Socker gör alla glada.

♥Nu kan jag äta mig tjock hehe!♥

Huvudvärken från helvetet!

Som jag skrev igår så åkte vi till Amy och Sampa och käkade middag igår, vid sju så drog vi alla mot barkarbyträffen och det var mycket bilar as usual. Vart en hel del dricka också för oss alla och kvällen förvandlades till något vinglande och roligt mot slutet yesyes! Det var en hel del dreamcars, som typ evo och skyline. ♥ Men vi gled ju runt i våran lilla bebis heheh "smooking hot" bokstavligen efter som att den kräks en massa rök på tomgång eeheh. 
 
Idag så vaknade jag med huvudvärken jag vaknat med i tre dagar, det känns jävligt jobbigt efter som att jag annars inte brukar ha ont i skallen men nu har jag det och vill bara hugga av mig huvudet. Åt goda pommes med vitlöksås och tomat och lök till frukost och så käkade vi middag nyss då vi åt plankstek. Mummaaamummmaa.. Här är en bild på mig, amy och madde och jag älskar fan mitt håår, och sen en bild som lades upp efter träffen på våran bebis. 

Gos!

Igår umgicks jag och Patrik med Erik, Madde, Dimi, Sempa och Amy.. Och alla andra töntar som kör runt i bilar på kvällen. Vart rätt sent, somnade väl vid tre inatt. Mår rätt så jävla dåligt idag men försöker klara av att leva, det kanske är värt det?

Idag ska vi snart åka iväg till Amy och Sampa och äta middag med Erik och Madde och Dimi där. Sen ska vi åka my Barkarby bilträff senare ikväll, förtära lite alkohol och glo på börnisar.. Jaaa livet haha. Patrik tvättar våran bebis bil och jag leker cool, så ska de va! 
Här är en halv söt bild på mig EHE. 

Tre fula cambilder!


Bombade twitter!

Haha, som ni vet var det ju veckoslut av paradise hotel igår då jag spammade en massa tweets med taggarna #studioparadise och #paradisehotelse. Sen satt jag och glodde på studioparadise och mina tweets var ju fan med mer än 5 ggr ju, varje gång en av mina tweets kom upp vart jag glad. Haha vilket lycko spridare internet kan va vava! 
 
Och apperopå det så tycker jag att alla som läser min blogg och har twitter lägg till mig. Ja.. användarnamnet står ju på alla bilder nedan hehe, känner mig cool as fuck lol! Jag var tvungen att skriva det på bloggen för jag är ju även cool haaaaahhaahhahahahaha woohoooooo spaaammm swwwaag yolo.

Here we go again..

Gaah, var på akuten hela dagen igår med Patrik. De vart nämligen lite läskigt när jag började kissa så himla mycket blod, när ska detta elände ta slut egentligen. Man blir rätt trött på alla sjukhusbesök och dessutom tömde dom mig på tre rör fyllda med blod från armen också. Jag HATAR ju sprutor, verkar som att jag fått något sorts förbannelse över mig efter som att precis allt går käpprätt åt helvete. 
 
Jag orkar seriöst inte sitta inne längre, just nu gör det också så himla ont och jag sitter här med de starkaste medicinerna jag kan få. Knaprar piller hela tiden men ingenting hjälper!! Sliter snart av mig mitt fula hår. Efter en hel dag på akuten igår så åkte vi till karolina och robin på kvällen och gosade lite med Emil och Elli. Och vi åt även på bankokthaifood för jag var så jävla sugen på nummel toolv! I måndags var jag ju skolan en gång på as länge, på tisdagen hade jag ont igen och patrik kom hem med fina blommor, roosa osv.(som ni ser här under) Dock så har vi alltid rullgardinen nere så blommorna får ju inget ljus och där av ser rosorna himla ledsna ut just nu.. aww! Därför de inte fick va med på bild hehee. 
 
Idag skulle vi gått på museéum med klassen, jag vet inte om jag var så jätte taggad på det ändå men somsagt så har jag så ont att jag inte kan göra något. As usual! Sitter hemma och tittar ut på regnet, glor på teve, käkar nudlar, dricker redbull, pussar på patrik, äter choklad och häller i mig piller mot smärta. Ja, man kan ju säga att jag gör allt för att inte tänka på värken. Tänkte gå ner nu och försöka ta slut på min lila hårfärg! Sen får vi se vad som händer.. 

