ovanligt? Nej.. 


#fancyashell



Makeshift Chemistry


UpdateOutfit.



Vaknar till dehäär..

Några av mina favorit bloggare har gjort en hashtag som ska sprida nätkärlek istället för näthat. Så jag taggade en bild på instagram igår, vaknar nu och ser att Moa från http://epicfaiil.se har likeat den bilden. Sånt här blir jag glad av, wheey! 
 

Filmtips.

Kollade nyss på denna både galna och känslofyllda film. Jag själv kan inte säga att jag skattade så mycket utan att jag mer levde in i hennes roll, vilket fick mig att få en del återblickar. Nog om det, jag tycker ni ska kolla på den här filmen ni som inte sett den förstås! 

Följ min Tumblr!!

http://oohhwellwhatevernevermind.tumblr.com
Tryck på bilden eller länken för att komma till min tumblr, följer du mig följer jag tillbaka! Bara att säga till!
 

Hemmagjord misosoppa.

Det är så enkelt att göra hemmagjord Misosoppa! Det krävs bara 2 enkla ingredienser för att få fram den där japanska supergooooda smaken, myms. Först i främst behöver du misopasta (de i påsen som ni ser.) Finns att köpa i alla möjliga japanska butiker i Stockholm. Och där kan du även köpa dashi pulver, väldigt billigt pris på båda. Sen kokar du bara upp vatten, har i så mycket misopasta du vill och tillsätter de små dashi pulver kulorna. Låt de bli ryktigt varmt och sen häller man upp de i en skål och tillsätter purjolök och sjögräs om man vill. (sjögräs finns oxå att köpa i japanska mataffärer)
Super gott, och enkelt! 

Ships Are For Sailing Not For Leaving


Brev på posten!



Header.

Nu är jag typ nöjd iaf, fortfarande lite små fel härochdär men jag är ju faktiskt inte alls bra på dethär? Höh, vad tycker ni om min nya header? 
  

~ Skolfoto 2013 ~


O'boy.

Efter en lång dag ligger jag nu i sängen med ett glas o'boy! Det var så länge sen jag drack det så nu blir min själ bara lycklig. Hmm, imorgon vet jag inte vad som händer efter skolan som sagt! Pappa snackade om att mötas i medis och käka nånstans, och de låter ju faktiskt toppenbra. Juste, nu är min header klar.. gjorde den på ca 2 timmar så den är rätt slarvig. Är onöjd med en del saker men whatevaah. Byter säkert snart igen.. 

Mysis.

Lite mys hos syster, käkat middag och nu fikar litt! Imorgon är det skola igen och efter skolan har jag ingenaning om vad som händer, ska även jobba lite på min header idag. Den blir eventuellt klart ikväll... De får vi se! tjaiaing. 




tumblr.com


Still Into You.


tru.



Glad Alice.

Va uppe hos min tatuerare idag och gjorde två nya tatueringar, fyllde även i en fågel från min andra senaste tatto! Som ni ser på bilderna, kan jag inte vara annat än nöjd. De två nya är alltså noterna bakom örat och family under min äldsta tatuering. De japanska tecknet betyder kärlek, så ja tyckte det passade in med family där. Mamma har redan den tatueringen och min bror och syster ska oxå göra den! Så nu vet ni iaf vad jag har haft för mig ikväll! 

NYTT!

Har letat runt efter coola iphone5 skal med galaxy inslag länge nu. Äntligen har jag hittat ett jag fasnade för, beställde det på en gång. Så snart kommer det hem till mig, yeeey! 

Duality.


Tävling hos epicfaiil!!

http://epicfaiil.se har en tävling där man kan vinna smycken från www.savanni.com! Jag är med och tävlar och de borde du oxå vara! Följ även hennes blogg på bloglovin, och blogga om de här! 

Måndag igen!

Helgen var rätt galen, på något sätt har jag ont i pannan och bakhuvudet. För i lördags va jag med Linda, Veronica, Bella, Pontus, Pierre, Theo och Coffie. Vi drack en hel del och hur jag kom till Johannes eller hur Linda kunde leda mig är en annan fråga. Nog om det, idag ska jag till kära Djurö.. ohoo. Ska fixa mig en ny gadd och sen sova där ute! Fan va nice.. Färgade håret igår oxå. Här har ni resultat.. Syns inte så mkt skillnad på bilderna men jag är nöjd, as usual! 



Mys.

Igår efter skolan åkte jag och Linda till henne och chillade, sen åkte vi in och käkade middag på mitt stammis hak! Hehe, efter det åkte vi hem till henne igen och badade jacuzzi. Sen kollade vi på film och åt chips osv, mysigaste jag varit med om på länge! Man gör ju fan inget sånt längre? De är typ bara ses i skolan eller supa skallen av sig, haha vilket vi ska göra idag med buddsen. Hörs! 


Åt middag med Johannes ihåg, myms!



~ Höst ~




Middag, muuums!



MAAAHGAGHGJP>okpl¨

 

Min bästa budd<3



Är så trött på människor!

 

Blaha

Johannes sov hos mig inatt, gjorde inte så mycket igår. Lever på happy meal... har inte så mkt mer att säga. 
min fina älsklings sälma <3