Det bästa bläcket!

Eftermiddagen var ju inte lika kul som allt innan, fick såå ont överallt så va tvungen att åka in till akuten. Såklart på söder också där det inte fanns en enda parkeringsplats och stressen fick mig att må ännu sämre, men fick mitt pencilin så nu hoppas jag på bättre tider! Har precis käkat sen middag, jag kokade lite pasta och hällde i tomat och spenatblad med tomatpesto och salami. De vart fan lite mums asså! 
 
Jag har också kollat runt på en massa massa tatueringar idag för att få lite ideér, och imorgon ska jag eventuellt nålas lite mer. Men jag har ju så mycket ideér i mitt huvud så det blir svårt att bestämma sig för vad som ska göras, de två bilderna längst upp är väl de som förmodligen kommer göras om jag ska gadda mig imorgon. Men mer information om det.. imorgon! Det är rätt mycket som ska fixas nu innan nyår, så har en del andra grejjer att göra.. får se vad jag hinner med och inte helt enkelt.

Inspo-oftheday.


Så bra!

Skrev inte så mycket här igår, va lite död. Visste inte riktigt vad gårdagen skulle leda mig men det slutade med att jag åkte in och käkade och kollade på bio med Juhäänez, trevlans! Vi kollade på Catching Fire som va hur bra och cool som helst, men man vill ju se trean redan nu!! 
 
Just nu väntar jag på mat som Johannes snart kommer med från centrum, wooho. Sen efter vi käkad och tagit de lugnt en stund antar jag att jag ska pallra mig hemmåt, sen får jag väl se vad som händer ikväll. 

Creep (acoustic)


Peeeeeps.


Inspo-oftheday.


Fransk Julmanikyr!


Juldagen

Nu är julafton över och snart är det annandag jul, skönt men ändå så vill man att tiden ska gå långsammare när man har lov! Och somdagt så åkte jag ut till min mamma och firade jul igår, med mina syskon och respektive. Såklart Elvira och Sälma också! Super mysig jul, min bror Daniel var faktiskt tomte i år.. inproviserat haha. Fick skjuss vid typ 00.00 av Patrik och Viktor till kista och jag sov hos Johannes.. de va fan snällt. 
 
Har fått en massa fint, ska faktiskt ta och skriva upp allt. Kommer säkert glömma något men men.. 
Fick ju saker på morgonen och på kvällen men jag skriver ändå inte i ordning, bilderna här nedan är nästan alla de saker jag fick på kvällen hos mamma. Jag fick; bra grejjer till naglarna + nagellack, 2000.-, hårfärg, jacka, body oil och shower gel från rituals, låda med texten "superviktiga saker" på, sköna höga tofflor, obey hoodie, påfyllnng av spotify, sexig bh + trosor, uggle plånbok, waterspeakers högtalare(försenade), två paket priorin som stärker hårrötter, tröja med döskallar, rosa mobil laddare, 500.- på JC, ögonbrynspennor, strumpor, grymt smooth'nchic för håret, biobiljetter, en reeesa till spanien och jaaaa det är det jag kan minnas.. blir ju så mkt att man glömmer bort haha. Galet! 
Här får ni lite bilder på sakerna jag fick och från kvällen hos mamma(jag är för sweet ellerhur?)

God Jul.

Vet inte riktigt hur jag tänkte med inlägget under, jag är ju hemma hela dagen så jag kan ju slänga in ett inlägg nu! Åker nämligen ut till mamma i eftermiddag(eller aa typ.. mitt på dagen), så det här blir mitt GODJUL inlägg haha. Jag ska snart hoppa in i duschen nu och sen försöka göra mig lite fin till ikväll, så får vi se hur dagen blir. Dock så är det synd att det här med kärlek suger purjo så de förstör ju en del, precis som förra året! Jaja..
 
Jag har redan fått en massa fina små grejjor, som ni ser på bildeeen. Och har redan fått mer än 2000.- 
Och massa annat. Men det är från pappa och hans sida av släkten! Och ikväll blir det ännu mer.. Weeyy. Julen är kul men jobbig... men de lönar sig om man säger så. 

Lite lost.

Oooh, nu är det ju julafton imorgon! Jag är så himla trött, jag och pappa tog nyss en bit varsin julskinka som just vart klar, och en snaps såklart.. blä. Var och handlade sista julklapparna idag.. i all denna julstress i nacka forum, en av de värsta dagarna dehär året kan jag ju säga. Men jag och Robin klarade det tydligen, och jag fick sushi i Farsta efter.. så de va värt ändå. Så nu är somsagt att julklappar inhandlade, och man kan andas ut! Blev ändå rätt många så hoppas att min familj+mina närmaste kommer bli glada!
 
Nuuu, blir de väl att kolla bingolotto och inte göra så mkt mer! Ska hem till mamma imorgon, så jag skippar att ta med mig datorn och får se om jag kommer blogga något från mobilen, om inte så skriver jag när jag kommer hem på onsdag.(helgensblogg kommer också upp på onsdag, har haft så mkt att göra så att jag inte hunnit) Jag vill önska er en awesome god jul redan nu, från mig till er alla.. GOOOD JUL! 
Här kommer bilder från just nuu.. 

TÄVLING HOS KEELA.SE

Är med och tävlar om en valfri tröja hos JUNKYARD, hos KEELA. Grrrrryyyyymt va!?
Klicka in och tävla du med! (klicka på bilden för att komma till inlägget)

Återblickar.

Det var meningen att jag och Elin skulle träffa två kompisar som vi inte träffat på länge igårkväll, så vi gjorde det. Satt och spelade kort och drack lite, vi var sex pers då eftersom att Viktors grannar också var där. Men senare på kvällen då saker och ting började snurra runt så gick vi upp till Martin.. var av att vi blev runt 30 pers om inte mer, helt crazy! Alla dessa idiotiska värmdömänniskor på samma plats, bättre kunde det ju inte bli vava. Jag åkte hem till mitt kära sköndal och var hemma vid halv två, fick skjuss av Norins kompis Patrik.. så de va skönt.(lägger in crusing och hög musik här också)
 
Längtar tills man kan skaffa körkort, eller iaf känna mer folk med körkort.. de vore något. Just nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska göra idag. Min syster ringde nyss och sa att hon ville att jag skulle komma dit så.. då gör jag väl det. Har ont i huvudet och är så himla hungrig nu så jag inte vet vart jag ska ta vägen.. men faaan så har man inget lockande hemma.. OCH inte några huvudvärkstabletter heller. Dö. 