Sjukt ju.




Så himla fina halsband.

Hittade det här halsbanden på INDORA.se och tyckte dom va så himla fina, så himla mycket jag och jag vill ha allihop. Synd bara att man är fattig men om jag hade en prins som KÖPTE fina smycken till mig utan att ljuga om det eller att jag hade mycker pengar så hande det varit 11/10 men nu har jag inte det så jag får nöja mig med att bara glo på dom såhär, så himla fiina! Ni kanske har turen att ha en pojkvän som vill köpa fina och minnesvärda saker till dig eller att du har pengar så ba klicka hem dom, jag kan vara lyckliga med er som har den lyckan. 
 
Åhh de är så finaaaaaa! Fast det finns ju faktiskt saker jag skulle prioritera före, typ om man redan förstört allt. Shit det här inlägget vart flummigt, jag är fan riktigt sur och ledsen. Vadfan visa att jag betyder något istället idiot!

Don't call me your ex, cuz we were never together.

Wooohooo, igår va jag i skolan för första gången igen på två veckooor, om inte mer? Det sög för jag kom till skolan vid 12, och vi började lektionen 12:25.. hade lektion till 14:45 och sen slutade. Sååå trist när man väl går utanför dörren, så i decided att umgås med Kuba och Elli en stund efter vilket resulterade i att det vart rätt så sent som vanligt, när man är med dom så glömmer man tiden so bad haha. Men vi träffade Archi, sen kom Tom britten och Michis. Innan det spelade vi outlast hos Kuba, eller aa.. han spelade mest medans jag var rädd efter mitt försök att springa och gömma mig från någon läskig psyk snubbe. APPEROPÅ psyk så är jag fan rädd för personen som kalla mig sitt ex, han är fan läskig... psykstörd.. läskig haha! 
 
Patrik hämtade mig iallafall utanför Kubas port och jag var iskall helt igenom, burr va kallt det var igår och idag, snart är det fan vinter. Aja, jag har så jävla ont idag så jag stannde hemma. Det haglar ena sekunden och är soligt den andra så man vet inte om det är mys pågång eller om man bara ska gråta över att det gör så ont. FUU värken.. FUU!! 
 
Känns iallfall skönt att vara bundis med Elli efter allt skit igen.♥ Hoppas inte horungen kommer och förstör allt igen bara!! 
 

Rad.


Like diamonds in the sky.

Tjolahoppsan, på fredagen mekade vi lite men annars låg vi bara inne, bilen läät som ett monsteer efter att vi satte på nya röret haaaah. Aja, ramlade in här en snabbis och tänkte berätta om igår (lördag). Jag och Patrik gick upp hyfsat tidigt och åkte till pappas kompis firma och svetsade igen en massa hål i bakskärmen och fixade med avgasröret. Jag va tvungen att åka från pappa och patrik efter ca två timmar för jag hade så jävla ont, synd somfan.. men men. Patrik kom hem vid 19 tiden och vi bytte däck och fälgar samt att jag städade igenom bilen lite snabbt innan vi drog mot värmdö bilträff.  På fredagen mekade vi lite men annars låg vi bara inne, bilen läät som ett monsteer!! 
 
Jag trodde verkligen inte att det skulle vara så Boring som de va, jag trodde det skulle komma rätt mycket mer människor med scysstare bilar. De va lixom inte direkt något att hurra för igår, haha. Träffade lite gamla vänner och några nya men mest så hängde vi väl med Erik, Madde, Sampa och Amy. Vi kom hem vid ca 01:00 någongång inatt och kollade på filmen step brothers, den är fan riktigt rolig haha. 
 
Idag så vaknade vi och käkade frulle, Patrik vart klippt och sen åkte vi och köpte godis och chips och redbull och massa gott. Det verkar som att regnet snart är här så vi ska kolla på film och vara allmänt tjocka och gosiga hihi.



- blacknwhite tumblr inspo -


Chokladhjärta.

