Sånna hära gamla minnen från 2012, svartasjälar ~


Sierra Leone


Längtar Ihjäl.


Desu.

Sitter på lektion och är allmänt kåt, hahaha neääe men så går det när det är bra musik och wrureoim i lurarna. Ska idag på AIK match vid 19 igen och innan dess ska jag, åh jag vet inte vad jag ska göra faktiskt, ba chilla och sakna OoO! 
 
Igår va de gosigt, låg och kollade på datorn mobilen och teven samtidigt så kom Patrik och myste! Sen hämtade vi Yoje i liljeholmen och käkade donken. Fick sova med världens bästa andetag i nacken.. ÅHH! Leeeeet's roooll.. 

<3


Nightstep


En bättre tisdag!

Skönt med sovmorgon, gick upp och åkte till skuuuulan! Va i skuuulan och åkte hem till Johanna, ligger i soffan med henne och Calle nu.. Snart drar vi på AIK match och heja heja heeeeja! 

Idag är en rätt bra dag förutom en saaaak... 

Yeah.


Måndag!

Sov hos Johanna inatt och ligger i hennes säng nu, raaaorw. Lika tråkig måndag som alla andra men det är ju lika bra, hah. Hittade mina fotografier på väggen i skolan också, kändis. Har inte så mkt att säga för det är inte mkt som hänt idag.. 

Ramlade dock i trappuppgången och började blöda näsblod och min läpp sa typ aaaj och det vart ett riktigt blodbad, yoloswag. Saknar Patrik också så himla mkt så gaaah.. Lets dance now. 

One day, someone is going to hug you so tight that all of your broken pieces will stick back together.


-låt bilderna tala för sig själva.


Bokat och klart!!

Bokade biljetterna till Spanien idag, jag och Linda drar den 7 juni så det kommer faaaan bli fekkenation! Yeeeaah!! Längtar så himla mkt.

Ikväll blir det somsagt att åka till frysen me Yoje yolo, och umgås med Viktor och Patrik. Win! Reeeeedo..

Fading Like A Flower


Svårt att veta hur jag ska bete mig.


I meet you on the other side.

Jaaa vi åkte pulka igår och rullade runt, har fått tillbaka lite tankar igen så ligger mest och kollar upp i taket och vill bort härifrån. Meeeen ikväll så ska jag iväg till fryshuset och kolla på en massa band med Johanna har jag för mig och man får väl bli lite looonley men hahaah, jag orkar inte ens skriva något nu. Gaah!
 

Finally Moving.

Igår vart det inte alls som jag skrev, jag åkte hem och satte på mig hurtiga sportkläder! Åkte till sickla och gymmade med Yoje på sats, min rumpa gjorde ont imorse men det är ju ba naaaaiijs. Sen så köpte vi sallad och åt när vi kom hem till Yojeyolo, mys mys mys! Sen kom Patrik förbi och vi satt och snacka ett bra tag, blev även av med min spammer. Haha, tackar Patrik eeeeey! 
 
Idag är det fan FREEEDAG, som jag längtat. Sov hos Yoje inatt så åkte till skolan som vanligt, gjorde TRE hela uppgifter.. vet ni hur bra det känns eller? Nej för ni är antagligen inte lika efterblivna som jag är, liiiika bra! Ska åka till Yoje senare och käka med mamma och Owwwster, sen så ska jag, patrik, yoje och viktor göra något väldrigt ansträngande. MEEEN jag tänker inte avslöja än, inte för att det är så och så men gaaah nu pirrar de i magen. Haahah, jag är en tönt men det får jag fan va! Shiit va KUUUL det ska bli, kärlek kärlek kärlek. 

-Dat.


Lucky One


Bitch pleease *använder handen*

Yolololololooo, nej gud nej. Ligger här på en soffa i skolan och glor, ska ha entreprenörskap snart blä. Idag ska jag inte göra ett skit, planen är väl typ att käka upp chokladen jag började på igår. Hahah, what a life.

Men imoooooorgon är det freedag så idag känns det awesome och även lite små seeegt! Vill ha fredag nu och resten av livet.

I miss you more.

Känner mig som en riktig kämpe idag, först upp 06.00.. dra sig på medieproduktions lektion och sen direkt till en möte som gick bra! Har ändrat lite i privat schemat för mig själv, så jag kommer antagligen att rocka på med bättre val i livet snaart. (shit va jävla invecklat det där var, lika bra.) Sen åt jag lunch lite fort och hade webbproduktion, aaaalltid lika kul. Ah. 
 
Och sen gick jag på två andra möten som kommer göra min livsituation lite enklare, så om allt går som det ska så kanske jag kan ta tag i allt. Woop. Jag har ju faktiskt fått tillbaka livsglädjen, men ändå ligger ju allt det tunga och trycker i någon hörna. För stunden är jag glad, men det är ju självklart. JAAAG FKN LEER. Färgade ögonbrynen själv idag också(eftersom att jag är blond har jag blonda hårstrån därav inga ögonbryn om jag inte målar i dom) MEN idag så färgade jag dom.. det är wonderful, kolla bara på bilderna. Applåder till mig själv, från mig själv. Looonley!
Nu ligger jag här ensam i sängen och proppar i mig en massa massa choklad och kollar helt splitternya avsnitt av simpsons, men colan är slut. DäSugär.

Pew.


-Tagglish.

Linda gjorde ett fint kollage idag och tyckte jag skulle slänga upp det på bloggen. Faktiskt riktigt AAAWESOME! 

Jag är för snygg för dig!

Åhåhåhåhåhh fick en ide idag, att jag skulle ställa sängen åt andra hållet så jag ligger med huvudet mot teven istället.. så jag slipper ligga skevt och få ont i ryggen! Och det gjorde jag med hjälp av Linda så nu ligger jag här och det känns mysigt, lite ensamt bara men men. 
 
I veckan kommer jag och Linda köpa våran Spanien resa! Vi åker lördagen den 7 juni och är borta en vecka, yeees va skönt. Mycket partaj och skit kommer det bli.. Så jävla nice! Tror att denna sommar kommer bli jävla nice, ååh längtar. Fast längtar mer till fredagens yolo med Osama.. heheh!
Imorgon blir det att dra till skolan uääh och dra på möte vid halv 11 och jao, dagen får rulla hur den vill. Men hoppas att veckan och allt annat går fort nu, så himla awesome! 

Shooting Star

Jaaaa, jag är jätte seriös. Men that feeeeelin, happyness is awesomeness eller hur var det? 

Nästan tre år tillbaka!

Hittade lite gamla bilder på min instagram och på lite andra places, ni som inte följer mig tryck HÄÄÄR och gör det. Ni kommer inte ångra det hehe.. osama. Nej men jag vet inte om jag vill säga att det blivit stor skillnad eller inte, 2012 hade jag ju fan as stora piercingar i läppen och nu har jag bara min lilla plutt som typ gömmer sig under läppen. Knasigt! 
 