Update

Idaag ska jag åka ut mot värmdö faktiskt, men inte så lång varsel bestämdes det(precis nyss alltså). Ska träffa lite gamla vänner och kanske hitta på nå kul mot kvällen, om jag inte åker hem tidigare vill säga. Åt gröt till frukost så idag är jag stor och stark, haha! 

Jordan (newdew)


Nämenen..

Här sitter jag.. in my ensamhet och kollar på matlagningspogram som gör mig så himla hungrig. Håller ju på och dö här känns det som.. fan va tråkigt jag har. Ska väl snart börja slå in de julklapparna jag köpte idag så det är gjort! Sen så vet jag ju inte vad som händer, ska baa sitta och glo.. och vara törstig. 
 
Jag kanske ska iväg senare ikväll.. men jag vet inte hur det blir med det, looooooool. Gaaaah, jag kommer få sitta inne hela kvällen/natten för alla är så jävla tråkiga. ciaaao

Jag ska på Pearl Jam konsert 2014.

Ja, imorse klockan 09.00 beställdes min biljett till något jag aldrig kommer att glömma. Jag ska få se Peal Jam live den 28 juni 2014, hur jävla coolt är inte det. Att få se sitt favoritband som har blivit nästan lika stort som Nirvana, om inte det är det redan. Så sjukt nice, grunge är verkligen så sjukt nice!! Självklart har man ståplats så det blir EXTRA AS GALET. Wooääääah. 
 
Här är en video från Pearl Jam i Stockholm-Globen för två år sen, min favorit "Even Flow" och den populäraste "Alive"... så. himla. mäktigt. ♥ 

- TÄVLING -


Ootd.

Åååh, älskar mina nya leggings från Junkyard!! Coola va? Yees, idag var det skolavslutning så rockade förbi den och har varit och handlat lite fler julklappar i farsta. Är 95% klar med det så det känns skönt! Idag har jag inga planer, det ända jag ligger och tänker på nu är mat.. har inte ätit något idag(jo en halv tårtbit) men ändå! Och jag orkar inte ställa mig upp och fixa nått! Hur lat!? haha.. 
 
Somsagt, inga planer för idag. Kommer ligga här och känna mig fet.

nej nej nej

Vad är det här för värld, vad är det här för människor, varför är jag här, varför är jag bland dessa, varför måste detta finnas. Lögner och svek är nog bland det västa jag vet, och jag påträffar sånna moment dagligen. Varför finns det människor som verkar gilla att leva med lögner och hemligheter, och som verkar älska att såra andra. Omedvetet eller medvetet, det är ett sjukt beteénde. Jag vill bara ha bort skiten, och det skulle gå så fort att bara faktiskt plocka bort de människor med stora problem.. som att LJUGA tillexempel. 
 
Men det är också svårt att bara plocka bort folk, speciellt dom man älskar. Just nu, i detta nu.. har jag en(fattar ni)en ända vän att lita på av mina närmsta. Hur sjukt är det inte!? Visst, jag är fortfarande en ungdom och så här ser en ungdoms vardag ut säkert(?). Men snälla.. när folk vet att man redan mår dåligt så tycker jag att det räcker. DU som tar åt det av det här DU går för långt. Och AJ vad ont det faktiskt gör! 
 
Nu ska jag försöka hålla mitt huvud högt och gå vidare, man vet ju aldrig vad som händer. Idag har jag varit hos syrran och jag har även tagit lite av min tid till att slå in julklappar, blir att köpa mer imorgon! Och imorgon börjar jag faktiskt klockan nio och slutar säkert bara någon timma efter det så då drar jag faktiskt till farsta, helt lonley. Har precis duchat, bortstat tänderna, fyllt upp ett glas med iskallt vatten och ska kolla på Elsas Värld! Två nya avsnitt kom ju faktiskt ut igår. 

Äh fyfan!

Orkar inte skriva nå mer idag som vad jag gjort.. har varit en sug dag. Men imorgon är det nya tag och jag hoppas jag kommer kunna handla de sista julklapparna även fast min ekonomi svider, vilket är jobbigt efter som att det är ganska ovanligt.. buuhu. 
 
Det jag är mest frustrerad över är folk som inte kan prata med mig som mogna människor, allt blir ju mkt enklare om man svarar!? Så jävla jävla jobbigt.. fan! 

Luuuuuunch

Här är bara en vacker bild, har inga plaaaner för idag. Skriver ikväll ist! 

År 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag har gjort mycket saker i år jag inte gjort förut, både bra och dåliga saker. Mest dåliga antar jag.. men jag kommer verkligen inte ihåg så jag skriver inte ner något. 

 

Hur har ditt 2013 varit? Mitt år har varit både upp och ner, jag tycker att det varit ett himla tråkigt år. Hoppas på ett roligare nästa år dock, men jag ska inte säga att allt har sugit! Jag har haft kul.. haha, mycket alkohol.

 

Blev du kär i år? Det vettefan, mest såhära "flykt" kär pga att jag mått dåligt, vilket slutade med missförstånd och en massa skit.. hahahah. 

 

 Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Ehm... jag kan inte säga något speciellt datum, det finns massor saker som hoppar upp i huvudet! Men Tenacious D konserten va oslagbart, och bråvalla festivalen! 

 

Vad är din största framgång 2013? Hahahaha, framgång? 

 

Bästa köpet? Shit va jag typ inte minns något från det året som varit..

 

Vad spenderade du mest pengar på? Maaaat såklart!! 

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Det va väl att jag fick flytta, men resulterade i.. ja hur det ser ut nu. Inte sååå himla bra som jag tänkt mig. 

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? En massa skitarg låtar, men mest är det nog låten "Fucka ur" som kommer påminna mig om alla sjuka saker.. hahah. Och en finns det ju en massa massa andra låtar. 