Omg, jag och min chokladmun är tillbaka, eller iallafall chokladkäften. För jag är fan sugen på choklad hela tiden. Jag har redan hunnit skriva choklad 5 ggr i detta inlägg lixom men det är ju så jävla gott!! När jag gick i mellanstadiet och högstaiet så åt jag en hel 200g marabou chokladkaka VARJE dag samtidigt som jag spelade datorspel och drack cola, det jag är förvånad över är att jag fortfarande var lika smal och spinkig men jag va inte så förvånad över alla hål i mina tänder haha. Jag blir alltid mycket gladare om jag får i mig choklad, kom ihåg det du som behöver! 
 
Idag är jag faktiskt ledsen som vanligt, vi har skolfoto idag så jag kände att det måste jag ju gå på, det är ju trotsallt det sista skolfotot någonsin. Jag förberedde allt för idag men imorse klockan 04 någongång så vaknade jag av att det gjorde så himla ont, så jag tröck i mig två alvedon och en ipren samt mördarpillret lol, och bedövningsmedel osv. Jag fick lixom väcka patrik, och jag låg och grät innan pillret fick mig att somna. Larmet ringde och jag hade fortfarande ont, så inge skolfoto eller skola vart det, så himla ledsamt. När jag vaknade så kände jag att jag hade jätte ont i vänstra ögat, det började dock göra ont igår. Men så kollar jag mig i spegeln och hela min ögonlock har svullnat upp och bara hänger just nu och det gör så himla ont (antagligen ögoninflamation), fan jag tycker att det räcker nu, Jag brukar ju vara frisk annars, hela tiden. Men det här året alltså, usch usch usch. Aja, dags att fortsätta ligga i sängen och ha ont överallt. Vill bara att Patrik ska komma hem och ta hand om mig :( 
 
(ps. Åkte ju till sjukhuset med patriks fot igår men dom sa bara att han skulle boka tid. jag fick backa ut från nackasjukhus parkeringen med bilen och köra då patrik hoppade upp på taket och helt plötsligt öppnade passagerar dörren och hoppade in, haha de va cpkul faktiskt.. speciellt så kände jag mig duktig efter som att det var jag som körde heheh. och finally så hittade vi nils också)
 
 

Line & Sinker


- Think of the good times -


Illa.

Nu är det illa då jag märkt att jag typ "följer" alla teveprogram som tex Project Runaway, Top Model o Lyxfällan osv hela veckorna, haha och de är ju faktiskt riktigt bra program egentligen. Synd att det bara går på dagarna dock! Och nu är det även final i PR och guuud så spännande ååh bögen vann, gratulerar osv. Fan jag börjar ju böla och grejjer! Assåå hahaaaha vad jag är ensam. Vad gjorde vi igår kväll egentligen, vi åkte runt i bilen för jag mådde inte lika dåligt då. Sen kollade vi på ph och sov.. 
 
Älsklingen kom hem med lunch ↓Cesarsallad↓ till mig idag vid 12 och lite rajtantajtan haha, men nu är jag ensam igen. Buuhu, synd om mig faktiskt. Osså antar jag att det inte händer någo idag heller.. och ja, jag har ju fortfarande ont. Nästa vecka ska jag börja gå till skolan hade jag TÄNKT, jag behöver bara gå eftermiddagarna vilket är skönt <3 Såhär vip, och nej.. det är inte ens kul!? Att vakna varje morgon och ha ont, fan de värsta jag varit med om. Nu ska jag fortsätta kolla på mumindalen hehe... åh. 

Time to speak up!

Nämn något som gjorde dig glad igår:
När älsklingen kom hem! 

 

Vad gjorde du kl 08 imorse:
Sov, som tur är. 

 

Vad gjorde du för 15 min sedan:
Låg i sängen, som nu med.. 

 

Det sista du sa högt:
"Sa" nog något i stil med ''mhmfmfmh''

 

Det senaste någon sa till dig:
Patrik sa att han älskade mig, då jag svarade med ovanstående, för jag sov. 

 

Vad har du druckit idag:
Vatten, vatten, vatten...

 

Vad var det senaste du åt:
Sparrisoppa, varmakoppen myms!

 

Vad var det senaste du köpte:
Redbull och chips<33

 

Vad är det för färg på din ytterdörr:
Brun hos pappa, vit hos mamma, mörkblå hos patrik!

 

Vad är det för väder hos dig nu:
Jag har inte kollat ut idag.. ännu! Åh illa.. 

 

Godaste glassmaken:
Är inte så mycket för glass faktiskt, ...