Jag har nog ändrat som människa, känner mig mera ''fuck det här jag är mig själv'', tror ni fattar. Men jag trivs som jag är och känner mig faktiskt snyggare nu än vad jag gjorde de andra åren. Rocknroll! 

Never Let Life Kill Your Spark


Känslan

NU vill jag ha helg, har rätt schyssta planer med mina frön. HAHAH, frön.. vadfan! Igår var jag och Johanna inne i stan och käkade och kollade en tatuering/piercingstudio, de va coozy. Sen kom snäll Patrik och hämtade oss på sveavägen och sen blablabla. 
 
Idag vaknar jag upp tjugio i 11 och skriker SHIIEET, skulle varit i liljeholmen 11 för ett viktigt meet men jag sumpade det. Vilket ALDRIG hänt förut, har aldrig sovit så djupt som imorse. Så jag orkar inte riktigt leva idag, mina tankar är i taket AAAH varför känner jag såhär. Abaaaow grabbar.. jag fortsätter le.

The One You Feed


I wish I had you here.

Kom en del försent till skolan för jag var allmänt trött och i all röra satte jag mig och käkade kött, varför inte? Det är jobbigt med verklighet men det känns nu som att jag lever i en dröm, helt amazing! Efter le school ska jag gå till Johannas skola och säga tja, sen köpa lite småskit så får vi se om jag träffar Patrik ikväll.. kan bli så! 
 
Har inget mer att säga just nu men loooooonleeeey! tja

-Värna om naturen, krama ett träd.

Hahah, länge sen jag kunde sitta och le för mig själv.. helt stört bra. Seriöst, livet stämningen och tillbaka till verkligheten. Imorgon är det måndag vilket kommer vara jävligt jobbigt, men med min magkänsla så ler jag nu ännu mer. Fanskap, jag är så lycklig över att jag har männsikor i mitt liv igen som gör mig glad.. tankeställaren snurrar och ger mig huvudvärk men ändå kan jag le. 
 
Vilka framsteg! Jag har inte gråtit på flera dagar, vad har hänt! Den här helgen har varit en av de bästa på länge, och nästa kommer nog bli ännu bättre. Jag är excited som fuckinghell. Tar helgen lite snabbt: Fredagen var så himla härlig tillslut, lördagen var det aik match då det inte gick som tänkt, men de vände snabbt när jag fick känna känslan igen, den där känslan alltså, söndag idag dårå då jag var på bio med yoje och sen fick jag träffa min fina vän. Naaaaa livet är allt bättre.. tack.. /alicesomikvällskriversomettfreakmenmårbättre 

-Yea.



Red Light Pledge

haha tänk att jag såg ut såhär april 2012, riktigt mycker swaaaaag. 

FAAANSKAP.

SKREV VÄRLDENS JÄVLA TEXT SOM RADERADES. NU SKITER JAG I DET HÄR. TJARÅ.

Amazing.

Linda sov hos mig inatt(igår) och vi hade en trevlig skoldag *hosthost*, nä men det är lika tråkigt som alltid så man tröttnar ju ihjäl. Efter det åkte jag hem och slängde på mig lite varmare kläder och drog på aik match på hovet med Johanna och Viktor, så himla fint de va. På lördag smäller det igen och då ska vi ta hem segern IGEN, yeeees. 
 
Antar att det blir en rätt galen helg, eller typ bara chilla.. med lite alkohol. Inget mer än så.. hah. Nä men nu har jag precis duschat och ska stoppa ner mig själv i sängen och kolla på Farmen, hahah ja jag har börjat titta på det. Så himla vaackert. (Johanna, Leo och jag on the picture)

Johnny's Revenge


Crossfaith - Omen


Snabb Årsresumé (del 3, sista delen)

September -
♥Minns att jag gjorde världens finaste present till min syster som jag jobbade med i hela 4 timmar och vilken besvikelse det vart när den inte skulle komma förens 10 arbetsdagar efter, då va det bara att vänta! 
♥Började åka skejt på en lappig bräda för 10 kr(i johannes mening) Jag tyckte det va kul ändå. 
♥Hängde en del i kista med folk jag trodde skulle vara snällare än va tillslut blev, iallafall några, ska ju inte dra alla över en kant. Men jag skiter i dom, åkte dit för att umgås med Johannes lixom. 
♥Efter som att det inte hade blivit höst än brukade jag glida runt i stan, eller på något annat skönt ställe. Med antingen Linda, Elli eller andra peeps. Från klassen tillochmed!! SHIEET. 
♥Festade lite här och var, ena gången på djurö andra gången i trånkan! Ja liite överallt alltså. 
♥Åt massa gott saftigt kött och en massa onyttigheter också.
♥Hade ju börjat skolan så tiden gick mest åt att gå i skolan och att ligga i sängen, jag hade inte förstått än att jag skulle gå in i min depression. 
♥Var och såg Inflames på grönalund med Johannes, det var fan sjukt!
♥Hängde mycket hos syrran för att jag älskar att vara där.
 
Oktober -
♥Åt helt otroligt mycket happy meals, så fort jag såg en donken skulle jag ha happy meal. För det gott, och det var smurfar som tema. 
♥Började tänka djupt och tröttnade en hel del på männsikor. 
♥Gick ut och åt rätt mycket och myste med Linda bara för det va mysigt, vi badade jacuzzi typ hela tiden också. 
♥Skaffade mig två nya tattos, en till på armen och en bakom örat. Hittade tillbaka till oboyen och drack det en massa massa massa. 
♥De va faktiskt lite fester här och var den här månaden så de gled man runt på, fick ofta hjälp av Johannes att hitta hem. Eller till honom. Fick hem mitt fin fina galaxy skal, weeho!
♥Fick för mig att jag skulle bli nyttig och börja träna igen men så vart det inteeee. Vann också min första bloggtävling på epicfaiil.se så himla härligt. Dock va Linda en spoiler men de garvade vi åt. 
♥Nu slog den där depressionen till, den som nu bara blivit värre. Det var värre, det var här jag började gråta varenda kväll. Och gör det fortfarande.
♥Kollade på en jävla massa filmer efter som att man ofta bara låg hemma efter skolan, mysigt. 
♥Spelade en massa halo, och hade en skitkul halloween med klassen haha.
♥Töjde örat till 10mm, rökte vattenpipa med Linda, sov ofta hos Johannes, chillade galet.
 
November -
♥Draaaaaama hit och dit och hela tiden. Gav upp tillslut!
♥Köpte mina älskade air force skor, vill ha tillbaka den dagen. Jag var så himla glad, jag och Linda åkte till dollarstore och köpte shotutblandning och energidricka som jag fick köpa även fast det var 18års gräns hahah.
♥Åkte skate i rålis och andra små ställen, fick hem mitt as snygga leopard tröja och köpte min as feta leopard skate. Som kostade liiiite mer än 10kr, eller inte så lite eh. 
♥Hängde med Linda och Linnea och vi gled runt och softade mest. Tog blodprov och trodde jag skulle dö
♥Gav mera tid åt naglarna som jag försökte göra fina, fick mycket fint stöd av Johannes när jag var ledsen.
♥Samma med denna månad hände det inte mycket efter som att det var kallt och höst.
 