 

Vem har du umgåts med mest? Elli och Linda 

 

Har du haft ett förhållande under 2013? Nooooope. 

 

Vart reste du under 2013? Turkiet och... hmm.. va nog bara det tror jag.

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Ett bättre år med massa nya saker!!

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag var i turkiet och drack drinkar med min mamma och syster, mysigt!

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja, det finns det väl. 

 

Vem saknade du? Orkar inte ens ta upp de..

 

De bästa nya människorna du träffade? Det finns många ... orkar inte skriva alla!

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? TA TAG I MITT LIV!


Typ tjaaa, godnatt..

Har fortfarande så himla ont i armen så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen, slagit i saker och försökt att såga av den men inget hjälper. Skumma grejjer för att få en arm att bli bra igen men att ha en hängandes stilla gör så fruktansvärt ont!! 
 
Imorgon SKA jag gå till skolan.. yeye, och har inget mer att säga om det. Och efter skolan vet jag inte vad som händer än, måste möta upp mamma för att lämna en sak osv. Men nu så ska jag lägga mig i sängen och kolla paradise hotel.. och käka världens godaste "franskt vitlöksbröd" chips, de va fan aaas goda! 

Men Ja!!

Jag är typ aaamazed nu! Hittade skitargs "utsläpp" med akustiska låtar, woooooo! Varför jag blir så glad är ju först och främst att det är så jävla bra och lugnande.. i hela 17 minuter kan man slappna av, även fast låtarna brukar vara heeelt galna. Men det jag tänker mest på är en sommarkväll då jag och Elli hade varit ute hela natten, vi kom hem till henne tidigt på morgonen.. taket snurrade och hon satte på det här. Och det fick mig faktiskt att somna, åh känslan av att hitta det här. 

Inspo-oftheday.


Rätt så..

Har så ont i min arm, det går från hela armen ner i ryggen och det hugger i hjärtat. Jag svettas pågrund av att det gör så ont och jag skriker också, as läskigt. Och nu undrar ni säkert -''Men vafan hon sitter ju och skriver ett inlägg.'' Ja det gör jag, och jag drar hela skuldran bakåt och inåt för att det inte ska göra ont.. MEN DET GÖR DET ÄNDÅ!! Åååååh, snälla försvinn bara!! Jag ska gå ut i köket och börja med att göra en sallad snart, men jag är så arg och frustrerad över hur ont det faktiskt gör. 
 
Jag måste också få ta tillbaka lite av det i det förra inlägget, jag har blivit vanare med nya uppdateringen och jag trivs faktiskt med den. Ser ut som att det är bättre "grafik" och gatgetsen med, så jag måste få ge några tummar upp iaf. Kommer knappt ihåg hur det såg ut innan nu.. skumt va.

- blacknwhite tumblr inspo -


Hemskt.

Uppdaterade nyss min Iphone till IOS 7 och jag ångrar det, men dags att vänja sig! Jag har lixom väntat ett halvår efter alla andra men jag känner att iphonen snart kommer gå sönder om jag inte uppdaterar den, haha. Jag tycker det är hemskt iaf och jag var tvungen att ta bort skit mycket appar innan jag kunde ladda ner IOS 7. Suck my purjo. 
 
Jag vaknade imorse och mitt huvud värkte så stannade hemma, men imorgon och på fredag ska jag glida runt. På fredag är det ju avslutning men typ fika så det kan bli lite mys, eller? Leeeeeet's see. 

The Monster



Inspo-oftheday.


Alright!

Kom hem vid typ halv sex och käkade, har suttit och kollat på en massa "det här är världen" pogram.. wooohooooo va kul de va!! Nä, men det är ändå ganska intressant, hur illa folk lever om man jämför med oss som bor här. Fattar inte hur invandrande människor kan klaga på att leva här när de har det hur bra som helst, men men! 
 
Dags att granska upp sig själv också råå, jag ska eventuellt börja på boxning! Min syster gick på det förut och jag antar att det är awesome och får ut den energin och allt de som jag behöver få ur mig, och dessutom är det ju bra träning.. känner att jag behöver lite mera power in the life. Men innan jag ska börja tänka på träning så ska jag trycka i mig det här.. 

Trött!

Det beror nog mest på att jag är trött, ensam och jag vet faktiskt inte. Jag är bara.. jag har ju ingenaning? Men då var det över iallafall. 

Jag sitter nu i klassrummet med massa svarta svidande sträck på kinderna, jätte pinsamt ju.. egentligen. Men eftersom att det inte är en ända person kvar här så är det skönt, jag hör klockslagen och inget mer. Fatta.

Mys

Skoldagen gick fort för man var ju speedad som vanligt, jag är totalt död nu. Ska sova hos en kompis inatt så det är skönt, vi börjar ju halv ett imorrn så det är win! Blir bara en softar kväll.
 
Var och fikade med Johannes efter skolan, skönt att sätta sig på en lugn plats och dricka varm chailatte! De va mysigt.


Yeeeeeees!!

Fick nyss reda på att jag vunnit fototävlingen som var på min skola, de hade ett jul ''evenemang'' varav min ena hundbild vann! Och det gjorde ju mig ännu gladare.. hiihii. Känner lite power idag alltså.. wooho! 
Här är den vinnande bilden. 

Gjorde min dag!

Klickade in på min hotmail och såg att jag hade fått en mejl från http://nickys.se där hon skrev att jag har vunnit ett armband från wildlife uf!! Hur glad blir jag, jo jätte glad såklart. Speciellt för att 75% av alla intäkter som kommer in går direkt till ett företag som arbetar för att öka populationen av lejonstammen! Woooop, armbandet kommer passa perfekt nedanför min nya leopard klocka juuu... så braa!! 
 
Sitter i skolan nu och vet inte riktigt vad jag ska göra efter än.. men det lär jag märka sen, finns en del saker att göra idag! Just nu har jag supermycket energi och jag är ju as glad för att jag vann ett sånt fint armband!

Shit va bra!!