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Njae.

 

Sover du tungt:
Jag vet faktiskt inte, det beror på asså.. 

 

Drömmer du mardrömmar:
Ofta nuförtiden faktiskt, de är hemska. Typ otrohetsdrömmar, chernobyldrömmar osv!! Blä. 

 

 

Trivs du med ditt jobb:
Om jag hade ett jobb hade jag nog älskat det foreal.. 

 

Favoritklädsel:
Inga kläder alls, bästa

 

Favoritlåt just nu:
Oj, rätt många faktiskt. Den jag väljer att lyssna på i bilen just nu är I'm an Albatroz.

 

Vad ser du om du tittar till höger:
En god redbuull, dock slut... men patrik är påväg hem med en ny <33

 

Vad gör dig glad just nu:
Ingenting tyvärr..

 

Vad ska du göra härnäst:
Antagligen ligga i sängen, eventuellt till sjukhuset.

 

Höger eller vänsterhänt:
Höger! 

 

Humör just nu:
Arg, ledsen, frustrerad, kär. 

 

Favoritgodis:
ALLT!

 

Kläder just nu:
Inga.

 

Sommarplaner:
Naah :( sommaren är ju slut nu, men taggar till faluun!!

 

Hur många kuddar sover du med:
Just nu har vi 4

 

Spelar du något instrument:
Neeein.

 

Morgon eller nattmänniska:
Natten är bäst <3

 

Vad är viktigast för dig:
Ärlighet!! 


JAG PALLAR INTE MER.

Mamma ringde ut mig och Patrik att käka middag hos mamma på djurö igår, egentligen skulle vi till sjukhuset med patriks kanske spräckta tå men de vart ändrade planer så det ska vi eventuellt idag. Men jag har så fruktansvärt ont, imorse gjorde det skitont och då tog jag en tablett jag fick plockade ut från apoteket igår som heter Ketogan Novum och fyfan vad jag mått dåligt, och det gör jag fortfarande. Jag ser dåligt, det snurrar, jag mår illa och nu fick jag så jävla ont igen!? Det skulle ju vara smärtstillande ju, nej fyfan va arg och ledsen jag är nu.. ingenting, verkligen INGENTING fungerar. Jag vill fan bara gråta hela jävla tiden!! 
 
Jag kan inte sitta för att det snurrar och det känns som att jag ska kräkas, jag kan inte ligga ner för då gör det så jävla ont, jag kan inte stå upp för då känns det som att jag ska dö. När kommer slutet på detta, ska jag seriöst behöva få självmordstankar för att få stopp på skiten. Nej fyfan vad jag hatar svenska sjukvården, jag verkligen hatar. Lever även på världens godaste soppa.. 

-Bilder som jag fotograferade i sommras-

Jag lovade er lite sommriga bilder, här är lite bilder. Men mer bilder kommer inom kort! 

Ett stort jävla finger.

Va så taggad på att rulla till skolan idag, jag går upp och duschar, fixar lite men kan verkligen inte undgå denna smärta, även fast den bara känns lite grann så är den så grymt störande så jag vet inte vad jag ska göra. Drack en del vatten och svalde en ipren så nu känns det bättre, har även ringt sjukhuset igen så dom ringer upp mig vid 13 tiden. Imorse när jag loggade in på mejlen hade jag iallafall fått mina inloggningsuppgifter till körskolan, så nu har jag lite koll på det iallafall. Hoppas för gudskull att jag inte kommer ha ont när jag åker dit alltså. 
 
Så det blir en ligga i sängen dag till, ska se om jag kan få några starkare piller utskrivna tills dom har fått bort den här skiten. Jag orkar verkligen inte missa mer eller ligga still mer!! Asså ni tror säkert att jag bara skiter i skolan men när jag ska göra något på helgen så måste jag verkligen se till att ta en massa verktabeletter och kolla en massa saker för att ens gå ut, jävla handikapp är vad det är. 
 
Igår kom iallafall Patrik hem med pommes och vitlöksås till mig till lunch. Asså favoriten ♥

He's falling asleep. She's falling apart.


Don't go crying to ya mother, cuz you're on your own in the real world.