December -
♥Det här måste vara månaden jag bloggade mest i för fyyy så mycket inlägg jag ska gå igenom nu, puuh.
♥Umgicks så himla mycket med Johannes och Linda, de var/är så fina. 
♥Åt en massa sushi och började kolla på Morden i Sandhamn och ParadiseHotel(eller började det tidigare?) haha. 
♥Träffade nästan hela min kära förra klass på en reunion och det var mysigt, vi åt på en fin resturang i stan och gick och fikade efter.
♥Åkte till norrtälje och red på islandshästar, det va mycket snö då men den försvann.
♥Orkade inte gå till skolan pga mådde så dåligt psykiskt. Beställde två par as snygga leggings från Junkyard. beställde även min fina leopard klocka från keela.se
♥Grät hela tiden och hade ångest ångest ångest hela tiden. De va en mycket hård storm ute kommer jag ihåg.
♥Drack så himla mycket redbull osv så jag visste knappt vad jag hette, lektionerna förvandlades till en gympahall ibland(adhd?) 
♥Uppdaterade min telefon till ios7 och det trivs jag med nu faktiskt, den är mysig. 
♥Pussade mycket på Lindas panna för det var mysigt, ibland fick Johannes en och annan också hahahah.
♥Beställde min PearlJam biljett så den 28 juni går min dröm i uppfyllelse, så himla coooolt!
♥Julafton var mysig vaknade här hemma hos pappa och åkte sen till mamma och var med syskonen osv, de var en lyckad julafton faktiskt. Fick mycket fint. 
♥Såg Hunger Games 2 med Johannes på bio, den var himla bra men vill att nästa ska komma nununuuu.
♥Märkte vilka folk man skulle umågs med och inte. BORT MED SKRÄPET och in med de nya fina. 

Inspo-oftheday.


Vad ska man säga?

Jaaani vad ska man säga, sitter i skype med Linda och garvar åt allt möjligt(vi kom på att vi kunda skypa ist för att prata i telefon när vi redan hade pratat i telefon i mer än en timme, smarta va?) Jag har precis diskat och lagat mat samtidigt som jag pratat med Linda så det är fan en bra egenskap att kunna göra två saker samtidigt, eller vadå? Win. 
 
Har suttit ute på balkongen och tagit lite luft med mina mysiga strumpor idag också, hehe ser så himla juligt ut med dom stora vit-röda blandat med snö haha. Linda kommer hit snart också och sover här, känns bra. Det är mycket i livet som står lite åt fel håll nu. Men imorgon och på lördag blir det aik matcher att gå på, så det taggar man inför! Två dagar till helg, hoppas helgen blir rolig. Antar att den blir det iaf.. 

Pretty Lights - Finally Moving


Så himla mycket jag, haha!


Snabb Årsresumé (del 2)

Maj -
♥Hade en grymt rolig filmuppgift med Towe, Jenny, Linda, och Rasmus.(var det någon mer?) Filmen vart galen och jag råkade slå ner Towe på riktigt vilket uppmärksammades mitt på torget i liljeholmen. 
♥Första "uteserveringen" med Marco, Towe, Linda och Jenny, vi satt på parkbänkar i solen och åt Subway mackor och lyssnade på bra musik. Elin och jag åt även första frullen ute på hennes balkong, en massa gott i vårsolen!
♥Mamma fyllde 50 år och det firade vi genom att åka kryssning och hon fick ha sviten, de va riktigt kul. Fick även mina galaxyleggings och drog runt med en ljusblå bandana med mitt super röda hår.
♥Började cykla i bikeparken och fick en massa pepp av alla, började dock med att jag dog 4 meter med obraiga byxor. Finns en film på min facebook, hela mina ben var blåa! Lärde mig kötta i barken som var mera av min grejj och fick skit mycket cred för det. 
Jag och Linda drog ofta från skolan till något hemligt ställe och bara satt och tog en cigg och hade det bra i VÅRsolen. 
♥Började sola lite smått och älskade att blanda ihop tomat, rödlök och fetaost för de va så enkelt och gott. 
♥Cyklade i Bikeparken typ varenda dag och det var så himla kul att få all pepp och adrenalinen som uppstod, saknar det som tusan!
♥Åkte ner till Uddevalla och var på livet är en fest med Fyrhuset, såg systersol live. Fick då också reda på att mitt facebook klipp hade nått över 12.000 människor, asfett! 
♥Fick mig en egen mtb äntligen och den var lite skarrig men köttade på ändå! 
 
Juni - 
♥Åkte på Soc i Falun med Alex och Viktor och glodde på när de tävlade slopestyle och fotograferade en massa.
♥Umgicks mycket med min syster, var där sommarkvällar som dagar och kollade även på när Robin spelade fotbollsmatch i någon förort. Det var så mysigt. 
Tatuerade in mina svalor som jag tog mig igenom, älskade smärtan och älskade livet. 
♥Drack en massa Somersby på Martins balkong med Elin, satt även på Elin F och Johans med Linda balkong och rökte vattenpipa. Nu började sommaren påriktigt!
♥Slutade ettan genom att dricka alkohol i bleckan på söder, de va en fin kväll. Fick bara jävla ont i benet där på slutet, jag, Linda och hennes pappa åt donken påvägen hem, de minns man. 
♥Gick på lite roliga fester med folk man inte träffade så ofta, men de fick Elin och jag våra straff för.. haha!
♥Märkte hur jag började glida ifrån två av mina buddsters Towe och Jenny, en stor del jag skulle spola tillbaka för att ändra på.
♥Köpte mina bråvalla biljetter och livet kändes roligare, gick på 30 seconds to mars med Daniel och Emma. 
♥Va så himla mycket med min syster, robin och elvira, vi gjorde nog allt vi kom på!
♥Hade en grym midsommar, dock bakis redan på morgonen. Linda och jag gjorde fel val, badade för första och sista gången svensk sommar. 
♥Åkte på bråvalla med min bror och hans tjej, var så himla kul. Festivalkänsla må vara en av de bättre, fick se Paramore som var höjdpunkten!
♥Juste, jag flyttade från Elin till Sköndal denna månad!
 
Juli - 
♥Hade tråkigt, men det vände när jag Linda, Lina och Veronica åkte till grönan och lekte lite. Mamma ringde när vi stod i en kö och sa att hon hade bokat resa till turkiet.
♥Jag umgicks jätte mycket med Elli och vi var ute hela nätterna och vinglade runt på söder med en vinflaska och gjorde saker man aldrig glömmer. Det va fina tider. 
♥Drog till Turkiet en vecka med mamma, elvira och karolina. Fyllde 17 år under tiden och hade det bra i gassande sol. 
♥Jag och Linda träffades igen efter en hel månad då vi åt favvosoppan och hängde på östermalm. Började spela en massa halo och satt på uteserveringar och mös en hel del. 
♥Umgicks en del med Jennie och Thea ute på Jennies mosters landställe, vi hade verkligen SKITKUL dag som natt. Så himla mysigt, gud vad allt är mysigt på sommaren. 
♥Den här månades chillade jag mest gaaalet med livet. Abaaow. 
 