Idag har jag inte gjort ett skit, bara legat hemma heeela dagen.. inte lämnat lägenheten ens. Och imorgon ska jag faktiskt ta mig själv i nacken och gå till skolan, jag har druckit te och ätit 39843 pepparkakor ikväll(inte bara lite ont i magen.) Kollade nyss på sista delen av JohanFalk.. och fyfaaan va bra det va, känns som att man själv är med i hela grejjen. Det är många gånger man hoppar till och känslorna åker fram och tillbaka. 
 
Nu är klockan tillräckligt mycket för att sova eller, det hoppas jag.. men såklart är jag ju så himla pigg som vanligt. HATAR DET. 
Här har ni två godnatt låtar..

Inspo-oftheday.


Äventyret Vinner Alltid


~E~


Nu äre jul igen!

Kämpat med en header i stort sätt halva dan, inte alls nöjd men nu får det se ut såhär en stund! Det är ju trots allt jul.. även fast att det inte ligger en ända snöflinga på marken! Idag är det ju 3dje advent och bara 9 dagar kvar till julafton, undra hur den kommer att se ut.. fyfän. 
 
Idag har jag inga planer, vågar typ inte lämna rummet pga arg pappa. Skulle vilja dra till ett fik och dricka chailatte men.. vågar inte gå utanför rummet somsagt. Åh, va jag är trött på det här. 
↑ VAD TYCKER NI OM DEN JULIGA HEADERN? ↓

Jag lever på det här..

Ligger med halva kroppen över sängen med benen på golvet wtf och har ont i både magen och hjärtat så att det känns som att jag kommer dö, när jag andas in känns det som att någon sticker en kniv genom mig typ. Skööönt. Nej men tänkte bara slänga in ett godnatt inlägg.. är klockan redan sådär? Inatt blir det nog rätt lätt att sova hoppas jag iaf.. tårarna är slut och jag är slut, bättre blire ju inte elläh? 
 
Jag har tänt på det att jag dricker 1-2 energidrycker om dagen(oftast redbull), kanske därför jag ligger här och har ont i hjärtat? Nää, men RedBull är så hiiiimmelskt gott.. skulle nog kunna leva på det. Nu ska jag duscha och idag har jag bytt sängkläder, det är också rätt himmelskt. 

Här är min systerdotter och även guddotter Elvira <3


Bästa -


Lördag redan?

Hooolyhell, igår var jag, Johannes och Rodi ute i kista och gled runt. Min nya klocka från candybykeela, mina nya leggings från junkyard och min halvnya tröja från femipleasure satt perfekt på alla delar av kroppen så kände mig lite extra fin. Vi somsagt gled lite, sippa lite och gled lite till. 
 
Sov hos Johannes inatt och vaknade runt .. hmm halv ett kanske. Kan säga att dagen inte var så himla rolig, pappa hämtade mig vid typ 18 och vi köpte sushi med hem.(gjorde dagen lite bättre) Men sitter här med fortfarande blodsprängda, tunga och svullna ögon, fyfan.

Fööölj mig på bloglovin? ↓

Follow on Bloglovin
Följ mig på http://bloglovin.com så följer jag dig gärna tillbaka, super smart vaa?
 
För er som inte har bloglovin tycker jag verkligen att ni ska skaffa det, bara att starta ett account enkelt.. Följa de bloggar du alltid följer för att inte missa ett ända inlägg och varför inte hitta en massa nya bloggar för insperation och tips? Och så kan du och dina vänner följa varandra, hur mysigt som helst!
 
 
Om du börjar följa mig så säg bara till så börjar jag följa dig också, hur awesome? Woooooooohoooo. (klicka på tornet för att komma direkt till min bloglovin sida)→
 

Release


Paket från CandybyKeela!

Fick hem mitt paket från CandybyKeela idag, älskade innehållet som ni vet är en klocka. Den sitter skönt runt armen pga att bandet är gjort av silicon. Wooho! 
 
Nu ska jag dra mig innåt mot stan, vi får se hur kvällen kommer gå.. huha.

OMFG.

Vaknade för en stund sen då jag fick reda på att Peal Jam kommer till stockholm igen i sommar!!!! Jag kommer dö om jag inte får tag i en biljett den här gången, jag kommer seriöst att dö. De dåliga är dock att det konserten krockar med Bråvalla festivalen som är 26-28 juni, FAST dock så bryr jag mig inte för jag SKA ha biljett till Pearl Jam. Annars kommer jag dö.
 

Skickade ivirigt iväg ett sms till min bror som va på Pearl Jams förra spelning i hopp om att han kan fixa biljett efter som att jag suger på det, de verkar ju ta slut ganska fort.. fort som fan.

Tidsfördriv.

1. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?  Ingen.                                         

2. Hur gammal är du om fem år?  22 och ett halvt år.

3. Vilken är den senaste filmen du har sett? Kommer faktiskt inte ihåg!

4. Vem ringde du senast? Pappa

5. Vem ringde dig senast? Mamma
6. Hur löd de senaste sms:et du fick? "lugna ner dig nu ok"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms.
8. Vilken ögonfärg har du? Grön/grå/blå
9. När vaknade du idag? Typ 06:00
10. Vilken plats föredrar du minst? Klassrummet
11. Vad dricker du till frukost? Brukar inte dricka något, men cola, redbull eller oboy om det finns.
12. Vad är det första du gör när du vaknar? Beror på om det är vardag eller helg. 
13. Vad brukar du göra innan du lägger dig? Glo på teve, och kolla mobilen. 
14. Vad är det dyraste du äger? Det är nog.. det mesta.
15. Vad skrämde dig som barn? Brand, fortfarande rädd för det.
16. Använder du stationär eller bärbar dator? Använder mest min macbook men också de andra ibland.
17. Vilken är din favoritglass? Gillar typ inte glass längre, kan fungera på sommaren.
18. Kan du några andra språk än svenska? Engelska är väl det ända lol
19. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Blogg.se, Facebook.se, Weheartit.com, och alla bloggar såklart.
20. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Köpa en 1a någonstans för att komma härifrån. 
21. Favoritfärg? Svart är det enklaste.
22. Saknar du någon just nu? Ja, det gör jag.
23. Vad är det bästa som hänt dig? När Elvira kom till världen.
24. Beroende av något? Ciggarettes.
25. Har du någon förebild? Dom i kickbackpack är awesome. 
26. Vad är det värsta du vet? Folk som ljuger, fyfyfyfyfy.
27. Vad åt du senast? Choklad.
28. Vad är klockan nu? 22:48
29. Är du nöjd med ditt liv? nejnejnejnejnejnej....neeej
30.Hur länge har du bloggat? Tror det är sedan 2010


Blååst.