Jag skrev inte riktigt klart om lördagen i förra inlägget men vi var somsagt på nacka forum typ hela dagen och bytte en tröja som vart söndertvättad(som ni kommer få bild på för den är så himla snygg). Och då köpte jag ju en vinterjacka på zara och sen så fick Patrik en fin vinröd mössa av mig och en mysig stickad tröja från carlings, tyckte det va så fint och jag gillar att göra honom glad ju. Sen åkte vi hem och käkade lite!
 
Sen duschade jag och sen så åkte vi och hämtade Madde och Erik i nacka för att åka mot Arningeträffen vilket är en bildträff nära täby om jag fattade det rätt. Jag och älsklingen ställde faktiskt ut bilen och nä vi vann inte, men vi kunde lätt ha gjort det med typ två röster till haha... ps vinnaren fick 11 röster av typ nästan 200 bilar. Så de va ju inte så himla seriöst. Och sen så umgicks vi lite några stycken, jag fick kniven i hjärtat och sen sov jag. 
 
Idaaaag har jag röstat, jag tänker fan inte säga på vilket parti för då blir man väl mördad eller något liknande, iallafall så vart 940:in väldigt poppis bland ungarna i sköndal så de va läskigt och kul hahahah. Sen har vi ätit kebab och pizza och varit allmäna tjockisar som alltid, gos. Imorgon hoppas jag att jag inte har ont så jag kan gå till skolan, men vi får se.. Det är rätt mycket som behöver fixas till nu. Jag och Patrik får helt "enkelt" skriva nån jävla "fuckingpain bucketlist" eller nått haah.. Men godnatt era fulingar.. 

Nya vinterjackan!

I lördags (igår) var jag och Patrik på nacka forum, då jag genast vart kär i denna jackan inne i butiken Zara, har inte haft en tjock vinterjacka på två år så den här blir perfekt, den är figursydd och kort, precis som jag vill ha den. Så det var lika bra att så till påengång. 
 
På fredagen så var vi en stund med Erik och Madde. Annars var det väl bara en lugn fredag, förutom att jag fortfarande har ont. Här har ni iallafall två bilder på min nya jacka, wheep! 

I'm an Albatraoz


En massa drömmar.

Jag blir så besviken på allt just nu, verkligen allt jag tänker på. :( 
Jag har så mycket jag vill göra men det är så fruktansvärt jobbigt bara att tänka på det, jag har så mycket drömmar som jag vet inte kommer slå in på ett bra tag och det trycker verkligen ner mig. För det första så vill jag ha ett jobb, tjäna pengar, kunna köpa saker som jag så gärna vill ha. Jag vet att det ser ut så för alla, men jag har i hela mitt liv fått allt jag pekat på tex.. vill jag ha en tjocktröja jag ser på internet eller i butik så köpte antingen mamma eller pappa den till mig eller så fick jag pengar. Men nu är det inte så längre, och det är så jobbigt att inse det när det är försent. Jag vill ha pengar och jag vill kunna köpa nya kläder och saker, det blir fan tungt bara jag tänker på det. 
 
Drömmar finns det hur många som helst av, jag vet inte om jag ska kalla det drömmar egentligen men det är saker jag vill göra som jag känner att det aldrig kommer att hända/det kommer ta så jävla lång tid tills dess. Jag vill göra saker som att just nu vill jag så bad åka till kolmården och titta på tigrarna, men jag kan inte, för jag har inte dom pengarna. Jag vill åka och bo på hotell någon natt, men det kan jag inte för jag har inte pengarna. Jag vill förlova mig, jag vill göra kärleksfullare saker, jag vill göra speciella saker, jag vill vara speciell och uppskattad för någon så att det visas till 100%, jag vill sluta bråka med min mamma, jag vill ha mer umgänge, jag vill ha mer kläder, jag vill bo ensam i en lägenhet med mitt hjärta, jag vill till och med skaffa barn!! Asså jag vill så himla mycket... men ingenting går utan pengar och det är så jävla sjukt! Och det känns så här sjukt för att jag alltid har haft pengar och jag har alltid kunna gjort det jag velat. Ingenting alls går längre...

MENINGEN MED MIN TIGER TATUERING.