Augusti - 
♥Var på äventyr, åkte båt, grillade, bakade, och gjorde allt möjligt med syrran min och respektive.
♥Umgicks ännu mer med Elli och våra äventyr tog inte ens slut när vi inte var med varann, vi var och kollade på redline crew också de vakul.
♥Åt min favoritsoppa ännumer och var och såg Tenacious D live med Linda, Linnea och Olivia. Det var så himla episkt! 
♥Festade runt en massa i stan med olika peeps, saknade Linda oerhört mycket efter som att hon drog till spanien direkt när vi väl hade träffats efter en månad. Men hämtade henne på arlanda en vecka senare. 
♥Började skolan igen och var skoltrött redan efter första dagen, men det var skönt att kunna glida till skolan i bara tjocktröja den här tiden.
♥Träffade Johannes för första gången i ensamhet, vi åkte skateboard och drack alkohol och jag skadade huvudet pga att han inte va en life saviour just då. 
♥Gick i skolan som vanligt och hade allmänt tråkigt efter som att det började bli höst. 
 

What..

Vaknade idag igen med blod lite överallt, måste verkligen fixa till min näsa för det är så himla jobbigt att blöda näsblod hela tiden. Tror mina blodkärl blir extra känsliga och ytliga när det blir så här kallt ute, typsikt. Har legat här i sängen hela dagen igen glor runt en massa på olika bloggar så får tillochmed ont i ögonen, äter ingenting heller. Vevade ihop en Smoothie nyss men vad hjälper det för en tom mage? Inget, men jag orkar verkligen inte göra mig något att äta. 
 
Ont i magen i allmänhet och ont överallt. Men det är bara att fortsätta le, längtar till torsdag då man får tillbaka lite energi och adrenalin!! hehe.. hoppas på att något kul händer i helgen också, det här är verkligen segt. (ikväll kommer del 2 av min årsresumé upp, glöm inte att kolla in då)

-Never forget you.


Nya Favoriten.

Det här är verkligen det bästa nu när det är så kyligt ute, alltid mysigt att sätta sig och dricka en varm kopp te. Visst?! Och om Tet är mycket välsmakande blir det ju jackpott, det här är verkligen det. Rekomenderar er te galna människor att köpa och dricka dricka dricka, med en gnutta mjölk! Myyms. 
 
Blir inga bilder på vinsterna jag fått hem än, tar det när tiden och orken tillåter! heheheh

Ut med de gamla!

Slängde ihop en enkel header men ändå tyckte jag den vart rätt så snygg, fick nästan med allt som berör mig lite extra iallafall. Tänkte att julen är ju faktiskt över och nytt år är det så det fick bli lite nytt, men det finns en del jag vill fixa och trixa med innan jag är klar! Hoppas att få hjälp av finaste Josefine som är en boss på det här med småfix.. det jag suger på rättare sagt! 
 
Idag har jag bara legat i min säng, blödde näsblod och grät floder igår innan jag somnade och när jag vaknade imorse hade jag blödit ännu mer så de va blodigt lite överallt i facet. Trodde jag hade blivit mördad i sömnen men jag överlevde tydligen, haha. Imorgon hoppas jag på nya tag.. ska försöka lägga upp mina vinster som kommit nu också, trevligt trevligt. Meeeeen... 

Kom tillbaka.


Snabb Årsresumé (del 1)

Januari - 
♥Nyår firades med kompizar i stavsnäs, partaj hos Martin Siden. Slutade med en inslagen dörr men de va ju bara kul, yää.
♥Chillade as mycket med Elin efter som att jag bodde där, blekte och färgade också håret aaas super rött första gången! Köpte nya hörlurar och åt en massa sushi, började skolan igen och pendlade en timme och tio minuter fram och tillbaka varje dag. 
♥Började må mycket bättre efter mitt tidigare förhållande och träffade Kuba lite i smyg, kunde prata via skype i timtal.
♥Åkte ofta till nacka och gled runt med Elin, och träffade Patric och Wictor Sandell då och då.
♥Lyssnade en hel del på Nomy pga olika anledningar och jag och Elin åt så mycket nudlar att vi tröttnade på det, haha. Började festa hos Martin med sköna peeps en hel del, hängde mycket på tumblr och var alltid allmänt hungrig.
♥Myste mycket med Elvira och stötte på en massa skitsnack, köpte en chokladkaka varje dag i skolan.
♥Oscar som går frisör lilje i min skola piercade smiley på mig, min syster tatuerade mig ovanför foten och jag testade också att tatuera mig själv. 
♥Saknade sommaren och grekland jävla mycket. Kom ofta på mig själv att blogga när jag satt på bussen, spelade Lol och jag och Elin bakade en massa.
 
Februari -
♥Använde mycket hårda ord på bloggen som "Fitt-dåligt" eller "Hor-Johhny", ah ni fattar. 
♥Första riktiga drägg fyllan med Linda och Elin i märsta, de gör vi inte om! Färgade håret ännu mer och köpte min första tunnel till töjningen, hehe.
♥Jag och Elin fick lite nya vänner från Älta, mysiga och sena kvällar i snön. Många springturer till missade bussar också för den delen, yålå. 
♥Mycket stress projekt i skolan, men för en gångskull gjorde jag det som behövdes. 
♥Jag hade mina mongos Linda, Towe och Jenny och vi var så tajta så att det inte gick att dra isär oss typ. 
♥Red gjorde jag också rätt mycket, på en vit ponny som heter Wille. Bytte också till hårfärgen som jag använder nu, permanent XXL.
♥Träffade ofta Patric i ensamhet och han gjorde saker han borde ångra menmen, vart även en ''fight'' mellan mitt ex och några i min klass. Åh så söta. Min klass gjorde också ett försök på HarlemShake, de va ju inne på den tiden asså. haha
♥Åt en massa sushi och hängde mycket hemma hos min bror faktiskt, vi gick en lång stund på isen med mopsen Moppe. 
 
Mars -
♥Jag var sjuk här i början ett bra tag, men tiden gick fort! Hade planer på att färga håret pastell lila till sommaren. Hittade en massa sköna låtar på soundcloud, dock så tog de bort bästa låten Hot Saft som man drogade. 
♥Hade en massa fotoprojekt med Towe, Jenny och Linda, det var mysigt! 
♥Började festa en hel del nu asså! Fick också söta små blå gosisar i skolan, hihi. Systern fixade till hjärtat över foten som var as skev.
♥Började en ny kille i klassen jag skrev om men han går inte kvar längre, Viktor heter han! 
♥Va redan trött på att gå i den skolan jag går i, och träffade Patric ännu mer nu, i hemlighet. 
♥Första gången jag och Elin besökte Peter, vilket va ett dålig beslut i livet haha om man ändå hade skitit i det från första början!
 