Ligger i sängen vilket jag gjort hela dagen, och lyssnar nu på jordens undergång. Nej men vissa sekunder låter det som att jorden håller på att utplånas efter som att det blåser storm, både mysigt och läskigt. Fast ioförsej så är inget mysigt nu, hela dagen har jag bankat huvudet i väggen och tårarna har tagit slut.. idag IGEN. Fandå.. det jag vill mest av allt nu är att få glädjetårar, gud vad det skulle vara skönt!!
 
Imorgon är det fredagen den 13de och jag har inga lektioner, as usual på fredagar. Ska försöka få bort huvudvärken så jag orkar ta mig utanför dörren, skulle egentligen vilja åka härifrån nu. Men vart ska jag ta vägen, jag har ju fuckat upp allt som bara går. Jag får helt enkelt lära mig att leva såhär..fanfanfan. 
(stormen Ivar lol)

Still Waiting


CoozyChristmas


Vaknar upp och känner..

.. ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest. 
Ångest för att jag inte gör det jag ska, för att jag inte tar tag i mig själv, för att jag inte räcker till, för att jag inte känner för att göra någonting, för att jag inte går till skolan, för att jag inte går utanför dörren, för att jag inte har någon ork, för att jag har så mycket att göra, för att jag känner mig som ingen, för att jag är så jävla misslyckad. 
 
Det är så himla jobbigt att känna såhär hela tiden, så himla trist! Jag vill må bra, jag vill gå till skolan när jag vaknar.. men allt i mitt huvud gör att jag inte orkar resa mig upp. Gaaah, ska nu dricka lite te och bara ligga och glo vilket är så jävla tråkigt.. vill ut! Jag vill att det ska snöa, jag vill må bra!! 

- yeah.


CHECKA CATY & AMC - HELA VÄRLDEN SER OSS.


Inspo-oftheday.


Paket från Junkyard!

Fick hem mitt paket från Junkyard idag och är supernöjd med mina två par nya leggings, ni som sett beställnings inlägget vet ju exakt hur dom ser ut men bättre bilder kommer nog när jag orkar sätta på mig som till något snyggt. Hmm.. JA!
 
Nu ska jag ta en dusch och efter det lägga mig i min säng alldeles fylld av hundhår, men somsagt somnar jag mycket enklare med min hund vid sidan om mig när jag ska försöka sova. Så det kan de vara värt! Eller ska jag lägga mig där?, har ju legat där heeela dagen.. så segt. Vi får se vad som händer, men tänker iaf inte missa paradise hotel som börjar 22:00.. idag är det nämligen någon som får åka hem igen. Woop. 

Shadow Moses

Lägger in den här också för att den är så jävla bra och han är så jävla snygg och jag ryser fan när jag hör låten, just nu är den högst upp på min favoritlista.+ den passar så jävla bra nu. Shit va bra den är!! ↓

Elsas värld

Ligger och ska kolla på ElsasVärld, två nya avsnitt kommer ju ut varje onsdag! Så det är dags att glo på dom.. det är faktiskt en både störd och spännande serie. Allt dras runt i ett sånt stort samanhang, ibland önskar man att man kunde hoppa in och leva som Elsa och ibland inte haha.. 
 
Jag ska gå och hämta ut mitt Junkyard paket senare också som kom idag, är lite excited men när man mår så psykiskt dåligt så blir inte allt lika kul. Men kommer slänga upp en inlägg om det senare, kläderna jag beställt alltså. Woop. 

2 gamla gifs.

Hittade två stycken gamla gifs som jag gjorde för typ ett år sen.. haha! Min mobil hade precis gått sönder, och jag kommer ihåg det som igår. Det var snö och as haaalt, jag och min kompis stog och väntade på bussen. Jag kan ju erkänna att jag hade druckit "liiiiiite" så jag var "liiiiite" snurrig, eehm. När bussen kommer åkandes mot oss tappar jag mobilen ut i bussfilen och slänger mig efter den så jag lyckas halka och är typ 1 sekund från att bli överkörd av bussen, galet! Fick upp telen och hoppar på bussen där jag såg att det var en.. två.. tre.. sprickor i skärmen, kul det var att förklara det för pappa sen. Men men.. 
 
Saknar också min smiley som jag gjorde lite spontant som sedan vandrade ut ur munnen(hinnan den satt i gick rakt av) det var ju mindre kul. Jag gillade den, fast den va lite jobbig också!

Svullna och blodsprängda ögon.

Jag är rätt förstörd, men det antar jag att de flesta andra också är. Så det är ju inget speciellt med mig direkt, men tänkte bara hälsa alla godnatt och att ni får sova så himla gott. Jag har turen som får sova med min älskade hund, hennes värme och andetag får mig att somna in så himla lätt. Och nu när ögonen svider tror jag det inte ska vara några problem att stänga dom och somna in.. 

Helt slut

Gick ju inte utanför dörren på hela dagen igår förutom promenaden med hunden på kvällen, hade ställt klockan på 05:45 imorse och kom på att vi hade sovmorgon.. så smart är jag! Jag har verkligen glidit ur mina banor, vet inte ens på vilken planet jag står på längre haha. Inte ens kul ju.. 
 
Var i skolan idag och efter det "umgicks" jag lite med Johannes och Elias, och åkte hem efter det. Gick ut med hunden, la mig i sängen och glodde runt på datorn. Pappa kom hem och började laga maten som vart lammfärsbiffar med smak av rosmarin, vitlök och citron. Samt potatis och morötter i ugnen, och hummus som sås. SÅ himla gott! 

At Least Give My Dreams Back You Negligent Whore


- blacknwhite tumblr inspo -


Ojojojdå!