In a nutshell, the Tiger represents the way we as humans want to live our lives without inhibitions. They are ferocious and sensual, wild and untamable, powerful and strong. They are driven by instincts and passion and aren´t held back by ration and reason. These animals are solar totems, that is, they are ruled by the Sun. As such, they are seen as fiery and passionate. To be a great lover, you must be a tiger in bed. This explains why their body parts are used in many ancient love potions and all natural aphrodisiac concoctions.

 

Tigers are also popular characters in pop culture. Who can forget Tony the Tiger or the blockbuster smash hit, Life of Pi? In both instances, the Tiger is seen as a guardian or protector of sorts, making sure that we eat a healthy breakfast or have a safe journey. In recent years, ligers have become a memorable, lovable figure of our culture and this curious blend of two powerful beasts can only be seen in zoos across the globe.

 

In Chinese folklore, tigers are seen as protectors of the dead. To decorate a graveside or tomb with the image of a tiger is to pay your respects to the soul of the deceased and ensure that he or she travels safely through the Afterlife. Their images are used to ward off evil and misfortune and the animal is often depicted with the god of Wealth, Tsai Shen Yeh. So, if you want to bring a little luck in your life, why not get a Tiger Tattoo?

 

The Meaning of Tiger Tattoos

Power
Brute Strength
Dominance
Energy (it is a Solar totem)
Protection and Guardianship
Danger and Destruction
Royalty and Nobility
Passion and Sexual Prowess


SÅ himla gott!

Först och främst heej, jag vet inte vilka läsare jag har kvar på bloggen så om du följer min blogg dagligen eller minst 3 gånger i veckan så kan du gärna lägga in en kommentar så jag vet på ett ungefär vilka det är (eftersom att det typ bara är folk som är mig nära) som nu läser min blogg! 
 
Jag ligger fortfarande i sängen nu två dagar efter operationen, det gör rätt så ont och jag hoppas verkligen att det här kommer göra skillnad nu annars vet jag fan inte vad jag gör alltså. Ligger iallafall här och dricker vatten som en dåre och äter ur dessa små påsar, asså det är så himla gott.. Beef Jerky är tydligen ett nyttigt köttsnacks av hög kvalité som body builders käkar haha! Asså det är dyrt och så omnomnom.. typical Alice grejj (dyrt, ovanligt och SÅ jävla gott) Ja, vad ska man mer skriva? Sjukt jobbigt att komma så mycket efter i skolan + sjukt jobbigt att skolan man går i suger purjo. 
 
Senare idag tänkte jag faktikst lägga upp en del bilder från sommaren som en liten tillbaka blick. Dock kommer jag bara ta bilder från Sony NX5 kameran så inga dåliga mobilbilder vill jag sprida denna sommarkänsla med big nono! 

HAH!



Not over yet.

Igår gick jag och Patrik upp klockan 05:00, det verkade som att Patrik var mer nervös än jag efter som att han gick upp före mig och satte på teven när han annars brukar sova tills en minut innan han behöver gå upp. Haha, medans jag låg där och bara ville sova och inte kände något obehag alls! Jag skulle vara på danderyds sjukhus klockan 08:00 men vi var där redan 07:00 haha, Patrik fick iallafall äta en bulle och dricka kaffe medans jag fick svälta.. man måste ju fasta innan man ska opereras. 
 
Min sprutskräck gjorde att operationen vart lite uppskjuten, för sist jag opererades så fick pappa vara med när jag fick nålen i armen och när jag fick medlet jag somnade av, jag tänkte inte på att jag hade blivit arton så jag trodde ju jag skulle få samma stöd vilket jag inte fick. Utan jag skulle få klara mig igenom de dom kallar "min fobi" själv, vilket jag inte tillät då jag fick kanylen i armen när Patrik och pappa var med, men jag fick sövas själv.. vilket var skönt, men läskigt innan jag hade tankar som "tänk om jag inte vaknar igen" "tänk om jag aldrig får se patrik igen" "tänk om alla är borta när jag vaknar" osv.. när jag vaknade så gjorde det ont, ingen patrik eller pappa var där och höll min hand, de kom ju dock en kvart senare men jag hade verkligen velat se dom där jag vaknade. Jag fick iallafall smärtstillande och bedövande medel osv.. 
 