April -
♥Åkte ner till Kalmar för att hämta min brorsas hund med min bror osv, lilla Luna kom in i familjen. 
♥Jag och Elin red ut och hade picknik i snön med bravo kakor, såg första Hunger Games för första gången! 
♥Hängde mycket i Älta och rappade runt orden, man hade fan flow då. 
♥Snön hade försvunnit med de snöade då och då, köpte mina hollister shorts och åt brownie med mjukglass. Muuums. 
♥Min kampfisk som levt länge dog, var på återbesök efter hjärtoperationen, trodde jag skulle börja äta nyttigare ooo vilken lögn! 
♥Köpte en ny fisk och kände mig faktiskt ganska snygg den här tiden! Testade på zumba vilket va as kul, hade lunchdate med Jenny, Linda och Towe så mysigt! 
♥Taggade så mycket i skolan så jag välte ut min redbull över datorn så den dog, men på kvällen hade jag kul med mina vänner. Inte dagen efter dock! 
♥Va med min syster och Elvira mycket, de va mysigt. Fick tatuerings ideér och började fundera på att tatuera mig mera. 
♥Min familj fick reda på att jag rökte vilket vart ett jävla liv, men nu är det lugnt. Festade mycket med Linda, Towe, Elin och Jenny, vi hade jävla kul. Började hänga mycket i Bikeparken med Alex and the crew, de va också mysigt. Det vart varmare ute! 
♥Va himla trött på alla bråkande människor. 

Inspo-oftheday.


Stöd.

Min syster och jag har bråkat rätt länge men nu har hon gått för långt. Hon skriver att jag inte är hennes syster, att jag inte är Elviras gudmor och att jag är död i hennes ögon, tänk dig om din syster skulle skriva så till dig.. att du var DÖD i hennes ögon. Och dessutom var hon mitt enda stöd, jag får inte stöd från någon annan som jag fick av henne. Jag kämpar ofta om att få tillbaka henne, men jag tror att hon mår så pass dåligt att hon måste trycka ner någon. Vilket blev mig, har jag inte tillräckligt med problem?
 
Om ni vill läsa all skiten hon skrivit om mig så gå in på hennes blogg http://karolinahernqvist.blogg.se, vi var överens om att jag inte ska skriva ut på nätet när jag mår dåligt.. men när det är hon som gör det är det helt plötsligt helt okej. Det är tydligen helt okej för henne att sitta och skriva såhär om mig på nätet och hon påstår att jag ljuger hela tiden, vi BÅDA beter oss precis lika dåligt men jag får bara skiten av ALLA. Min mamma och hon är kopier och ja tror att hon fått mammas gen mer än någon annan. Och det börjar tillochmed bli värre än mamma, det gör mig rädd.. rädd för att hon en dag kommer förlora allt de hon byggt upp. 
 
De enda jag vill är att ha en syster, men just nu så stampar hon mig i ansiktet varenda gång hon skriver något på sin blogg som är elakt. Hon nämner ''folk'' och ''människor'' men hon menar egentligen bara mig. Jag kan inte bara skita i det.. och måste man behöva ta sitt liv för att ens familj ska kunna förstå att man behöver dom? 
 
Det gör ont. 

Sicken helg.

I fredags rullade jag och Linda till trånkan och hade det trevligt med folk, jag åkte hem vid typ 23.. fick faktiskt skjuss av Patrik igen(med Viktor och Viktor). Så himla fin kille dedär.. aah. Var tvungen att gå upp tidigt på lördagen(08:30) för att stressa mig med 09:50 bussen(och johannes fick även lida för det efter som att han sov hos mig), de vart ju stress efter som att jag inte kom upp förens typ.. 50! Så då mötte jag Johanna i centralen och drog sedan mot black army bussen, de va fan crazy. 
 
Vi hade jävligt kul, först åkte vi bussen som gick 11 från centralen upp mot gävle. Första stoppet i Tierp då de tändes rök och shit.. härlig känsla. Sen när vi kom till Gävle vart det krogen, mitt i stan.. tror puben/klubben hette Allstar. Ah.. hela övervåningen va bokat för aik's klack så de vart röjj alltså! Seeeen hoppade alla huuligans in i bussarna igen och vi åkte mot arenan läkerol, (haha?) och där fick vi vårat lilla klack bås som röjdes. Som synd är förlorade AIK med 2-1 men inte sviker man för det! Hade en rolig resa hem med tusentals(vilket det kändes som) jobbiga 12-16 åringar klängandes runt om en. Varmt men kul var det! Och det var en låt som spelades hela hela hela tiden under bussresan som dock efter typ två timmar vart bättre, efter som att de hade en as bra aik remix på den. Haha myys! (låten ligger längst ner, tror ni känner igen den)
 
När vi kom tillbaka till centralen stod Patrik, Viktor och Viktor där och väntade.. hur sweet? Vi drog runt i stan med Patriks nya skrutt volvo med rutorna nervevade och as gamla låtar. Det är fan så det ska va, där trivs jag haha. Fan va vi skrattade och drack tills bilens generator slutade fungera, som tur var vi i orminge så så vi gick enda till Patrik för att hämta skiten och sen tillbaka.. satt och frös huvudet av mig men sen fick de igång bilen då vi först åkte till donken och sen till värmdö/stavsnäs och sladda runt där.. haha och Norin jäveln höll på att krocka två gånger, always fun! Patrik skjussade mig ääända hem till sköndal igen abaw, så snel hest. Var hemma vid 02:30 någongång och somnade fan på dirren. ROLIG HELG JA! 

- Peow.


Faktiskt..

Tänkte bara checka in och säga att jag lever, kommer bli lite dålig bloggning en liten stund framöver då det är en massa skit just nu. Tänkte även ägna detta inlägget till att säga att idag avlivades min älskade hund Sälma som jag har levt med sen 2004, det är en hemsk sorg och svårt att förstå. Och det kommer lite otajmat nu när man redan mår skit, men om man tänker på henne har hon det bättre nu. Kommer träffa henne snart ändå ju <3 
 
Fått hem mina Waterspeakers nu och Smyckesboxen jag vann, de kommer bilder när jag känner att jag har lust för jag gråter och gråter och gråter idag. Va på aik match igår och tyvärr förlorade dom med 4-1 till Luleå, men i helgen drar jag och min käre vän/halvsyrra med Black Army bussen upp mot gävle för borta match! Framåt stolta AIK! 

Vinnare (?) igen!!

Vann en till tävling igen! Sjukt kul att jag har sån tur och att jag just får chansen till att vinna dessa as coola och fina saker jag vunnit, weehoo! Tack en en gång ♥

Onsdag!

Första skoldagen igår gick åt till att sitta och glo in i en vägg, känns konstigt när man inte får ett välkomnande efter lovet som man fick när man var mindre. Nu var de bara att sätta sig och börja plugga på det vi höll på med innan lovet, så himla segt! 
 