Gick in på Keelas blogg och såg att hon hade fått in leopard klockan igen och tog tillfället i akt och beställde den direkt! Nu väntar jag bara på leopard hoodien som jag hoppas kommer in på lagret snart.. sen är jag nöjd en stund asså, haha! Eller...? Det finns så mycket som jag vill ha alltså.. gaaah. Som tur var klockan rätt billig om man bortser från frakt.. så mer grejjer kommer det ju bli! Älskar december alltså haha.

I'm scared to get close and I hate being alone. I long for that feeling to not feel at all. The higher I get, the lower I'll sink. I can't drown my demons, they know how to swim.


Duschat hunden!

Gav Sälma en varm dusch efter att vi hade varit ute och gått en stund, hon är ju så tunnhårad så hon blir kall även fast hon har på sig sitt täcke när man tar ut henne. Hon hatar att gå in i duschen men älskar nog att blir torkad efteråt, haha! 
 
Nu väntar jag på att klockan ska bli 21:00, så jag kan kolla på Morden i Sandhamn.(missa inte det!!) Och direkt efter det vid 22.00 så är det ParadiseHotel.. sen HOPPAS jag på att jag kommer vara trött, antagligen inte. Åh så jobbigt att vaa pigg när man vet att man måste sova ju!!

Beställt från Junkyard!

Vad är inte bättre än att tröst shoppa lite? Beställde två par leggings som jag länge har spanat in, det är ju så skönt att använda leggings på vintern så man kan ha på sig benvärmare och sköna strumpor till dom! Jeans är så obekvämt och bli så kallt även fast dom är tjockare, jag känner mig iaf flexiblare och piggare med leggings efter som att de är så softa och sköna! Jiipeeey de kommer snart till mig.

Färger i En Vind.


Jag tror jag har hittat mig själv.

ÄR JAG DEPRIMERAD?
  • Du är nedstämd eller ofta irriterad
  • Du tycker inte längre att det som annars är roligt känns kul
  • Din aptit är borta och du tappar ofrivilligt i vikt
  • Du sover dåligt och vaknar många gånger varje natt
  • Du rör dig långsammare, dina gester och miner är mindre livliga än annars
  • Du saknar energi att ta dig för saker
  • Du bär på en känsla av att du är värdelös eller att du är orsaken till andras bekymmer
  • Du har svårare än annars att koncentrera dig, tänka och ta beslut
  • Du tänker på döden eller planerar att ta ditt liv

En del patienter har inte så klassiska symptom. De har istället så kallade atypiska symptom. Bland atypiska symptom finns nedstämdhet och energilöshet, men inte ångest. Däremot sover patienten väldigt mycket och har ett stort sug efter bland annat sötsaker.

 

SLÅR TILL I ATTACKER
När du är deprimerad är du ledsen och du har svårt att ta kritik, så du svarar med irritation. Ångest slår till i attacker, ibland så ofta att du inte vågar gå hemifrån.
 

Du drar dig undan och umgås inte längre med vänner lika ofta. Saker som brukade vara kul känns inte roliga, måste du äta blir det godis eller snabbmat. Du sover dåligt och vaknar ofta. Du saknar energi och kommer inte igång med något, bara att ta sig ur sängen är som att genomföra ett maratonlopp. Tankarna går långsamt och varje beslut känns så svårt. Ibland tänker du på att ta ditt liv. 

 

Medan sorgeprocessen är något pågående innebär depression att kroppen påverkats så mycket att den hamnat i ett nytt läge. Inte bara hormoner i hjärnan utan i hela kroppen är i obalans. Det kan leda till följder som hjärtproblem, diabetes eller inflammation.



En gång var jag lycklig.

Vaknade upp i deprissiton, jag ville gå till skolan med orkade inte psykiskt. Vilket jag tycker är så jävla jobbigt och läskigt, blä. Har sovit, skrikit och sparkat sönder mina fötter idag på grund av att grannen över eller vart fan det var borrade från 8 imorse till typ 14.. blir så fruktansvärt trött. Karolina och Robin kom och lämnade Sälma nyss för att de ska åka till spanien, det gör mig också jävligt irriterad. Jag känner mig ensam. 
 
Hittade en bild på mig när jag var typ 9.. 10 år kanske. Min kompis Wille hade en massa hästar som jag fick rida på, hans mamma har fotograferat den här bilden och framkallat den. Lite läskigt att vissa kameror ''på den tiden'' fortfarande bara fotograferade svartvita bilder, känner mig typ gammal. Och äldre vill jag inte bli, jag var lycklig en gång och jag kommer aldrig mer att bli.

Pepp.


Oh.. pretty true


Te på te på te

Ligger i sängen, och har precis duschat! Kollar just nu på Johan Falk.. jävla bra avsnitt, är helt inne i det! haha.. Dricker också mitt as goda nya te, är inne på andra koppen i rad nu! Sen blir det att sova.. upp 05.45 imorgon blääeeah. 
 
Aja dags att spärra ögonen in i teven igen! Godnatt peeps. 

Inspo-oftheday.


abaw

Idag har jag nästan frysit ihjäl, men det var ändå en mysig dag! Åkte till norrtälje vid 11 imorse för att komma till ett islandshäst stall, woop. Vi drack glögg och red ut, det är ju fan 30 cm snö där uppe! Heeelt sick man, haah. Fick en ponny med energi så de vart jag glad över iaf, eeeehm. 
 
Kom hem för nån timme sen, är så satans sugen på choklad så det är sjuuukt. Imorgon är det en ny skolvecka så let's sova tidigt ikväll asså.. det ska inte vara några problem hoppas jag!! Det är andra advent idag och det betyder ju att det bara är ca två veckor tills julafton? Guud vad tiden går fort, helt sjukt! Nu ska jag bara ligga och kolla på teve och dricka en kopp te iallafall.

Ja, jag är 17 år. Men jag är den jag är ändå, hahahahah.

Här är Linda och Alice andra musikaliska video, jag själv tycker att jag är ett saik men yålå. Ehh.. Linda är sångaren i bandet och sitter även vid trummorna, vart dom nu är. Den andra jäveln vet jag inte vem det är faktiskt.. men rött hår verkar hon ha. De vill säga.. om det är en hon? 