Efter allt, efter att jag hade fått åkt rullstol genom halva avdelningen så kändes det bra, allting kändes som vanligt. Men jag hade fel då jag hade gått runt en stund och allt helt plötsligt började snurra och jag ramlar ihop på golvet med ett (vad jag kan tänka mig) väldigt ynkligt hjälp. Det kommer tre sköterskor springandes och kör fram en säng, sen körs jag till en ny avdelning där jag får ligga i en säng. Jag var väldigt hungrig, och arg.. irriterad på allt och kände mig så jävla hjälplös efter som att det gjorde så ont. Men jag kämpade mig igenom det och vid femtontiden kom vi därifrån. Jag fick en gullig chokladask av Patrik och superfina blommor av pappa, det känns så skönt att de ställer upp för mig även fast jag är en idiot... 

Varför träffar jag bara folk som sårar mig?



The Girl.


Limited.

Äntligen fått ordning på håret nu, nu är det också mer lila än rött haha! Det går som ombré, rött högst upp och lila neråt, jag tyckte att det vart en ascool fade iallafall. Det vart lixom inte "förmycket" och väldigt eget, det jag gillar mest! Dock har jag ingen bild att visa er än för att jag helt enkelt inte fått håret bra på bild, eller inte ens tagit bild på mig själv haha. Senaste dagarna har vi umgåts med Erik och Madde, igår så vart vi rätt många faktiskt. Visst att det är kul med alla människor och bilar osv men man märker verkligen hur LITE jävla liv vi har här ute på värmdö öarna hahah, alla är så jävla "jag är bäst" så man blir trött på det. Men det bästa är att man hamnat i ett roligt umgänge faktiskt! 
 
Nu är det dags att ta nya och djupa andetag för den här veckan, jag kommer imorgon få åka till nacka närsjukhus först och ta lite prover, ja.. en spruta och fyfan vad jag redan mår illa är ju så spruträdd!! Och sen efter det till akuten på östermalm och prata med någon terapeft. Och sen är det bara att ladda in för tisdag då jag ska opereras för andra gången, jag börjar nu att tänka på det och jag blir faktiskt lite nervös och får en massa tankar som skrämmer mig en del måste jag erkänna. Nu är det väl dags att sussa så man orkar med att åka runt och bara ha det jobbigt imorgon. Tur att jag är fick tag i min skolsköterska som verkar super schysst så att jag kunde förklara hur mitt liv ser ut just nu så att jag fixade till det med CSN och skolan, jag håller iallafall tummarna för att allt ska gå som det ska! Och jag får ju faktiskt världens bästa stöd från pojken. 

Lila DipDye!

Jag fick en spontankänsla igår och ba "Jag måste göra något med mitt hår, det har sett likadant ut alldeles för länge nu" så jag sökte runt lite på ideér men inga direkta kom fram. Vad kan man göra med sitt röda hår om inte färga det svart, men det är så tråkigt med svart.. SÅ jag bara, varför inte göra lila dipdye? INGEN verkar ha det och det skulle ju bli sjukt coolt om det såg bra ut.. lite mörkare pastell lila. Så jag va inne på shock och köpte blekningsmedel och manic panic electric amethyst, höll på en jävla stund igår och kom bara fram till att man aldrig ska låta sin pojkvän färga eller framförallt bleka ens hår. Resultatet vart VÄLDIGT eget kan man ju säga..
 
Så jag tänkte efter som att jag typ är sjukskriven så gör jag ett nytt försök idag, helt själv. Jag har kämpat somfan och hoppas på ett mycket bättre resultat nu.. håller tummarna så jävla hårt! Har tagit varje liten slinga försej och kammat, dränkt i färg och kammat igen. Och sen kammat igenom allt och haft på extra färg igen. Nu sitter jag fortfarande med det i och låter det verka, har lagt det i en plastpåse så att det drar åt sig färgen extra mycket!! 
 
Somsagt så hoppas jag verkligen på bättre resultat, men ja ni som följer bloggen kommer ju få se det riktiga resultatet, och kanske det första också? Vem vet... 

I didn't get lost in you, I fucking drowned.

Igår var det en jobbig morgon, som de andra jobbiga mornar. Jag har inte berättat för er vad mitt problem är, men jag känner att det är irrelevant, jag vill helt enkelt inte ta upp det. Jag kan säga att smärtan är den värsta som finns i hela världen typ, iallafall den jobbigaste. Och att vänta på operationstid är så himla segt, det tar så lång tid och det går ut så mycket över skolan som jag började förra veckan. Jag var hemma igår och jag är hemma idag, pga av att jag har så jävla ont. 
 