Inatt sov Linda hos mig och det var inte alls kul att behöva gå upp klockan 05:45, men jag kravlade mig ur sängen som en sälunge och sitter nu i skolan. Läraren är dum som vanligt.. och PRPRPRPRPRPPR NU ÄRE KRIIIIG!! 
Kolla, en sån där mysigt ful webcam bild!! 

My Understandings


- Inspo.


Wooho, skitkul!

Dagen började fan skibra, jag var as glad även fast jag inte kunde sova inatt och gick upp 06:00 imorse.. fast att jag börjar 12:30 meeen. SÅ SKA HELA DAGEN VARA FÖRSTÖRD, seriouus.. låt mig bara vara männsikor. Det här är min blogg, det här är min dagbok. Det är inte många männsikor som läser den, men va händer? Ska jag inte få skriva vad jag vill på min egna blogg? 
 
Jo det kommer jag göra, och jag tänker somsagt sudda bort allt som trycker ner mig och tjatar på mig ett tag nu. LÅT MIG VARA. Kul att vakna skitglad och sen helt plötsligt gråta pga att man inte kan få vara ifred, skit i onödiga tankar och låt mig få leva och reda ut mitt jävla liv. FAN!

Tidsfördriv.

Stal den här från Josefin ♥

 

1. Fullständigt namn- Alice Elisabeth Hernqvist

2. Ålder? - 17,5 år

3. Vart bor du? Stockholm
4. Bor tillsammans med? Min padre
5. Färg på ditt hus? Hmm, mitt hus är vitt! 
6. Hus eller lägenhet? - Jag vet inte lägenhet står högst på listan nu iallafall, har ju bott i hus hela mitt liv.
7. När är du född? 11 juli
8. Klass? - Idiot klassen ESEST12A
9. Vilket år tar du studenten? - 2015
10. Något jobb? - Snaart så! 
11. När gick du upp i morse? – Har sovit 0 inatt, gick upp vid 6 fast jag börjar halv 1
12. När ska du sova? - Ikväll antar jag, om jag kan vill säga.
13. Duschat idag? Yees.
14. Kramat någon idag?- Nope, gick ju nyss upp!
15. Pussat någon idag? -
 Samma som ovan
16. Vad har du ätit idag? - Ingeeenting, måste fan springa och käka nått! 
17. Dagens klädsel? – Kommer nog bli leggings med nån mysig tjocktröja <3 
18. Dagens smink? - Är påväg att bli påsatt inom kort.
19. Dagens sötnos? - Men ååh bara för Josefin är så fin, hehe <3
20. Dagens roligaste? - När jag kollar mig i spegeln är det rätt kul :)
21. Har du många vänner? - Jag har de jag behöver, det är det jag behöver. 
22. Hur många har du kysst?- Vill ej nämna, men det är.. rätt.. många.
23. Vem kramade du senast? - Johannes!
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - Ska man kalla det otrogen, ja.. vi kör på det. blä.
27. Har du pojk-/flickvän? - Jag är inte ledig men heller inte insatt i något, kan man säga så för att inte såra någon!?
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Pappa, men jag försöker ringa Lindajävel men hon vägrar svara! 
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Yoje faktiskt!!

 

Favorit:
31. Film? - Into The Wild, även fast jag bölar ihjäl.
32. Låt? -
 Massa låtar faktiskt.
33. Mat? - Sushi och Tom Yum Goong såklart!!
34. Dryck? - Redbull.. eller vatten ... eller cola.
35. Färg? - Svart, vitt, och en massa pastell <3
37. Stad? -
 Stockholm
38. Land? - Sverige.. och andra varma tropiska fantastiska länder.
39. Ämne i skolan? - Fotografi
40. Människa? - Linda såklart.

 

Senaste:
41. Personen du tänkte på? -
 Linda, EFTERSOMATTHON inte svarar.. 
43. Gången du spydde? – De va på nyårsafton " :) "
44. Gången du grät? - I förrgår, helt sjukt? Jag gråter ju varje dag!!
45. Pizzan du åt? - De va ett tag sen, men calsone tror jag.
46. Gången du var i Göteborg? - De va ett par år sen lite mer.. 
47. Gången du var i Stockholm? - Haaalluu, bor i stockholm!
48. Gången du var full? - Nyårsafton, blä.
49. Gången du var hög? Knark är bajs.
50. Gången du var kåt? -
 Every minute. 

 

Antingen eller:

51. Svart eller vitt? - Svart, men önskar jag kunde säga vitt!
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Båda.. men just nu mysa. 
54. Tvspel eller datorspel? – Båååååda!
55. Singel eller upptagen?  Upptagen
56. Hångla eller ha sex? - Sex
58. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad... åh. 
59. Big Brother eller Paradise hotel? - Paradise Hotel!!
60. Blont eller svart hår? - Svart, men rött är finast 
61. Har du blåa ögon eller bruna? - Blå / gröna
62. Choklad eller lakrits? – Choklad !
63. Göteborg eller Stockholm? – Stockholm. 
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt!
65. Coca cola eller fanta? - Coca Cola <3
66. Pizza eller kebab? - Kebab och massa pommes med vitlöksås, fan va hungrig jag vart nu!! 
67. Randigt eller prickigt? - De va fan en svår fråga.. 
68. Älska eller älskas? - Båda såklart
69. Leva eller dö? - Den frågan går lite från dag till dag

 

Antal:

70. Personer du älskar? - Mina närmsta 
71. Personer du hatar? - Vacker fråga.
72. Gånger du varit full? - Håller inte räkningen.. 
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? 1
74. Glassar du ätit på en dag? - De måste vara typ.. jag vet inte. På sommaren kan de bli en del.. 
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? BRÅVALLA såklart, de va sjukt kul! I sommar blir det utlandet så man får se om de bli någon festival. Kanske någon liten metaltown eller nå! 
76. Gånger du haft minnesluckor? - HEHÄ, nej.
77. Gånger du varit hög? - Knart är bajs, igen.
78. Personer du saknar just nu? – Några godingar.
79. Gånger ditt hjärta brustit? - En gång påriktigt. 


Vem:

80. Vill du kyssa nu? - Vill du kyssa nu? Prata svenska!!
81. Ska du träffa imorgon? - Antagligen min cepe klass sen vettefan.
82. Sjöng du senast för? - Vet ej.
83. Hade du senast en msn-konversation med? hahaha, vilken rolig fråga.. finns msn fortfarande? 
84. Spelade du tvspel med senast? -
 I was alone motherfuckers.
85. Vill du ta med på resa nu? - Lindaaaa! 
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - .. hehe
87. Förtjänar att dö? - Ingen förtjänar. Men.. 
88. Är söt? - Elvira <3
89. Vill du sova jämsides med i natt? - Det är faktiskt skönt att sova ensam. 