Rekommendation - New Tea


Motstånd


Vinter

Kom till kista igår och de va mer än 1 decimeter snö, det var svinkallt men älskar hur det ser ut på vintern. Allt är så vitt, rent och mysigt. Fick mig vinterns första mulning också, dessutom var det två mot en så de var bara fuskigt! Jag spelade Monopol hos Heeeeenrik med Juhännez, Jakob och Rodi osså.. somnade typ vid 03 någongång hos Johannes. 
 
Vi har gått runt i centrum lite idag, jag köpte lite julklappar och även lite smink till mig själv. Asså jag älskar att gå runt i affärer på vintern, julbelysningen och all juldekoration gör att man vill lägga sig och sova typ! Så mysigt. Jag vill bara köpa mer och mer saker men det dags att spara lite efter som att jag är långt ifrån klar med julklappar jag ska köpa, puuuh. Här är iaf de jag köpte till mig själv idag, ögonskuggor som passar nu i vinter och ååret om, och en borste att applicera det med, samt en eyebrow fix som inte kom med i inlägget tydligen! Jaja.. ha en bra kväll alla läsare! 

Inspo-oftheday.


Reunion!

Varit på reunion hela kvällen med klassen, var på restaurangen drottning hof och åt god oxfiléplanka! Möööms. Sen gick vi till espresso house och satt och skrattade åt allt möjligt, super mysigt ju! 

Nu är jag påväg till kista, några vänner är och åker pulka där så det kan bli intressant. Fick nyss ont i huvudet igen så det suuuuuger ju!!

DropitLow

Huvudvärken tar livet av mig, har så frunkansvärt ont hela tiden. Känns som att huvudet ska sprängas och det är därför det har blivit så lite inlägg, uuh. Var hos min bror igår och åt middag var hemma typ 23 och dog typ. Idag har jag legat hemma, sov till typ 11 och har legat med min onda skalle och lyssnat på regnet. Precis käkat och ikväll ska jag på reunion med min gamla klass från låg/hög stadiet, pappa måste komma hem med alvedon för vi har ingen hemma.. innan jag dör, så får jag väl lida mig egenom kvällen eller nått. 
 
Målade naglarna lite snabbt igår också, med OPI's blåa liquid sand. Jag tycker det blir så sjukt snyggt med den skrovliga ytan, men det värsta är när man ska ta bort lacket då det inte vill pga allt glitter! Typiskt. Lacket kostar 150kr och finns att köpa lite varsomhelst! 

Whaathe!

Slutade precis, ska dra från skolan nu och åker till Nacka(forum) direkt. Ska träffa min bror och vi ska väl gå och glo lite och sen ska jag med honom hem och äta där eventuellt, kuuligt. Har ätit en massa godis så får hoppas att det ger mig mer energi, har varit ''tröttpigg'' hela dagen. Snöat har det också gjort, och mer ska det bli(inatt.) Ska ju bli storm och det är ju en sån jävla stor grejj nu, både i tidningarna och på nyheterna. Haha, fattar inte... får väl se om de lever upp till vad dom sagt!
 
Hinner inte skriva mycket mer, dags att packa ihop! 

Nytt!

Skoldagen var helt okej, för andra delen av skoldagen va helt galen haha! Jag och Linda hade skrattnojja typ hela lektionen och garvade verkligen åt allt, ibland är det verkligen kul att skratta. Speciellt när man får komentarer som ''andas nu alice'' och ''fan va skön kommentar'' istället för tillexempel ''håll käften''. Haha de va fan riktigt kul.. eehaa. 
 
Efter skolan åkte jag med Johannes till kista, valde ut en snygg svart skjorta till honom och färgade även hans hår en nyans mörkare. Jag hittade också två as snygga combo nagelack från HM som jag tycker passar så sjuukt bra nu i jul! As fina ju, höll på med naglarna skit mycket förut och sen har tiden bara gått och jag har inte hunnit att lägga någon tid(la ca 30 min 5 dagar i veckan på att sköta om dom, ganska sjukt egentligen) Men resultatent blir verkligen värt den tiden, speciellt om man sköter om naglarna så som jag gjorde och tänker börja göra lite smått igen. Kanske tillochmed kan bli en ny kategori, haha! Så idag har jag filat till dom, putsat dom och lagt på SallyHansen stärkelse bas lack. Awsum.
 
Tog precis en dusch och borstade tänderna, ligger nu i sängen och både själen och naglarna mår rätt bra asss! 

Inspo-oftheday.


chaos.


You Had Me at Hello


- Onsdag -

Ondag igen då, veckorna bara flyger fram! Faktiskt.. med en flinades Linda blir allting lättare i livet idag! Har just nu en rätt rolig lektion för att vara den, nätet i skolan har lagt av så vi får som en hel genomgång under två och en halv timme. Enklast så egentligen ju, håller på att skapa ett ''intro'' till en nyhetsgrejj så jag får välan se hur det blir! 
 
Efter skolan ska jag eventuellt med Johannes till kista.. får se vad vi gör dära. Har maybe lite planer! Sov dock endast tre timmar inatt och vaknade av alarmet super pigg(?), så kommer väl däcka sittandes snart.. har druckit massa energi dricka och är en aning speedad just nu.(får känna effekten som kommer i efterhand, haha) Ska fortsätta med min nyhetssänning nu, men snart är det lunch så de e awesome! 

Godmorgon peeps!


Inspo-oftheday.


How amazing!?

Hittade också min gamla kompakt kamera idag i en av påsarna, eller den nyaste av mina kompakt. Den andra var jag tvungen att hejdå till idag, har haft den sedan jag var 12 år..  En blå Olymups kompakt! Trist men den va ju heelt död, och skadad.(den hade fått varit med om mycket i livet) Den andra som jag tänker behålla är en Canon IXUS 115 HS, som jag köpte för ca två..  ett och ett halvt år sedan. Det som är typsikt är att jag är helt omedveten om hur oförsiktig jag är med mina grejjer så det har lyckats bli en spricka i skärmen och den är relativit sliten även fast jag knappt använt den, men den är helt fungerande.(verkar det som iallafall, haha) 
 
Och det är så smart dethär, för att släpa runt på systemkameran orkar jag verkligen inte och bilderna man fotar med mobilen är ju bara hemskt hemska. Men det har blivit mobilbilder för att jag helt enkelt inte haft något annat att fotografera med, och antagligen kommer det bli mer mobilbilder. MEN nu kommer det iaf en liten lösning.. med kompakt kameran kan jag lätt ta rätt så bra bilder(bättre än mobilbilder) och den är enkel att bara slänga ner i väskan utan någon som helst tyngd eller plats typ! Aaaaamazin right? + tar typ 5 sekunder att föra in bilderna i datorn som jag alltid har med mig. Dock så kommer det att bli mobilbilder när jag bloggar från mobilen, vilket jag dock håller på att dra ner på. 