Så idag blir det lika tråkigt som igår, på dagen iallafall. Jag besökte min syster för lite "get of my mind" på kvällen och jag ville träffa Elvira och Emil, då kändes det faktiskt bättre. Förutom att det började igen imorse, varför är det alltid värst på morgonen för? När Patrik kom hem igår hade han med sig fina blommor till mig, jag blir glad, lite gladare iallafall. Hoppas han fortsätter visa att han verkligen älskar mig, för just nu är jag fortfarande sårad. 

Kommer jag orka?

Asså nu var det ju hundra år sen jag skev i denna fina lila ruta, och det finns skäl och sen så finns det inga direkta skäl. Jag har helt enkelt inte orkat eller haft tid, och en stor del av att jag inte orkat är att jag inte orkar lägga ner tid på att byta header och designa om hela bloggen FÖR ATT jag har 0 ideér asså verkligen noll! Men om ni glor uppe på headern nu skådar ni en simpel halvful bild på mig som jag enkelt har fadeat och så har jag klippt in en diamant som jag tycker är awesome och sen lagt in lite text (dock tog det mig nästan två timmar.) Det är en super enkel och tråkig header men jag antar att jag har den sålänge tills min hjärna börjar fungera igen. Imorgon ska jag nämligen få hjälp av finaste Josefine så det ser lovande ut iallafall... 
 
Man kan ju säga att det hat hänt en del saker sen sist, jag kan ju börja med att jag fortfarande har problem med "det onda, okända" som jag nu valt att kalla det, och det har redan gått ut över skolan. Operationstid är redo att trilla ner i brevlådan så nu är det bara att vänta. Apperopå skolan, yes, nu är den igång igen. Det suger somfan men alltså, nu går jag i trean och det är inte ens ett år tills jag kliver ut genom de där hemska dörrarna och aldrig mer behöver återvända. Dock känns det så jävla skumt att veta att man ska ta stundenten, redan nu!? Vart tog tiden vägen egentligen, inget mer sommarlov i hela ens liv.. och vad ska man jobba med? Asså det finns så himla mycket tankar och frågor så att mitt huvud kan sprängas närsom. 
 
Det som jag kommer ihåg mest (minnesvärda) nu när jag inte har bloggat är väl att jag och Patrik har skaffat oss en bebis, önskar nästan att jag kunde säga att det var en riktig bebis men det är en på fyra hjul med turbo. Yeea, en 944 turbo som just nu fyller ut tomrummet av den 940:in patrik körde runt med i vintras. Jag, Patrik och hans kompis Henry åkte enda ner rill Borås för att hämta biljäveln, men de va det värt, jag började tillochmed gråta när jag hörde turboljudet påväg därifrån haha aww. Man kan ju säga att den va rätt ledsen, insunken och inte fräsh alls, men sen jag fick den i mina händer (22 augusti) så har den hänt en hel del. Bilen ser "istortsätt" ny ut invändigt och Patrik har fixat en jävla massa som han också blivit excited över att han har kunnat, det kommer såklart att komma bilder på bilen men just nu så har jag inte jätte många bra. Mest bara på de grejjer vi har gjort hittils, den blir bara grymmare och grymmare! 
 
Nog om det, något jag egentligen inte ens vill tänka på har också hänt. Det är fucking pain och jag har lite halvsvårt att lita på min andra halva nu, jag hoppas dock han kan gottgöra det så gott han kan för att jag mår fortfarande skit över det. Antar att det flesta redan vet vad som hänt efter som att jag slängde upp en status på facebook så att han skulle få skämas lite extra, fyfan va ont det gjorde och gör. 
 
Sen har det väl bara rullat på, vi har umgåts mycket med Erik och Madde för dom är grymma, åkt lite båt, cruisat runt och bara varit allmänt gosiga kåmpisar. Vi har ätit jävligt mycket god och tjock mat, samt plockat en del katter, gått på promenader och köpt massa godis på ica för vi är feta och gosiga. Gosat en del med Elli och Emil, och ja det va väl det jag kommer ihåg och jag hoppas snart på att få igång bloggningen. Det ska somsagt göras en del innan. 

Fuckyeah!