 

Vad:
90. Gör dig glad? -
 Personer som bevisar att de inte är falska.
91. Gör dig ledsen? - 
Falska människor
92. Vill du helst göra nu? - ÄTA, jag är irriterad. 
93. Önskar du att du slapp göra? - Gå i skolan 
94. Vill du ha nu? - Mer pengar!!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? -
 Det kommer som det kommer, men resan är ju högst upp!
96. Längtar du till? - Fylla 18 och sommarlov <3
97. Tycker du om dina betyg? - Nej.
98. Ångrar du i ditt liv? -
 Mycket saker ångrar jag och jag skulle vilja ändra en massa.
99. Är det bästa som hänt dig? Jag vet faktiskt inte.
100. Hur mycket är klockan? - 09:20


Hörrni!

Imorgon början skolan igen, som tur är har jag sovmorgon och börjar 12:30! Och såklart så börjar ju paradise hotel ikväll så jag sitter och glor på det nu, det är så bra ju.. faktiskt? De är så kul att kolla på folk som är dumma i huvudet, dock finns det ju gott om sånna i min omkrets har jag märkt. Men bort med skräpet och se de som faktiskt är värda dig något, mitt liv ska förändras nu! 
 
Har redan fixat till lite små saker, vissa vänner som behövdes rensas bort. Personer som gör mig till den jag inte är, personer som snackar så mkt bullshit att de snart inte tror på sig själva. Jag hoppas jag kommer hitta tillbaka till några av de själar som nu inte finns hos mig längre, människor som faktiskt gjorde mitt liv till lite mer att leva för. Just nu så har jag en vän som betyder som mest för mig, och jag har bara en person jag ALLTID kan lita på och som lätt gör mig glad. 
 
Aaaaja, ikväll har jag bäddat om sängen.. nya sängkläder är det bästa som finns! Och jag har städat och fixat en del, även färgat håret och aa. Hoppas så himla mkt att jag kommer kunna sova i hyfsat bra tid inatt.. måste duscha och göra några uppdrag i mitt spel! Men först kolla klart på paradise hotel såklart..... 

Falls Apart


Citatens härskare.


-

Hon var sjutton år.. 45 kilo lätt, skinn och ben
Men spegeln äter upp det positiva som hon ser
Lämna mig ifred för jag orkar inte mer, två.. fingrar i halsen hostar upp mina problem.

Spottar ut skam, hon lever med en fiende
lever med en nattsvart känsla så vidrig, men..
Känns som döden knackar på när man är ensam, jag skär mig själv för att rymma ifrån den känslan

Tänk dig en massa människor som samlas runt dig
och pekar ut alla dina fel som ett mönster
Därför stannar jag hemma, låser in mig på rummet.. det känns lite tryggare - världen genom mitt fönster.
Sömnlös, hoppet hoppade av.. första chansen det fick så jag mår botten idag.

Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel hur världen är idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra, för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.

Har en farsa som är världens största egoist
Han blev kär i alkoholen, tar familjen sist
Jag skulle vilja säga att jag inte bryr mig ett piss, en ensam fågel som bär på tok för stor kvist.

Den positiva lilla tjejen är försvunnen
Blicken är tom, kapitel 17 är ba' mörker
Varför spelar spegeln ett spel mot mig?
Varför gråter livet, när döden alltid ler mot mig?

Hur ska jag bete mig i sociala sammanhang,
när kroppen har panik och hjärnan vill spela på samma band?
Jag hatar att jag hatar mig, är trött på att vara trött.. ensamheten förför mig varje dag jag kliver upp.

Men jag förstår dem, det måste vara mitt fel, det måste va' mitt äckliga jag som sätter mig i spel
det finns ingenting som går upp, allting går ner.. bäst jag smyger in på rummet och skriver mitt brev.

- blacknwhite tumblr inspo -


AppTipset

Jag sov faktiskt ingenting inatt, har alltså varit vaken jätte länge nu(sen igår klockan 15:30 typ)! Och är jag nå trött då? Nää.. självklart inte, även fast jag ställde mig upp ur sängen 11 imorse så är jag fortfarande pigg. Skumt, men dagen har ändå sugit som alla andra dagar. Har fått min kropp i rörelse iallafall då jag och pappa gick ut och gick 3,5km.. sedan åt vi sushi i centrum och gick hem, skönt att få röra på sig lite när man bara ligger inne. Testade även sakerna på ute gymmet och de var jävla jobbigt.. haah. 
 
Det finns en sjukt grym app som är enkel att ladda ner och är även gratis, den mäter med GPS vart man gått och hur långt man gått. Så man får alltså upp exakta siffror på sin vandring eller om man valt att tex jogga! Så gå in och ladda ner den om du känner för att veta hur långt du gått och en massa andra detaljer och ta del av dina vänners aktiviteter eller varför inte starta en aktivitet med en vän? Super kul med träning ju och man mår mycket bättre av det! 
 
Nu ska jag gå och göra en Jorgubb&Mango Smoothie och sätta mig och glo in i väggen, vilken terapi va? Ehh.. 

Inspo-oftheday.


Kärlek.

Jag vill vara kär igen! Vintern 2011.. så vart jag kär påriktigt, asså den känslan går inte att beskriva. Man kände lukter så himla starka och jag luktade gärna på soffor osv som mitt ex suttit på innan vi vart tillsamans, jag var alltså helt besatt! Det var så himla mysigt bara, och det bästa av allt var att jag och mitt ex vart tillsamans! Den 16 januari 2012.. jag var rädd men så himla lycklig! Vårat förhållande slutade dock med kaos och såren som finns kvar rivs upp än idag så fort jag blir deprimerad så kommer den lilla hinten upp och intalar mig -"Du har inte kommit över ditt ex än, du kommer må dåligt över det här föralltid och kommer aldrig mer bli kär." 
 
Vet ni hur fruktansvärt jobbigt det är!? Det har gått över två år sedan idioten lämnade mig på ett så himla hemskt sätt.. och hur jag ens kan ha tankar om att jag ska gilla honom? Dock är vi vänner nu efter två år men jag känner inte människan längre, så hur? Det bara snurrar runt i min skalle, jag tänker på första gången vi träffades hos honom ensamma, på hur våran första kyss var, på hur jävla bra allting var när vi tillochmed bodde tillsamans! Jag måste alltså bearbeta, fortfarande efter över två år? Jag lider somfan! 
 
Jag trodde jag hade blivit kär igen, början av 2013 trodde jag att jag var kär igen!! Då var jag också glad.. jag hade(som jag trodde) kommit över idioten jag var tillsamans med. Jag fick goda tecken på att han gillade mig också efter som att vi träffades ensamma och han verkade ha ett hjärta av guld(vilket han har, på alla sätt förutom det här) meeeen jag hade fel för han ville något helt annat än jag. Och jag tror/fattar nu i efterhand att jag inte var kär, nej.. något som jag kallar det "flyktkär". 
 