(Ny kategori) - blacknwhite tumblr inspo -

↑- Klicka på bilden för att komma till min tumblr. -
Denna kategori kommer vara utsprid, de vill säga att jag inte kommer använda mig av den varje dag. Men när jag hittar olika balla bilder kommer jag definitivt lägga upp dom. Och efter som att hela min tumblr består av svartvita bilder så tog jag beslutet om att bara lägga upp svartvita, tycker att det är rätt coolt med svartvitt.

Ny serie att följa!

Kollade nyss på första avsnittet av serien Morden i Sandhamn, så sjukt bra ju! Har bara kollat på några avsnitt av de andra säsongerna men den här säsongen ska jag iaf följa, redan spännande efter första avsnittet! Och det bli extra kul att kolla på efter som att jag bodde där ute förut eller på Djurö dåra men de tog oss bara ca 30 minuter till Sandhamn med båten! Tillbringat många timmar som yngre där och jag saknar så himla mycket att vara där nu när man bor i stan, dock så kan jag ju bo/vara där fortfarande efter som att mamma bor där ute. Men sommrarna är ju helt klart bäst när man bor där, så kommer nog spendera mer tid där ute i sommar! 
 
Jag gillar ju inte att mörda folk men att bada, fiska, sola, springa runt på klippor, känna lukten, vara ute hela nätterna, åka båt och massa massa annat som finns att göra där ute är ju så jävla härligt. Nu är det bara att vänta tills nästa avsnitt så tycker jag att ni som inte kollar på serien borde börja göra det, man märker verkligen hur mycket man saknar sommaren! 

Homesick


Gammalt shit

Idag så är jag hemma och det beror på att min mobil hade dött inatt så jag vaknade typ 20 minuter innan vi började. (har ju sovmorgon och börjar 12:30 på tisdagar.) Så stannade hemma, visade sig ändå att nätet i skolan inte fungerade så alla fick gå hem. Så tur i oturen hade jag väl, hah. Jag har varit duktig och dammat av hela mitt rum och gått igenom två stora säckar med saker från mamma, allt det jag hade när jag bodd där. Och de va ju inte lite saker! Det mesta slängde jag faktiskt, för jag vill helst glömma allt skit som hände för ca ett år sen. 
 
De två intressantaste sakera var min rosa mini dator och mitt nintendo hahah.. båda fungerade så de sparade jag ju såklart. Jag har tänt ljus och det luktar typ bara damm i mitt rum nu, kliar i näsan osv. Men ska ändå ut häifrån och fixa något att käka innan jag ska... ja vet inte vad jag ska göra. 

Inspo-oftheday.


What doesn't kill you fucks you up mentally.

Sitter i min säng, med min dator och med mig själv bara. Vet inte om jag ska tycka att det känns bra eller inte, har inte sovit i min egna säng på fem nätter. Jag känner knappt av att jag varit borta från mitt hem, skuuumt. Åkte hem från Johannes vid typ sju.. mötte Linda i farsta för att få min dator, och köpte sedan sushi i centrum. Asså ni måste hålla med om att tornfisk biten är godast(den mest rosa på bilden.) Asså de e ju fan som att käka på en köttbit, så himla gott! 
 
Har sovmorgon imorgon så det är ju ett plus i starten, hah. Ny vecka och nya möjligheter eller vad är det man säger, har inga speciella planer varken för imorgon eller resten av veckan. Blir väl att åka till skolan och dö lite och efter det dö lite till. tja

Underbar


JulGodis

Åååh va jag är sugen på julgodis, fast speciellt lussebullar! Det är ju så gott med lussebullar, känner typ den luftiga smaken i munnen och jag vill ha det nu. Lussebullar med pärlsocker på är bäst, heeelt klart. Funderar på om jag ska baka eller köpa hem färdiga, blir ju alltid bäst när man bakar men har typ inte den orken juu. 
 
Sov hos Johannes inatt igen och pappa ska hämta mig vid typ fyra, hmm har inte sovit hemma på fem nätter för allt skit som är just nu. Men jag orkar inte springa runt med min väska som en jävla uteliggare längre, haha? Vi har kollat på massa gamla julfilmer och det har varit skönt att bara ligga och glo i en säng i flera timmar, ibland behöver man det också. Men min nya vecka börjar imorgon..
Kolla på dehär.. asså vill typ dö.

VINNAREN AV HELGENS BLOGG BLEV...


Inspo-oftheday.


Tandtråd


You're the last one so be the best one.

Första december och vad ska man säga egentligen, jätte fin och mysig månad ja. Men vart är snön? Vart är mitt liv? Jag har tappat bort mig själv helt, vet inte vem jag är eller vad jag gör längre. Jag bara lever, eller gör jag verkligen det? Jag kan inte ens lista ut svaret längre, det är hemskt just nu.. allting är hemskt. Men december borde bli en bra månad ändå, hoppas på mycket sprit och bortglömda tankar. Ska ens liv få se ut så här verkligen jag vill bara ha en hel familj som är sams, kräver inget mer egentligen.
 
Sov ju hos Johannes inatt och är fortfarande kvar här, vet inte om jag orkar ta mig hem ens. Eller om jag får lägga mig på nån parkbänk och sova hela livet tills jag fryser ihjäl. Gud va glatt inlägg det här vart, no. Jag ska försöka le resten av dagen. Men det är svårt när tårarna trycker ut ögonen på en och man har en hård jävla klump i halsen. 

Tävla hos Keela.se

Gå in på http://keela.se och var med i hennes första advents tävling!! Du har då chansen att vinna awesome kläder från http://junkyard.se! Klicka in och var med nuuuu...