Året gick vidare och vidare och det hände inte alls mycket, eller det är klart det gjorde. Men tänker inte ta några av dessa onödiga detaljer här, och tiden gick. Jag umgicks väl inte så mycket med de som jag trodde va lite extra "coola" i min klass. Jag var mest med Linda, Towe och Jenny den här tiden innan sommarlovet, men efter sommaren så var jag och en annan tjej i klassen jävligt bra vänner helt plötsligt. Och.. jovprngirwaniqob så umgicks jag och Linda mer med de som jag trodde va "liite coolare" än alla andra, MEN jag hade så fel.. till en början var det as nice men fyfan va hemska! Nu i efterhand ser hela min klass ut såhär typ JOIVPRWJIOREPBAMOP om ni fattar. 
 
Men jag kanske fick känslor IGEN, yes..! Jag hörde av mig as mycket till en kille som jag gillade men fick inga direkta signaler tillbaka och vad jag försökte, varje dag skrev jag till honom men nej.. fick inget tillbaka. Vet inte riktigt om han var blyg eller bara helt ointresserad av tjejer? Han kanske var gay, hmm nä tydligen inte. Lång historia, vi började träffas och vi har skit kul tillsamans.. åker skateboard och har det asnice.. han är så snäll. Vi är ju nästan tillsamans ju, det vet alla! 
 
Men så kommer det värsta, har jag inte kommit över mitt ex? Är jag rädd för att bli sårad igen?.. till en början kände jag så. Men sen så lät jag tiden gå och gå och gå och nu är det 2014.. då mina känslor bara säger NEJ. Det här beror nog inte bara på alla tankar om vad som kommer hända i framtiden, det handlar mycket om att jag inte riktigt passar in eller känner mig välkommen! Om ni bara visste vilket bemötande jag fått som gjort mig så osäker, men har jag slutat försöka? Nej.. jag vill ju verkligen det här, men kan jag inte bli kär längre? Beror det här på mitt äckliga ex? Jag vill fortfarande det här, men om jag fortsätter att vela fram och tillbaka kommer jag ju bara att såra honom. Jag kommer aldrig lämna honom han kommer alltid vara en av mina bästa vänner, men jag tänker inte vara en falsk lögnande människa som alla andra. Jag säger hur jag känner men jag tänker inte ge upp ännu.. Jag vill ju älska honom! Hur ska jag göra... ♥

Black Hole Sun


Mer Power.

Ställde klockan på åtminstone 11:00 imorse men sov ändå till 15:40 typ.. så himla typiskt med ännu en natt i ensamhet utan sömn. Dagen var ändå skit, gick tillslut upp med gråten i halsen och hoppades att kunna klara av att gå ut idag så jag duschade.. började sminka mig men det slutate med att jag grät konstant tre timmar. YES. Va ovanligt va? Så dagen vart att jag legat i sängen och skrikit att jag inte orkar mer och utan mat i magen blir det värre, speciellt om man inte kan sova om nätterna! 
 
Min omvärld ser helt sjuk ut och människor verkar inte förstå att man mår dåligt tills man står där framför dom och skär upp armarna på sig själv, sjuk värld! Jag åt iaf kyckling och pommes.. och jag ställde mig nyss och gjorde en smoothie för att känna mig liiite piggare. 
Här har ni "mitt" recept:
Vanilj Yoghurt.
Frysta bär.
En skvätt apelsin juice.
Lite honung.
Granat äpple som topping.

Rekommendation - Rituals

GRYMMA PRODUKTER! Luktar gott, är så fräsht, är så himla bra bara.. haha. Fick en ShowerGel och en Olja i julklapp.. med lukten Indian Rose & Sweet Almond! Himla god lukt som sitter kvar länge också.. hisshisshiss!!
Länk: Yogi Flow Duschskum Länk: Shanti Chakra Kroppsolja

Äntligen!

Fick nyss order mejl att de skickat mina WaterSpeakers som jag hoppas kommer fooort, kommer bli så himla bra med ett par halvbra men SUPERCOOLA högtalare till min bärbara dator! Episka ju.. nu ska jag vänta en liiten stund till innan jag hoppas på att få hem dom! Wooho. 
 
Kolla in youtube videon för en massa 7 sekunders Vines av dessa as balla högtalare, yeeeey!!
 

Tänker inte sätta någonsomhelst press på mig själv, men först på listan kommer mitt mående. Dags för förändring!!


What to do?

Antar att det bara blir att ligga inne hela dagen, jag sov till halv 3 så de är så ovärt att ha vänt på dygnet! Man kan verkligen inte sova på kvällen och jag har verkligen ingen lust att ställa larm när jag inte har ett skit att göra på dagen, jag vaknade iallafall och gjorde soppa som jag åt igår och såg att MeanGirls precis hade börjat på fyran. Har inte kollat den filmen än men nu är det gjort, och jag tyckte den var awesome faktiskt. Den är lite som klassen som jag går i fast det är typ tvärtom för oss(efter som att vi bara är töntar som tror vi är något).. om man kan säga så? 
 
Så trist att vara såhär deppig hela hela tiden, satan va trist det är. Vill få den lusten att få utanför dörren utan att känna mig så himla tung och hatisk, och även kunna ta hem mina kompisar utan att det ska kännas jobbigt. Så min status just nu är "Kan inte gå ut är för deprimerad" & "Du kan inte komma hit för jag känner att jag inte kan ta hem någon", det här är så jävla jobbigt. Men det är väll bäst att vara ensam så man inte råkar förstöra för någon annan, blä. 

Inspo-oftheday.


Jag är en vinnare igen, woho.

Det här och all tacos jag ätit idag gjorde allt lite bättre, kolla hörrni! Jag har vunnit igen.. bra start på året va va?(om man bortser från lite andra grejjer) Den här gången vann jag en smyckesbox värd 620kr, det är ju as grymt. Tack tack tack.. Jag har vunnit tre tävlingar på typ bara 3-4 månader, LOVE. ♥

Nytt år, nytt liv?

Neehä, har inte varit så närvarande på att blogga de 4 senaste dagarna. Har varit deprimerad och bara legat inne i sängen och faktiskt spelat StarStable, sjukt va hahah? Men om jag mår bättre av det(vilken jag ändå inte gör), så får det bli så ändå. I förrgår var första gången jag gick ut på typ 3 dagar, men jag har ändå typ ont överallt och vill kräkas när jag äter något. Aldrig haft den här känslan och jag känner mig som en grönsak, uuh. 
 
Igår dårå.. då va de ju en fest i huddinge som gällde, slutade inte alls bra. Men ändå.. alla räknade ner till tolvslaget från 10..9..8 och jag fick det episka tillfället på film, efter det gick det bara nedför. Jag fick tydligen skjuss hem och min pappa tog snällt emot mig och jag somnade, vaknade halv 7 imorse och kunde inte somna om men tillslut lyckades jag sova någon timme.(hade ännumera ont överallt)
 
Har fått äta sparris soppa och dricka pk så mår bättre, men har så fruktansvärt ont i magen. Vad hände igår efter tolvslaget egentligen, ingen som vet?